HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, May 30, 2016

REFINITY Acne Hydrogel Review | Hilang Jerawat Dengan Pantas

Assalamualaikum

time yuyu form 4 dulu, ingat lagi time tu, jerawat sini sana sinun. jerawat yang jenis keteqaq bijik betoi la. hilang satu hari ni, hari ni juga bermuafakat naik empat yang lain. cis. baru pegang sikit, memercik nanah keluaq. ngeri weh. 

macam-macam eksperimen yuyu buat untuk hilangkan jerawat. akhirnya, makin meningkat umur, dia sendiri dah malas bersilih ganti. time mengandung Habib, kulit flawless. hormon kewanitaan sangat tau. sekor jerawat pun tak tumpuh. lepas bersalin Habib, kadang-kadang naik la juga sebijik. time period khususnya. jarang sangat lah nak tumbuh sebenarnya.

sekarang ni (bulan ni la), event banyak yang amat. sehari sampai dua tiga event kadang tu. sampai lemau badan dah. muka memang kena make up lah sentiasa. lepas cuci untuk wudhuk, apply lagi make up. jadi, tak semena-mena, tumbuh pulak sekor jerawat. lepas di dagu, hilang, tumbuh pula di pipi, hilang, tumbuh pula kat hidung. ewah kau.

tapi, tak risau sangat lah, sebab ada:


REFINITY
ACNE HYDROGEL
enrich with salix alba extract


terima kasih kepada Refinity, sudi bagi yuyu try Acne Hyrogel ni. membantu betul lagi-lagi musim sibuk macam ni. tak sempat nak bagi kulit tanpa mekap, jadi, memang akan jadi breakout la selalu. stress sebenarnya. tapi, kerja kann.

bagusnya gel ni, cuma, lepas cuci muka, pump sikit, lepas tu massage kat jerawat. time pakai tu, rasa sejuk je jerawat. bau pun sedap-sedap je bau persis chewing gum. (rasa macam nak test letak kat lidah pun ada, ada rasa chewing gum ke dak). haha. 

over tau nak selpiaq juga dengan Acne Hydrogel :p

cuma pump sikit je sebenarnya. make sure muka cuci dulu okay. 


dah berapa hari ni (sebab jerawat ada), jadi, yuyu guna Acne Hydrogel. selalunya kalau tak pakai, jerawat makin besar, tapi bila pakai, dia tak terus kecut, syukurnya, dia tak makin membesar, esoknya guna lagi, jerawat akan mengecil balik. haa.

jadi, sebegai alat keselamatan, better korang beli sorang satu Acne Hydrogel ni, lepas tu letak siap-siap dalam handbag. tau tau time tengah shopping, breakout je, terus je pump sikit, tepek kat jerawat. eh. tapi kena cuci muka dulu kan :p

tapi, cara yuyu, lepas cuci muka, yuyu sapu sikit Acne Hydrogel ni, bagi dia kering, terus yuyu makeup. kononnya sebagai alat perlindungan jerawat daripada kena directly bahan-bahan makeup kita kan. insyaAllah.

try lah cara yuyu ni. selain daripada cepat mengecutkan jerawat, Acne Hydrogel ni juga berfungsi untuk repair balik kulit kita yang dah breakout tadi, sampai mencerahkan. jadi, insyaAllah, tak ada lah parut nanti

sedikit info pasal produk ni, dan beberapa testimoni untuk korang:

jangan lupa pesan yuyu, beli okay? :) 


 
nah, demi buat korang yakin!


untuk lebih lanjut, boleh terus tengok sini:

hotline : +6019 544 3000


terima kasih sudi baca :)

9 comments:

  1. memg betul,pki 2hari jerawat dah kecut, 3 hari pki dah ilang.cepat berkesan
    highly recommended sgt.

    ReplyDelete
  2. ineteresting. Mek pn banyak jugak acne skang. Untuk skang pkai sudocream anak kat muka. Alhamdulillah jugak

    ReplyDelete
  3. interesting, nak pakai untuk putihkan kulit lah

    ReplyDelete
  4. Cerita fake attention seeking ko tengah keluar kat OH Bulan tu

    ReplyDelete
  5. Macam nak dapatkan juga.Sebab di pusat rawatan saya merawat masalah sihir,boleh dikatakan 95% pesakit saya ni perempuan. Banyakkan?

    Jadi faham-faham jelah,dah tentu yang datang tu ada je yang berjerawat.So mungkin saya boleh rekemenkan kat diaorangkan.

    ReplyDelete
  6. Nak tanye betul ke boleh hilangkan jerawat dalam masa 24jam ni ? Saya punye jerawat dahla besar jd hitam plak tu. Tp kalau pakai gel ni boleh berkesan ke sbb dah banyak produk saya pakai tapi hasil tetap sama

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)