HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 12, 2011

3 Lukisan dari blogger blogger hebakk | entry penghargaan

Assalamualaikum ^^

tengah juling mata tatap 786438270.89 kali akan lukisan lukisan indah yang di buat oleh 2 orang blogger ni. memang terasa jeles juga sebab tangan ni tak ada bakat melukis. kalau lukis ayam, dah orang kata macam sampul surat! uwarrr!

lukisan hebakk ini di lukis oleh Firdaus Husain. lawa kann. ish. dah boleh ganti E MUDA la lepas ni. boleh la Firdaus Husain jadi F MUDA ye dak. hikhik. gurau saje. alaaa.. rasa nak tampal letak kat pintu bilik. agak agak kalau yuyu lukis muka F MUDA ni, jadi ape la rupa nya.

terima kasih F MUDA. heheh.. JOM SINGGAH BELOG BELIAU


yang lawoooo cute ini di lukis oleh AUNI. ya.. kali kedua beliau lukis untuk yuyu. lukisan pertama beliau di entry INI. memang dia ni ada bakat betul. setiap lukisan auni, memang lawoo. kalau lukisan tadi yuyu nak tampal kat pintu, lukisan ni, nak tampal kat dinding pulak la. hikhik. 

terima kasih sayangg. JOM SINGGAH BELOG BELIAU.


errr. yang ni lawa ke tak ha? puihhh! sampai hati ASHRAF LATIFF ni. memang nak kena sakai dengan yuyu. baru tengah syokk kemain tengok lukisan dua dua atas tu, tengok je lukisan ni, terus ter jojol halkum yuyu. apa dah!  dah la mata zombie! hidong kerbau! sampai hati!



hehehe.. best juga kan bila di lukisan kan gambar ni. haish.. seronok tengok orang ada bakat melukis. haishh. jeles. :(


nak tengok lukisan dari blogger untuk yuyu yang lain? NIH! BACE NI!

terima kasih sudi bace ^^

111 comments:

  1. BESTNYE..!!! SUROH DORG LUKIS PIC KITE PULAK..! HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. ada bakat betul..tgk yg last gelak sorang2...

    ReplyDelete
  3. suke gambar yang last..hehe

    ReplyDelete
  4. da tgk video xuxu zabedahh. haha. lawakla.

    ReplyDelete
  5. YANG LAST TU PALING TAK BOLEH TAHAN.KEHKEH.KIUT MIUT XD

    ReplyDelete
  6. cuba kalau lukis sampul surat, mesti jadi ayam.. hehe

    ReplyDelete
  7. hahahahhahahaa... tgk dua2 atas tuh ayu jekkk
    sampai bwh.. opocot!!! kehkehkeh

    nice la!!

    ReplyDelete
  8. org popular mcm yuyu memang ade org nak lukiskan. saye nak lukis tak reti. reti komen je. hehe

    ReplyDelete
  9. haha,, terkezut sat tgok yg last..
    adesss.. nk try lukis gak.. masa masa masa.. dimana kau.. :'(

    ReplyDelete
  10. haha, ashraf latiF!!! terjah!!! haha
    kombang idung yuyu!!

    ReplyDelete
  11. hamboi dak asyraf tuhhhh...mau kena cium eh..ish ish ish
    yg pertama tu cute in the world lah...comel gilo aihhh
    sayamm...nanti inbox your add ya! small goodies on the wayyyy...eh

    ReplyDelete
  12. HAAHAHAHAHAHAHA! yg last lawak! XD

    ReplyDelete
  13. gelak guling2 tengok yang last tuh..gagagaga, =)

    ReplyDelete
  14. wahahahaahah.nk guling tngk lukisan ke3.ades.

    ReplyDelete
  15. muhahahahaahahhahahahahahahahahahha!!!!







    nak along buat versi along pulak ke?.. heheheheheh...

    ReplyDelete
  16. lukisan last tuh camtaek!

    terkujat aku!LoL

    ReplyDelete
  17. eh eh..ade lagi auni kt sini ! hehehe.yg last tu stylo giler kak yuyu ! *gelak berguling kt sini. HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  18. Jeles! yuyu suruh diorang lukis gmbr sy pulak ok! Arahan HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  19. comel ! but smpi last tu berdekah pulak . ahahah

    ReplyDelete
  20. kalau la scha pandai lukis2 ni, kan best.. ehehe ^^

    sekian,
    Scha Aryana ^^

    ReplyDelete
  21. nak jugak.. muahhaah comei2.. yang ketiga tue cian yuyu,, -_-"

    ReplyDelete
  22. wah2..kemain ramai lagi orang lukiskan gambar dia..sape pulak nak lukis kan gambar kite :'(

    ReplyDelete
  23. aSYRaF3... MeMaNG CuN GiLeR LuKiSaN Tu... HeHe!~ "KiTe BaKo Je"... (^_____^)V :p

    ReplyDelete
  24. hoho..awesome artwork...memang sesuai dengan Yuyu..

    ReplyDelete
  25. yg last skali lawak sgt!! :D

    yuyu, entry untuk yuyu :)

    http://supersillystoryland.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-yuyu-zulaikha-bukan-entry.html

    ReplyDelete
  26. alaa comel2 smuanye..terutama skli yg mata cam zombi hehhehe....

    ReplyDelete
  27. muahaha...so sweet............................

    ReplyDelete
  28. x dok bakat sungguh la uki2 ni .. adehhhhh .. kalau bakat mnulis ado la .. ekeke ,,. buroknyer gambo yang dilukis ashraff tu akak .. huhuhuhu

    ReplyDelete
  29. ehh.. kak yuyu..
    tu follower tuu.. lagi sikit ja nk dekat 6000 tuuu.. haha.. tahniah..

    -tadak keja-

    ReplyDelete
  30. Yg paling tepat ala-ala muka kak yuyu yang no 2 tu.

    Tapi, kita tetap sokong no 3 paling hot! Kita bakor ajee ! Hahaha XD

    ReplyDelete
  31. e'eh....gambar no 2 tu sebijik macam yuyu...hhehehe~~

    ReplyDelete
  32. wah wah . untung laa ada orang lukiskan gambar :D

    ReplyDelete
  33. xuxu zabedah tu paling cunn....hahhahahaahahaha

    ReplyDelete
  34. waaa . neyh yg wat ummu nk try lukes jugak neyh . ishh . nantikan ye kak yuyu ! wee ;)

    ReplyDelete
  35. antra 3 tu,yg last paling lawa,cun,perfect !

    ReplyDelete
  36. yg gmbar last tuh mcm muka yuyu bila tua je..shawl tu ha..maintain smpai ke tua

    ReplyDelete
  37. hi yuyu...
    jeles aaa...ade org nk lukih gambo yuyu...kte xde sape nk lukih...sbb x bape nk comey kot...camna la rasenye klu adew org lukihkan gamba kite gaknye?...

    ReplyDelete
  38. eh yuyu..comel pe xuxu zabedah tu.. bukan senang tau nak lukis sampai begitu ropa.. huhu.. btw yuyu, kiter nk tya, yg GA tu cmne nak kmfom adiah ye.. hihihi.. *malu!

    ReplyDelete
  39. nak berkenalan ngan xuxu zabedah la..hihi..giler jahat wat camtu..

    ReplyDelete
  40. yuyu aku nak suh ko lukis gambor aku..

    ReplyDelete
  41. gambar ke3 paling 'cantik'ngeh3..gurau je..

    ReplyDelete
  42. yg last tu paling cun! ekek ek eke

    ReplyDelete
  43. ('',)kapie_art'sLover('',) : hahah.. cepat paksa dorang!

    ReplyDelete
  44. mizzkechique : tapi yuyu lagi comel kannn.. hahahaha ^^

    ReplyDelete
  45. fiq : fiq memanggg! sukala tengok yuyu hodohh! uwarrrr!

    ReplyDelete
  46. waniey dush2! : dak ashraf memang nak kena tampo~

    ReplyDelete
  47. Izyan Masri : uwarrrr! sengal nya dak ashraf tuuuu!

    ReplyDelete
  48. Dalin : hahaha.. nak try gak petua tu... hahahh ^^

    ReplyDelete
  49. mynameismy : yang dua atas tu comel kannnn ^^

    ReplyDelete
  50. EZAN IDMA: oishhhhh~ fofuler ape nyeee.. ishhhhh :(

    ReplyDelete
  51. lukisan kedua mmg sbjk mcm yuyu.
    pndai bdk 2 lukis :)

    ReplyDelete
  52. ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : lawa kann kak irdaaa ^^

    ReplyDelete
  53. Hafiy Johari : masaaaa! ooo masaaa! alaaa.. dia takde la :(

    ReplyDelete
  54. Tok Esah : terjah dan lepuk kepala diaa! :(

    ReplyDelete
  55. risa: haaa?? betol ke ni akak???? weeeeee ^^

    ReplyDelete
  56. SyedGraphiX : uwarrrr! sengal kan yang last tu! cenonet betol!

    ReplyDelete
  57. Syazana Nordin : hahaha.. suruh dia buat awak baru tauu!

    ReplyDelete
  58. atikahnahrowi : hahaha... sengal kannn... hedong kerbau.. bengong betol~

    ReplyDelete
  59. Along Usop: hahaha.. along buat pulakkkk!

    ReplyDelete
  60. Fina Fento : dia nak kne lempang dengan yuyu kot! uwarrrrr!

    ReplyDelete
  61. eee takut tgk picx yg last tue.. ;/

    ReplyDelete
  62. KyêrulL : lalala. nak makan cekodok. tak nak dengar cakap :P

    ReplyDelete
  63. cik ziqa : hahahah.. terok kan dak ashraf tu :P

    ReplyDelete
  64. Scha Aryana: kalau akak lukis, jadi muka kambeng la :(

    ReplyDelete
  65. yuyuyuyuyuyuyuyuyuyu !!!!!!!!!!
    comelnyee lukisan tu sume . yang last pon same .
    hahahaha :)

    ReplyDelete
  66. betul lah sayammmm...cepat2 inbox address...hehehe

    ReplyDelete
  67. comel laaa~hahah..lg2 yg last tu! :P

    ReplyDelete
  68. nanti ada masa sy lukis tuk yuyu eyh?skrg busy~~~nak cuti!!T_T

    ReplyDelete
  69. HAHA.TAPE.NNTI YAN LUKISKAN UNTUK SIS YUYU.TAPI CONFIRM JADI ORG LIDI JE T_T

    ReplyDelete
  70. ora amila ghazali : cam nak lepuk ja dak cengap tu :(

    ReplyDelete
  71. *47!k@# : meh akak yang lukis.. kompom jadi goreng pisang.. hahahah~

    ReplyDelete
  72. SiS NaD : hahaha.. kita bakooo cengapppppp ^^

    ReplyDelete
  73. Nancy Poh: hahahah.. perli ke ape ni???? ^^

    ReplyDelete
  74. syairahmohdanuar: wahhhh! macehhh sayanggg! uwarrrr! terharuu!

    ReplyDelete
  75. farah wahedda : hahahah.. jahat nooooooo! grrr~

    ReplyDelete
  76. LuLuLaLaLengLeng: hahah.. comel kan dorang lukiss ^^

    ReplyDelete
  77. Fendy San Satay : comeyy kann mata petakkk ^^

    ReplyDelete
  78. waN Mohd Salim : hahah.. dia memang.... suka buat entah papew ^^

    ReplyDelete
  79. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : haah... kannn... jeles la.. teringin macam dorang :(

    ReplyDelete
  80. Cik Layka : heheheh.. cantik kann sayanggg! number 3 je takkk!

    ReplyDelete
  81. Sylmeena Hamzah : uwarrrrrr! jahat la korang ni! grrrr!

    ReplyDelete
  82. alaaaa...jgn gitu kak yuyu! auni tggu skirt ni bru nk p posing2.port nak shoot pon da jmp niii..hehehehe

    ReplyDelete
  83. fuyoo..kretip kemain...

    yang last tu,..muahaha

    ReplyDelete
  84. gmbar yg last tu, gigi yuyu x boleh nak besar lagi ke,
    keh keh =)

    ReplyDelete
  85. TENGOK ENTRY NI JE MESTI RASA NAK GELAK KEKEK KEKEK XD

    ReplyDelete
  86. TQ YUYU....saya akan menanti yuyu lukis sy plak..huhu...:)

    ReplyDelete
  87. bertuahnye dia ada yang sudi lukiskan muka dia :)

    ReplyDelete
  88. YANG KETIGA NI NAK AMBIKLAH.THEN FRAME KAN XD

    ReplyDelete
  89. ASSALAMUALAIKUM

    PANDAI BETUL MEREKA NI MELUKIS.MEREKA NI MEMPUNYAI BAKAT YANG BESAR.CANTIK SANGAT

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)