Friday, April 8, 2011

Yuyu Zulaikha Ganas | Entry Penghargaan.

Assalamualaikum ^^

entry kali ini adalah entry nak tunjuk betapa yuyu ini nampak ganasss! dan penghargaan berjuta juta terima kasih kepada mereka mereka ini :

kepada Lululalaleng, yang telah mengedit gambar yuyu kepada uishhh tomey tomey nya yuyu. muhahaha. terasa malu pabila tengok yuyu sebegini. nampak ganas macam boleh jadi cover album Bring Me The Horizon kan. cewahh.

pehhh.. nampak ganas kan

Terima Kasih tak terhingga pulak kepada Zuk Zuhaiza yang sangat baik hati melukis gambar yuyu ni. hehehe. bertungkus kumus dengan hasil yang cantik ni. suka suka! lepas ni nak suruh lukis gambar lain pulak. haishh. apesal la yuyu tak ada bakat melukis.

ini pun lagi ganas kannn ^^

dan penghargaan kepada semua rakan rakan blogger yang sudi follow belog yuyu. terima kasih sudi terima penulisan yuyu yang serba naif ini. dan selalu senantiasa bersama yuyu takkala yuyu jatuh gedebok atau naik. Terima Kasih Semua.

Terima Kasih juga kepada yang join Yuyu Zulaikha Ferrero Random GiveAway. hanya itulah cara yang boleh yuyu buat untuk tunjuk terima kasih kepada korang semua atas kesudian korang menjadi rakan blogger yuyu. Alhamdullilah. syukur sangat :)

kadang kadang kita di bawah, jangan terus bersedih, kerana esok lusa, kita akan naik ke atas. kadang kita kita di atas, jangan terlalu gembira hingga lupa siapa kita, kerana esok lusa, kita merasa semula berada di bawah.

p/s : kepada yang join Ferrero Random Giveaway, minta maaf kepada yang yuyu tak update lagi ya. ada masaalah dengan nak numbering. haish. minta ampun sangat.

Terima kasih sudi bace :)
SHARE:

62 comments

  1. sama-sama.. yuyu sgt comel.. suka baca blog yuyu

    ReplyDelete
  2. Gah , lawanya gambar first turh ! :D

    ReplyDelete
  3. wahh kak yuyu , yg
    atas tu mmg nmpak kak yuyu ganas taw ! haha
    tp smart !

    lukisan tu pn cntek ;)

    ReplyDelete
  4. UIKS.COMEY LAIN MACAM KARTUN TU.LIKE.SATU LAGI,CANTIK NUMBER.PHEWWW ! 5555 CONGRATS SIS YUYU ! XD

    ReplyDelete
  5. UIKS.COMEY LAIN MACAM KARTUN TU.LIKE.SATU LAGI,CANTIK NUMBER.PHEWWW ! 5555 CONGRATS SIS YUYU ! XD

    ReplyDelete
  6. yuyu sgt comel sama ada real atau di dalam gbr..tp masih x faham nape cik anon masih jeles sama kamu..aih~

    go YUYU..
    smga yuyu x lupakan kawan2 yg masih di bawah ye yang..aminn~

    ReplyDelete
  7. UIKS.COMEY LAIN MACAM KARTUN TU.LIKE.SATU LAGI,CANTIK NUMBER.PHEWWW ! 5555 CONGRATS SIS YUYU ! XD

    ReplyDelete
  8. demam kan? sila2 lah rehat sayammm...nanti2 dah masuk kelas tak sihat plak..slow2 ye adik:)

    ReplyDelete
  9. dh lame bace blog yuyu....tp jd silent reader...skrg bru klik follow 2 :)

    ReplyDelete
  10. hahhaa..cutenye..

    lulalaleng pon ada edit gambar cik epal..weee..

    ReplyDelete
  11. kak yuyu ganas tapi comel

    sukeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. mereka hebat! tahniah kak :)akak..kadang2 kita DI BAWAH, jgn trus brsedih,krn esok lusa, kita akn naik ke ats..kdng2 kita di ats, jgn trlalu gembira hingga lupa siapa kita, krn esok lusa, kita merasa semula berada di bawah..

    ReplyDelete
  13. Kalau orang dah ayu, dilukis katun pun tetap jelita..ditambah ngan tudung..terserlah keayuan.Akak dah lama follow dan jadi silent reader je:)

    ReplyDelete
  14. cantiknya drawing tu. ganas? comel ada la..

    ReplyDelete
  15. ala yuyu..malunye buruk kot kite lukis..

    suke jugak gambar yg atas tu..nampak ganas..gerun..huhu.
    thanks tau..

    hidup belog yuyu zulaikha..eh,tetibe..

    ReplyDelete
  16. comey w/pn ganas..hahaha..ngan kelawar plak tu....seram noookssss..hahahaha :p

    ReplyDelete
  17. wah !!!
    hebat pic atas sekali tu..
    nampak ganas je..
    hehehehehe..

    ReplyDelete
  18. waaaa.... comelnye.. btuah kan kak yu ni..

    ReplyDelete
  19. nak edit gmbar yuyu la jugak.... jeng jeng jeng! XD

    ReplyDelete
  20. comel, saya doakan yuyu sntiasa berada kt atas je, jgn jatuh2 eh ;))

    ReplyDelete
  21. gambar tu cantik! sbb org dlm gambar dia super duper cantik :D

    ReplyDelete
  22. bak ar 50 follower nk cukupkan 3000 nih

    ReplyDelete
  23. pakat ngan syed lah nanti.. heheheh...

    nantikan!.. har3!!!







    muaahahahahahahaha!!..



    nguaaaahahahahaha!!!!!











    jahat tak gelak camtu?..

    heheheh..=p

    ReplyDelete
  24. wah! ganas betol! =D

    *yuyu, cam ade kesalahan jerk kat ayat yuyu tu.... "kadang kadang kita di bawah, jgn terus bersedih......" kan?

    ReplyDelete
  25. uishh x boleh bayang yuyu seganas mcm dlm gambar tu..mesti ganas2 comel. hiks. btw suke baca entry yuyu. tak bosan :)

    ReplyDelete
  26. hye kak yuyu..cantek2!!..kak..mohon tunjuk ajar n sokongan dari akak..saye blogger baru..jgn segan2 n malu2 silelah dtg intai2 blog saye..alang2 follow me sekali eh..(^_^)

    ReplyDelete
  27. wahhh superb lar pic 1st tu, gler gnas..papepom smart lorhh, =)

    ReplyDelete
  28. comel nya 1st pic tu.. tp, pic 2 tu pn xkurang santek jgak...:)

    ReplyDelete
  29. WAHH FEMES LA LULU LEPAS NI. BARU JE TADI CIK EPAL MENTION BELOG LULU :D

    ReplyDelete
  30. salam..both yuyu& blog yuyu comel.dats y rmai org ske yuyu =D *sy pn nk followers mcm yuyu*

    ReplyDelete
  31. ahaha..
    nak lukis gak larhh.. bule bule bule..? :P

    ReplyDelete
  32. kalau saye lukis doodle yuyu boleh tak ? hihihi

    ReplyDelete
  33. kasih diterima sis. hehe. ala. cantiknya gambar2 tu. jelez jelez. hehe. :p

    ReplyDelete
  34. yang first tu suka sangat. mantap~

    ReplyDelete
  35. hehe..nak pnjam 399 folower boley x??haha..xde org ikot blog cbk..sadis dan pilu..huhu..pape pom gudluck.:)

    ReplyDelete
  36. lawa lukisan tu. nampak artistik

    ReplyDelete
  37. YUYU COMEL..GANAS KE APE KE TTP COMEL..KECIK MOLEKK..EKKEKE..

    CIK YUYU SAYANGGG BILA MO BAGI ALAMAT??:)

    ReplyDelete
  38. wah. betambah2. tahniah kak yuyu.
    lukisan semua cantik2 mcm tuan die. :P

    ReplyDelete
  39. suka gmbo 1st. then part follower, nombor kemain lawa! 5555

    ReplyDelete
  40. comel la pic yuyu yang first tue.. hehe

    jom baca entry baru nyza..
    Thanks Korang

    ReplyDelete
  41. saya ada lukisan untuk yuyu..
    ( caricature )

    ReplyDelete
  42. yuyu comey!

    http://kissydolllens.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. SAMA SAMA YUYU ...hehhe cantek gamba 2 mcm tuan dy huhuhu

    ReplyDelete
  44. Cik Tqah : terima kasih sayangg ^^ ishhh~ malu :') lagi terharu :')

    ReplyDelete
  45. pink : pink lagi la choomel! sebab kate yuyu choomel. muahahah!

    ReplyDelete
  46. shafinaz (:: dua dua lawa bagi yuyu! suka sangatttt!

    ReplyDelete
  47. lawanya yuyu dilukis...tak baik sakit hati tau..kena ambil rawatan tu..kepada yuyu bila diatas jangan lupa pla kami di bawah..bantu2 lah kami yg memerlukan..heheeee

    ReplyDelete
  48. sama-sama sis yuyu. :) KITA BAKO je org2 yg x b'hati perut. =D

    ReplyDelete
  49. wahh! Yuyu sweet la..

    suka orang macam yuyu yang tak kedekut dan tak lupa diri walaupun dah berada di atas..

    sokong Mamachia,like she said, "bantulah kami yg memerlukan.."

    p/s: harap yuyu terus berjaya & yg penting jangan lupa diri okay! muah muah mmuahh yuyu comel =)

    ReplyDelete
  50. suke sgt2 tgk blog yuyu! comel cm orgnye. uhuhu;D

    ReplyDelete
  51. Follower Yuyu cepat tol meningkat..
    terbaiklah Yuyu!

    ReplyDelete
  52. wow..
    followers msuk cam air..
    laju jekk

    ReplyDelete
  53. kak yuyu . . comellnya gmbr ! :)

    ReplyDelete
  54. ada sesiapa nak lukiskan muka hana pulak tak? =='' dah jeles sgt ni tgk yuyu dpt lukisan lawa2 ;(

    ReplyDelete
  55. GAMBAR FIRST SERIES SMART.I LOIKEEEEEEEE XD

    ReplyDelete
  56. ASSALAMUALAIKUM

    TERKEJUT TENGOK GAMBAR AKAK YANG MULA-MULA TU.AKAK NAMPAK COMEL SANGAT.FOLLOWER AKAK BANYAK.TAHNIAH AKAK

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig