Sunday, March 27, 2011

Pencapaian terbaik belog Yuyu Zulaikha Hari Ini.

Assalamualaikum ^^

opsss. hedong tu akan kembang 2 minggu setengah hari okay.

entry penutup hari ini ya. sebelum bijik mata minta di dodoi lalu menyanyi lagu dondang sayang sambil melayan wrestling di TV3. terbaik!

  • hari ini, telah yuyu post 4 entry, dah setakat ini, apa yang buatkan yuyu gembira adalah, satu di sebabkan Fatin Liyana, telah singgah lalu bace lalu puji pasal belog yuyu. puihhhh! kembang hedong yuyu 2 minggu tau. tak boleh kaber dah ni!

  • yang kedua adalah kerana setakat pukul 10malam tadi, UV yuyu amat amat kebaaabbommm! pehh. tak pernah pernah dapat macam ni. wuuuu T_T terasa amat amat kembang hedong kemain sekali lagi. ni bertambah aksi kembang hedong dari 2 minggu ke 2minggu setengah hari. hikhik. sila rujuk gambar di atas.
  • dan akhir sekali, di sebab kan belog yuyu, yuyu telah mendapat offer dari sebuah Spa di Langkawi, untuk mendapat kan rawatan secara percuma. RM200 tu korang! hebakk kan. ohh budiman betol. benda free, memang la yuyu takkan lepas. heheh.
  • itu sahaja pencapaian terbaik belog yuyu hari ini. dan ini bermaksud, ini adalah entry penutup yuyu untuk hari ini.
  • terima kasih kepada semua yang sudi support yuyu baik di belakang, di depan, tepi, tengah kanan kiri atas bawah juga di tengah tengah. sebagai balasan, sila belanja yuyu makan Meatball di IKEA.

Selamat malam semua, terima kasih sudi bace belog yuyu ^^
SHARE:

67 comments

  1. waahh. hebaak yuyu. ^^

    selamat malamm (:

    ReplyDelete
  2. terbaikkkk aaahhhh....perghhh...da l;ama x pergi SPA...errkk...bukan da lama x pergi...tak pernah pergi!!!..nak jugakkk!!!..hahahahah..tahniah sayang :)

    ReplyDelete
  3. cik yuyu memang patut dpt mende tu pun.. haha

    selalu silent reader je.. hari ni terasa nak komen !

    hyeeee yuyu !! <-- gedik x?

    ReplyDelete
  4. yuyu an fl duadua chumel.so how nak pilih?naseb i pompuan.kiki~

    ReplyDelete
  5. wah ! bes lah kak yuyu :)

    saya leh kata tiap2 hari mesti jengok blog kt kak yuyu..bes3, x bosan bila bace :)

    ReplyDelete
  6. alangkah best nye dpt jumpa yuyu depan2 :)
    hehee , tahniah atas rekod yuyu :)
    yuyu comel :)

    ReplyDelete
  7. best macam yuyu...

    nak gak!..

    usaha jugak...

    nice!

    ReplyDelete
  8. JELES !!! jum yuyu tukar blog dengan penyu nak? hahaha

    ReplyDelete
  9. hye kak yuyu cntek..
    tdo lena ye kak yuy mlm nie:)

    ReplyDelete
  10. seronoknyew....dpt respon dr FL...
    anyway, nice blog n touch...enjoy kat page u

    ReplyDelete
  11. meh eyriqazz blanje meatball di ikea ahad ni...wifey ajak pi sana lagi lepas buat spa dia ...hik3

    ReplyDelete
  12. wah yuyu!!
    disebalik kesempurnaan kamu yang cantik comey genit2..
    kamoo sentiasa murah rezeki kan!!
    hebatt!!
    selamat maju setapak demi setapak..
    pssttt..dapat offer tu utk sorg je ke??
    nak mummy temankan?? lalaa..

    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging!!

    new entry :
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    ReplyDelete
  13. belog yuyu memang terbaik....i liokkee!

    ReplyDelete
  14. waaa hebat gile yuyu. genit ni tak tau la bila nk dapat UV tinggi kebaboommm. ish siap fatin liyana skali tu pon tak tahan. aish jeles ni jeles. kasi tips maaa

    ReplyDelete
  15. congrats dik yuyu comel :) moga terus sukses jd famous amos..amiin

    ReplyDelete
  16. yuyu,sy dh ads nuffnang.
    tp msih lg tak berapa nk fhm,how does it works dear :(

    kecian caye..kecian...
    sbar je la.nghehehe :P

    ReplyDelete
  17. nyte yuyu!!...xsgka yuyu sudi gak singah belog kite tu...terharu weh!..maceh!

    ReplyDelete
  18. OHH TIDAK.KETERELAN SIS YUYU SEMAKIN MENYERLAH.SIAP PUJIAN MELAMBONG LAMBONG SIS FL.UUU.CONGRATS YE LALING.BLOGGING HEBAT2 LAGI :D

    ReplyDelete
  19. pencapaian yuyu pada pukol 1300 samadengan pencapaian visitor ER untuk satu hari 24 jam. huhu

    ReplyDelete
  20. oh terkedu melihat UV tu buat smntara waktu, nasib UV tu x dpt mencairkan kutub utara dan selatan..kalau tak...dah botak kita..sbb rmbut terbakar...panasss sgt..

    ReplyDelete
  21. wah2 kemain!!! tu tido smbil kembang hidong la tuh haha

    ReplyDelete
  22. wahh.. congrat yuyu. ble la kite nk jd mcm dak tecik nih !

    ReplyDelete
  23. slmt mlm yuyu!
    pergh sbb singgah blog yuyu My tido lmbt mlm nih! grrr sila banjer makan meatball di ikea bile sudah plg nnti..;P

    ReplyDelete
  24. ooooooooo yuyu lum tido ag an an.. mentang2 cuti semester... haip!

    ReplyDelete
  25. tahniah kak yuyu.
    tiap2 hari maju.

    ReplyDelete
  26. yuyu dah hebakk dah skrg ^^

    tahniah eh =D

    ReplyDelete
  27. ehhh...tak aci ni....haippp!

    tahniah anyway yuyu...

    :DD

    ReplyDelete
  28. wahh , mmg hebakk la kak yuyu ;)

    bila nk turun tips kat kita ni , bimbing dr bwh gitu . haha

    ReplyDelete
  29. bestnye yuyu, first time masuk sini tau... i iwll follow u... and kalau pegi bandung do come to my blog, i ada pakej tour bandung khas untuk blogger tau :)

    ReplyDelete
  30. hebak hebakkkk !! tabekkk tilam spring tuk yuyu !

    ReplyDelete
  31. ececeh yuyu,
    da boleh pegi vacation la nanti kan, mesti ajak kite skali tw! =)

    ReplyDelete
  32. wowww,dapat khidmat spa free tu...syok gak klu blh camtu,santai2 kt spa kan...keke

    ReplyDelete
  33. HUUUUUUUUU...rasa kerdil je bile tengok pencapaian yuyu tu...mak ai banyaknye UV... UV an paling tinggi dalam sehari 236 je..tu pun baru same dengan UV sejam yuyu...wa.... ;'(

    ReplyDelete
  34. aku rase cam pelik..pehal ko leh bergeli geli dgn blog sampai telenatang ek..biase kalo ko dok kampus susah tol ko nak hapdet..ni ko dok umah ke..

    ReplyDelete
  35. apa???spam??spak????wakaka..per ak merepek ni

    ReplyDelete
  36. hadoii hadoii tgk statistik blog yuyu pon mcm da nak pengsan! :P

    ReplyDelete
  37. semoga terus menjadi hebakk dan kebabommmm...ingat2 lah org2 yg menyokong anda dibelakang..maklumlah awak tu kan kalau kena tiup angin mesti tumbang punya...kami2 ada untuk menahan..sila pahamkan maksud nasihat dari nenek kebayan itu- peace

    ReplyDelete
  38. yuyu!!! bangunnnnnnnnnnnnnnn!!!!

    ReplyDelete
  39. wow...hebakk r yuyu..syieda pun nak jadi cam yuyu la..

    im new blogger ^_^

    ReplyDelete
  40. wow...tahniah nyah..

    bangga dgn lu


    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dilawati.html

    ReplyDelete
  41. waa sangat jeles dgn yuyu~ yuyu yg patut belnja kami! :P meatball kt IKEA tau^^

    ReplyDelete
  42. bila yuyu nak naikkan trafik blog kita lak?^^ :D

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. waaah. best gilakkk. i envy you yuyu, that i must say :P

    ReplyDelete
  44. woahh terbaik dari LANGKAWI nehh kak YUYU .
    jealous teramat hebakk tengok UV kak yuyu wuu ^^

    ReplyDelete
  45. WAHHH.. SRONOK2..!!! NAK TOLONG KAK YUYU TERKINJA2 LA..!! HAHAHA

    ReplyDelete
  46. huwwaaa..jeles lagik!!
    thumbs up yuyu!!maju lagik kehadapan!

    ReplyDelete
  47. wah..best lah..p spa sme2 jom..ngeh3x

    ReplyDelete
  48. dah ada entry baru terus gtau :P

    ReplyDelete
  49. tahniah yuyu.. sy ada buat entri pasal yuyu kt entri terbaru sy.. kalo free sila singgah ya.. kalo salah fakta tolong bgtau ya

    ReplyDelete
  50. wahh..tahniah2..lain kali belanja apple ea..^^

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig