HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, December 26, 2014

HP Pavilion saya :)

Assalamualaikum

entah la pasai apa. hari tu dah share dah dengan korang pasal laptop baru yuyu tu. Aqua Blue sayangku. ewah. tapi kali ni, macam nak share lagi. kalau boleh, nak share selalu. hehehe. sapa yang dah beli HP Pavilion Notebook 15, mesti jadi macam yuyu. jakun pun takpa laa. 




dulu ingat lagi, masa dulu kat kampus, selalu berangan nak ada laptop/notebook power tak ngalah. fungsinya boleh menjatuhkan rasa riak. paling nak, rasa enjoy nak buat kerja. lepas tu, kan best kalau sambil tu, kalau tengok movie untuk release tension, nak laa macam acah-acah tengok wayang. HD lagi mendebarkan setiap sangat bersama. Allah. itu punnn..

pakej, kalau dapat sound best. sebab hari tu pernah tengok movie, lepas tu, jenuh pakai headset yang harga beratus, sebab nak bagi dengar macam kat wayang.

la ni. alhamdulillahhh. tak payah berangan dah kann.

HP Pavilion Notebook 15 yang yuyu ada tu, lengkap dengan apa yang yuyu nak. dah nak dekat 3bulan yuyu guna dia, tapi, rasa best dia makin hari, makinnnnn banyak. dengan display dia yang besar, full HD okay, dan dengan audio Beats nya, bukan setakat syoq nak berbelog, syoq juga nak buat kerja, nak tengok movie & dengaq lagu.

banyak sangat membantu yuyu & suami dalam bisnes yang kami buat. save macam macam document, gambar & file, rilekkk je. 1TB kot storage dia. gambar-gambar yuyu masa mengandung, sampai masa bersalin, sampai la sekarang baby Habib dah nak dua bulan, save je dengan HP Pavilion Notebook 15.

itu laa penangan kalau dah ada sebijik HP Pavilion Notebook 15. kalau korang beli juga, entah-entah lagi banyak entry korang share. hehehe.

terima kasih sudi baca :)

23 comments:

  1. harga berapa yuyu? tgh cari laptop yang comel dan mudah dibawa :(

    ReplyDelete
  2. serius nak sgt , dulu dulu emma ade laptop bila nampak hp canggih terus gadaikan lappy tu , huargghh rase mcm nak beli laptop n cri balik duit 1 penyeksaan . heheh

    ReplyDelete
  3. pernah jadi laptop idaman nie. hehehe. pernah gak BV buat entry pasal laptop nie. . :)

    ReplyDelete
  4. warna dia tu menarik perhatian betul

    ReplyDelete
  5. uish...saya yg baca ni pn tergoda.hahaha.. kaler merah merelit ada tak...hehehe..
    dah lama dok plan nk beli laptop, selama ni xpernah beli. dok pakai desktop ja. so kalau nak blei 1st laptop haruslah yang menarik kebabomm kan, dan paling pnting harus color merah mengelit..hahaha..

    ReplyDelete
  6. bestnya ! comel HP aqua blue Yuyu :)

    ReplyDelete
  7. cantik gak kalernya tu..sama le..gua pun pakai HP Pavillion..tapi kaler putih..kekonon mekbuk..ehehee

    ReplyDelete
  8. saya pernah ada laptop yg ada sejak 2003 lagi... Dell... sampai sekarang masih boleh guna tapi program dalaman dia banyak yg dah takleh guna lah

    ReplyDelete
  9. GENG!!!! Hahaha, nanti nak buat jugalah entri blog ada HP Pavilion kita. 1 tera macam macam boleh letak dekat dalam tu, gambar travel semua ada =)

    ReplyDelete
  10. cantik n bestnye kalo ade gak HP pavillion notebook 15 tu...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki Yuyu.Nampak macam best jugak HP Pavilion ni.hehe

    ReplyDelete
  12. boleh dipertimbgkan utk laptop yg akan dtg.. hehe

    ReplyDelete
  13. Siapakah antara BLOG TERBAIK MALAYSIA 2015 :D
    http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html

    TAHNIAH ^_^

    ReplyDelete
  14. ramai member aku pakai HP ni.. memang tiptop habis !
    .
    Performance puashati kata diorang..

    ReplyDelete
  15. Cantiknya..dahla kaler biru..warna feveret

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)