HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, November 25, 2014

BeautyOAT : untuk kecantikan luar dalam & milkbooster.

Assalamualaikum

alaa. malu la nak share dengan korang. tapi nak juga share, supaya sama-sama nampak macam adik-adik lepas SPM. amat remaja okay. 14hari penggunaan, dah boleh nampak kesan keremajaan. lepas tu, upload gambar kat Instagram, ramai tanya pakai product apa. kembang hidung tauu.

       

alaaaaaaa. kite minum BeautyOAT je. dah nak masuk 4kotak dah yuyu minum. tu nampak kesan tu. bukan dari luaq saja, tapi dari dalam juga. ishh. malu la.. lalalala..

kalau yang tak kenal lagi BeautyOAT, ia bukan sahaja minuman oat macam kat kedai yang selalu akak-akak beli sebulan sebelum nak kahwin. alaa. nak kurus letteww. tapi BeautyOAT ni juga, minuman oat yang berkolagen, dan juga mengandungi bahan-bahan magis seperti Delima, Sakura dan Kolagen Mari Ikan. 

sebut pasal empat bahan tu, semua dah tau pasal kebaikan dia kan.




yuyu start ambil dari masa mengandung lagi. maknanya, dia terbukti tak bahaya okay. orang pregnant rilek je minum, apakan lagi orang tak pregnant kan. sampai sekarang, yuyu minum lagi BeautyOAT. kali ni bukan setakat untuk kecantikan luar dalam, malah, dijadikan milkbooster



dulu masa stop kejap lepas bersalin ambil BeautyOAT ni, tu pun sebab takdan nak order, susu dapat dalam 4oz je sekali pam. sekarang bila consume BeautyOAT balik, asal pump je, kauuuu, boleh cecah 6oz sekali pam. kalau sehari banyak kali pump? tengok baby Habib dah laa. baru 45hari je, dah nampak dah gaya nak Michelin. -.-'

Alhamdulillah. 


okay laa. dua kali sehari je minum BeautyOAT ni. sekotak ada 18sachet. dengan penggunaan minima 2kotak, insyaALLAH, kita akan dapat kesan :

1) memperbaiki ketegasan, keanjalan dan tona kulit
2) mengurangkan kolestrol, garis halus, pigmentasi dan liang roma
3) meningkatkan imunisasi, tekstur kulit, tisu kulit dan tenaga
4) mencegah sakit jantung dan obesiti


takmau ka cantik luaq dalam? hehehe. kalau mauu, jom la sama-sama minum BeautyOAT dua kali sehari. lekaih order sini:

facebook: BeautyOAT 
instagram: BeautyOAT 
website: www.beautyoat.com 
email: babeskin365@gmail.com

jangan lupa tauuu. order cepat. yuyu dah guna, kesan dah nampak sangat dahhh. tengok kat IG depa, FelixiaYeap pun minum juga. amboi. patut cantik selalu. hehehe.

terima kasih sudi baca :)

23 comments:

  1. hai yuyu. i selalu pikir yang petite wife tak boleh nak breastfeed. now i am wrong..semua ibu boleh breastfeed regardless of the size cuma kita kena makan makanan yang boleh menambahkan susu sewaktu mengandung. thanks yuyu :)

    ReplyDelete
  2. Cantik kulit yuyu :)

    Ekin singgah sini ye..
    Jemput singgah blog ekin dear..

    www.ekinhoza.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cantik sgt kulit yuyu skrg. Ena agent BeautyOat jugak. sape berminat nak order boleh whatsapp 0176178403, jom singgah blog www.enanbiz.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Comel namanya beautyoat. Oat memang best sangat untuk boost susu ibu. Sejak tahu cara best makan oat, dah kembali cinta dengan oat ni

    ReplyDelete
  5. cntiknye skin yuyu.. :) ini rahsianya ye..good sharing <3
    jemput singgah blog kite k =)

    http://ajuera-story.blogspot.com/2014/11/total-cleanse-untuk-detox-dan.html

    ReplyDelete
  6. sedap tak rasa dia? hehe. penyegan nk minum-minum ni. kalo sedap mesti lajuuu je.

    ReplyDelete
  7. cantiknyaa putih berseri bercahaya.. smpai baby pon nampak comel. nak try jugak la hehe. thanks kak yuyu ^^

    http://belogcikoreo.blogspot.com/2014/11/keputusan-upsr-2014.html

    ReplyDelete
  8. wah sepertinya menarik juga ...
    salam bloger , silahkan kunjung balik :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah makin cantik yuyu ni. Baby pun comel dan gebu

    ReplyDelete
  10. Salam kenal saya blog walking saya mahu menjemput anda berkunjung ke blog saya http://gagahboro.org/ Saya follow sini ye n kalau ada masa follow lah blog saya....

    ReplyDelete
  11. baguslah supplement ni kalau gitu.. eh yuyu.. spek kita sama la.. hehe

    ReplyDelete
  12. singgah . nanadsikacang.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wah....nmpk sgt keberkesanan jika dilihat pd wajah.....wlupn dh jd ibu rasanya klu jalan sorg mesti ramai yg ngorat yuyu....

    ReplyDelete
  14. wah artikel yang menarik ......!!
    salam

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)