HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, May 22, 2014

KPOP? yay!

Assalamualaikum

kali ini, yuyu mewakili peminat-peminat KPop seMalaysia, ingin menyeru enkorang peminat KPop semua supaya lebih cerdas dan cergas kalau enkorang semua nak berjumpa, laga-laga pipi dengan band KPop yang tengah hot sekarang ni. eh, bukan kat mesia tauu, nahh, siap hantar enkorang ke Korea lagi.

ihiks. suke lettew. yuyu dapat tahu bab ni pun, terus cari henfon nak record lelaju. tak nyabar nau.

sebab kan, kali ni Sunsilk bagi peluang kita bawa kawan kita untuk jumpa oppa-oppa MBLAQ di Korea. hambek kauu, pergi Korea semua Sunsilk support untuk jumpa oppa hensem MBLAQ!

yang penting, please ikut 5steps simple berikut. nak menang tak? nak menang tak?:


_________________________________________________________________________________

Step 1: tengok video "Pretty Like Me" betul-betul, ingat cara hakak-hakak tu menari okay. 

aloo. menari cecomel macam ni tauu, mana tau, satu dua oppa MBLAQ terpikat lalu meminang kita depan pentas. haaa.


Step 2: Download video lagu tema tersebut, sebab jap lagi dah kena joget pulak dengan lagu tema tu.

Step 3: record dalam masa 1minit : kita menari dengan lagu "Pretty Like Me" tu, dan, bagitau, kenapa korang perlukan pertolongan Sunsilk untuk berjumpa dengan MBLAQ. MBLAQ wehhh. yuyu pun nak!

Step 4: upload video yang direcord tu ke Youtube

Step 5: Submit join contest korang di SINI (Fanpage SUNSILK Malaysia). tapi jangan lupa LIKE page dulu tauu.

_________________________________________________________________________________


apa-apa pun, better korang baca sini kalau nak faham lebih. ( Fanpage Sunsilk Malaysia). janji tau kita sama-sama join, yuyu dah join, siap awal-awal dah beli barangan Sunsilk RM20 untuk submit application. wangi lahai shampoo dia. lembuttt.

please, jangan sia-sia kan peluang keemasan ni. bayangkan, rezeki kita jadi antara TIGA pemenang ni, siap boleh bawa teman sorang. Allah. menjejes air mata lari-lari berdrama enam hari tau. sapa lagi nak bawa free macam ni. cepat join okay!

oppaaaa! Saranghae!

nanti kalau dah menang, jangan lupa bawa kamera canggih, nak selfie dengan oppa MBLAQ lagi, bawa pen juga, minta otograp oppa besaq-besaq kat manilacard kaler pink. Allah. tu punnn.

terima kasih sudi baca :)

14 comments:

  1. Kawaiiii..ohoiii segan den nak wat video,wish gudluck sape2 yg join..fighting!!!lau menang krim slm syg kat oppa mblaq taw

    ReplyDelete
  2. erm...mmg ramai excited bila bab K-Pop ni...sy pun minat gak artis K-Pop tapi just kenal sejemput2 je...biar pun lagu xtau maksudnya tapi kdg2 sedap di telinga...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Akak, hihi. Maknae MBLAQ, Mir tu lahir 1991. Betul ke oppa akak? Hihi gurau

    ReplyDelete
  4. lelaki tak bley join ke??? nak pergi korea jugak.. jalan2.. hehe

    ReplyDelete
  5. gud luck yuyu.. hehe. nnty menang belikan ole2 dari sane.. hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)