HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, May 15, 2014

Gian Game.

Assalamualaikum

kahkahkah (dah kenapa, pendahuluan pun dah gelak-gelak -.-' ). punya lah excited, sampai pasal game application pun buat entry okey. entah la sekarang macam sangap pulak dengan game  ni. baru lagi, tapi, best dia, kemainnn.

PaperMaster. korang pernah dengar? eleh tak pernah lettew. game ni dari PaperOne. kalau budak office, mesti hadam dah otak tengok kertas semua dari PaperOne. yuyu kat kampus dulu, rajin la, keje printing mesti guna kertas dorang. tup tup sekarang dorang buat game pulekk.

bukan sekadar game okay. game yang nak educate kita tentang kertas dan penggunan kertas yang sesuai dalam alam pekerjaan. simple, tapi sangat best! mula-mula, please, download dulu app ni di PlayStore atau AppleStore


tengok ini, dah start rasa gelabah. tak pernah seglabah ni bila main game. bhahaha!

pilih dulu Avatar okey. game best lain ada? booo takde!

simple, bukan budak-budak je boleh main, ehh, hello, ai yang dah nak jadi mak budak pun layan hokeh! hakak-hakak, habang-habang, semua boleh main, sebab yang penting, kalau korang main, korang happy. tu je. selain tu, dapat sikit sebanyak info tentang paper. awesome.

basically, kita akan ada beberapa benda yang kita kena unlock. walaupun nampak senang, kau faham tak yuyu main siang malam pun, tak terunlock lagi item lain. heh! tapi takpe, banyak masa lagi.


korang kena tahu, usaha nak membuat kertas ni, sebenarnya, kita bermula dengan proses menanam pokok dengan jitu. bebas serangga, pembajaan rapi, penyiraman yang berkualiti. gituu. semangat. 

yang ni best, dapat penyek ulat sampai lumat, hoi, puas hati.

informasi penggunaan kertas yang betul. okay, yuyu selalu guna All-Purpose. korang?

ada target points yang kita kena reach. tang ni mencabar sikit. well, benda tu takde hal lah. -.-'

sini, game ni ajar etika bekerja. eceh. kalau sesape takda kerja lagi, main game ni pun dikira bekerja. okay macam tu? aci? yang muka marah tu, sebab yuyu lambat photostat dokumen untuk dia. tak nyabar tauu. tau suruh je ye kauu. 

benda serius buat kita jadi sangap nak main setiap masa, sebab dia bukan setakat bodo-bodo main, tapi kita terkejar-kejar nak reach target points yang ada. hoi. itu best. nampak macam senang tau enkorang, tapi bila dah kelam kabut, bersilang tangan pun boleh. 

tadaaaaa!

sampai buat entry lepas tu tepek gambar ranking sendiri besar-besar lah citer dia. haha. semangat okey. main sampai dapat global ranking number 3! kalau game lain je, asal main je ranking number billion juta! apak tak best!



tapi, agenda disebalik tu sebenarnya, yuyu download untuk menjadi antara 1st 1000 yang download application ni. untung-untung, dapat iPhone 5s tanpa meminta duit sang suami. untung-untung jadi Grand Winner, sekarang pun dah number tiga, eleh sikit je lagi tu, dapat pulak Epson Printer. 

korang tak nak, sampai enjoy main, sambil dapat hadiah? tak nak? kalau nak, downloadlah sekarang. yuyu pun dapat tahu dari website ni, menggelupur terus download : www.thepapermaster.asia . cari PaperMaster di Playstore/AppleStore okay!


terima kasih sudi baca :)

18 comments:

  1. whoahhh!! tak boleh jadi boleh menang 5s hehehe

    ReplyDelete
  2. Amboi Kak Yuyu, rajinnya main game. hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. as'salam, terima kasih perkenalkan game ni. hehe mira nak try ^^

    ReplyDelete
  4. Huh top 3 tu...
    noorkhuzieenperli.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hahaha. . layan lagi yewmain game. sama la kita :)

    ReplyDelete
  6. terus download serta merta
    thanks yuyu!

    ReplyDelete
  7. Waa,cam best je, kite pon nak maen la,:)

    ReplyDelete
  8. ad contest rupanya...kihkih dah download lama dh...xthu pn ad contest..mmg hari2 main la crtanya

    ReplyDelete
  9. macam best! nanti try search game ni kat phone. :)

    ReplyDelete
  10. WAAAAAH..bestttnyeeee..okeyy..caza doakan sis yuyu berjaya dapat ipong tanpa duit sang somi hihihi

    caza baru je tulis fungsi-fungsi vit E & Vit C SHAKLEE

    ReplyDelete
  11. Yuyu nape game ni kena start semula

    ReplyDelete
  12. Yuyu nape game ni kena start semula

    ReplyDelete
  13. Wah..punya lah seronok main game sampai buat entri khas pasal game nie..

    Ikhlas dari
    www.tepakku.com

    ReplyDelete
  14. Mainla puas2 nanti ade baby...tak de ,masa dah..hehe

    ReplyDelete
  15. alaaa... org nk main.. tpi.. x mint men game.. hehe

    ReplyDelete
  16. Laju2 gi search game nih.. Ihiks!😁

    ReplyDelete
  17. http://www.marketglory.com/strategygame/sabak88

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)