HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, May 20, 2014

A Morning with Whisper Yoga Class.

Assalamualaikum

yuyu memang peminat pilates dan yoga. semua kelengkapan, memang tersergam indah kat rumah. start minat dari umur 19tahun lagi. tapi masa tu tak start lagi. bila dah umur 20, ada banyak masa kat KUIS, dalam bilik, sensorang buat dengan fefeeling amat sihat.

tapi, ada pendapat yang cakap yoga ni haram kan? please, bagi yuyu, yuyu buat sebagai satu senaman yang amat menyihatkan. dalam 5tahun dengan yoga, memang yuyu rasa satu tahap kesihatan yang baik. lagi untuk jantung dan badan yuyu. kita ada pendapat masing-masing. :')

last week pulak, dapat satu free yoga class dengan Whisper di mYoga. join pulak dengan dua pemenang simple quiz yang yuyu buat hari tu. Allah. tengah mengandung pun, terkinja-kinja pergi juga tauu. tak nak lepas peluang yoga dengan expert instructor di sana. best hoi.

i'olls ni humble sikit, dok belakang je la. malu tau. ihik :')


walaupun sejam je yoga class ni, memasing happy je. buktinya, last class je, semua macam "alaaa, dah habis ke, nak lagi laa". termasuk la yang sedang menaip entry ini. 

motifnya, Whisper nak sangat menghargai semua wanita dengan memberikan aktiviti yoga yang menyihatkan tubuh dan menyelesakan walaupun datang bulan. dengan pad Whisper, korang akan tahu sendiri apa kelainan Whisper yang buatkan Whisper pilihan hati kita semua.

ada antara peserta yang datang masa datang bulan. dengan yoga ni, dapat sikit sebanyak bantu untuk rilekkan dari rasa senggugut teruk. takkah benda ni bagus? yuyu yang mengandung ni rasa sedappp je tulang belakang. tak lenguh.


plus, kalau pakai pad Whisper, lagi lagi Cottony Clean, memang selesa sangat, sebab tak payah pikir bab bocor, kan dah bagitau hari tu ada Blue-lock Core, protect dari leakage. takde la malu malu dah lepas ni. siap bertexture cotton lagi, sedappp je.

Whisper Ultra ada mesh surface dengan duo-protect system. korang pilih je la yang mana sesuai dan diperlukan. 

para hadirin dan hadirat yang join kelas ittew. muka semuanya berseri. mendapat ketenangan fizikal daripada sejam yoga di mYoga. bagus la, lepas ni balik rumah kot dah boleh angkut lemari.


expert instructor yang pandai amik hati kami. ada yang tak pernah yoga pun sebelum ni, tapi dengan dia, amboi, kemahen semua macam dah enambelas tahun dah menerokai dunia yoga. 


segerombolan product Whisper terbaru dapat goodies bag yoga class hari tu. semua peserta dapat. 


yuyu pakai yang Whisper ULTRA. tu je dapat pakai waktu ni. pregnant khenn. tapi best, rasa selesa sangat, lebih yakin nak bergerak. yang lain, sedekah je kat jiran, dorang pakai brand lain sebelum ni, dah bagi pakai yang Whisper, memasing nak tukar pakai Whisper pulak lepas ni. dah kenapa? selesa sangat la tu. 

personally, yuyu berterima kasih sangat kepada Whisper sebab sudi bagi peluang kepada kami semua untuk join yoga class dan memperkenalkan Whisper Cottony Clean, Cottony X-Long, dan Whisper ULTRA. kalau tak try sebelum ni, mesti tak tahu tahap ke-best-an nya yang tiada tandingan.

lepas ni, enkorang semua pulak lah try!

terima kasih sudi baca :)

29 comments:

  1. bestnya jadi comel....x nampak macam bakal ibu pun..kalau daftar tingkatan 1 pun orang caya nih...

    ReplyDelete
  2. yuyu teciknyer awk...
    bby bump pun comeyy je lg.. ;)

    ReplyDelete
  3. bakal ibu ni kecik je hehe.. xsangka nak bergelar ibu. selamat maju jaya yuyu! bestnye korang dapat join kelas yoga tu.

    ReplyDelete
  4. mesti baby pun turut serta yoga :P

    ReplyDelete
  5. Comelnya Yuyu...Anak Yuyu nanti pun mesti kiut macam mama dia...;)

    ReplyDelete
  6. rasa mcm dh lama ngndung.. still slim.. hebat.. jeleznya..

    ReplyDelete
  7. Macam best ja yoga ni...hehe...

    Btw, silalah kak jenguk blog saya ini...terima kasih kak...

    http://vandergood.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutla yuyu tegak je,x bonngkok

      Delete
  8. owhh.. kak yuyu dlu student kuis juga yee.. Ihik ^_^

    ReplyDelete
  9. kak yuyu comel.. >_^

    dlu student kuis juga yee.. Ihik ^_^

    ReplyDelete
  10. saya dulu pernah cuba satu kelas yoga for beginner. Ya Allah sakitnya, susah nak buat.huhuh..nmpk sgt diri sendiri x fit.hehe

    ReplyDelete
  11. Bestnya semua beryoga. Senaman yang menyihatkan ni.

    ReplyDelete
  12. salam. kak yuyu paling kecik & comel hehhehe ^^

    ReplyDelete
  13. alahai, comeinya ibu muda ni..

    ReplyDelete
  14. yuyu! sempat lagi beryoga time2 preggy nie.ish..babab kang.hehe.jgn aktif2 sgt.

    ReplyDelete
  15. bestnya dapat bersenam.. dah lama tak keluarkan peluh huhu

    ReplyDelete
  16. comel yuyu! ehh ida pun ade dlm pic tu. hehehehhehe

    jemput jenguk entry idaa yuyu,
    http://www.idabaharum.com/2014/05/whisper-cottony-clean-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  17. kat sbelah hujung kiri, kakak yg pkai baju mengandung tu bukan ke blogger nadia farahida? hehe

    ReplyDelete
  18. comel sangat :), dah tu entri pun semua comel2 mcm tuannya .hehe

    ReplyDelete
  19. kiut lahh. tercari2 gambar kak yuyu part gambar beramai-ramai tu.. heeee

    ReplyDelete
  20. weh apasal setiap kali aku open playlist kat gooddrama akan keluar iklan whisper? bila aku klik terus dia akan ke blog ni.. admin, tolong buang add dekat gooddrama.. dah mengganggu aku tengok cerita korea

    ReplyDelete
  21. Ok, lepas ni tukar whisper plak.. Hikhik!😁

    ReplyDelete
  22. Kite pun pnah terlibat dgn yoga dulu. Gerakan dia nmpk bersahaja tp hanya yg buat je yg tau betapa terbakar lemak di dalam hehe.. kpd sape2 yg still nk buat senaman spt yoga atau apa2 senaman ms bulan puasa nanti tp risau kalau x larat puasa, boleh baca kat pautan ni cara tambah tenaga di bulan puasa ye. Thank u guys :)

    ReplyDelete
  23. alololo..bestnya beryoga..tak pernah buat pun

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)