HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, April 28, 2014

Khas Buat Pembaca Wanita Yang Disayangi ♥

Assalamualaikum

entry ni khas untuk wanita-wanita. sebab, kita-kita saja yang akan memahami keadaan entry ini sekarang, dan yuyu yakin, kita wanita-wanita haruslah pernah mencari keselesaan disaat-saat itu yang tiada tokok bandingannya. gitu kau.

waktu datang bulan. period. ABC. bendera Jepun. cuti sakit. apa lagi istilah korang pernah panggil?

ada yang siap dengan pakej period pain, senggugut, Allah, yang dulu-dulu ratu campus pun muka dah macam Markonah jual tempe tepi jalan kalau kena period pain. sedih gila. yuyu tak pernah rasa, tapi tengok kawan-kawan jadi, doa mintak simpang tujuh keturunan. seram weh.

kadang-kadang teringin nak sejukkan dan tenangkan kawan-kawan yang jadi. tapi tak tahu macam mana, sekadar koyak buku latihan Maths, lepas tu tulis note cute-cute "semoga sabar, kejap lagi okay lah tu" saja. itu pun entah kawan baca ke idak le.


sekarang, cara lebih sweet nak bagi kawan-kawan senasib macam ni lebih tenang dan bahagia, hadiah la sebungkus dua Whisper Mesh & Cotton, jangan lupa note kecik yang sweet macam tadi tau. ihik. kawan sakit pun, rasa tenang sikit dah nanti. Allah. berapa hengget saja la kalau nak dibandingkan nilai persahabatan kan.

kalau yuyu, yuyu prefer Cottony Clean. terima kasih kepada blue-lock core berjasa untuk beri kami wanita-wanita lebih protection dari terbocor lah apa bagai lagi. jadi, dia lebih beri keselesaan dan kelembutan. kata cotton kann.

jadi, kalau 'salah parking' pun, insyaALLAH lah tak teruk sangat bocor dia macam yang sebelum ni pernah jadi. malu tauu, lagi-lagi pernah jadi kat restoran banyak banyak bintang, baru nak tambah buffet, aku sorang yang bertapa lama kat kerusi tu. -.-' korang pernah juga ek?

 tapi, boleh juga pilih Whisper Ultra. lembut je pada kulit, tapi senang yang amat nak basuh. ikut korang la. lepa ni boleh pilih salah satu, lepas tu ingat la, bagi satu lagi untuk kawan karib. boleh?

seiringan dengan kebahagian wanita apabila mendapat pad yang betul, akan jadi lebih tenang dan dihargai. apa pulak kalau reward simple quiz, untuk dua orang dapat sama-sama dengan yuyu join yoga class dari Whisper Sabtu ni di Hartamas. nak ke idak?

kalau nak, jawab simple slogan ni :

"Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana...."


kalau nak dipilih sebagai antara 2 yang akan join yoga class Sabtu nanti, please, cepat cepat jawab slogan tu bersama nama url Facebook ya. senang nanti yang PM terus. jumpa nanti di kelas Yoga Sabtu nanti. bukan senang tahu nak join benda best best macam ni free.

Good Luck!

terima kasih sudi baca :)

48 comments:

  1. Menarik..Kalau jawab pun sah2 tak dapat pergi, sebab kerjalah waktu tu.. :)

    ReplyDelete
  2. fineeeee! dapat gak invitation,but that time i working :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi cuuu niiii. keje la pulak. baru nak paksa dia!

      Delete
  3. alorhhh baru semangat nak join, dengar je hari sabtu mmg out lah sebab ade kelas wuwuwuwuw~ tak dapek den nak hadiahkan pad comel kt kawan karib la ceggini hekhek!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak . serius sangat sakit . . sekarang berejat dari sakit senggugut sebab pregnant . Alhamdulillah . . kalau tak tiap tiap bulan merana . . ><''

    ReplyDelete
  5. Kerana saya nak berkeyakinan macam yuyu :)
    https://toonatie.com

    ReplyDelete
  6. Berminat untuk sertai kelas yoga bersama yuyu zulaikha kerana....ehemm nak try beryoga ngan mummy to be n i blh tgk baby bumps yuyu ololo msti cute..then it would be my first time yoga n that moment msti ingt smpai bila2 plussss yoga with puan yuyu;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. ada chance ni, tapi url FB la pulak takde :p

      Delete
    2. Alaaaa lupa hehe ;-) https://m.facebook.com/nur.hafizah.3954

      Delete
  7. Patutlah iklan Whisper tetibe berada di merata-rata blog hahaha

    ReplyDelete
  8. bestnyer kelas yoga, tapi ..tapi...serius mmg takleh join, jauh ! huhu

    ReplyDelete
  9. nak pegi..tp jauh..kedah dgn Hartamas..ouhhh...but thanx 4 d info..:D

    ReplyDelete
  10. "Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana saya teringin sangat jumpa nenek guru saya yang sorang ni dan saya kalau terpilih ini lah kali pertama saya beryoga yoga..."

    https://www.facebook.com/amaliahanisbusran

    honey-lia.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. "Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana teringin nak jumpa Yuyu..hehe, dan kita sama saiz eheee, tapi Yuyu kurus comel dan saya nak beryoga boleh kurus macam Yuyu hihhi"

    https://www.facebook.com/haurahensem

    ReplyDelete
  12. Jumpa kat sana nanti yea yuyu..;)

    ReplyDelete
  13. teringin nak join, tapi tak tahu pulak nak pergi Hartamas macammana.. xde transport.. huhuhu...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum yuyu, sheila pakai brand kotex je. hehee kalau pakai brand lain, mau gatal2 kat bahagian tu. hihii singgah menabung inti sini. take care cute mommy ~~~

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana saya ingin membuktikan ketika datang bulan, bersama whisper pon kita mampu beryoga dan dalam masa yang sama boleh mencuba yoga buat kali pertama bersama yuyu!

    https://www.facebook.com/iLiaiSyaH

    iliaisy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. InsyaALLAH kalau terpilih terus yuyu PM ^^

      Delete
  16. Betul kata blogger Pha Is klik iklan Whisper terus pergi ke blog Yuyu Zulaikha yang pemes ni... Tahniah!!

    ReplyDelete
  17. yoga.. tak pernah try lagi.. tp mesti best kan sebab dpt bersama dengan yuyu...

    ReplyDelete
  18. kenapa x de untuk lelaki HAHAHA. teringin nak jumpa yuyu nie =p

    ReplyDelete
  19. macam best..tapi cuti panjang nak balik kampng..huhu

    ReplyDelete
  20. teringin nak join tapi pastinya tak boleh

    ReplyDelete
  21. akak xnak jawab..sbb klu la terpilih bukan dpt p..hihihihi..jauh tu dr sabah

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana saya tak pernah beryoga dan saya ingin beryoga dengan blogger cantik Yuyu Zulaikha :)

    https://www.facebook.com/dangwangii

    ReplyDelete
  23. memang tak dapat join... semoga sukses buat yuyu :D

    ReplyDelete
  24. Yeay.. dah tanya hubby.. dia kata kalau dapat dia bole hantarkan.. so, eyza nak join la..
    "Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana teringin nak cuba yoga sebab tak pernah cuba dan nak jumpa Mommy To Be, Yuyu yang kiut miut ni"

    https://www.facebook.com/Norafiza Abu Bakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh. ada peluang besar ni jadi partner yoga yuyu ^^

      Delete
  25. Assalam Yuyu,

    Assalamualaikum, saya berminat untuk sertai kelas yoga bersama-sama Yuyu Zulaikha kerana....sebab saya pun tengah pregnant, sama macam Yuyu, harap-harap kelas yoga tu dapat membantu ibu mengandung macam saya ni juga untuk maintain sihat dan fit.

    https://www.facebook.com/rosytlane
    Thanks.
    -Ros-

    ReplyDelete
  26. wow.. bestnya yoga bersama yuyu

    ReplyDelete
  27. salam kenalan..

    singgah sini dan follow awak..wah, menarik tu beryoga kan..^_^

    ReplyDelete
  28. Salam..maaf mencelah. Yoga bukan haram ke?

    http://www.e-fatwa.gov.my/fatwa-kebangsaan/kedudukan-senaman-yoga-di-kalangan-umat-islam

    ReplyDelete
  29. jauh plak, kalau tak boleh menempek sekali beryoga hihi ^^

    ReplyDelete
  30. JOM BACA BLOG SY PLK http://suffianzone.blogspot.com/2014/05/foto-lucu-16.html

    ReplyDelete
  31. alamakkkk!!,
    yuuuu dekat sarawak la yu..

    ReplyDelete
  32. Tq Yuyu sebab bagi K.Eyza peluang buat yoga ngan Yuyu.. teruja akak dapat jumpa Yuyu.. kecik molek jer orangnya.. terus akak tergamam tak tau nak borak apa ngan Yuyu...pasni, kalau ada event, kalau sudi, jemputla akak yer.. :)

    ReplyDelete
  33. Macam menarik je.... Yoga... x pernah cuba lagi pon...

    ReplyDelete
  34. dari mula period pn sy pakai whisper.. cuma sekrg dh tukr2 sbb whisper mahal sikit.. hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)