HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, December 9, 2013

Ephyra Untuk Kali Ke-empat.

Assalamualaikum

yuyu antara perempuan yang kurang percaya dengan supplement apa bagai lagi entah. bagi yuyu, makan sihat, tidur cukup, kurangkan stress, minum air banyak, InsyaALLAH semuanya akan okay. banyak juga yang offer yuyu untuk try, tapi kecundang, memang tak juga akhirnya.

tapi tu dulu la.

lepas tu, tiga bulan lepas, bila tengok IG orang ni, review pasal result best lepas minum Ephyra ni, tengok pulak belog orang lain review best best result, aku. pun. mula. terrrr. pengaruh. -.-'

macam biasa, try satu kotak dulu. pasal kata-kata manis tak nak minum supplement dulu, terkubur begitu saja. yuyu percaya yang setiap orang ada tempoh untuk nampak result tersendiri. ada yang minum hari ni, esok lusa dah nampak. ada yang minggu depan baru nampak okay, ada juga yang lepas ambil mana-mana supplement, tiga bulan lepas tu baru dapat result okay.

macam tu jugalah yuyu. nak tak nak, sekotak dah ada kat rumah kena habiskan. dalam hati, minta-minta tak jadi lagi teruk muka ni. kita cuba kan. sebelum tu, doa banyak-banyak kat ALLAH untuk result terbaik atas usaha kita. haa. nak ambik supplement cara Islamic gittew.

dalam seminggu apa yang jadi kat yuyu lepas minum Ephyra, muka macam naik banyak whitehead. stress gila. tapi yang best, selalunya masa lepas Zohor, mesti rasa nak tidoq, letih. tapi lepas minum Ephyra, dah tak pun mengantuk lagi.

tapi takpa, walaupun whitehead, nak juga try untuk sekotak.

Alhamdulillah. lepas satu kotak dengan Ephyra, dapat rasa yang kulit makin lembab. whitehead tadi, dah hilang. :')


start dari tu, sampai sekarang, dah TIGA kotak dah yuyu minum. sekarang kotak ke empat. walaupun result untuk muka yuyu, muka tak semakin cerah macam result kat orang lain, tapi yuyu dapat rasa kulit makin lembab. tu paling best. tak berminyak, tak kering. faham kan apa perasaan bila dapat result macam tu.

satu lagi, energy, sampai sekarang, lepas Zohor pun ilek je tak mengantuk. kalau tak, lepas lahap lunch, rasa macam nak tepuk tepuk perut je atas katil malasnya.

ni guna effect glossy camera360. memang la nampak tampan semacam. -.-'

kotak ke EMPAT yuyu. 

sekarang kalau make up nipis pun, ilek je dah. siap boleh posing poyo macam ni sorang-sorang dalam bilik.

makin yakin untuk terus dengan Ephyra bila dapat jumpa terus dengan pengasas dia. yuyu dengan onejet mati mati ingatkan kak Amiza ni baru 25tahun. rupanya dah 34. T_T gila balik rasa macam nak telan Ephyra sekotak terus.


masa kotak pertama yuyu ambil Ephyra ni, kuat hati untuk cuba, sebab bila nak pi internship je, selalu nampak iklan depan terpampang besaq kat Bangi. huhu. lepas tu, blog abang Ben ada cerita, abang Eyriqazz pun ada cerita, semua bagitau result baik tu.

lepas buat sikit research di facebook dorang ( facebook.com/oceanlife2u ). tengok testimoni, tengok kebaikan dia. selebihnya, doa je yang terbaik supaya dapat effect bagus sebelum wedding nanti. Alhamdulillah. tak sia-sia cuba. walaupun sebelum ni macam kau paham la macam mana kannn..

yuyu share ni, mana tau kalau korang pun teringin perubahan kan. sebab dah banyak yang tanya pasal supplement yang yuyu ambik untuk kulit yuyu. kita try. lain orang, lain result. untung-untung kulit korang makin gebu ke, rambut makin sihat ke. try tau.


terima kasih sudi baca :)

44 comments:

  1. cantik tudung yuyu , beli kat mana ? :) share plezz :)

    ReplyDelete
  2. Yuyu..... Yuyu tahu tak macam mana nak hilangkan dark circles bawah mata?? Please ada tips tak :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 nak jugak tips.saya ada dark circle teruk T_T

      Delete
  3. A'ah. Pengasas ephyra nampak muda gilos. Tak nampak macam 30-an. Pergh..

    ReplyDelete
  4. Kak Yuyu bleh tak review . pasal ketinggian akak .. bukan apa saya ni pendek juga dan selalu rasa rendah diri dan rasa nanti ada ke orang nak ambik kerja ... mcm2 lagi la .. ok apapun selamat pengantin baru moga jodoh kekal hingga ke Jannah :)

    ReplyDelete
  5. ha ah, ephyra memang best. nak cuba tp belum masa lagi

    ReplyDelete
  6. yg paling tak tahan dgn ephyra ni ialah rasa dia...x pernah saya makan supplement boleh komplians mcm makan ephyra sebab rasa dia sedappppp.... ;)

    ReplyDelete
  7. nak minum suplement cara islamik ek, tapi nak kawin tak islamik pulak akak ni.. siap dgn pre wedding ikutkan sgt budaya org puteh.. akak kan sekolah agama dlu, patut lebih tahu dan amik berat =) sekadar pendangan


    naza

    ReplyDelete
  8. Study g..x mmpu nk kuar sbln rm2rat.. insyaAllah dh kja nnt..teringin juga..:-).. Wish all the for your wedding yuyu..

    ReplyDelete
  9. tudung dekat pic yang first tu cantik la yuyu..:)

    ReplyDelete
  10. boleh la try pasni kan..hehe pengasas dia perghh..nmpk muda sgt2

    ReplyDelete
  11. oh hai :D goodluck for the wedding ye ^^ k yuyu sngt comel but lagi comel kalau tak nampakkan sanggul . hihi maaf kalau akak marah . saya hanya menjalankan tugas sbgai hamba Allah . mintak maaf banyak banyak ye :) sorry kalau akak marah .

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sis kat sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum yuyu beli kat mana tu.. kita masih mencari supplement nak kurangkan jerawat kat muka ni... nak gak kelihatan berseri di hari bahagia nanti..

    ReplyDelete
  14. a'ah.. betul cakap yuyu result pengambilan supplement tu berbeza untuk setiap orang. N pun sekarang makan supplement tapi selalu je skip... :P

    ReplyDelete
  15. aah..stiap org result lain2..so far sy try aurawhite mmg berkesan & ssuai dgn diri sy..dh 9 botol sy minum...kulit lembutttttttttt sangat..ehehe...

    ReplyDelete
  16. Teman tengah nunggu hadiah sekotak ephyra ni.. x sabo nk try..

    ReplyDelete
  17. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  18. waa bestnye :) nanti jalan la kat kitenye blog sweetsour.blogspot.com and blosghop kite ade supplement gaks nandnminishop.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. heh..pengasas dia.peh awet muda....:D

    ReplyDelete
  21. minat turkish scarf ? visit my fb page :NrNadira Online Shop

    ReplyDelete
  22. Jemput semua shopping handbag online di Kedai Indah yea sis. Thank you

    http://kedai-indah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. best ke ephyra ni? nak try la nanti.... korg jom join GA cikna http://miszalina.blogspot.com/2013/12/sweet-sour-of-lfe-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. saya pun baru menang ga dapat ephyra,, dok tunggu sampai,, nak ty,, hehe

    ReplyDelete
  25. Jika dah elok tu..teruskan jela..jangan pulak berhenti..ikhlas dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  26. brp kos utk buat iklan di blog mcm ni?????

    ReplyDelete
  27. Amboi, patut la yuyu nampak makin berseri-seri. Rupanya consume Ephyra yang duta dia Memey Suhaiza tu kan? Nak try jugak lah!

    ReplyDelete
  28. jom shopping sini yuyu :)

    http://szarkraf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum..

    Berminat dengan sutera crepe? Saya jual Online.

    FB : Tsuki Moon Shop
    INSTAGRAM : Tsuki Moon Shop
    SMS/WHATSAPP : 017-6052330

    Thanks. :)

    ReplyDelete
  30. Salam all !!
    Jom cuba minuman ephyra dengan saya .
    Saya bagi special price !! Below rm190 tuu!!! Original dari HQ (Oceanlife Marketing Sdn.Bhd)
    Tak cayer cer whatsapp 016-9131 822 or email ldbr8690@gmail.com.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)