HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, October 9, 2013

Levi's REVEL Untuk Sweet dan Sopan.

Assalamualaikum

satu orang, satu jeans. jeans boleh kata satu keperluan untuk tak nampak outdated dari mana-mana fesyen. dan yuyu yakin yang kita mesti ada jeans kesukaan kita. jeans yang sesuai dengan cutting kaki dan material yang selesa, akan buat kita lebih selesa sepanjang hari. kann?

yuyu pun jenis yang suka jeans. benda paling selamat kalau nak kemana-mana, bila habis idea, adalah JEANS. lagipun, lagi selesa. nak jalan pun tak terkedek-kedek. nak matching dengan baju pun senang. sungguhpun yuyu jenis yang bertudung, tapi banyak jeans yang sesuai yang boleh buat kita nampak sweet dan sopan. gitteww..

kalau ada yang tak pernah ada sepasang lagi, please, try cari satu dari brand LEVI'S®, ambik masa yang lama untuk teliti mana satu yang selesa dengan diri, lepas tu, yuyu yakin, jeans tu mesti jadi fesyen kegemaran sepanjang abad kauu. macam yuyu. sekarang yuyu ada jeans favorite


Alhamdulillah sangat, bila yuyu terpilih salah seorang yang cuba jeans terbaru dari Levi's® ni. takde lagi dua tiga kali nak buat keputusan terima. serta merta weyhh. sebab tak pernah ada syak wasangka dengan jeans dorang. benda turun temurun, mak abah yuyu pun pakai.


dengan Liquid Shaping Technology, Levi's® REVEL jeans akan memberi bentuk lebih cantik pada diri kita (kaki kita la semestinya kann). personally, ini antara satu-satunya jeans yuyu yang yuyu rasa macam jeans paling manja yuyu pernah ada. sebab bila pakai, rasa macam dia peluk yuyu je. tskk. 

 
Straight Cut jeans ni, buat yuyu nampak lebih dewasa dan sopan kan? :') malu la puji diri sendiri dikhalayak ramai ni. first day dapat, terus pakai sampai malam. memang, sapa-sapa tengok yuyu pakai pun tau yang yuyu selesa dengan jeans tu. 

lagi-lagi yuyu yang kecik ni, selalu dapat jeans yang tak best. ni la first time dapat jeans yang betu-betul yuyu rasa sopan dan selesa. 

satu tips untuk buatkan jeans kita betul betul elok sampai berjanggut: [TIPS DARI LEVI'S® okay!]
  1.                Do not wash inside out
  2.                Cold to warm temperature via normal cycle
  3.                Wash and dry with like colours
  4.                Liquid detergent is recommended

opss..

sebelum apa-apa, korang tengok tengok la video ai olls ni! huhu. malu la cenggini ni. sambil-sambil try movement yuyu tu, simple je. sebab kannnnn....

video



26/10/2013 ni, tenyeh kalender cepat! sebab ada Roadshow di MidValley. korang semua boleh la datang banyak sebanyak manusia yang mungkin. nanti boleh sama-sama, tengok pandangan 360 darjah korang pakai jeans. free je. 10orang pulak boleh join yuyu di sana nanti :
  1. bagitau, kenapa korang patut terpilih antara 10orang bertuah tu dari yuyu. (jawab di ruangan komen entry ni)
  2. nanti korang akan kena belajar cara move yuyu dari video di atas.
  3. 10 terpilih tu, kita akan sama sama jumpa di MidValley, wajib pakai Jeans dari LEVI'S®, dan ingat! warna tema kita nanti PURPLE okay!


ehh! sekali lagi! jangan lupa tauu! jawab soalan, 26Oct nanti jumpa di MidValley! di sana, ada ekslusif room untuk kita selca puas-puas dengan jeans di sana! selca saja okay. nak beli nanti nanti pun takpe.

jumpa nanti tau! 


terima kasih sudi baca :)

66 comments:

  1. huu.. memang kena la jeans ni dengan Yuyu.. ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah. gelak macam jahat je. amboii!

      Delete
    2. Kalau jeans tu ikut bentuk kaki,tak guna jugak bertudung :)

      Delete
    3. Kalau jeans tu ikut bentuk kaki pun tak guna jugak :)

      Delete
  2. salam yuyu.. wah!! seronoknye!!
    1- kenapa patut terpilih antara 10orang bertuah tu dari yuyu.
    - sebab saya teringin nk cube jeans levis yg baru tu dan lg satu dr dulu lg sya payah nk jumpe jeans yg sesuai (*sebab saya tinggi) sehinggalah sya pakai levis. best wooooo!!! =)

    *p/s: comel giler suara cheq!

    ReplyDelete
  3. Saya patut terpilih antara 10 orang bertuah dari yuyu,sebab semalam baru beli jeans Levi's straight cut. Serius jeans straight cut menampakkan kita lebih sopan dan selesa.

    ReplyDelete
  4. Alahai..comel je yuyu nih.. :) wat acrobatic lak tuh.. huhu

    ReplyDelete
  5. Yuyu! Wiida nak join Yuyu! Wiida memang nak pergi roadshow Levi's at MIdvalley nanti to get one pair of jeans. Yuyu kena choose Wiida sebab Wiida cool and boleh dance too! hahaah. (statement perasan habis, malu tapi mahu). hehe.

    ReplyDelete
  6. Saya patut terpilih kerana sy peminat tegar jeans dr Levi's. hanya jeans dr Levi's boleh beri sy keselesaan yg maksimun dan size yg fit dgn fizikal sy yg kecil molek mcam yuyu ni :)

    ReplyDelete
  7. wow!best ni dapat join...tapi jauh la!xper la...bg peluang pada kawan2 yang dekat dan boleh pergi tengok yuyu...:D

    hey cik blog dan kawan2!jemput singgah ke blog shida... a jualan tudung murah2 dan ada less dari 10% hingga 20% sempena aidiladha.... :D
    selain itu ada produk kecantikkan...jemput shopping....
    http://rashidahazran.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ya ampun keciknya yuyu cute+sweet sgt2....

    ReplyDelete
  9. Comelnya la hai Yuyu ni.. Takde suar jeans levis' la nak join.. Huhu..T_T
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  10. Saya perlu terpilih bersama yuyu dan levis kerana levis telah memikat hati saya semenjak video yuyu bersama levis. Rasa kaki ni sama menari ngan kaki yuyu pon ada..angkat turun..pusing..hihi..kan best dapat berkenalan ngan yuyu lebih rapat..levis jadi pengerat kasih..dop gitu yuyu ? =)

    ReplyDelete
  11. Kenapa patut terpilih? Suka levi's jeans.. selesa, tahan lasak, senang nak matching dgn baju ape pun! Ehe

    Jumpe yuyu nnt.. muahhx :p

    ReplyDelete
  12. YUYU Owesome...saya nak terpilih sebab...kita sama size dan untuk size macam kita...Jeans amat terhad...dan saya of course nak nampak cantik dan lets Jeans do talking and walking ....Ya Allah...tak sabar nak beli...

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan...

    dovisit my blog and follow me back..:)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Yuyu patut pilih saya untuk roadshow di Midvalley sebab saya sama saiz dan sama comel dengan yuyu. kalau yuyu pilih saya memang kita comel gila bila bersama dan paling penting 'hey, saya pun guna LEVI's lah' :)

    ReplyDelete
  15. wahh, bestnya dapat jumpa k.yuyu yang comel lagi.... kalau dapat selca dengan k.yuyu lagi best (^_^) mood happy, tu pn kalau terpilih.

    ReplyDelete
  16. halusnya suara yuyu...comel je...

    ReplyDelete
  17. kenapa saya patut di pilih ada lah sebab susah sangat nak dapat kan jeans yang berkenan di hati dan lagi satu susah nak dapat saiz dan cutting mengukut kehendak .....

    ReplyDelete
  18. ala comelnya movement yuyu. dah macam ahli gimnastik. sweet!

    recent post : Terjah Pejabat Google Malaysia Di KL Sentral

    ReplyDelete
  19. yuyu comel,kecik2 kiut getew..hehe
    sy patut terpilih sbb kite sme size jugak,leh menari2 dgn jeans cm yuyu dgn selesa =D

    ReplyDelete
  20. yuyu tomei mcm mia. suara lg tomei. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. suara yuyu kecik. tak leh buat apa dah :p

      Delete
  21. yuyu tomei mcm mia pelakon kecik molek super kiut tu. suara pn tomei ;)

    ReplyDelete
  22. sayalahh yuyu sebab saya nak jumpa yuyu depan-depan mata..hehehe, sbb jeans Levi's sgt selesa dipakai walaupn utk aktvti lasak.

    ReplyDelete
  23. saya nak join!! nak menari2 mcm yuyu dan nak cube jeans levis rebel...badan saya jenis pear...jadi susah nak pilih jeans yg selesa sbb peha ala2 farah fauzana gitew... kikiki

    ReplyDelete
  24. saya nak join!! nak menari2 macam yuyu dan nak mencuba pakai levi's rebel...saya susah nak cari seluar yang selesa pakai disebabkan peha ala-ala fara fauzana gittew... kikiki

    ReplyDelete
  25. bestnya jeans ni! sekarang payah cari jeans straight cut yg best, ditenggelami skinny jeans oh no ;(

    ReplyDelete
  26. comeelllnyaa kak yuyu.ikot sekali buat movement kak yuyu. haaiiihhh kalau bukan pasai spm dah dekat,, ecah mesti dah join contest ni T_T nangis tepi almari tssk tssk

    ReplyDelete
  27. Yuyu, macamana nak bagi barang pada yuyu ya?

    ReplyDelete
  28. comelnya yuyu....tp aritu kn saya ade trmmpi yuyu...:)

    jom tgk blog saya...:)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. pasaipa yuyu comel sangat ni ? Suara pun kiut - kiut je . hihi .

    ReplyDelete
  30. pasaipa yuyu comel sangat ni ? suara pun kiut - kiut je . hihi .

    ReplyDelete
  31. Saya sepatut terpilih diantara 10 orang dari yuyu, disebabkan saya nak belajar bergaya dengan jeans levis dari yuyu..hehehe..

    ReplyDelete
  32. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. The reason why I must be chosen. Tehee. Sbb nak acah acah comel jugak dance dengan Yuyu ^^ hihiw && ofc nak try jugak new collection from Levi's ;)

    ReplyDelete
  34. - Kenapa kak yuyu patut pilih saya join this event kerana Levi's salah satu brand yang memang terbukti kualitinya bagus dan materialnya sangat sangat selesa dan tahan lama , Manakata kalau pakai untuk setahun tu memang puas hati nau ! Harga pun ofcourse berpatutan . No wonder la Levi's ni menjadi pilihan ramai . Saya adalah salah seorang penggemar seluar bootcut dari Levi's so i really hope can join this event . And act , saya adalah silent admire kak yuyu for long time . Harap sangat dapat jumpe . Kak yuyu macam my inspiration la . Gituuu . Ok selamat malam ! :)

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Aina patut dipilih antara 10 orang bertuah dr yuyu sebab Aina teringin menggayakan jeans levis dan buat move macam sis yuyu hikhik :)

    ReplyDelete
  37. comellll gila kot video kak yuyu tu... :D

    ReplyDelete
  38. salam...hai yuyu
    jom santai blog sis

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum.. sis comel.. tip top gitu.. :) dtg sini follow mollow blog yg comell ni beserta tuan tanah nye.. jmput singgah ke blog sy.. :) http://thatmyblognotyours.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. Saye patut dipilih antara 10 insan yang super bertuah tu because " I would Levis-en up that lively roadshow with youuuu! " :D :D - Ira Zainudin-

    ReplyDelete
  41. tengok video yuyu kat insta terus buka blog yuyu . mcm budak2 suara yuyu , kelakar bila tengok aksi yuyu .. ekeke

    ReplyDelete
  42. Hehe comel je..:D
    Tapi saya nak stop pakai jeans la.
    Mcm mana ek?hee

    ReplyDelete
  43. pernah rasa nak beli yang jenama cenggini,, tapi bila sampai time, mesti rasa nak jimat,, hehe

    ReplyDelete
  44. boleh lagi ke nak join ni??? hehe...

    saya patut terpilih antara 10 orang bertuah tu dari yuyu sebab saya pun nak rasa gak feeling2 gojes dengan yuyu dan yang lain2....boleh merasa dapat pakai jeans Levi's yang owsome tu kan..... hehe... love...

    ReplyDelete
  45. saya teringin nak jadi seploh orang tu jugak! tapi takde jean levi's. acaner tu boleh ke? mihmih

    sebab: susah gila nak cari jeans yg straight cut untuk diriku yg chubby tp x tinggi ni. ahaks. yg penting jeans tu tak ketat, selesa, up-to-date, sesuai dengan semuaaa jenis baju (blouse/t-shirt/ kemeja/ punjabi) errr dan juga harga yg berpatutan. hihi

    ReplyDelete
  46. nasib tak jatuh masa kat kerusi..hehe..so cute your movement..

    ReplyDelete
  47. NEW JEANS FROM LEVI'S EH ? NAMPAK MCM OKAY

    ReplyDelete
  48. COMEL SANGAT VIDEO KAK YUYU TU :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)