HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, July 28, 2013

Puasa dan GiveAway.

Assalamualaikum

la ni dah seminggu lebih dah yuyu posa dengan famili. lama tak rasa macam ni. selalunya, kalau cuti pun mesti lagi dua tiga hari nak raya. masa tu la pulun nak jahit baju, masa tu la senteng lengan baju laju laju nak buat kuih raya, masa tu la borak dengan family sambil tangan tangkas umpama belangkas mengayam ketupat.

sekarang bila dah grad, kerja pun sendiri, suka hati la nak posa dengan family berapa lama kau mampu. Alhamdulillah. happy tu tahap menimbulkan rasa mengada.

posa kali ni juga, kalau boleh nak luangkan banyak masa dengan family. bawa makan kat luar, masak macam-macam, terawih sama-sama. sebab InsyaALLAH tahun depan, berpuasa sebagai 'isteri' mesti banyak masa dengan 'family baru'.

sedih la pulak. okay lah. nak nyanyi lagu Dendang Perantau jap.

baiklah. tak nak sedih sedih lagi. sebab eksaited gila gaban nak kongsi dengan korang. yuyu sekarang akan buat satu giveaway untuk hadirin hadirat sidang pembaca belog yuyu sekalian. yang terpilih, mesti la menang hadiah best.



oleh kerana Biotherm Purefect Skin amat sesuai untuk kita kita yang berpuasa ni, maka, tiga pembaca terpilih akan menerima tiga set Purefect Skin dari Biotherm sendiri. mahal wey kalau beli. campur tiga product sekali, pencuci, toner dengan hydrating gel tu pun dah RM280. mampu?

Purefect Skin Biotherm bagus sangat untuk elakkan dehydration masa puasa, sebab perubahan diet kita. bahan-bahannya akan membantu untuk remove dead skin juga, sambil restore natural mineral level dan balancekan penghasilan minyak muka. gituu. 


ini satu set yuyu punya. korang kena ada juga.  


untuk kalian semua yang inginkan kulit hari raya yang sihat, marilah join GiveAway simple ini. baju raya dah beli, kasut raya dah, sekarang kulit raya. pulakk.

Cara-Cara Menyertai : Komen di ruangan komen entry ini
- Nama Penuh
- Email
- dan, cerita secara ringkas kulit idaman kalian pada Hari Raya nanti.


simple kan. ala. cerita simple simple je. yang penting, pemenang akan di pilih melalui komen yang menarik. terbuka kepada lelaki dan perempuan. janganla tersimpul malu nak join, tahu. hadiah akan di pos sendiri oleh pihak BIOTHERM.

p/s : Giveaway akan berlangsung hingga 30/7/2013
p/s lagi : untuk semuaaa pembaca belog yuyu, kalau nak dapat free consultation dengan BIOTHERM, sila la ke counter dorang. free faham tak.

Selamat Maju Jaya! Majulah Sukan Untuk Negara! -.-'

288 comments:

  1. farah syuhada abdul halim
    farahhalimm@gmail.com
    - sepastinya saya mahu kulit yang glowing, sihat dan berseri di pagi raya :)

    ReplyDelete
  2. wahh menarik nie. nak join kak yuyu!

    Nama Penuh : Asyiffa Aida binti Zulkifle
    Email : hotglimerglory@yahoo.com
    Oleh sebab kulit muka saya sedikit berminyak, ia menyebabkan saya berasa tidak selesa dan menyebabkan kurangnya keyakinan. Jadi saya berharap sgt agar saya temui jalan penyelesaian sebelum tibanya hari raya nanti. Alhamdulillah, rasa bertuah sbb jadi salah seorg drpd follower kak yuyu dan sy rasa sy dah jumpa penyelesaian untuk masalah kulit muka sy yg berminyak nie. Mudah-mudahan kalau ada rezeki untuk menang produk Biotherm nie, masalah kulit muka sy akan selesai! hihi

    ReplyDelete
  3. Nama Penuh: Siti Auni Afifah Bt Ghazali
    Email: letopink@yahoo.com


    Kehadapan nenda,

    Cucunda disini,disebabkan nenda sudah mengadakan giveaway ni,ijinkan cucunda untuk menjoinkan diri.Nenda nak tahu,disebabkan kulit cucunda sekarang ni tidak berapa nak okay sampai guna produk lain pun tak berapa nak berkesan,maka cucunda teringin dengan produk ni, cucunda pun nakkan kulit yang sihat dan segar, taknak la kusam je kulit wajah cucunda nanti. Tak berapa nak moment sangat la gambar raya nanti.

    Oleh itu, cucunda berharap,raya tahun ni kulit cucunda perfect siperfect jahitan baju raya,cecececeyyy...

    Cucunda akhiri surat ini dengan ucapan selamat berpuasa dan selamat hari raya nenda.

    Sekian terima kasih.

    Yang Benar,
    Cucunda

    ReplyDelete
  4. - Aina Syauqina Bt. Baharuddin

    - heyaina2@gmail.com

    - Saya ingin kulit yang tidak berminyak , segar ,lembap dan sihat agar raya saya tahun ni lebih bermakna .

    ReplyDelete
  5. Nurul Fitriah Muhd Ramli
    nurulfit98@yahoo.com

    Nak kulit yang gebus mebus di pagi raya... Huhuhu... Tak yah dok nak tempek tebai2 bedak compact kat muka sampai kalo dok banding dengan hantu tepung gomak pun putih lagi eden...

    Hee.. Salam Ramadhan dan Salam Lebaran [walaupun lebaran tu ada lagi seminggu lebih ;) ]

    ReplyDelete
  6. NUR SHAHIDAH BINTI SHA'ARI

    cpr_shahidah94@yahoo.com

    kulit idaman saya pada hari raya ini adalah saya nakkan kulit yang bebas dari bintik hitam dan jerawat.. :)

    ReplyDelete
  7. - Aina Syauqina Bt. Baharuddin

    - heyaina2@gmail.com

    - Saya ingin kulit saya kurang berminyak, tidak kering , segar dan sihat agar raya tahun ini lebih bermakna bersama BIOTHERM .

    ReplyDelete
  8. nama : Muhammad Tarmiziani b Mohd Nor
    email : carllesmana95@gmail.com

    kulit idaman saya di hari raya nanti , adalah simple tapi bersih dan segar. agar kelihatan lebih ceria di pagi raya dan , of course untuk kelihatan lebih menarik apabila sesi bergambar bersama keluarga :)
    sekian.

    ReplyDelete
  9. salam yuyu. wahh macam menarik. full name hana fadilatu hasanah zainal. emel asha_hana219@yahoo.com. hana tak kisah kulit putih ke tak. yang penting bersih dan sedap mata memandang. hhehe. act suka stalker blog yuyu. have a nice day. :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Nuranira Zainudin
    anyra88@hotmail.com

    teringin nak ada kulit yang flawless & tak kusam untuk raya, as a mother of two bukan senang nak jaga kulit sentiasa. nak belek muka depan cermin pun tak sempat bila ada anak2. & nak make up 1 jam sehari sebelum keluar rumah memang cabaran. Kalau lah ada product yang boleh ubah kulit kusam ke lebih bermaya & lebih sihat. Its a bonus to us moms :)

    ReplyDelete
  12. YUHANIS BINTI YUSSEIN
    euyu_hanneys@ymail.com
    Kulit idaman saya bahkan semua wanita dalam dunia ni sempena hari raya mestilah kulit yang bersih dan sihat luaran dan dalaman. tanpa jerawat, ton yang sekata, kulit yang lembap dan tiada excess oil.
    Dan saya rasa Biotherm Purefect Skin mampu menjadikan impian saya ini suatu kenyataan!

    ReplyDelete
  13. NUR FATIHAH BINTI AZAULMAY
    atieyyminho@gmail.com

    Untuk Hari Raya nanti,saya inginkan kulit yang bersih,lebih lembap dan lebih berseri kerana saya sukakan wajah dengan 'make-up' yang nipis tetpi menyerlah. Dengan itu, saya akan lebih berkeyakinan untuk berjumpa dengan rakan-rakan lama dan mengesyorkan produk ini juga kepada mereka. ^_^

    ReplyDelete
  14. Nama : Nor Fazieyla bt Mhd Nor

    Email: ieyla1991@yahoo.com

    idamkan kulit yang nampak fresh dan berseri pada Hari Raya nanti, taknak nampak berminyak atau kusam :)

    ReplyDelete
  15. nama : intan nadia binti fadzil
    email :end_deeya@yahoo.com
    kulit idaman saya menjelang aidilfitri ialah cerah dan tampak berseri-seri dengan biotherm

    ReplyDelete
  16. patutlah kulit kak yuyu cantik pakai barang mahal. niza nak join ke tak nak ek? erm tak apalah. sebab tahu takkan menang. oh ye, kak yuyu, selamat hari raya. hik3. awal nau bagi ucapan. :P

    ReplyDelete
  17. -ERRA FAZLEEN BINTI MOHAMED ADNAN
    -Blogalyn@yahoo.com
    -Kulit idaman saya pada hari raya nanti adalah kulit yang berseri dan bebas dari minyak serta nampak semulajadi cantik walaupun tanpa make up. Saya nak kan kulit yang nampak anjal serta halus. tq :)

    ReplyDelete
  18. Nama : Sabrina Tajudin
    Email : hello(dot)nsabrina(at)gmail(dot)com

    Kulit idaman dihari raya mestila nk gebu gebas! mintak2 tak ada jerawat tumbuh pada hari raya pertama, spoil mood nanti.. hehe... janji kulit bersih dari segala mr.j (jerawat) and bersih! ^_^

    ReplyDelete
  19. NOOR AINA BT AMIR
    - ena9074@yahoo.com
    - saya nak kulit yang sihat dan bebas dari kulit yg berminyak, berjeragat dan juga tompok bintik hitam pada muka.sekrang ini kulit muka agak kering,kusam dan seperti tidak bermaya. dengan adanya biotherm kulit yg cantik dan sihat akan menambah lagi keyakinan pada diri..

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Nama Penuh : Siti Zulaihka Binti Zainal Abidin
    Email :zulaihkazainal@rocketmail.com

    Kulit idaman saya pada hari raya nanti haruslah gebu , licin dan tanpa jerawat supaya dapat menyambut Hari raya dengan rasa lebih confident.Berharap produk Biowey ini dapat membantu saya menceriakan lagi wajah di hari mulia bersama teman-teman dan sanak-saudara.Insha-Allah ♥

    ReplyDelete
  22. -Nur Shakira Binti Mohd Pathi

    -shakira.pathi@ymail.com

    -Di pagi Syawal, semestinya saya inginkan kulit yang bebas minyak dan lembut, Selain tu, kulit raya saya jugak mesti la nampak licin dan soft bila dilihat dari jauh. Baru lah cantik muka raya bila ambik gambar dengan family dan nampak padan dengan si dia dengan kulit raya baru menggunakan product Biotherm. Auuuuu ;D

    ReplyDelete
  23. Nama : Fauzah Amirah bt Wagimin
    email : fauzahamirah@yahoo.com

    'kulit idaman sy pd hari raya nnt tentulah kulit yg sihat dan berseri. Tak perlu touch up bnyk kali, nak beraya dari pagi smpai malam pn x risau dah sbb mslh kulit kusam dan berminyak tiada lg dgn Biotherm' :))

    ReplyDelete
  24. intan nadia binti fadzil
    end_deeya@yahoo.com
    saya sangat2 berharap dapat beraya dengan wajah yang cerah dan berseri dengan kadar yg segera kerana kulit skrg berminyak dan sedikit terbakat akibat manjalankan tugasan...jadi dengan adanya biotherm saya amat berharap ianya dapat membaiki kulit saya dan jika berjaya saya akan berterusan memakai jenama ini :)

    ReplyDelete
  25. Noor Hafidzatul 'Ain binti Nor Hashim
    aien.hashim92@gmail.com
    Saya nak kuit yang bebas dari minya dan jerawat semestinya. Saya nak kesan2 jerawat, bintik2 hitam + putih hilang dari kulit muka saya. Oleh itu, saya akan sentiasa rasa cantik untuk sepanjang hari raya dan hari2 yang lain! :) 1 lagi, kulit muka saya mestilah always glowing2 gitu :) Thankyou sis! May God Bless You Always and Always! ♥♥

    ReplyDelete
  26. Nama penuh : Siti Zulaihka Zainal Abidin
    Email : zulaihkazainal@rocketmail.com
    Assalamualaikum akak yuyu yang comel btw nama kitew same .hihihi

    Di hari raya yang mulia & meriah lagi ini , mestilah nak kulit cantik , gebu dan bebas jerawat mcm kulit kak yuyu yang gorjes(dah lama adore sebernaye) hihihi..Ika berharap produk bioterm nie menyerlahkan lagi kecantikan kulit untuk berasa lagi yakin and confident macam kak yuyu hendaknya.Jika berkesan akan mempromote kan kepada nenek , mak and sanak saudara kitew .Selamat Hari Raya kak yuyu ♥

    ReplyDelete
  27. nama:nur atiqah wadiah azmi
    e-mail:atieqahdiedie@gmail.com
    Bismillahirrahmanirrahim dan salam pembuka bicara yuyu :)

    Secara jujurnya,sy ni memang tak suka sangat tepek-tepek bedak kat muka. Jadi,pada hari raya ini,saya inginkan kulit yang sihat yakni lembap dan tiada kesan cela. Saya ingin nampakkan kulit saya natural dan bukan tepek bedak macam tepung gomak semata-mata nak tutup itu nak tutup ini.Tanpa make up atau make up yang sangat-sangat nipis, orang boleh nampak kulit muka sy sihat untuk bernafas, lembap dan licin tanpa sebarang cela. InsyaALLAH :)

    ReplyDelete
  28. NUR FATIHAH BINTI AZAULMAY
    atieyyminho@gmail.com

    Untuk Hari Raya, saya inginkan kulit yang bersih, lebih lembap dan lebih berseri kerana saya sukakan 'make-up' yang nipis tetapi menyerlah. Sebagai seorang pelajar yang aktif dalam persatuan dan program universiti, saya sering mengabaikan kepentingan memilih produk muka yang sesuai. Jadi, saya inginkan penampilan yang lebih menarik ketika bertemu dengan rakan-rakan sekolah dulu. InsyaaAllah, saya juga akan mengesyorkan produk ini kepada mereka ^_^

    ReplyDelete
  29. Noor Hafidzatul 'Ain binti Nor Hashim
    aien.hashim92@gmail.com
    Saya nak kuit yang bebas dari minya dan jerawat semestinya. Saya nak kesan2 jerawat, bintik2 hitam + putih hilang dari kulit muka saya. Oleh itu, saya akan sentiasa rasa cantik untuk sepanjang hari raya dan hari2 yang lain! :) 1 lagi, kulit muka saya mestilah always glowing2 gitu :) Thankyou sis! May God Bless You Always and Always! ♥♥

    ReplyDelete
  30. Nama Penuh : NORWAHIDA BT OTHMAN
    - Email : wyda.pisces@gmail.com

    saya inginkan kulit yang cantik, sihat semulajadi, segar bermaya dan halus mulus pada hari raya nanti, dan juga hari-hari selepas raya nanti... saya tak nak lagi kulit muka saya berminyak, ada bintik-bintik hitam, liang pori yang terbuka dan nampak kusam kadang-kadang nampak lagi berusia dari usia sebenar, huhu..

    ReplyDelete
  31. Norcahaya Ali
    Cahayaali93@yahoo.com

    kulit saya kering lepastu kusam, tskkk.. kalau amik gambar memang nampak berminyak n kusam, so teringin nak kulit segar dan tak kering raya nanti, baru yakin nak amik gambar banyak2 dengan family.

    ReplyDelete
  32. * Noor Shafiqah
    * Shafiqahsyufaat@gmail.com

    jawapan : Kulit idaman saya pada Hari Raya nanti semestinya kulit yang sihat dan tiada sebarang masalah seperti kulit kusam dan kering dan tiada masalah kulit muka berminyak.

    terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. malah saya berharap product Biotherm Purefect Skin dapat membantu menyelesaikan masalah kulit muka saya ini.

      Delete
  33. - RAFHANAH AFIQAH BINTI MOHD RAFI
    - AIRALOVER94@GMAIL.COM
    - semestinya saya inginkan wajah yang bebas dari minyak,kulit yang bebas minyak dan mulus dengan cara yang mudah tanpa melakukan facial dan rutin eksfoiliasi dalam jangka masa yang panjang.saya juga inginkan penampilan yang nature tanpa menggunakan bahan kosmetik yang banyak bagi menutupi kecelaan di wajah.kulit yang cantik semestinya menambahkan keyakinan saya di adilfitri :)

    ReplyDelete
  34. NORWAHIDA BT OTHMAN
    wyda.pisces@gmail.com

    saya inginkan kulit yang cantik, sihat semulajadi, segar bermaya dan halus mulus pada Hari Raya nanti, dan hari-hari selepas Raya nanti.. bila bergambar saya ingin kelihatan lebih menyerlah dan berseri dari kawan-kawan dan adik beradik yang lain, tak nak lagi nampak kulit yang kusam dan suram je.. tak nak lagi kulit berminyak, liang pori yang terbuka, ada bintik-bintik hitam dan nampak berusia dari usia sebenar, huhu...

    ReplyDelete
  35. • SITI ZULAIKHA BINTI SHA HAMID
    • zulaikhashahamid@yahoo.com
    • Inginkan kulit yang bebas dari bintik bintik hitam, kulit yang kering dan bermasalah di bahagian hidung.. Nak licin dan bersih di hari lebaran nanti ^^

    ReplyDelete
  36. waa....teruja nak join la yuyu...first time ni..~~heeee
    ~ Nurfarhanim Akmal Binti Mohd Khalid
    ~ farhanim.gurlz@gmail.com
    ~ kulit idaman kita pada hari raya mesti lah nak campak berseri, putih, tidak kusam dan kurang berminyak bila menggunakan biotherm ni...tak payah nak risau-risau lagi nak pergi beraya dengan keadaan kulit yang baru... :)

    ReplyDelete
  37. Nama: Noor Adznabila Binti Mohd Adlan
    adznabilaadlan@yahoo.com.my

    ♥Sambut pagi raya dengan kulit yang bersih, berseri, penghasilan minyak yang sekata dan tidak kusam adalah idaman saya. kan lebih bagus kalau ada produk Biotherm Purefect Skin untuk bantu kulit saya. Baru lah dapat raya dengan yakin dan meriah:)

    ReplyDelete
  38. Nama : Syaliaty Ali
    email : sally2494@gmail.com

    Kulit idaman saya pada Hari Raya nanti tentulah saya inginkan kulit yang sihat iaitu bebas dari sebarang masalah kulit seperti jerawat dan tidak berminyak semestinya. Sebelum ini saya sudah pernah mencuba pelbagai jenis produk namun tidak memberikan hasil yang positif seperti yang diinginkan. ;)

    ReplyDelete
  39. Mohamad Safuan Bin Abdul Aziz
    wan_2531@yahoo.com
    Sayya mau kulit Sayya macam telur rebus..kuikuikui...u know telur rebus...ala telur rebus yg kite amik telur ayam n kite rebus dlm air yg mndidih....telur rebus tu kan cantik je permukaan dye(hok isi dye tu..yg leh mkn tu...)....flawless gituh....huhuhuh,,,x de lompang2(bekas jerawat)sana sini...so...itula kulit idaman sayya di hari raya nanti..insyaallah....(tiba2 teringin nk mkn sambal telur rebus,,.|**,|)..assalamualaikum...selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum..

    Nama- Nur Syafiqah Binti Azizan
    Email- Syafiqaa.richworks@gmail.com

    -Kulit idaman saya semasa raya semestinya ingin kelihatan segar dan berseri bermaksud tidak berminyak dan mahupun tidak kering kerana apabila beraya nanti mesti sibuk untuk kunjung mengunjungi kerumah jiran-jiran dan sanak saudara. Dan bila beraya dirumah saudara atau jiran-jiran, perasaan nak balik cepat ke rumah disebabkan kulit muka tak selesa yang saya tidak suka. Harap raya nanti kulit muka akan sentiasa berseri, segar dan tidak berminyak.

    Salam Ramadhan Kak Yuyu (:

    ReplyDelete
  41. Masturah Izzati bt. Mat Isa

    mastura_ihm11@yahoo.com

    -Dh pelbagai produk saya try utk mendapatkan hasil yg memuaskan....xkira mahal @ murah... Nk bebas dr kulit berminyak, kering, kusam dan bintik hitam yg menghodohkan...bla pakai makeup pn kadang- kadang terlebih shining lah pulak.amat xselesa. Harap bla blh dapatkan Biotherm nih akan sesuai utk kulit saya...xkira la beratus skalipn janji kulit saya cantikk!!: -)

    ReplyDelete
  42. Nama : Norul Atiqah Bt Mohd Adnan
    Email : atiqah.adnan@yahoo.com

    Kulit idaman kalau boleh nak flawless and cantik macam fazura. Hampir2 cantik macam princess kiut yuyu zulaikha pun bolehlah. Haha. Yang paling penting, muka nak sentiasa lembap. Baru gebu macam baby. Dengar cerita set biotherm ada semua tu. Terbaiklah.

    Selamat berpuasa & selamat hari raya utk yuyu and biotherm =')

    ReplyDelete
  43. Siti Nur Syazwani Binti Azmi
    wanie_maresma@yahoo.com
    I want my skin to be clear and blemish-free. I don't want to have to use concealer on anything except under-eye circles, which I have now come to accept as a very sad part of life. I want to prevent lines and wrinkles. And I want my skin to "glow." Most important is I want my skin to look healthy :)

    ReplyDelete
  44. NURILYA IREZA BT JOHARI
    leeya0946@yahoo.com

    -Nak kulit raya yang cerah, tak berminyak, pastu kalau boleh bila orang tengok tu biar pengsan terus ;p pastu sebolehnya kulit raya ni biar berseri macam raja sehari. boleh? hehe

    ReplyDelete
  45. Siti Nur Syazwani Binti Azmi
    wanie_maresma@yahoo.com
    I want my skin to look healthy most importantly. I want my skin to be clear and blemish-free. I don't want to have to use concealer on anything except under-eye circles, which I hate it. I want to prevent lines and wrinkles. And I want my skin to "glow." :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sulaika binti mohd yazid
      sulaikamohdyazid@yahoo.com

      saya nak dapatkan kulit macam doll . comel merah jambu . comel macam saya .

      Delete
  46. Nama : MUNAUWARATUL LAILINNUR BT. MOHAMAD LATIF
    email : wan.muna6@gmail.com

    Keinginan sempena raya mestilah nak wajah cantik.. Dah bertahun muka saya berminyak,suram dan kadang-kadang malu dengan wajah sendiri. Nak beli set kecantikan, takut pula. Saya sentiasa ingin tampil cantik dan berseri di hari raya... Taklah rasa rendah diri sangat raya nanti.. :)

    ReplyDelete
  47. Nurul atikah binti mohamad isa
    cahaya.nurul14@yahoo.com

    Kulit idaman di hari raya nanti haruslah kena nampak sihat,barulah aktif nak beraya sana sini walaupun panas terik,kulit berminyak pun TIADA halangan :D

    ReplyDelete
  48. Masturah Izzati bt. Mat Isa.
    mastura_ ihm11@yahoo.com

    - Nakk...saya nak kulit gebu,halus, bebas minyak, dan xkering... Dh pelbagai produk saya gunakan utk memuaskan hati, xkira mahal atau murah...dh pernah cuba...kalau sesuia dgn Biotherm ni saya akan terus menerus gunakanya...biar la kak yuyu kata beratus pn...hehehe...janji cantikkk!! Betul x kak yuyu. :-)

    ReplyDelete
  49. Nama : Siti Zunairah Binti Azahar
    Email : kampunggirl99@gmail.com
    Komen : Saye harap raya tahun nie tak nak mekap .. Biar muka nampak natural beauty . So dah macam macam dah guna produk untuk hilangkan parut, jerawat dan segalanya jenis jerawat yang ade. Tapi malangnya tetap tak menjadi .. Hmm saye rase produk nie memang produk yang patut saye miliki . Lagipun ramai yang cakap produk nie bagi yang amat .. Hehe .. Sekian

    ReplyDelete
  50. -Mohamad Safuan Bin Abdul Aziz
    -wan_2531@yahoo.com
    -kalu patik....patik mahu kulit patik mcm telur rebus tu...kuikuikui...u know telur rebuskan cantik je permukaan dye....flawless gituh...tak de lompang2(bekas jerawat) sana sini...dan satu ag....mahu minyak2 berlebihan yang duk melakukann penjajahan dimuka patik ini dihalau keluar dari muka patik!!!...ok..x lawak.....jadi...itula kulit yang patik idam2kan dihari raya nanti...insyaallah...doa2kan...selamat berpuasa...semoga puasa kite diterima hendakNya...

    p/s:bckp pasal telur rebus ni....tringin plk nak mkn sambal tumis telur....uu like....haha...ok..assalamualaikum....

    ReplyDelete
  51. NAJWAH AFIQAH BINTI ABDULLAH
    najwahafiqah@yahoo.com.my

    Tentunya saya mahukan kulit berseri dan mekar bak kali pertama jatu cinta pada sang jejaka idaman. Bebas jerawat, tona tidak sekat, awet muda dan halus bak bayi. Dengan Biotherm, merealisasikan lagi impian saya untuk beraya sakan di rumah sanak saudara di hari Aidilfitri.

    ReplyDelete
  52. -SITI AZIDAH BINTI ABIDIN
    kcc_girl@yahoo.com.my
    -Saya inginkan kulit yang sihat dan bersih tanpa kilauan minyak...senang cerita kulit halus mulus seperti kulit telur yang dikupas...cewaahhh memandangkan saya sedang sarat mengandung 8 bulan,saya teringin sangat-sangat kulit yang bersih tanpa makeup...nak yang glowing-glowing gituee..husband pula kalau mengandung 10 bulan,10 bulan lah tak bagi pakai bedak...jadi berharap sangat lebaran nanti kulit cantik natural tanpa minyak, jerawat dan sihat..tak naklah time mengandung muka sememeh....weheeee~~~~ ;)

    ReplyDelete
  53. NAJWAH AFIQAH BINTI ABDULLAH
    wawanajwah@gmail.com

    Tentunya saya impikan kulit berseri dan mekar bak kali pertama jatuh cinta pada sang jejaka idaman. Bebas jerawat, tona kulit tidak sekata dan kulit halus seperti bayi. Dengan Biotherm, saya yakin impian akan direalisasikan untuk beraya sakan di hari lebaran.

    ReplyDelete
  54. wah nak try jugak.

    SAADAH KAMALIAH BINTI MUSTAFAR
    neko_chan280394@yahoo.com

    Kulit idaman saya masa raya nanti haruslah tak berminyak dan sihat. Yelah, so tak payah nak tempek bedak banyak-banyak. Kalau boleh nak kulit yang lembap & nampak 'flawless' gitu. Kalau boleh memang tak nak pakai mekap langsung. Nak berseri semasa hari raya nanti. Saya tahu Biotherm boleh merealisasikan impian saya :) .

    Selamat berpuasa kak Yuyu :3 .

    ReplyDelete
  55. Nama : Wan Nur Adilah Binti Wan Roslan
    Email : cikdiela@gmail.com
    masa raya selalu ada masalah kulit. raya tahun nie nak kulit yang licin, segar, tak berminyak dan bebas jerawat. baru ada feeling nak beraya. hehe :D

    ReplyDelete
  56. Nurain Fasiha binti Zainalabiddin
    arein_fasihaz@yahoo.com

    -Saya nak kulit yang sihat, tak kusam,kurang bintik hitam, fresh and flawless and nampak natural sebab tak suka pakai make up sangat. Bedak & lipstick pun dah cukup.

    ReplyDelete
  57. Salam lebaran di rumah mak Eya,
    Sanak saudara datang hilang sunyi sepi,
    Kulit bermasalah di pagi raya,
    Jadikan idaman kulit suci segar itu bukan mimpi.

    NAMA: DANHAWA BT UJANG
    EMEL: wawa.ujang90@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Nurul Bahiah Binti Mohd Noor
    nurul_sony89@rocketmail.com

    Kulit idaman saya pada hari raya nanti mestilah kulit yang tidak berminyak.
    Dengan cuaca yang panas dan kulit berminyak, mestilah cepat tanggal atau cair make up nya. Saya harap saya tidak mengalami "nightmare" ni lagi.Buat masa sekarang saya menggunakan set yang agak mahal, tapi tidak berkesan, saya harap saya berpeluang untuk menggunakan product "Biotherm Purefect Skin". Saya harap jika saya berpeluang menggunakan product ini, dah berkesan dengan kulit saya, saya akan terus menggunakan nya dalam kehidupan harian saya dan kehadapan liang pori ni, tolong la mengecil.hehe

    Selamat hari raya yuyu.

    Bila nak kawen?

    :)

    ReplyDelete
  59. Salam lebaran di rumah mak Eya,
    Sanak saudara datang hilang sunyi sepi,
    Kulit bermasalah di pagi raya,
    Jadikan idaman kulit suci segar itu bukan mimpi.

    NAMA: DANHAWA BT UJANG
    EMEL: wawa.ujang90@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Nurshaira Haifa binti Suhaimi
    cute_hakirow@yahoo.com
    Kulit licin, tidak berminyak dan bebas dari jerawat jadi idaman sewaktu hari raya nanti. Nampak segar dan menawan juga menjadi idaman. ala-ala "shine bright like a diamond" gitu.. hehe

    ReplyDelete
  61. # Nama Penuh : ROSMIZA BINTI ALI
    # Email : rosmizaali@gmail.com

    Hari raya mestilah semua orang nak cantik kan? Kalau baju, tudung & kasut raya je cantik tapi kulit tak cantik, tak best jugak. Orang tengok pun nampak layu je. So, saya nak kulit yang bukan saja cantik malah sihat dan berseri di hari lebaran nanti walaupun tanpa secalit make up. Cantik berseri dengan Biotherm Set semestinya! ^_^

    ReplyDelete
  62. Aishah Bt Azahar (aeshapinky91@gmail.com)

    kulit idaman nak yang meletops . kulit gebu , licin , sihat dan bermaya :)
    kulit yg paling terbagus . selama ni guna ape pon ta boleh jadi :) wuduk jea yang boleh percaya .ekeke . klau dapat ghaibkan kekeringan kulit dan eye bag yg menonjol sangat nieh pon jadiklah ... :)

    ReplyDelete
  63. Nama : Nurul Hidayah Binti A.Hamid
    Email : nurulhidayahamid@gmail.com
    Kulit Idaman Hati : Semestinya saya inginkan kulit yang bersih, lembab, pori-pori tak terbuka, gebu, & tanpa kesan jerawat. Boleh kata flawless lah..sumpah tau jeles tengok muka orang yang licin & flawless je T.T

    selamat berpuasa & selamat hari raya yuyu!

    ReplyDelete
  64. Qaisarah Syafiqah bt Azahar
    aqgadisberkacamata99@gmail.com
    This is interesting. I want to join as well. I really need this. Just likeyou said "Purefect Skin Biotherm bagus sangat untuk elakkan dehydration masa puasa, sebab perubahan diet kita. bahan-bahannya akan membantu untuk remove dead skin juga, sambil restore natural mineral level dan balancekan penghasilan minyak muka". Really , truly , need this item . Thanks :)

    ReplyDelete
  65. Nama Penuh : Noor Anisa Nabila binti Noor Azman
    Email : nanano113@gmail.com

    Impian saya adalah inginkan kulit yang segar dan glowing pada hari raya Aidilfitri nanti.Super duper natural,refreshing and cool so that I can walk like rihanna :))

    ReplyDelete
  66. HAFIZAH BINTI ABDUL HALIM
    feeza_79@yahoo.com
    saya mahukan kulit yang cantik seperti yuyu pada hari raya nanti. harap biotherm dapat merealisasikan impian saya ... :)

    ReplyDelete
  67. Nama : Noor Atikah bt Hashim
    Email : atikahhashim852@yahoo.com

    Thanks kak yuyu for this contest .

    - Kulit idaman saya pada hari raya nanti ialah saya just nak kulit yang sentiasa nampak glowing , fresh and looks natural macam kulit kak yuyu zulaikha . its more than enough for me . i strongly believed yang product Biotherm Purefect Skin mampu membuatkan kulit wajah saya sesihat kulit kak yuyu :)

    ReplyDelete
  68. NOOR INTAN BINTI JAH
    intan_zulhilmi85@yahoo.com

    Saya mengidamkan kulit yang halus mulus di hari raya nanti, juga bersih dari noda dan cela. Kulit yang sihat mampu meningkatkan tahap keyakinan diri. Sekaligus dapat menstabilkan emosi kita. Jadi, saya berharap dapat mencuba produk Biotherm

    ReplyDelete
  69. Nama : Noor Atikah bt Hashim .
    Email : atikahhashim852@yahoo.com

    - Kulit idaman saya pada hari raya tahun ini ialah saya just nak kulit yang sentiasa nampak glowing , fresh and looks natural macam kak yuyu zulaikha . its more than enough for me . i strongly believed yang product Biotherm Purefect Skin mampu mengubah kulit saya yang kusam menjadi sesihat dan secantik kulit kak yuyu :)

    ReplyDelete
  70. nama penuh : Nurul Shatika bt Md Hasir
    emai : nurulshatika@gmail.com

    Disebabkan muka saya mempunyai masalah sel kulit mati ( bintik hitam)& kulit kering, saya harap set Biotherm Purefect Skin dapat merawat muka dan membantu untuk tampil lebih keyakinan dengan kulit kelihatan cantik dengan memudarkan sel kulit mati serta mengimbangkan kelembapan kulit di hari raya nanti

    ReplyDelete
  71. nama penuh : Nurul Shatika bt Md Hasir
    emai : nurulshatika@gmail.com

    Disebabkan muka saya mempunyai masalah sel kulit mati ( bintik hitam)& kulit kering, saya harap set Biotherm Purefect Skin dapat merawat muka dan membantu untuk tampil lebih keyakinan dengan kulit kelihatan cantik dengan memudarkan sel kulit mati serta mengimbangkan kelembapan kulit di hari raya nanti

    ReplyDelete
  72. Nama : Noor Atikah bt Hashim .
    Email : atikahhashim852@yahoo.com

    - Kulit idaman saya pada hari raya tahun ini ialah saya just nak kulit yang sentiasa nampak glowing , fresh and looks natural macam kak yuyu zulaikha . its more than enough for me . i strongly believed yang product Biotherm Purefect Skin mampu mengubah kulit saya yang kusam menjadi sesihat dan secantik kulit kak yuyu :)

    ReplyDelete
  73. Norasila Binti Jumaain
    eimansheila@yahoo.com

    -sememangnya kulit saya memang bermasalah, berminyak, jerawat. dan pastinya saya cuma inginkan kulit wajah yang tampak segar dan bersih. yang penting dapat beri kenyakinan pada diri. terima kasih :)

    ReplyDelete
  74. nama : Nurul Shatika Md Hasir
    email : nurlshatika@gmail.com

    Disebabkan saya mempunyai masalah sel kulit mati( bintik hitam) dan kulit kering saya berharap set produk Biotherm Purefect Skin dapat merawat kulit dan mengimbangkan kelembapan kulit saya untuk tampil lebih berkeyakinan dan tanpa solekan yang tebal,Kulit kelihatan sihat dan cantik di hari raya nanti.

    ReplyDelete
  75. Azizah bt kamarullzaman
    aziekamarul82@gmail.com
    Apa yang penting, akak mahu muka ni segar sentiasa,sihat, bebas dari jerawat dan parut,,
    Penting sangat untuk kelihatan segar sepanjang akak seharian mengajar disekolah...

    Heee....muka yang sihat dan segar,,,menarik anak murid pun tertarik untuk belajar.....pentingkan :-)
    ( bukan nak menunjuk.....wajah guru yang sedap mata dipandang murid,salah satu dorongan jge untuk diorang)

    Terimakaseh cik yuyu..as'kum

    ReplyDelete
  76. Azizah bt kamarullzaman
    aziekamarul82@gmail.com
    Apa yang penting, akak mahu muka ni segar sentiasa,sihat, bebas dari jerawat dan parut,,
    Penting sangat untuk kelihatan segar sepanjang akak seharian mengajar disekolah...

    Heee....muka yang sihat dan segar,,,menarik anak murid pun tertarik untuk belajar.....pentingkan :-)
    ( bukan nak menunjuk.....wajah guru yang sedap mata dipandang murid,salah satu dorongan jge untuk diorang)

    Terimakaseh cik yuyu..as'kum

    ReplyDelete
  77. Noor Baizura Adnan
    killjill68@yahoo.com
    --I would love to have beautiful skin. Not too dark not too fair. Just smooth skin without any blemishes. Oh how I miss my pre-adolescent days!

    p/s: remember me? we met at Daiso Midvalley the other day.

    ReplyDelete
  78. Noor Baizura Adnan
    killjill68@yahoo.com
    --I would love to have beautiful skin. Not too dark not too fair. Just smooth skin without any blemishes. Oh how I miss my pre-adolescent days!

    p/s: remember me? we met at Daiso Midvalley the other day.

    ReplyDelete
  79. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  80. Izan Fareha Hamzah
    izan_fareha@yahoo.co.uk
    Sebagai seorang perempuan , kita mestilah nak sentiasa tampil cantik lagi berseri , lagi-lagi masa hari raya pertama. Kulit saya ni pulak memilih , time macam ni lah Miss J nak timbul , kulit berminyak , tona tak sekata , dan itu buat saya rasa tak teruja utk menyambut raya . Harap-2 dgn Biotherm , raya tahun ini akan membuatkan saya tampil lebih berkeyakinan dgn kulit yg sangat licin , berseri dan menyerlah .

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. Assalamualaikum kak yuyu and Biotherm ^^

    Nama : WAN NOR AFIKAH BINTI WAN FAKRI
    E-mail : afikahfakri@gmail.com

    Cerita Ringkas : Kulit saya kusam, ada kesan-kesan jerawat, berminyak . dah cuba macam-macam produk dari safi ke gervenne sampai lah sekarang nie saya menggunakan produk garnier light . Konon-2 nak cantik macam lisa surihani. Tapi macam tu je kesannya. Tahun nie ramai kawan-2 balik KL dan ajak beraya, jadi teringin lah nak cantik, natural look, tak heavy dengan make up macam kak yuyu.. Omey je nampak kan kan.. ^^, kak yuyu tlg kasi sikit tips boleh.. :D

    ReplyDelete
  83. -Nur Sabrina bt Mohamed Faizal
    -eynareen98@gmail.com

    I want flawless skin, for sure. Kulit saya kategori berminyak & kusam sentiasa. And I don't really like wear make-up (sebab bawah umur :p). I just want my skin to be clear and free excess-oil. Saya nak elak daripada menggunakan chemical yang berlebihan yang boleh membuatkan kulit muka saya rosak. So during hari raya, saya mahu tampil dengan muka fresh & glowing sentiasa.

    p/s: sebelum terlupa, selamat berpuasa & selamat hari raya to kak Yuyu & pihak BIOTHERM! :)

    ReplyDelete
  84. Nor Shazreen Bte Maznin
    norshazreenmaznin@gmail.com
    Memandangkan xlme lg rye menjelma, nk jga merasa kulit yg xkring xberminyak just nice gtu muncul dkt kulit gtu...yg bole mmbuatkan owg2 tertye2 produk ap yg daku gne smpai boleh tukarkan kulit mka daku dr kering kontang menjadi berseri2 n bersinar2 gtu....bole suggest jga dkt pocik, mokcik, sedara mare n kawan2 yg nk effact mke yg segar, bole bersama2 kt chantek!!!!

    ReplyDelete
  85. Join

    Nama penuh : Nurul Farhana Binti Abdul Hamid

    Email : fara_haanna@yahoo.com.my

    - Kulit saya kusam, berminyak dan makin gelap sebab banyak aktiviti di luar. Jadi menjelang Raya nanti saya mahukan kulit yang berseri, tidak bermiyak bila bertandang ke rumah sedara-mara nanti, malu rasanya, makeup juga kekal dan yang penting kulit saya semakin cerah dan berseri. -

    ReplyDelete
  86. ALIAA DHAMIRAH BINTI RAMAN
    bellyamira@gmail.com

    Nak jugak biotherm sebab nak cantik mcm akak yuyu . Nak kulit mulus je . Tanpa jerawat bagai dekat muka. Nak nampak shining je muka . Kalau boleh raya ni taknak pakai make up tebal-II . Nak muka licin , halus , meletopp bom bom . Nanti boleh tangkap gambar banyak-II, letak dekat FB, Instagram, Blog, Twitter,tukar profile picture Raya . Hoyeh ! Nak buat semua tu . Nak . Nak . Nak . Nak . Nanti time raya boleh share kulit masing-II dengan sepupu sepapat sedara mara . Tambah-II yang balik dari jauh, mesti terkejut mak engkau tengok kulit muka Lya vavavomm gitu . Mesti diorang jeles nak try jugak . Selalu mcm tu kalau ade benda baru sikit, main share-II rahsia. Nanti kalau pakai biotherm ni, mesti boleh pergi beraya lama-II tanpa sikit-II tengok cermin then touch up bedak bagai . Yeahhh ! ! Nak akak yuyu . Nak ! ! ! ! ! !

    ReplyDelete
  87. Nama Penuh: Nor Syazwani binti Nor Afandi
    Email: wanis_syazwani@yahoo.com

    Kulit idaman sempena lebaran tahun ini saya mahu kulit yang bebas minyak, dan berseri. Oleh itu saya yakin dengan BIOTHERM mampu membuat saya tampil yakin, ceria, berseri dan bertenaga melayan tetamu yang hadir sepanjang hari raya kerumah tanpa risau akan masalah kulit lagi. Tanpa BIOTHERM pasti saya akan kelam kabut seperti tahun tahun lepas. :)

    ReplyDelete
  88. Lelaki boleh ke kak yuyu?
    AHMAD HANIF B ABD HALIM
    nifstory@gmail.com

    Saya kulit saya yang kusam,malap dan berminyak. Malah tona kulit yang tidak sekata sering memberikan saya masalah keyakinan diri terutamanya di hadapan para gadis dan kamera. Oleh itu saya mahukan kulit yang hensem gilang gemilang dan berseri seperti sinar aidilfitri agar hari raya nanti saya mampu tampil kacak di hadapan kamera untuk bergambar bersama keluarga selain untuk menegur para gadis :D

    ReplyDelete
  89. - Nama diberi : EIZZAH SHAFINI BT HJ MAHSHAR
    - Email didaftar : essha_nikon@yahoo.com
    - kulit adalah salah satu elemnt penting pada semua termasuk saya, yang pasti kulit ini pasi nya ssegar di mata sahabat, selesa pada diri sendiri, stiap sentuhan pasti memukau, bukan kerana terlalu sihatnya kulit kita tapi kerana kit pandai memelihara, itu yang saya mahu , apatah lagi saya inginkan kulit saya lembut di hari perkahwinan saya menjelang syawal ini, Purefect Skin Biotherm pasti membantu saya melembabkan kulit dan elak dari kekeringan yang melalmpau sepanjang Ramadhan, yang pasti kulit saya segar , embut dan gebu di AIDILFITRI sebagai bakal pengantin :) insyaAllah

    ReplyDelete
  90. NUR HANIS BINTI ROSLAN
    nurhanisroslan@ymail.com
    Kulit yang saya mahukan ketika aidilfitri nanti adalah bebas daripada minyak, itu sahaja yang saya mahukan. Alangkah indahnya ketika berhari raya nanti kulit muka saya bebas dari berminyak dan akan kelihatan berseri sentiasa kerana setiap hari raya saya akan menziarahi sanak saudara dari pagi hingga ke lewat petang.

    ReplyDelete
  91. Join

    Nama penuh : Nurul Farhana Binti Abdul Hamid

    Email : fara_haanna@yahoo.com.my

    - Kulit saya kusam, berminyak dan makin gelap sebab banyak aktiviti di luar. Jadi menjelang Raya nanti saya mahukan kulit yang berseri, tidak bermiyak bila bertandang ke rumah sedara-mara nanti, malu rasanya, makeup juga kekal dan yang penting kulit saya semakin cerah dan berseri. -

    ReplyDelete
  92. - fatin solihah roselan
    - fatinsolihah_92@yahoo.com

    bismillahirrahmanirrahim ~
    takda description panjang-panjang,cukuplah dengan kulit yang bersih suci dan menawan dengan semulajadi di pagi hari raya :)


    ** selamat berpuasa kak yuyu :)

    ReplyDelete
  93. Izzati Hazwani binti Ab Rahman
    Email: izzanywhere@gmail.com

    Siapa taknak kulit licin kan? Kalau dapat berseri dan putih tu satu bonus lah! Saya pun nak. Tapi muka ni nampak kadang kadang nampak kusam. Dulu masa raya tahun lepas, kulit nampak kusam sungguh. Alik alik abang sepupu tanya kita ni orang gaji dah lama bertukang kat dapur ke hape. Ala sadis.


    Bila kulit kusam nampak tak bermaya, mood serta merta jadi merudum dan hilang. Macam malas keluar kutip duit raya. Tak berani pakai apa apa mekap sebab takut effect teruk. Sekarang ni pun jerawat makin kerap naik, bintik hitam berleluasa. Bukan sebab hormon tapi sebab satu produk yang pernah dicuba dulu.


    Terus sekarang jadi berhati-hati dah. Harap kalau dapat set Biotherm ni, boleh buat muka ni macam bahan ujikaji (lagi!).

    ReplyDelete
  94. MUHAMMAD IZZAT SYAHIR BIN JUSUH
    pooh_spongebob92@yahoo.com
    Sebagai seorang lelaki, saya memerlukan sebuah kulit yang licin dan gebu kerana kulit muka saya penuh dengan jerawat dan juga bekas jerawat. hal ini mungkin juga kerana muka yang sentiasa berminyak dari pagai sampai petang, malahan sudah pelbagai produk yang telh saya cuba. saya berharap jika diberikan kesempatan untuk mencuba produk ini pula.. thanks...

    ReplyDelete
  95. Nur Atiqah bt Ibrahim Istar
    acuatiq75@yahoo.com

    Untuk hari raya ni, saya nak sangat kulit bebas daripada sebarang sentuhan foundation. Kalau boleh saya nak pakai bedak powder je sepanjang hari.

    Sepertimana yang sedia maklum, hari raya adalah hari dimana kita digalakkan untuk menziarahi saudara mara dan sahabat handai. Makanya memang banyak masa di luar rumah sendiri dan for sure akan selalu solat di merata-rata tempat macam masjid atau rumah saudara dan sahabat.

    Bila muka bebas daripada foundation yang cover flaws yang ada mudah untuk saya ambil wuduk. Tak perlu lagi setiap kali nak solat kena remove foundation dekat muka. Bersiap pun jadi cepat je dan boleh cepat-cepat sambung jalinkan ukhuwah dengan saudara dan sahabat.

    Moga Allah redho!~

    ReplyDelete
  96. SITI NURHAFIZAH BINTI MUEEDIN
    izadahiyah@gmailcom

    tak lame lagi raya... around two weeks kot so kite nak kulit muke ni xd lg dh bekas2 and paling penting say NO to dryskin during raya aidilfitri... insyaALLAH... hehehhehe

    ReplyDelete
  97. -Nur Atirah Fatihaf Bt Saidi
    -apple_fia@yahoo.com
    - saya harap saya dapat buat gempak di pagi raya dengan wajah yang shine bright like a diamond yang saya tahu,hanya Biotherm Purefect Skin mampu merealisasikannya :D

    ~Selamat Berpuasa,Selamat Hari Raya,& jutaan terima kasih bagi KAK YUYU ZULAIKHA & pihak BIOTHERM kerana memberi peluang ni :)

    ReplyDelete
  98. Nur Aqila Salsabilla

    shah_andreanna87@yahoo.com

    ~ Semestinya kulit yang cerah, gebu, sihat bermaya & sekata menjadi pujaan terutama pada Syawal menjelang nanti. Bak kata Biotherm kat packaging tu, "Pure-Fect Skin" gituu..hehe..Nanti kalau orang tanya apa rahsianya, bolehlah dengan berbesar hatinya menjawab, "Biotherm laa" :)

    ReplyDelete
  99. Nama : Siti Zunairah Binti Azahar
    Email : kampunggirl99@gmail.com
    Komen : Saye harap raya tahun nie tak nak mekap .. Biar muka nampak natural beauty . So dah macam macam dah guna produk untuk hilangkan parut, jerawat dan segalanya jenis jerawat yang ade. Tapi malangnya tetap tak menjadi .. Hmm saye rase produk nie memang produk yang patut saye miliki . Lagipun ramai yang cakap produk nie bagi yang amat .. Hehe .. Sekian

    ReplyDelete
  100. NUR AMNI INSYIRAH HUSSIN
    insyirahhussin@gmail.com

    Kulit yang saya idamkan adalah kulit yang bebas tanpa mekap dan flawless dengan hanya menggunakan produk keluaran BioTherm.Saya yakin dengan kelebihan yang terdapat pada setiap produk BioTherm,saya mampu tampil berseri bukan sahaja pada pagi Hari Raya nanti,malah setiap hari ! Harapan saya amatlah tinggi sekiranya BioTherm merealisasikan impian saya untuk memiliki kulit yang flawless bebas tanpa mekap.BioTherm terbaik!

    ReplyDelete
  101. Nur Insyirah Bt. Abdul Rahim
    nurinsyirahabdulrahim@yahoo.com

    Tiba hari raya nanti mestilah saya nak kan kulit yang nampak cantik, natural dan berseri. Barulah nanti orang tak takut nak datang beraya kat rumah. hewhew. Tapi kalau cantik muka ja tak guna jugak, maka kecantikkan wajah mestilah seiring dengan kecantikkan di hati barulah CUN ! sekian :)

    Assalamualaikum dan Selamat hari raya ;)

    ReplyDelete
  102. Siti Fatimah Hanim Bt Alias
    sfhbelogi@gmail.com
    Usah ditanya tentang kecantikan kulit,pasti setiap wanita menginginkan kecantikan kulit mereka terjaga agar wajah serlah-menyerlah di pagi raya! Pastinya saya menginginkan kulit bersih,halus mulus,segar bugar,fresh and white,tanpa kehadiran ‘cik jerawat dan encik minyak’ serta yang sama waktu dengannya.Dengan adanya Biotherm,senang sikit kerja pembersihan muka dilakukan dan kulit kembali comey lote,tak perlulah nak tempek bedak sejuk tiap2 malam,terutama pada malam raya,lagilah kena jaga kecantikan muka agar kelihatan cantik di mata orang.

    ReplyDelete
  103. Nur Aliya
    nuralia4marikh@gmail.com

    raya dah tak lama lagi ,, kulit sy ni kulit berminyak .,kalau nak pakai bedak pun susah , sbb bila duduk bawah cahaya matahari skit dah berminyak. sekali sekala nak juga merasa kulit yg licin & berseri ,. tambah2 di pagi raya kan..time kita boleh jumpa sedara & kawan2 lama .. bolehlah kita suggest kat famii2 & kawan2 kan ..

    ReplyDelete
  104. Siti Nurfarhain Azmi
    farhain2010886686@gmail.com

    Saya mahukan wajah yang tampak berseri-seri, sihat dan tidak kusam pada musim raya ni.Insyaallah, pada raya ke-5 nanti saya bakal melangsungkan majlis perkahwinan dengan jejaka pilihan hati. Diharap Biotherm dapat mencantikkan kulit muka saya tanpa perlu mengoles bahan mekap yang tebal dan menjadikan saya Ratu sehari yang tampil cantik dan yakin melangkah berarak di majlis yang akan menjadi kenangan seumur hidup saya. :)

    ReplyDelete
  105. # NORMAWATI BINTI ABD SALIM
    # dian_asyikin@yahoo.com

    Kulit idaman sya msa nak sambut raya nanti biasa-biasa je, mcm pompuan lain,mestilah nak yg simple mimple je. :D tak pucat ala-ala Cik Ponti, tp tak la makeup tebal mcm Angelina Jolie tu. eh.. yang penting muka nmpk fresh dan nampak bertenaga. Baru la semangat nak raya. Lagi-lagi kalau dpt giveaway dari Kak Yuyu & Bioterm. Melampau btl impian ni.. tssskk... gituuu.. hehew..

    ReplyDelete
  106. Ayu Nurhaslina Ayob
    (ayu.nurhaslina@gmail.com)
    Kulit yang bermasalah memang boleh buat kita hilang keyakinan diri. Saya mempunyai masalah kulit jerawat dan berminyak sejak berumur 10 tahun lagi akibat hormon tidak stabil. Darjah 6 adalah peringkat yang paling teruk sekali. Walaupun sekarang ini kulit tidak seteruk dulu, sudah tentu saya mahukan kulit yang lebih hidup dan 'glowing'. Impian sejak sekolah :') Jika diberi peluang, saya mahu menjadi pengguna produk Bioterm yang bertuah itu, sekurang-kurangnya ia akan merawat keyakinan saya :')

    ReplyDelete
  107. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  108. NAMA : MARLIANA BINTI MUHAMMAD
    EMAIL : marlianamuhammad@gmail.com

    Untuk raya yang bakal menjelma, saya sangat berharap mampu memiliki kulit muka yang lembap dan nampak berseri-seri seperti pengantin. Sepanjang bulan puasa kekurangan air menjadikan kulit muka begitu kering dan kusam. I want to try Biotherm soonest :)

    ReplyDelete
  109. Salam kak yuyu!!

    Azwar Syuhada binti Jamil
    azwa_gem94@yahoo.com

    Sememangnya kulit yang putih bersih dan gebu seperti kak Yuyu adalah impian semua para wanita. Tidak terkecuali diri saya yang ingin memiliki kulit yang cantik dan bersih. Memandangkan tidak lama lagi kita akan menyambut hari raya Aidilfitri, jadi saya tidak mahu ketinggalan untuk tampil cantik dan terserlah di pagi raya. Saya ingin tampil dan cantik dengan produk Biotherm dan saya berharap kulit saya dan penampilan saya di hari raya akan terserlah. Memiliki kulit yang cantik dan bersih merupakan salah satu impian saya kali ini. Apabila kita memiliki kulit yang cantik sudah pasti keyakinan diri juga bertambah.. Hope dapatlah!!.. :)

    Yang bernar,
    Azwar Syuhada

    ReplyDelete
  110. nama: Sity Nurul Ezzra bt Ezani
    email: qistme@gmail.com.my

    salam ramadhan:) buat cik yuyu serta pembaca blog sekalian., pejam celik pejam celik, dah berminggu-minggu rupanya kita menyambut ramadhan dan hari raya bakal menjelang tidak lama lagi. wah! seronoknya rasa hati,tak sabar menanti sambutan hari yang indah ini:). tapi,hmm,, cikyuyue ada masalah. masalah wajah yang berminyak,kusam,kering dan berbintik-bintik di muka. teringin juga di hati nak berkulit cerah semulajadi, tampak bersemangat dan berseri-seri di hari lebaran nanti, bak rupa cikyuyu zulaikha ni:) harap-harap rezeki akan memihak kepadaku untuk mendapat set Biotherm ni. walaupun belum mencuba, hatiku dah tertawan dengannya. oh,Biotherm,harap dikau akan menjadi milikku! boleh la bergaya sakan nanti, dihiasi lagi dengan rupa yg berseri-seri dan menyinar ibarat berlian! memukau pandangan, memikat hati:)~

    ReplyDelete
  111. siti aisyah binti abu nain
    mrsproandkontra@gmail.com

    kulit sy jenis yang kering dan tegang.,dah banyak produk cube untuk improve kulit untuk dapatkan kulit smooth dan lembap.pernah cube produk mahal tapi hasilnye kulit jadi berminyak..sekarang still dalam proses eksperiment produk.harap akan ade produk yang akan jadi tautan hati..bukan sekadar untuk raye tapi untuk hari2 seterusnya..maka tahun depan pun masih mampu tersenyum bangga.

    ReplyDelete
  112. nama: Sity Nurul Ezzra bt Ezani
    email: qistme@gmail.com

    salam ramadhan cikyuyu zulaikha serta para pembaca blog:).. pejam celik pejam celik, dah beberapa minggu kita berpuasa dan hari raya juga bakal menjelang tidak lama lagi. wah! seronoknya rasa hati ni,tak sabar nak menyambut hari yang indah ini. tapi,hmmm,,cik nurul sedih:(,,jauh di lubuk hati,teringin rasanya nak menyambut raya dengan wajah yang indah,berseri-seri dan bersemangat. tapi,wajahku tidak lah sempurna mana, banyak masalah yang ku hadapi. kulit wajahku kusam, kering, kadang kala berminyak dan berbintik-bintik. semangat nak berhari raya ku merundung. harap rezeki untuk memiliki biotherm menjadi milikku. oh! Biotherm. kau ibarat kupu-kupu kecik yang akan menyelamatkan ku dari masalah ini. dikau akan menjadi milikku!:) nanti boleh lah cik nurul bergaya sakan dihiasi lagi dengan wajah yang berseri-seri,bersemangat dan bersinar-sinar bak berlian! wahhh! terujanya! diharap wajah impianku akan ditunaikan oleh Biotherm Purefect Skin Set. Memukau pandangan,memikat hati;)

    ReplyDelete
  113. Nama penuh:Nur Zainatul Fekehah Binti Abu Bakar
    Email: zainatul.abubakar@gmail.com

    Salam..
    Zai idamkan kulit yang sihat, tidak kering atau kusam serta tidak terlalu berminyak supaya Zai dapat tampil dengan lebih yakin dan ceria dari pagi sehingga ke malam hari sepanjang hari raya ini. Semoga BIOTHERM dapat merealisasikan impian Zai untuk mendapatkan kulit yang diidamkan sempena hari raya aidilfi kali ini

    ReplyDelete
  114. nama:Hidayatus syuhadah binti nasarudin (syuhada nasya) <---nama glemer kakaka

    email:syuhadaamirul@gmail.com

    - eksaited sangat ni yuyu oi, sampai x mampu nak taip, haha taip ni pon sambil gigil2 satu badan haha, bila tengok je harga prduk tu, mak ai! rm280 weyh! rasa tak mampu nak beli, selalu pakai yg murah2 cikai2 je . kilit sy pula jenis yg kusam, muram dan masam, bila tak pakai makeup rasa macam tak confident je nak berhadapan dengan orang. rasa macam tak mampu nak jadi macam JLo yuyu zulaikha.*menangis belakang pintu* tapi apa yg sy idam kan pada hari raya nanti ialah kulit muka yang berseri2, segar, dan sihat sebab sy tak nak pakai makeup banyak sangat. harapan dapat jadi macam kulit muka yuyu! bukan untuk raya je tapi untuk selamanya, awak dengar takkk.. selama lama lama lama lama lamanyaaaa, buka sehari bukan dua hari bukan 4 hari tapi selama lama lamanyaaa! hehe selamat ari raya yuyu dan BIOTHERM !

    *MAAF SEBAB TERLALU PNJANG, SEBAB NK MENANG PUNYA PASAL :)

    ReplyDelete
  115. Join gak la. Coba naseb. Muahahaha...

    Aslina Majid
    aslina.majid@gmail.com

    Kulit idaman saye raya ni adelah gebu tanpe minyak. Maklum la nak beraya sampai 14 buah rumah raya pertama, mesti la nak maintain kulit. Kang baru suap lemang secubit, muka dah tahap sekuali minyak. Tanak, tanak, tanakkk...

    ReplyDelete
  116. nama : Nur Hidayah Binti Samsuddin
    email : ismydayah_91@yahoo.com

    Cerita Ringkas : Salam, kulit yang bersih, cantik serta menawan adalah idaman setiap gadis dan wanita. Semoga dengan penggunaan set BIOTHERM akan menceriakan lagi kulit saya serta memeranjatkan seluruh isi keluarga melihatkan kulit raya saya yang cantik lagi menawan.:)

    Pagi hari berbaju raya
    BIOTHERM menjadi pilihan saya.

    ReplyDelete
  117. Nama penuh:Nur Zainatul Fekehah Binti Abu Bakar
    Email: zainatul.abubakar@gmail.com

    Salam..
    Zai idamkan kulit yang sihat, tidak kering atau kusam serta tidak terlalu berminyak supaya Zai dapat tampil dengan lebih yakin dan ceria dari pagi sehingga ke malam hari sepanjang hari raya ini. Semoga BIOTHERM dapat merealisasikan impian Zai untuk mendapatkan kulit yang diidamkan sempena hari raya aidilfi kali ini.

    ReplyDelete
  118. Nor Hazirah Bt Hasan
    zirahasan@gmail.com
    Zirah ni seorang yang simple je,seorang yang tak suka bermekap sebab memang tak pandai dan keyakinan diri tu kurang sikit..of course lar pada hari raya,kita akan menziarahi rumah sanak-saudara di bawah cahaya matahari yang terik..dan akan menjadikan muka zirah berminyak,berpeluh dan nampak segala jerawat2 kan..ha,mestilah zirah rasa segan dan tak selesa bila berhadapan dengan sanak-saudara nanti..Zirah harap pada hari raya nanti,masalah yang dihadapi setiap setahun ini tidak lagi berlaku pada tahun ini..boleh lar zirah beraya dengan hati yang berbunga dengan gaya ala-ala cun gitu nanti sambil katakan bye-bye to you muka berminyak !

    ReplyDelete
  119. Nor Hazirah Bt Hasan
    zirahasan@gmail.com
    Zirah ni seorang yang simple je,seorang yang tak suka bermekap sebab memang tak pandai dan keyakinan diri tu kurang sikit..of course lar pada hari raya,kita akan menziarahi rumah sanak-saudara di bawah cahaya matahari yang terik..dan akan menjadikan muka zirah berminyak,berpeluh dan nampak segala jerawat2 kan..ha,mestilah zirah rasa segan dan tak selesa bila berhadapan dengan sanak-saudara nanti..Zirah harap pada hari raya nanti,masalah yang dihadapi setiap setahun ini tidak lagi berlaku pada tahun ini..boleh lar zirah beraya dengan hati yang berbunga dengan gaya ala-ala cun gitu nanti sambil katakan bye-bye to you muka berminyak !

    ReplyDelete
  120. nur shuhada binti abdul basir
    areda_16101991@yahoo.com
    kulit muka yang kusam dan berminyak ditambah pula dengan jerawat menyebabkan saya jadi kurang yakin dengan diri sendiri..kalau raya nak meriah muka pun kena berseri baru la sesuai dengan baju raya..semoga produk BI0THERM dapat menambah keyakinan diri saya kerana keyakinan diri dapat menjadi punca untuk berjaya and dapatlah saya menyambut syawal dengan meriah sebab muka dah cantik :)

    ReplyDelete
  121. Nor Hazirah Bt Hasan
    zirahasan@gmail.com
    Disebabkan Zirah ni seorang yang simple,jadi Zirah memang tak suka bermekap sebabnya tak pandai nak mekap dan keyakinan diri tu kurang..takut nanti jadi bahan ketawa orang..of course lar pagi raya kita akan ziarah rumah sanak-saudara kita kan..dengan berjalan di bawah cahaya matahari yang terik akan membuatkan muka Zirah berpeluh,berminyak dan menampakkan jerawat2 yang nak baru nak kenal dunia di muka ni..dan akan membuatkan diri ni tak selesa dengan penampilan diri dan malu nak bersemuka dengan sanak-saudara..Zirah harap raya tahun ni dapat memberikan keyakinan kepada Zierah untuk berhadapan dengan orang ramai sebab tiada lagi masalah berminyak dan jerawat tiada lagi di muka..jadi,boleh lar Zirah jalan ala-ala cun gitu sambil katakan bye-bye to you muka berminyak dan berjerawat !

    ReplyDelete
  122. - Nama Penuh: Nursyahmi
    - Email: lurvfly@gmail.com

    Pada hari raya ini saya idamkan kulit yang sihat, segar, lembut dan gebu. Dengan Purefect Skin Biotherm dapat membantu saya mendapatkan kulit idaman saya serta menambah keyakinan pada diri saya. Bila kulit bersih, cantik dan berseri-seri barulah saya boleh beraya serta bergambar dengan penuh yakin dirumah saudara mara dan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  123. Saiyedah Afzan Binti Basir
    saiyedahafzan@gmail.com

    Di hari raya adalah sunat jika memakai pakaian pakaian baru. So, adalah dinanti2kan kalau dapat kulit baru jugak masa raya nanti (: .. tak lagi rasa malu2 bila jumpa tetamu bila pakai BIOTHERM dan muka jadi perfect skin yang di idam2kan.. ^_^

    ReplyDelete
  124. nama: Nur Shazwani binti Ramly
    email: nurshazwaniramly@yahoo.com
    Hari raya akan tiba tak lama lagi, jadi semua orang pun tengah sibuk buat preparation masing masing termasuk wani. hiks. kulit yg cantik dan berseri-seri macam kak yuyu selalu menjadi idaman tapi cakap dalam hati je sambil kesat air mata. tssk T-T. jadi sempena raya yang tinggal beberapa hari ni, wani pun nak merasa kulit yang mulus tanpa minyak dan kesan jerawat ni :') boleh lah sama cantik sama segak dengan keluarga yang lain selain. tak salah mencuba sesuatu yang baru. yay!

    ReplyDelete
  125. Nama Penuh : Nor Amirah Binti Anuar
    Email : mia_atiera94@yahoo.com

    Sememangnya semua orang mengimpikan kulit muka yang bersih, tidak kusam, bebas daripada cela dan jerawat serta tidak berminyak; begitu juga dengan Mieya.

    Dengan cuaca di Malaysia yang tidak menentu, kadang-kadang panas menyebabkan kulit muka mudah berminyak, rona warna yang tidak sekata. Sekaligus menyebabkan wajah kelihatan lebih tua berbanding usia sebenar.

    Justeru, menjelang hari raya yang bakal tiba tak lama lagi. Mieya mengimpikan kulit yang sihat, bersih, bebas daripada noda dan cela serta awet muda. Kulit yang sihat mampu meningkatkan tahap keyakinan diri. Sekaligus menjadikan hari-hari yang mendatang lebih bermakna.

    ReplyDelete
  126. Nama: Nur Wahida Saupi
    Email: nurwahida_saupi@gmail.com

    mata bulat dan alis yang lentik, sepasang kening terletak, senyuman manis menampakkan barisan gigi tersusun dan bentuk hidung yang diwarisi daripada genetik mama abah pasti kelihatan lebih sopan dan ayu bak gadis melayu terakhir dengan mempunyai kulit wajah yang cerah berseri dengan bantuan Biotherm Purefect Skin pada hari raya ini. ^_^

    ReplyDelete
  127. Saiyedah Afzan Binti Basir
    saiyedahafzan@gmail.com

    di hari raya adalah sunnah jika memakai baju baru. So sangat di idam2kan sangat kalo dapat kulit baru di hari raya setelah menggunakan BIOTHERM :) lepas ni tak payah malu2 dan boleh layan tetamu dengan ceria dan hati yang senang sebab kulit muka da perfect dengan BIOTHERM

    ReplyDelete
  128. Nama: nursyuhada binti aris
    Email : sakura_sue81@yahoo.com

    kulit idaman saya untuk raya nanti semestilah kulit yang flawless, gebus and meletops! Hihi

    ReplyDelete
  129. - Nama Penuh : NURFIZRIN BINTI MOHMAD JOHARI
    - Email :rien_2391@yahoo.com

    I want glowing,radiant,alive,healthy,lustrous,smooth and flawless skin.By having great skin, it can enhance one’s beauty. No argument is needed. Unfortunately,sleepless nights, sun damage and pollute air can make my skin dull and unattractive.poor me..i wanna GLOW!!!! :D

    ReplyDelete
  130. Siti Nurizzati binti Sheikh Ahmad

    superxoxostar@gmail.com

    Tahun ni, I nak muka yang kering, berminyak dan tak sekata ni flawless and glowy! So hari raya ni dah tak payah nak susah2 pakai makeup tebal sebab bila orang tanya "Wahhhh muka awak nampak berseri, segar dan lembab. Tak nampak bermasalah pon, awak pakai makeup apa ni? Bagusnyeeee" so dgn bangga boleh jawab. " Eheh, tahun ni saya dah tak membazir duit kat mekap, sy guna Biotherm aje." Sipu2 gedik. ;)

    ReplyDelete
  131. - Nur Amyra bt. Jaafar
    - nuramyra231@yahoo.com
    - Disebabkan muka saya berminyak dan berjerawat,keyakinan saya berkurang,jadi saya berharap dapat kulit muka yg licin dan segar pada hari raya tahun ini :)

    ReplyDelete
  132. Amirah Aina Zainudin
    mirzain97@yahoo.com
    Dari start sekolah rendah kulit jadi gelap sebab aktif masuk sukan. Sampai kena maki sebab kulit macam ni. Bila kawan ajak bergambar pun segan tahap gaban la katakan. So, raya ni kalau boleh nak kulit yang bersih, berseri, putih dan tanpa jerawat. Raya nanti baru confident nak pergi rumah terbuka hehehe.

    Selamat Hari Raya kak yuyu! :)

    ReplyDelete
  133. Nama : Nabihah binti Mohamad
    Emel : beehamohamad@gmail.com

    salam :)
    ni bkn stkt kulit iadaman utk raya, tp mmg utk kulit idaman selama-lamanya

    sy nk kulit yg:
    -tidak berminyak, sbb kulit sy cpt sgt b'minyak bile dh tgh ari.
    -hilang/kurang bintik hitam.prob nih ssh sgt nk solve wlaupun dh try byk product(scrub, mask,picit, blackhead stripe ect), so mungkin bole try Biotherm lps ni :)

    ReplyDelete
  134. Nama : Nurul Fadila binti Idrus
    Emel : dilaherb@yahoo.com
    Nak kulit gebusss, licin, merlip lip lap lip lap mcm YUYU. bole ? kikikih.

    ReplyDelete
  135. Bismillah..

    Nama Penuh :- Nur Ainin Sofia Binti Mohd Noor
    Email :- nuraininsofia97@yahoo.com

    Lagi seminggu before eid? Rasa sekejap sahaja.Kerna hari raya yang bakal tiba tidak lama lagi,sungguhnya diri ini sibuk dengan segala persiapan. Tak lupa juga untuk Cik Wajah ini. Mestilah nak glory-glory kan. Of course untuk eid kali ini nak glowing,tampak neutral,segar walaupun lama memakai makeup dan sesungguhnya encik jerawat dapat dilupuskan. Kelihatan berseri dan cantik gitu. Biar pakcik,makcik dan bofren tertawan. Laju bertanya apa rahsianya. Ahaks! bangga sikit. Oppss~ kekeke.

    ReplyDelete
  136. SITI KHAIRUNNISA ABD BASID
    nisabasid@yahoo.com
    Raya ni nak kawen! Makanya Raya + Kawen.. Ofkos la nak kulit cantik gebu glowing glowing mcm Yuyu-kipaslajulaju- haha

    ReplyDelete
  137. SITI KHAIRUNNISA ABD BASID
    nisabasid@yahoo.com
    raya ni nak kawen! Makanya raya+Kawen... Ofkos la nk kulit cantik gebu glowing glowing mcm yuyu!-kipaslajulaju- haha

    ReplyDelete
  138. As Salam Yuyu & Hi Biotherm.

    Name : SHAHIDA BT ALIAS
    E-mail : shahida@tm.com.my

    As the saying goes, beauty is only skin deep. But the importance of skin goes a lot deeper than that. Our skin reflects the overall condition of our body. Thus having great skin is important. I may not have acne but open pores, pigmentation and uneven skin tone are the major problems. Hopefully, by treating my skin with Biotherm Purefect Skin plus a little loving care, i can improve its texture and finally achieve the perfect skin.

    TQ

    ReplyDelete
  139. #Siti Nur Zulaikha Bt Md Shamsull Bahri.
    #zulaikha_bahri@gmail.com

    Assalamualaikum. :D

    Summary of my story:
    Frankly typing, kulit muka saya memang berminyak dan berjerawat(also have a blackheads on my nose).Jadi,saya akan rasa sedikit kurang yakin dengan penampilan saya disebabkan keadaan muka saya.
    Dan memandangkan saya punya kulit berminyak dan berjerawat jadi saya harap sangat bila raya akan datang ni kulit muka saya akan jadi bersih tanpa minyak dan jerawat dan yang penting sekali macam Faizura *muahaha.Over* macam Yuyu pun boleh!*wink* :D

    ReplyDelete
  140. Hajar Maisarah bt Husaini
    ainaimanina@yahoo.com

    hari raya amat bermakna..bertemu dengan orang tersayang..tapi takkan nak jumpa dengan muka kusam..ohhgodd.. noo..so raya ini mungkin memberi peluang cerah untuk kulit mukaku lebih berseri..bersama produk BIOTERM..sambil layan kuih raya..boleh promote facial product BIOTERM..wuhuu

    ReplyDelete
  141. Farah Nasuha Abd Rahim
    fasuhabalqis@gmail.com

    Untuk hari raya? semestinya nak nampak cantik keseluruhan. Tapi yang paling penting kulit wajah. Kulit haruslah tidak berminyak untuk sentiasa kelihatan anggun dan bergaya sepanjang hari. Malu la kalau hari raya, kulit berminyak umpama minyak masak seri murni. Kulit jugak mesti la flawless gitu. tak payah nak sapu foundation setebal tirai langsir mak jemah sebelah rumah. Tak payah nak tempek bedak 2,3 inchi. So, dengan itu mungkin bakal mak mertua tertawan. ecehh xD

    ReplyDelete
  142. Erny Nuryassmien binti Amran
    ernynuryassmien@gmail.com

    -memandangkan nama pun hari raya. setiap gadis mesti mengingkan kulit yang cantik dan sihat tanpa menggunakan make-up yang tebal ataupun sering kali touchup muka. sebagai seorang muslim kewajipan menunaikan solat fardu 5waktu tak harus ditinggalkan. bial musim perayaan mestilah nak solat kena tanggalkan makeup, lepas solat nak kena guna makeup balik. kalau 5waktu lama2 jadi malas nak makeup lawa2. so adanya produk ni, erny yakin dapat memiliki kulit yang sempurna dan cantik selain tak risau kalau tak makeup tebal2 dimusim perayaan kerana makeup yang simple mampu memberi impak yang besar :)

    ReplyDelete
  143. Farah Shahidah Binti Mat Hashim
    fasha_capry90@yahoo.com.my

    kalau boleh, untuk Hari Raya nanti saya idamkan kulit yang segar dan bebas minyak. Almaklum la first raya je nanti nak beraya sakan..So kalau boleh saya nak kulit saya tidak berminyak dan rasa fresh je muka walaupun pergi beraya dah banyak rumah..heheh..

    ReplyDelete
  144. Salam, kite join ye sis yuyu. :)
    Nama Penuh : Raihanah Binti Zaid
    Email : raihanahzaid91@yahoo.com
    Kulit idaman time hari raya nanti haruslah kulit yang indah berseri seperti berserinya hati nak sambut aidilfitri. Saya takde masalah jerawat, tapi ada masalah kulit kusam & adik beradik "white" & "black" head tu. Jadi kalau snap picture tu mesti nak banyak kali, pakai camera 360 pulak tu. Kalau dapat try BIOTHERM ni mesti best. Maka sempurnalah hari rayaku dengan "kulit yang sempurna" bersama BIOTHERM! Chewahhh.

    Thanks for this opportunity sis yuyu and Biotherm! Salam Ramadhan. :)

    ReplyDelete
  145. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  146. Siti Najihah Binti Nasir
    bb_jiha@yahoo.com

    Hari raya yang bakal menjelma tidak lama lagi bukan sahaja baju raya cantik yang ingin saya idamkan tetapi tidak lengkap tanpa seri wajah dimuka. Saya inginkan kulit muka yang berseri tanpa cela parut serta terlindung daripada kulit berminyak dan kulit kusam. Kulit yang mulus meyakinan diri ini untuk berhadapan dengan orang ramai. Saya yakin dengan Asian Skin yang saya miliki, 'BIOTHERM' adalah produk penjagaan kulit yang dapat membantu melindungi serta merawat kulit muka saya.

    ReplyDelete
  147. Nama : Nadrah binti Abdul Rahim
    Email : nadrahabdulrahim@yahoo.com

    Assalamualaikum , sudah semestinya kulit yang putih lagi maha gebu sentiasa menjadi idaman setiap wanita. Licin tanpa sebarang black head , white heads dan juga inche inche jerawat menjadi mimpi indah bagi gsdis gadis manis. Dengan ini , saya mengumumkan perkara perkara di atas adalah menjadi angan angan paling ingin dikecapi menjelang hari raya yang insyaAllah menjadi hari raya terakhir yang akan disambut bersama keluarga terchenta sebelum saya melanjutkan pelajaran ke luar negara selama beberapa tahun. mestila nak outstanding gitu! :)

    ReplyDelete
  148. Nurul Ziella Binti Mohd Noordin
    zie_eekz@yahoo.com

    Memiliki wajah yang lebih tampak sempurna,bersih dan cerah adalah satu impian saya dalam menjaga kecantikan sepanjang hari dan tampil lebih menarik dibulan syawal nanti.. :)

    ReplyDelete
  149. - Nurul Najwa bt Johari
    - are_shief_fah91@yahoo.com

    Short Story :
    Raya nk tiba ?! kalau sy dpt guna produk Biotherm sblm rye ni, hrp ia dpt buat kulit muka sy jd mcm marshmallow , gebu2 gitu boleh tarik2 mcm jeli :D coz kulit muka sy xmenentu dgn sel kulit putih mati dan mnjdikn kulit xsekata , org kata kjp ok kjp x .. cam biskut kjp ada kjp xde! hehe .. sy nk kulit muka sy be friendly dgn suasana raya nanti supaya tiada celanya :) dan boleh review produk Biotherm dan recommanded pd shbt2 / yg memerlukannya~ kulit segar dan sihat bersama Biotherm ! ^_^

    ReplyDelete
  150. nur Hafizah Bustami
    email: nur.hafizah.bustami@gmail.com

    Sekarang berada di malam 10 Ramadan yang terakhir dan syawal pula bakal menjelma. Keinginan dan impian setiap wanita dan perempuan bukan sahaja baju raya,tudung raya,kasut raya or handbag raya tetapi kulit raya. Saya maksudkan kulit raya ialah kulit yang fresh, berseri - seri serta tidak kusam. Saya percaya dengan BIOTHERM mampu mengubah impian wanita dan perempuan menjadi kenyataan termasuklah saya.

    ReplyDelete
  151. nur Hafizah Bustami
    email: nur.hafizah.bustami@gmail.com

    Sekarang berada di malam 10 Ramadan yang terakhir dan syawal pula bakal menjelma. Keinginan dan impian setiap wanita dan perempuan bukan sahaja baju raya,tudung raya,kasut raya or handbag raya tetapi kulit raya. Saya maksudkan kulit raya ialah kulit yang fresh, berseri - seri serta tidak kusam. Saya percaya dengan BIOTHERM mampu mengubah impian wanita dan perempuan menjadi kenyataan termasuklah saya.

    ReplyDelete
  152. NUR ADRIANA BT NOR AZAM
    nia_1910@yahoo.com

    Untuk raya ni saya nak kulit yang sentiasa lembab dan segar since dekat Kedah ni ( alor staq) ,cuaca, alahai.. panasnya! Yuyu,langkawi mesti panas jugak kan? hmmm...kena pakai Biotherm Purefect Skin ni.baru la muka kekal bersih sepanjang raya ni

    pencuci-bersihkan kotoran2,debu2 aloq staq yang melekat kat muka :)
    toner -lembabkan kulit dan sel2 muka sebab cuaca panas
    hydrating gel-penyelamat kulit berminyak

    Makan maggi dengan garpu,
    Sambil pakai baju kebaya,
    Maaf ya kalau merapu,
    Selamat hari raya !!:)

    ReplyDelete
  153. Salam Yuyu ! Hye !

    * Tun Natasya Farhan bt Mohammed Fadzil Zihni
    * Tasyazihni99@Gmail.com
    * Hari raya nanti . especially di pagi raya lah . mestilah Tasya nak kelihatan segar dan sihat .ceria di pagi ray gituu..Haa.. Yang penting bebas dari muka berminyak . Maklumla pagi raya mesti busy .. hidangkan makanan,hidangkan minuman .Tasya banyak cuba produk produk untuk hilangkan masalah kulit muka ni tau. Hope guna biotherm nanti makin elok ! :D . Kurang berminyak and hilangkan cinonet cinonet yang tak diundang ni kat muka Tasya . Salam dari TASYA untuk YUYU ^^

    ReplyDelete
  154. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  155. -Nurashira Binti Harun

    - syiera_fozi69@yahoo.com

    - Kulit idaman saya ialah kulit yang lembut disentuh oleh imam saya yang bergelar suami di pagi raya...Tiada sebab lain melainkan hanya untuk imam saya...

    ReplyDelete
  156. Nama Penuh : Siti Nuraisyah binti Shikh Abdullah
    Email : nurchababe@gmail.com

    Hari Raya, mungkin yang lain sedang sibuk dengan persiapan raya, untung. Memang untung bila aku lihat wanita-wanita yang cantik, dengan yakin mengenakan baju baru. 3 Tahun aku beraya dengan hati yang berbelah bagi. Siapa tak malu, bila bergambar, muka dia sahaja kusam, walau dicuba senyum seceria mungkin. Arrrggghhhh! Aku perlu penyelesaian! Supaya nanti bila bergambar raya, tak perlu aku berdiri di ruang paling hujung atau di tengah cahaya supaya wajahku kelihatan berseri. BIOTHERM, tolong aku.

    ReplyDelete
  157. Nama: Norlyana binti Muhammad Redhuan Tan
    Email: lyanayana_92@yahoo.com
    Cerita ringkas: Actually, teringin sangat nak kulit yang nampak segar..natural look..xperlukan make up yang tebal2..just simple n yang penting selesa..sesuai dengan kulit wajah..^_^

    ReplyDelete
  158. Nur Syafiqah Rusli
    eiqabutterfly@gmail.com

    Kulit idaman sy apabila menjelang raya adalah kulit yg flawless without makeup...nk nmpk glowing cam J lo, x berminyak dn nmpk setona..nk pkai makeup tipis2 tp nmpk cm angelina jolie! Berseri2 gitu..nk org ckp muke cntik padan ngan baju cantik..marilah kt menyambut hari raya same kelihatan cantik cik yuyu...Selamat hari raya:D

    ReplyDelete
  159. intan melati bt dato' chas
    intanlavender1010@gmail.com
    www.mylovelavender.blogspot.com
    saya nak kulit yang super duper glowing macam kate middleton,sebab saya pun nak jadi princess :-):-):-):-)

    ReplyDelete
  160. Nama : Mashitah binti Rosli
    Email : mashitahrosli91@gmail.com

    "Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan"
    Of course la kecantikan dalaman lebih penting TAPI kecantikan luaran juga penting sebab tu sempena menyambut Aidilfitri ni saya mahukan kulit yang tidak kering/berminyak..lebih glowing/bersinar dari flash kamera kan.. tak kan setiap masa saya nak teguk 100 plus untuk elak dehidrasi lebih2 lagi bulan pose atau tak kan setiap masa saya nak tepek kertas minyak kat muka..of course la tidak..atau pakai make up setebal duit dalam poket yuyu?lagipun produk ape yg mampu membuang sel kulit mati? so confirm2 la produk BIOTHERM ni sesuai untuk wanita seperti saya..RM280..MAMPU? MESTI LA TAK...

    ReplyDelete
  161. NUR ZUYYIN BINTI AMRAN
    zuyyin_geminigurlz@yahoo.com

    Assalamualaikum,kulit idaman saya pada raya tahun ini ialah kulit yang sihat tanpa berminyak,jerawat,jeragat dan bintik hitam.Saya juga ingin kelihatan lebih confident bila berhadapan dengan sanak saudara nanti. So, hari raya saya akan lebih bermakna dengan wajah yang glowing walaupun tanpa sebarang make-up.(:

    thank you.

    ReplyDelete
  162. hai yuyu!nk join jgk la. :)

    NORHARLISA BINTI HERMON
    lisa_polka@yahoo.com
    kulit saya sangatlah berbelang seperti belang harimau. hingga tahap budak kecil tengok pun takut. hahaha. saya mempunyai masalah jeragat, bintik hitam dan jerawat. kesan daripada kesemua masalah itu tidak menghilang seiring dengan hilangnya jerawat. saya berharap raya ni dapatlah kulit cantik gebu tiada cela. barulah yakin nak raya rumah orang. hehe.. :)

    ReplyDelete
  163. Rizq Herinza Saydza binti Sofian
    gadispekankecil@gmail.com

    Waktu raya paling susah nak deal dengan minyak, terutama sekali masa tengah layan tetamu. Sepanjang pagi kena deal dengan kari, ketupat semua, jadi paling penting masa raya nak kulit yang kurang berminyak, sentiasa bermaya dan nampak fresh sentiasa. Mungkin Biotherm penyelesaiannya.

    Selamat Berpuasa, dan Selamat Hari Raya! ♥

    ReplyDelete
  164. Nurkhairina Najwa Binti Zulkifli
    khairyyna@gmail.com
    Keadaan kulit muka semasa bulan puasa kering,kusam,dan berbintik hitam di hidung.jadi dengan produk Biotherm ini jika berpeluang dapat inshaaAllah harap kulit muka bertambah sihat dan ceria di hari raya pada tahun ini.

    ReplyDelete
  165. - siti nur syuhada salleh
    - syuhadasalleh@gmail.com
    - nak dapatkan kulit yang tidak mudah berminyak..jadi tak perlu risau kulit berminyak bila sibuk beraya nanti..

    ReplyDelete
  166. WAN NURUL ASIKIN BT WAN RAMLI
    asikinwan@yahoo.com

    Di hari raya yang indah bersama sanak saudara dan keluarga yg tersayang membuatkan kita merasai akan kebahagiaan sebenar di dunia ini tetapi kalau kulit muka tidak cantik dan kasar macam mana nak beraya dengan gembira, Biotherm bantulah saya utk kelihatan cantik dihari raya..Sudah pasti kulit saya akan menjadi kulit yang cerah berseri, bersinar dan halus mulus nanti..Biotherm terbaik!

    ReplyDelete
  167. Nurdiyana binti Abdul Ghani Ganason
    didiyayanana95@yahoo.com

    saya nak kulit yang bersih dan fresh di hari raya nanti sebab saya nak upload gambar dalam instagram banyak banyak without using any filter! hahaha. xo

    ReplyDelete
  168. Nurdiyana binti Abdul Ghani Ganason
    didiyayanana95@yahoo.com

    saya nak kulit yang bersih dan fresh di hari raya nanti sebab saya nak upload gambar banyak banyak dalam instagram without using any filter! hahaha. xo

    ReplyDelete
  169. IINTAN WANDALAARA
    lilywandalaara@gmail.com

    saya inginkan kulit yang natural dan fresh for raya ni, sebab saya manusia yang baru bergelar isteri sebulan lepas, so raya tahun ni saya mesti kena nampak lebih glowing berseri-seri macam isteri/menantu idaman gituww.. oleh itu saya berharap dapat mengekalkan kulit wajah yang sentiasa gebu gebas tanpa cela.. :)

    ReplyDelete
  170. Nur Alya Syahira binti Abd Hamid

    nuralyasyahira@yahoo.com

    sempena hari raya aidilfitri yang akan menjelma tidak lama lagi, saya berharap agar saya dapat tampil lebih yakin dan jelita bersama kulit wajah yang bersih dan tiada cela . tiada lagi jerawat, bekas jerawat, bintik-bintik yang hitam , putih dan berwarna-warni *over*, kulit berminyak dan kulit kusam. yeay!!
    semoga kulit wajah saya dapat bergembira di hari raya nanti =)

    kupu-kupu kecik comel sekali
    giveaway puasa sudah disertai
    pure-fect skin biotherm idaman di hati
    harap dapat tampil menawan di aidilfitri

    ReplyDelete
  171. nama: Nurul Hidayah Natasha bt Zainuddin
    email: imeyou89@yahoo.com
    Bismillah , Sha nak kulit macam kak Yuyu . Serious cakap . lama dah ngidam nak kulit macam kak Yuyu . Tiap-tiap hari tunjuk dekat mak gambar akak , cakap Sha nak kulit bersih maca ni . Mak cakap , Dia duit masuk tiap2 bulan , mesti pkai produk mahal . Tapi sekarang ada peluang nak dpat kulit mcam kak Yuyu . harap-2 dapat lah . Nanti raya tak payah nak tempek-2 bedak , blusher banyak-2 , takda la macam Lady Gaga or Opera Cina dah . Sha harap , Sha terpilih :) Lama sangat taruh harapan . BTW , Selamat berpuasa n Hari raya yang bakal tiba ni , Kak Yuyu .

    ReplyDelete
  172. - Syakirah Ahmad
    - syakirahahmad87@gmail.com
    - saya inginkan kulit yang sihat, free-blemish and flawless.

    thanks!

    ReplyDelete
  173. - Nama Penuh : NUR NABIHAH BINTI MOHAMMAD
    - Email : beihamat@gmail.com
    - Kulit saya kering dan kusam . Kadang2 over berminyak macam minyak kelapa sawit tumpah atas muka .Haiz . Saya nak kulit ala-ala kek chocolate moist . Lembab2 gituw . (Tapi tak nak mcm dayang senandung tu T.T) Kadang2 mengelupas . Ada pakai satu product ni tak membantu langsung . Malah makin teruks . *keluar air mata syawal * (Tetibe background music : "sayuuuuu wuuuu wuu , hati ini makin sayuuuuuuuu" ) Dah bakpe siti dok melalak kat sini . Dah lah makin melalut .

    cau cin cau !
    sayangs kak yuyu :*

    ReplyDelete
  174. Norwidha bte Harimin
    chiawien6@gmail.com .
    .. of course.. inginkn kulit yg glowing, and then bebas dri minyak agar tampak lbih b'keyakinan mse hri rya nti... :D

    ReplyDelete
  175. Norwidha bte Harimin
    chiawien6@gmail.com
    "utk raya nti.. of course inginkan kulit yg glowing dan bebas dri minyak, s0 rya nti kulit rsa lebih selesa dan lebih ykin.

    ReplyDelete
  176. Nama Penuh : Munirah binti Mohamad Izzan
    Email : ierah86@gmail.com

    Sy bakal melahirkan anak kedua tidak lama lagi tetapi sejak akhir-akhir ni keadaan kulit kadang-kadang berminyak dan kering menjadikan sy tidak selesa. Keadaan kulit jugak menggelupas dan menjadikan kulit tidak sekata dan kelihatan bertompok. Sekarang ni sy sedang tercari-cari produk yang boleh membantu sy mengatasi masalah ini terutama ketika Syawal nanti. Sy mahu kulit muka sentiasa kelihatan segar. Bukan sekadar ketika SYawal tapi juga hari-hari selepas Syawal.

    ReplyDelete
  177. Nama: siti khadijah Binti Abdullah
    khadijah2409@gmail.com

    assalamualaikum kak yuyu,,, kulit muka idaman sy adalah kulit wajah yang sihat.. bebas daripada jerawat dan wajah kulit yang tidak kusam..tp bg sy janji kulit wajah kt sihat.. bila kulit wajah kt sihat dan berseri,, kt tak perlu nak pakai mekap tebal2 sgt.. hehe.. kt cuma paki bedak powder biasa tu je,, hehe

    ReplyDelete
  178. Nama: Nur Fatin Atiqah Binti Abdul Rahman

    Email: fatinatiqah91@yahoo.com

    Cerita ringkas kulit idaman pada Hari Raya nanti?

    -- Menjadi seorang anak gadis sunti yang mempunyai masalah kulit muka adalah suatu perkara yang amat tidak menyeronokkan! Apatah lagi tatkala rakan sebaya semuanya sudah pun selamat melepasi fasa kulit kritikal zaman rumaja. Hanya saya seorang yang forever alone, berjihad menentang anasir-anasir jahat yang seringkali menjajah kulit muka ini. Jerawat, bintik hitam dan bintik putih ibarat BFF saya yang setia bersama walau dalam kondisi suka dan duka diri ini. Tambahan lagi dengan limpahan minyak-minyak yang sentiasa bermaharajalela! Oleh itu, besarlah hati saya sekiranya kulit idaman saya di Hari Raya nanti adalah flawless bak Yuyu Zulaikha, gebu macam Fazura dan mulus seperti Lisa Surihani. Saya mahukan wajah yang segar bugar sesuai dengan kehendak bulan Syawal yang memerlukan saya ke sana ke mari menghadiri open house. Wajah yang sentiasa segar pastinya akan menambahkan ceria tuan empunya wajah untuk melakukan aktiviti ziarah menziarahi di musim perayaan Syawal! YAY! :D

    Sekian, kisah yang ringkaslah jugak hewhew ;)

    ReplyDelete
  179. syarifah khairul-akwa binti sayed abul khair
    syakhairulaqwa@gmail.com

    Saya ibu kepada 2 org anak. Baru je melahirkan anak. Lepas bersalin, kulit terus menjadi kusam dan berminyak (complication skin). Saya menjadi risau dengan penampilan saya lebih-lebih lagi menjelang hari raya. Dengan suasana tempat kerja yang fully aircond dan pulang dr keje terpaksa menaik komuter, membuatkan kulit saya tampak berminyak dan melekit. Harap biotherm boleh membantu saya agar saya tampil segar dan cantik menjelang raya. Agar saya tidak perlu lagi menggunakan wipes cleansing oil setiap kali bergambar untuk hari raya ini. :))

    ReplyDelete
  180. NORZULSYAZWANI BINTI ZULKIFLI
    ninisweet27@gmail.com
    ♥Dear Yuyu Zulaikha♥,
    Udara dingin hening pagi,
    Tabuh bising mulakan hari,
    Aidilfitri menjelma lagi,
    Masing-masing pakai berseri.

    Kulit sihat menjadi idaman semua,
    Untuk cantik di pagi raya,
    Cantik tidak memandang usia,
    kerana cantik sebahagian dari kesihatan kita.

    Tanpa mengira miskin kaya,
    Bersama – sama menyambut raya,
    Kulit cantik idaman saya,
    Alhamdulillah jika itu rezeki saya.

    Selamat menghayati 10 malam terakhir ramadhan.. ☺♥♥♥☺

    ReplyDelete
  181. Salam Ramadhan,
    NORZULSYAZWANI BINTI ZULKIFLI
    ninisweet27@gmail.com
    Dear Yuyu Zulaikha, ♥♥♥

    Udara dingin hening pagi,
    Tabuh bising mulakan hari,
    Aidilfitri menjelma lagi,
    Masing-masing pakai berseri.

    Kulit sihat menjadi idaman semua,
    Untuk cantik di pagi raya,
    Cantik tidak memandang usia,
    kerana cantik sebahagian dari kesihatan kita.

    Tanpa mengira miskin kaya,
    Bersama – sama menyambut raya,
    Kulit cantik idaman saya,
    Alhamdulillah jika itu rezeki saya.

    Selamat menghayati 10 malam terakhir Ramadhan.. ☺♥♥♥☺

    ReplyDelete
  182. assalamualaikum yuyu!!

    Nama akak Nurul Nadiah bt Kamaruzzaman
    my email : doubledeeya@gmail.com

    kalau nak cerita pasal kulit idaman nie, 'confirm' la nak macam miss universe, princesses and semua ratu cantik kat seluruh dunia kan. but akak tau i can't make it that way. i love my skin, tak perlu jadikan kulit akak makin putih sebab i like my skin colour right now.. haha.. tak perlu nak gebu-gebu sangat sebab pipi akak quite 'chubby' you know.. huhu.. yang penting produk can make my skin healthier.. that is the most important thing.. bila kulit sihat, diri akan lebih segar.. bila diri kita segar it can improve our confident.. and bila kita confident, automatically kita akan nampak canteq..(,") 2 in 1 package, inner and outside.. beside raya, my big day jugak in month of syawal .. fuh, sangat nervous.. so, akak terfikir that maybe i can try this one and feeling happy during the wedding as gift for my husband to be... being beautiful and wonderful at the same time... weee...

    ReplyDelete
  183. Lizzie Yasmin Mohd Noor.
    pink_frogy33@yahoo.com
    Kulit idaman mesti lar kulit yang sentiasa kelihatan segar dan bermaya walaupun dah berejam bertaruh dengan masa, dan lebih penting dapat meminimumkan penggunaan kosmetik.

    ReplyDelete
  184. meirami@yahoo.com
    Nurul Amirah Idris

    Saya sentiasa mencari produk yang sesuai untuk kulit saya yang kering ni.Macam-macam produk yang telah saya guna untuk menghilangkan kesan mengelupas pada kulit muka tapi hasilnya tidak pernah menjadi. Jadi, jika saya terpilih untuk memakai produk ini mungkin masalah kulit kering dan mengelupas bukan lagi menjadi masalah dan keyakinan diri saya mungkin akan bertambah menjelang hari raya nanti.

    ReplyDelete
  185. Nur Azureen Bt Abd Azis
    azuwee@yahoo.com

    Bila kulit bermasalah, benda yg plg ditakutkn ialah masa time nk raya & ada event2 penting cm dinner ke kn. Sbb stakat bj je glam, tapi kulit muka tak glam, mesti rasa down & rendah diri kn? Mcm saya lah. Kulit muka berjerawat, berparut dan bnyk bintik hitam. Nk dikatakn hampir semua produk yg dijual dkt rak watson, guardian dh cuba dh, tapi takde hasil :( .Just imagine since form 3 until now(20y/o). Mungkin dgn Biotherm dpt membantu saya utk tampil cantik di pagi raya? Pengalaman ditegur setiap kali raya psl kulit muka shj blh jd fobia. May Biotherm can help me to improve my skin condition :)

    ReplyDelete
  186. * nama : siti suhana bt mohd angari
    * email : sue_blackberry@yahoo.com

    Sebab: sy tiada mslh kulit...tp sy nk jgk join, demi adk sy..hihi..takkan sy je nak kulit bersih kan? da byk produk sy blikan utk adik sy...tp sume xberkesan.. kadang2 sy kesian dgn adk sy.. dii akn down bile org tego kulit dia yg kusam, penuh jerawat, bminyak dan langsung xberseri..sedangkan umo die bru 18...lg sedih bile org banding2 kn kulit sy dengan adk sy...lg die down...sy harap, penantian adk sy akan berakhir, dengan penggunaan produk dr BIOTHERM ini, semoga hdup dia akan ceria seperti sediakala...insyaAllah...thnks kak yuyu utk GA yg super duper ohsem ni..selamat bpuasa n slmat hr lebaran :-)

    ReplyDelete
  187. Nur Farhanah Binti Kahal Musakkal

    suhairieabdjutup89@gmail.com

    saya mengalami masalah kulit muka kering, kusam dan kesan jerawat yang belum hilang dan ini menyebabkan saya hilang keyakinan diri untuk bergaul dengan orang ramai. saya sangat teruja untuk menyambut raya tahun ini kerana selepas 3tahun beraya di perantauan akhirnya saya berpeluang untuk meraikan raya dengan keluarga tersayang dan kawan-kawan. dengan adanya produk dari BIOTERM di harap dapat menyerikan wajah saya, memberikan wajah yang saya idam-idamkan iaitu bebas dari masalah kulit kering,kusam,tidak bermaya dan tiada kesan jerawat sekaligus mengembalikan keyakinan saya untuk bergaul dengan orang ramai. semoga dengan adanya produk dari BIOTERM dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim di hari raya nanti. saya percaya BIOTERM mampu memberikan saya kulit muka yang saya idam-idamkn hari raya nanti untuk tampil cantik menawan untuk yang tersayang ^^

    ReplyDelete
  188. Nur Farhanah Binti Kahal Musakkal

    nurfarhanahkahalmusakkal@ymail.com

    saya mengalami masalah kulit kering, kusam, tidak bermaya dan kesan jerawat yang belum hilang dan ini menyebabkan saya hilang keyakinan untuk bergaul dengan orang ramai. saya harap dengan adanya produk dari BIOTERM dapat menyerikan wajah saya dan megembalikan keyakinan saya untuk bergaul dengan orang ramai pada hari raya nanti. saya percaya bahawa produk BIOTERM mampu memberikan saya kulit yang saya idam-idamkan selama ini iaitu bebas dari masalah kulit kering, kusam, tidak bermaya, kesan jerawat hilang dan mengembalikan keyakinan saya untuk tampil cantik menawan hari raya nanti untuk yang tersayang

    ReplyDelete
  189. Fathirah Binti Ibrahim
    fathirah_ibrahim94@yahoo.com
    Sekarang saya mmpunyai kulit muka yang berminyak dan kusam , jadi saya memerlukan satu produk untuk mendapatkan kulit yg cantik berseri di hari raya nnti yeahhh . Dan saya suka barang free . :)

    ReplyDelete
  190. Nur Amira Adzmi
    miraadzlia@yahoo.com

    Ramadan akan berlalu pergi jua....Menjelma lah jelmaan raya...Hari raya hari mulia, marilah kita bersuka ria, pastinya dengan hati yang gumbira bersama wajah yang ceria lagi jelita seperti emma maembong mahupun yuyu zulaikha..owh..pasti hatiku suka...dapat biotherm pasti saya melonjak sampai berkata "saya suka!!saya suka!!"... *ala-ala meimei dlm kartun upin ipin..hihihi*


    teet..teet..teet *bunyi tone mesej* : "selamat hari raya buat cik yuyu zulaikha...smuge raya nih tmbh ceria dgn status tunang org a.k.a bakal bini org..hihihi...." ^_^

    ReplyDelete
  191. NurFarhana Binti Mohamad Roslan
    nurfarhana1418@gmail.com
    1 Syawal bakal tiba dan semua umat Islam akan menyambut kedatangan 1 Syawal dengan penuh kegembiraan. Samada tuan, muda, kanak2, anak yatim dan sebagainya. Sebagai seorang perempuan, semestinya saya mengimpikan kulit yang licin dan juga lembut kerana kulit adalah pelindung untuk sel2 dalaman kita. Selain itu, memiliki kulit yang ceria dan juga gebu ada lah impian saya kerana kulit gebu boleh menonjolkan kecantikan kita selain memberikan impak kepada warna serta corak pemakian kita. Tona kulit yang sekata juga perlu menghiasa badan saya untuk menyambut 1 Syawal kerana ianya akan diserlahkan lagi dengan tempelan bedak.

    ReplyDelete
  192. Illy farishah bt mohd shah

    illykhalil@yahoo.com.my

    Kulit illy semakin ok bile pakai produk yg ade colagen. Tp untuk menjadi gojes lagi ohsem dipagi raya..illy nk kulit muke yg glowing n shine bright like a diamond.. Hehe so harusla guna produk yg yuyu guna..bru cntik same2..

    ReplyDelete
  193. -Dalila Aimi bt Mat Podzi
    -aimyd91@gmail.com

    Aii yuyu kiut..kite pun nak jugak kulit yang segar bungar cantik mulus macam yuyu kan hihi. kulit saya jenis yang kering kontang dan jerawat suka meninggalkan kesan kat muka nie, mungkin dengki gamaknyee. so kite pun nak try produk yang yuyu sggest nie mungkin muka kite nanti di hari raya cun melecun kalah kakton hihi. btw selamat berpuasa dan selamat hari rayaaa sis yuyu sekeluarga & pihak BIOTHERM :) tq

    ReplyDelete
  194. - Nama Penuh : SITI NAFHATUN NUR BAHAULAZMAN
    - Email :nafhatun.naf@gmail.com
    - Kalau boleh kan..masa raya nanti mestilah nak kulit tuh cantik aje..mean nak pakai mekap nipis jer ataupun takyah pakai mekap..glowing glowing jer kulit tuh tak berminyak bila panas pun. kalau pergi beraya pun sonok jer takyah touchup mekap banyak kali.

    ReplyDelete
  195. Nama: nur fatin shazwani bt aziz

    emel: fatin_0801@yahoo.com.my

    - Saya sebagai seorang pelajar jurusan engineering pasti mahukan kulit yang cantik dan berseri di pagi raya. Maklumlah belajar engineering ni sentiasa terdedah di bawah cahaya matahari. Kulit berminyak dan jerawat selalu ada kat muka. Rasa malu sangat nak berdepan dengan orang ramai. Kalau boleh raya ni nak la tampil dengan kulit yang bersih tanpa berminyak dan jerawat. Nak jugak elakkan dari memakai make up yang tebal-tebal. Nampak natural lagi best. Make up nipis tapi menawan. Itulah kulit muka yang sentiasa menjadi idaman saya..

    ReplyDelete
  196. Nama Penuh : Nur Azilah Abdul Manaf

    Email : kupas_bawang7@yahoo.com

    Sepanjang Ramadhan ni kulit saya kelihatan kusam dan terpaksa bermakeup tebal untuk bertemu orang ramai. Diharap syawal bersama Biotherm dan produk pilihan cik yuyu ni dapat mengembalikan seri secara natural dan tampil penuh yakin. Insyaallah :)

    Bolehlah bergwiyomi depan camera tetamu yang datang bertandang di Hari Raya nanti hehehe ;p

    ReplyDelete
  197. Nama Penuh : FAUZIANA KAMARUDIN
    Email : khairyna@gmail.com

    -Assalam YUYU CUTE:
    saya idamkan kulit yang halus mulus,licin tanpa ada bintik hitam, jerawat dan bersih tanpa make up. dan yang palinggg penting masa raya nanti nak muka saya peling 'TERSERLAH' dan 'MENONJOL' berbanding adik beradik dan family disebabkan ke'mulus'an itu..hehe..macam yuyu bergambar dgn kawan2 mesti yuyu lagi menyerlah..nak macam tu la..hehe..

    ReplyDelete
  198. Nama Penuh: Ar Eirza binti Japar
    Email: arei912@yahoo.com

    Sejak dah masuk abad ke-30an ni memang terasa keanjalan kulit dah berkurangan..lagi-lagi selepas melahirkan anak pertama hujung tahun lepas..bermacam cara nak kembalikan keremajaan kulit...saya idamkan kulit yang "glowing"..bebas jerawat (yang ni dah capai)...lembut..dan tone warna kulit yang sekata...seronoknya kalau dapat keluar jalan-jalan tanpa mengenakan sebarang solekan walaupun bedak asas (^^,)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)