HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, July 12, 2013

Mask Jenis Pompuan.

Assalamualaikum 

selalu kita tengok mask kaler putih, hitam, putih, hitam, putih, hitammm. nahhh. boring kott. walaupun mask yuyu sebelum ni pun, memang kaler hitam je pun. heee. sebab tu la cakap, boring. tak fashionable betul. tapi baru baru ni, Amir suruh cuba satu mask baru.

kaler PURPLE bau Lavender kauu. sesuai untuk fashionista yang suka nauu jaga kulit. untuk yang feeling feeling fashionista seperti dahku pun boleh pakai. bhahaha. suka pula tengok mask ada color ni. tak B.O.R.I.N.G.

Dian Pixy's Peel Off Mask. sambil layan muka color ungu, sambil bau lavender. aww. product Halal Jakim ni pandai nak menarikkan wanita untuk menjaga kecantikan kulit la. 

kadang, orang pandai sebelah mata je fungsi mask, tak tauu, mask penting tau nak buang blackhead kat muka, untuk nyahtoksin lagi yang punca jadi jerawat. penting juga nak kawal lebihan minyak kat muka. sebab tu la nak tak nak, seminggu sekali pun kalau malas sangat, please la tenyeh mask kat muka sambil makan cekodok sekalipun.

yuyu try product ni, sebab kebaikan dia over sangat, ada 7 bahan bagus patut kita tak nyempat nak guna. Moisture Complex untuk elakkan muka kusam, Vit- A,B3,C dan E pun ada. ada juga kandungan untuk tegangkan kulit. paling penting, ada Hyaluronic Acid untuk perlindungan kulit. 

bukan main pakai je mask mana mana padahal buat nyakit hati je tanggung pedih masa nak tarik buang. -.-'

 
Sully versi blogger. huhu. nangis Sully (Monster Uni) tengok Sully Blogger ni. 

 
untuk 25minit tempel kat kulit, ni la hasil maha ngerinya. sumpah ingatkan kulit yuyu selama ni mulus tahap gaban. lepas zoom je mask yang yuyu dah tanggal ni, rasa nak muntah balik pulak Asam Laksa yuyu makan tadi. eww.

korang patut try la sekali dua, lepas pakai, rasa macam tak sabar nak pakai lagi. wuu T_T 

kalau nak try, cuba korang order kat sini : FB atau Website Dian Pixy ni.

terima kasih sudi baca :)

92 comments:

  1. Nak try jugak la.. hehe.. beli kat mana tu?


    Jemput join kalau sudi k.. http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/07/ga-kad-raya-2013-by-ejulz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuyu order sini : https://www.facebook.com/dianpixyofficial kat fb dorang. website pun ada. hee. senang

      Delete
  2. macam shiseido jugak lah nie kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bagi yuyu, lagi okay kot. sebab habis semua keluar. huhu

      Delete
  3. Beli kat mana ni? Macam best jeee....

    http://nabiladevie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nice.how much dear?boleh dapatkan kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih lg harga pengenalan RM59.90 sahaja dear. Boleh cntact 0193876263 untuk order :)

      Delete
  5. 1st time dengar pasal mask kaler purple ;) hee. bagus ni kak yuyu ^_^

    ReplyDelete
  6. wow....nampak mcm baguih ja noh noh nohhhh ;p

    ReplyDelete
  7. Wahhh ... nak try beli jugak lah nanti ... wane purple lak tu ... ohsemmm sgtttt ! :D

    ReplyDelete
  8. yuyu beli kat mane ? ade online shop yg jual tak ? hee teringin jugak nak cuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. order di dian-pixy.com

      Delete
    2. Boleh order mask ni dgn sy ye dear. Contact 0193876263

      Delete
  9. time nak tarik mask tu..memang kena tabah.sakit.:D

    ReplyDelete
  10. Mase nak tarik mask neh, akak rase hazab ckit...huhuhu berair mata wooo...huhuhu

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  12. Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  13. Macam best aja...
    Hehe..Comel la yuyu ni..

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  15. Nak beli kat mana eh kak yuyu ? Nampak macam best je. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  16. nak pakai3!! ley la comei sket time rya nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  17. brape Ringgit harga mask ni yuyu ?

    ReplyDelete
  18. confirm perit masa nak tanggaLkan kan kan.. hihi !

    ReplyDelete
  19. Hai Yuyu,

    Mask ni ada jual kat Watson or Guardian x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  20. Saya dah usha lama dah mask ni tp x terbeli lagi..
    bestnye yuyu sbb byk yg dpt tarik kuar... lepas tgk yuyu gne rase nk beli terus pasni..hehe
    p/s: selamat berpuasa yuyu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee. pedih sikit la kalau muka banyak bulu macam yuyu. huhu. tapi, nampak sangat la kesan dia. selalu takde pun blackhead banyak banyak kat mask tu :'(

      salam Ramadhan juga!

      Delete
  21. Nampak macam menarik lah sis. Tapi kat mana nak cari ye, produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh beli direct dengan saya mask ni ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
    2. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  22. Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  23. Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  24. Replies
    1. order dgn sy fiza - 0179445471

      Delete
  25. Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790

      Delete
  26. comel jaa purple . hihi harganya brapa kak yuyu ?

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Harga RM59.90. Boleh order di http://www.dian-pixy.com/ .... :)

    ReplyDelete
  29. selamat mengerjakan ibadah puasa :)

    ReplyDelete
  30. ollolllolloloo comeynye,,,, mask, kbai

    ReplyDelete
  31. larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,ada momok ungu :P

    ReplyDelete
  32. nak cari mask ni kat maneee? hargeee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh order mask ni direct dengan saya ^^ whatsapp 0175839790 kalau 50 ml cuma RM 39.90

      Delete
  33. ehh. yuyu rasa, yuyu ada taip kat entry. hee. yuyu beli dari website ni ( https://www.facebook.com/dianpixyofficial ) harga Rm59.90 je. tapi tahan lamaaaa :)

    ReplyDelete
  34. slm..klau pkai ni dpt kcikkan liang roma skali x?

    ReplyDelete
  35. baru semalam dok usha benda ni kt page dian.. tup2 yuyu update.. tgk cambest je. nk kne kumpul duit ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. RM59.90 je. tapi boleh paai banyak kali. tahan lama juga bagi yuyu. sebab tu beli :P

      Delete
  36. menariknya .. nak cuba barangkali ... hoho

    ReplyDelete
  37. sekali baca masak jenis perempuan,
    ingtkan yuyu nk mask ape.
    dah tgk gmbar baru tau mask ..
    hahaha.
    adoi . sakit la nak tarik.
    fobia rasa nak pakai banyak2 ..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh wechat atau whatsapp Sy.. 01126438436 #SAYAJUAL ;) yg ni tak sakit langsung!

      Delete
  38. mahal nya yuyu. T____T

    ReplyDelete
  39. boleh order dgn sy, boleh search Floral Mask Dian Pixy di Facebook, atau wassapp 0133113252. =) *tumpang ye Yuyu.. thanks. I love ur post!

    https://www.facebook.com/FloralMaskDianPixy?fref=ts

    ReplyDelete
  40. ok, i tggu pink version pulak...ihihik..

    ReplyDelete
  41. Menarik ohh mask ni. Terbaik. Thanks yuyu sb kenalkan. hihi
    Tumpang promote jap Yuyu :)
    Mahu kelihatan cantik berseri dah sihat pada hari raya nnt?! Do visit my blog http://hanahamis.blogspot.com/ untuk mengetahui nya.

    ReplyDelete
  42. memang best :) 1 botol boleh tahan lama :)
    boleh order dengan wanie :) sms/whatsapp : 012-6567464

    http://hafizwaniey.blogspot.com/2013/07/floral-mask-warna-ungu-1st-in-malaysia.html


    ReplyDelete
  43. http://nidapink90.blogspot.com/2013/07/floral-mask.html

    FUNGSI PRODUK :

    melindungi kulit dari pencemaran
    lembut tanpa menipiskan kulit
    *EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
    *MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
    *SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat
    melindungi kulit dari pencemaran
    lembut tanpa menipiskan kulit
    *EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
    *MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
    *SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

    7 BAHAN AKTIF PRODUK :

    terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
    * Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
    * Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
    * Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
    * HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv


    KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK

    Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia
    99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau


    INFO LAIN :

    *jauhi dari kanak - kanak
    * boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun *halal dan muslim product


    gunakan floral mask di seluruh muka atau kawasan bermasalah saja..selepas kering.. tarik pelahan2.. dgn floral mask masalah bintik hitam n putih selesai..

    korang pun wajib cuba.. floral mask akan bertindak meransang penghasilan tisu-tisu baru dan memudahkan detoxifikasi so kulit kita ni susah nak keluar jerawat sebab mask ni dah tolong detoxkan.mask ni sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan ,digalakkan untuk kulit sgt2 bermasalah..produk .

    Blogger terkenal spt Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha, Ben Ashari, dan juga artis Ainan Tasneem turut menggunakan mask ini.

    Orang ramai yg telah menggunakan mask ni juga rata2 memng amat berpuas hati!

    HARGA PENGENALAN RM59.90 (harga boleh dirunding jika berminat)

    HARGA ASAL RM65.00 SEMENANJUNG / RM74.00 SABAH SARAWAK

    (harga tidak termasuk pos)

    pm saya jika berminat dan utk tahu cara pembelian dan bayaran

    ReplyDelete
  44. kalu nak jimat guna putih telur ngan kapas muka..da kering br tanggalkan memang menjadi..

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum yuyu, comelnya dapat jumpa semalam. heee

    ReplyDelete
  46. Salam kak yuyu, best jumpa semalam kan? hehe ni entry pasal iftar semalam..sudi2 la baca and komen!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/iftar-bersama-para-blogger.html

    ReplyDelete
  47. smlm tgk entry fatin liyana pakai mask ni. hee.

    ReplyDelete
  48. unik gila mask ni.. macam nak try je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh wechat atau whatsapp Sy.. 01126438436 #SAYAJUAL ;)

      Delete
  49. Yuyu, berapa lame boleh tahan satu botol ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh wechat atau whatsapp Sy.. 01126438436 #SAYAJUAL ;) sebotol 50ml Klu pakai satu muka Boleh pakai dlm 7-8 kali..

      Delete
  50. ingin beli FLORAL MASK ? sy ada jual :)
    ni link sy promote dian pixy --> http://ashirashida.blogspot.com/2013/07/floral-mask-by-dian-pixy-semakin-hot.html
    sebarang tmpahan boleh hubungi sy dlm entry tu . TQ :)

    ReplyDelete
  51. Replies
    1. Boleh wechat atau whatsapp Sy.. 01126438436 #SAYAJUAL ;)

      Delete
  52. super duper best peel off mask! sape nk order, blh whatsapp meera, 017 9083707. stokis berdaftar kelantan. nk c.o.d pn blh area kb. :D

    ReplyDelete
  53. sy stockist berdaftar penang boleh pm sy di fb sakiinah ilias :) atau whatsapp +6287853949363 (no indonesia mmg panjang heeee)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)