HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, February 13, 2013

Hijabista Circle Talk.

Assalamulaikum

pernah tak perasan ada orang bila dah berabad-abad punya cerita, baru nak update esok lusa? bhaha. gelak kat diri sendiri sebab tergolong kalangan kaum tu. event Karangkraf dah siap bersilih zaman jahiliah ke zaman lebih bertamadun, baru bernafsu nak share kat belog. 

boo yuyu. booooo. update entry macam bersalah akan kesegaran cerita. 

terpaksa guna medium Instagram untuk update cerita lebih pantas bak pantasnya Nimbus kepunyaan Goku. dulu selalu terajang selimut sebab selimut tak mampu terbang jadi Nimbus. apalah sadisnya zaman kanak kanak yuyu dulu. tskk. T_T

awal awal tu bila dapat invitation jadi panel untuk circle talk Hijabista, nak nazak jugak la. nak nak berbincang pulak pasal fesyen dan belog pulak. hoi. suruh berbincang hal ehwal keewangan Islam takpe la jugak kan memandangkan yuyu ni pelajar semester akhir jurusan kewangan Islam major in banking. Fiqh Muamalah pulak dapat A+.

eleh -.-'

 
tapi kesan sampingan daripada invitation tu, yuyu jadi ntah pape secara berlebihan. haa. nah kauu. konon konon takut la apa. autaaa.

nasiblah ada Kak Ain sebagai jemputan juga. kalau tak, haruslah ada sesi baling kasut dan tetamu akan bersatu padu sorak "booo" pada Yuyu Zulaikha sebab tahap malunya buatkan beliau cakap diluar dari topik. habislah beliau akan mengalami penderaan jiwa. macam mana beliau nak melangsungkan perkahwinan berliau hujung tahun ni?

boleh tahan juga arr berat anak kak Ain ni. habis tenaga kena keluarkan untuk menampung Irdina. tension pulak fikir masa depan yuyu  nak beranak nanti. okay. padahal baru je bertunang. -.-'

 
aloloololoooooo booth Hijabista. omey omey nyeeee. apa la kretif sangat manusia zaman sekarang. 

okay. kaku macam kayu. blah kau dari daerah cantik itu. amboii. blah pulak kau. kang yuyu posing, berdarah pulak hidung. heh. terima kasih Tudung People untuk mengsponsor shawl berikut. :)
tak pedulikan dah global warming akibat pembakaran secara berleluasa dan penggunaan aircond like doniaa ni kau punya sorang sorang kann. nak juga posing kat konon-konon frame magazine tu. ambik berkat kot kot dapat jadi cover magazine sekali lagi. bhahah.

balik dari event, penat ni tak dapat dikawal lagi. mungkin over sangat cara yuyu jadi ntah pape di majlis glamorous seperti itu. apakah? -.-' terpaksa guna Pati Halia Mustajab haruman Rose (Dunia Herb) untuk hilangkan lenguh lenguh ringan kat betis seraya bagi efek menguatkan ingatan. alaa. bau bau harum kan. kau pun suka, apatah lagi kepala hotak kau. 

p/s : terima kasih Hijabista kerana sudi jemput untuk sesi berbual.

terima kasih sudi baca :) 

55 comments:

  1. alahai keciknyer yuyu ni..sok xlama g yuyu plak kne dukung baby sndri..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal. takpe la. dukung je la. anak kannn :P

      Delete
  2. hai fashion blogger kak yuyu juleka yang kecik dan molek... :P

    ReplyDelete
  3. hahax yuyu dah x sabar nak ade anak lerr tue..hihi

    ReplyDelete
  4. kelakar akk nie...teringin nak jumpa akk irl...nak ukur tinggi..hehe

    ReplyDelete
  5. yg utk ujung taun ni dah ade MUA belum? klu belum ade akk ni nk mekapkan ni ha :) ihik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. MUA dah siap ada orang nak sponsor dah :p

      Delete
  6. yg utk ujung taun ni bape hb? hehe. klu tak clash, bolehla ahkak ni mekapkan cik Fashion Blogger utk hari berbahgie beliau :) hehe

    ReplyDelete
  7. APA PASAI LAWA SANGAT BOOTH DEPA,GERAM NAK GOMOL2 JE BOOTH TU,HUHU....

    ReplyDelete
  8. dahhh kenapa gambauu last tuuu? letihh ye.. hikhik.. rugi xdpt g!~ ade kt kmpg time tuu.. huu

    ReplyDelete
  9. nampak ler muka keletihan yuyu tu..ahakss

    ReplyDelete
  10. nampak lain muka yuyu bila pakai contact lens grey..
    tp tetap maintain ciut =)

    ReplyDelete
  11. alaa,,, bestnya,, nak gak orang sponsor shawls,, hehe

    ReplyDelete
  12. comelnya kau nie dikkkksssss.........

    ReplyDelete
  13. sebelum nie dah masuk magazine..mungkin lepas nie boleh jadi pengacara pulak...ehehhe..;)
    suka tgok baju yuyu tu.. comel...:)

    ReplyDelete
  14. alahaii...comelnya kak yuyu nih..kecik je hihi

    ReplyDelete
  15. Zaty dengan Syamim sampai pening kepala membayangkan macam mana rupa anak Yuyu dengan Jet nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuk uhuk. mesti onejet tersedak kat office dia ni sekarang :p

      Delete
  16. alala.. comelnyer... ngan imagine mcm mn YuYu nak dokong baby sndri nti klu dpt pown semangat mcm dlm pic tu.. >_*
    www.hanamaroo.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Muka kak Yuyu dengan losyen mustajab tu ada iras2 macam shila amzah lar.. hikhik

    ReplyDelete
  18. yuyu mmg comel....tak tau nak cakap ape dah...huhu :-)

    ReplyDelete
  19. ruginye tak join event karangkraf tu, dah nak pergi dah haritu, klu x mesti dapat ketemu sama kakak kecik ommei yuyu ni hehe :D

    *asal make up yuyu macam pucat skek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhaha. suka mekap pucat pucat, bajet tak mekap :p

      Delete
  20. bila dukung baby tu, muka tengah kerah tenaga. kihkihkih peace

    ReplyDelete
  21. akhir2 ni asyik ckp pasal anak dan kahwin je kan. tak sabaR YE HEWHEW =P

    ReplyDelete
  22. kak yuyu chomelss n tecik je orgnye, hehe....Nnt dpt anak mesty kiut miuttssss pnya..hee :D *ttbe lari topik* hhehe

    ReplyDelete
  23. Ketahuilah beza seorang Hijabster Muslimah Dan Hijabster Jahiliyah:

    Baca di blog ini:
    http://leggingseksi.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. bestlah ada event camni...kat cni tak ada terus...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa. Langkawi pun takde juga. Langkawi tu harap ada Yuyu Zulaikha je. bhahaha. ntahpape

      Delete
  25. dalam bebanyak blogger yg i penah komen, yuyu je yang suke men-replykan balik komen dari pengomen..huhuhu...hidup yuyu!!!!

    ReplyDelete
  26. Suppliers don't have the suitable to claim that their products are efficient or even the greatest until credible final results are showcased and proven by the shoppers.

    Here is my webpage: prnewswire.com

    ReplyDelete
  27. xkn timamg anak org len je, yuyu ble pulak???
    hihi

    ReplyDelete
  28. comey la yuyu ni cam baby tu..
    hikhik

    ReplyDelete
  29. You are so lucky as a blogger you know :)

    ReplyDelete
  30. semangat betul tgk baby tuh.
    Semangat lagi akak nak pegang . HAHA :D

    ReplyDelete
  31. jap2 tgah pning ney,,mne stu baby mne stu tkang pgang ney..due2 sme je comelnye,,hahha btw kak yuyu comel angtt..hehhe ambil berkat la tu pgang baby tu.haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)