Thursday, January 24, 2013

Kecantikan Untuk Semua.

Assalamualaikum  & Salam Maulidur Rasul semua 

weekend, selalunya yuyu kena hadap dengan macam-macam invitation event. ini adalah perjalanan hidup yang sihat. menghadiri event disamping memperlbagaikan jenis kawan, serta menambahbaikkan ilmu kecantikan adalah perkara awesome.

eleh. bajet gewd gewd habis. -.-'  dan ini, antara event yang yuyu pergi minggu ni. HiShop Launch Event.  Makes Beauty Accessible to All. gittew

muka togel. sekian. tskk. tampar diri sendiri sebab terlalu malas nak mekap sekarang ni. kata nak cantik -.-' ni sebelum event mula, tengok la muka wa jap lagi. tengok arr.... 

bergambar dengan orang yang sangat bertuah. RedMummy memang quiz, abang Nara menang Lucky Draw. yuyu menang di hati pembaca. eceh. :p 

banyak blogger awesome datang, Jane, Baby Yang, RedMummy, Cik Epal, Elia, Abang Nara, dan banyak lagi. yuyu rasa macam segan silu pulak tetiba. nak je, sampai sampai sana, terus hibernasi bawah meja makanan. tskk. tapi, yuyu teruskan hidup. *pergolakan emosi*

hiburan untuk para hadirin sidang tetamu sekalian. Singer, Lucky Draw, simple quiz, dan cute cupcake! tak sempat nak rasa letih naik train dari Kl Sentral turun Klcc tau. hadiah yang dorang sedia, bukan cikai cikai. paling best, percutian 3hari 2malam di private island, Terengganu. okay, kenapa tak bertuah dahku hari tu? kenapa? kenapa? *pergolakan emosi berlaku sekali lagi* :')

Premium Soho, Binjai 8 okay. atas sekali okay. nampak seluruh Kelompo okay. rasa macam nak jerit terkehel halkum okay.  apa la hebat sangat tempat event ni.


umur aunty Shaun Lee 70tahun. sama umur dengan atok yuyu. baiklah, mari sama sama kita terkejut.  cantiknya. kami ingat 50 la paling sesuai dengan muka aunty Shaun Lee. rasa serba salah pulak tak jaga muka dari muda muda ni.

aunty Shaun Lee adalah owner HiShop. nampak sangat kesungguhan untuk kongsi dengan semua kecantikan beliau. sebab tu la kita semua kena pilih HiShop. buatkan kecantikan itu adalah tidak mustahil untuk setiap individu. alolooo. sweet tauu :')

kiranya, HiShop ni macam hub untuk product kecantikan local dan international la. sangat sesuai untuk kita kita yang sibuk dengan tugas tugas duniawi ni. dengan online, pilihlah product apa yang kita nak. kacang.

kami disajikan bijik mata dengan pertunjukan mekap mekap dari ARTY. Mekap-mekap dia sangat bergaya, mutu, keunggulan. dari sini, yuyu belajar sikit, macam mana nak mekap untuk lebih nampak sexy namun elegant. 

 
make over oleh FCC (Farmasi) dan Mircoz. aww. ni yang suka ni. :')

FCC sangat best. staff FCC pun sangat best. friendly tau. lepas tu, tak kedekut ilmu. tanya sikit pasal warna kulit, terus habis bagitau mekap apa sesuai dengan kulit kita. ni la bagi betis, bagi lagi peha. omputeh kata. 

Gerombolan freegift. histeria enam hari tengok banyak sangat dapat. setiap hari yuyu makin alpha menge-test setiap barang barang dari Stage, FCC, Yadah, ARTY, ShangPree, NaturalLife. apakah baiknya sangat ini?

bersempena pelancaran HiShop 18Januari baru baru ni, kita kita boleh dapat 20% discount untuk setiap product dan free delivery. hamai hamai. kita kena cepat ni. yuyu dah beli tiga barang secara online di sana, sekarang turn korang pulak tau. 

haa..breathe in, breathe out..yoga terus. cuma tengok kelik sini ( www.hishop.my ), koraang boleh shopping se-laqha mungkin dari sekarang! 

terima kasih sudi baca :)

55 comments:

  1. seronok tengok kak yuyu pergi event itu dan ini.Teringin nak rasa sebegitu sbab nak rasa pengalaman tu hehe^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH, boleh je.. kalau nak, try la selalu masuk kontes NUFFNANG, kalau menang, selalu dapat la ke mana mana event. haa.. best :)

      Delete
  2. salam, :) wah.. bestnyer, dapat banyak free gifts :D btw, yuyu makeup or tak, tetap nampak sweet ^__^

    ReplyDelete
  3. fuiyyoo. banyaknya freegift yang yuyu dapat. mek cah nak 1 boleh?:P

    ReplyDelete
  4. yuyu comel!! >.<
    Opppss..okey tu jerr nk ckp..:D

    ReplyDelete
  5. bertuahnyerrr kamu syg.. adessss, teringin sgt nk jumpe cik epalllll T_T

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,kemain nekkkkkkkkkkk .... :D

    ReplyDelete
  7. tunggu keje baru beli...hehhh... >.<

    ReplyDelete
  8. uih. byk nye freegift..
    cup cake tu nampak sedapnye...and comel baju yuyu :-)

    ReplyDelete
  9. banyaknyaaaaaa freegift. kte, 1 pon x penah dapat. homai~ -.-'

    ReplyDelete
  10. Untungnya Yuyu dapat jemputan event macam2.. =)

    ReplyDelete
  11. wah event ni lagi giler lah..tmpat dia view klcc okey! haha...26hb ni meet yuyu again..bahaha

    ReplyDelete
  12. Wahhhh...best nya...lalu kat bahagian FCC ms g sopin siang td, mata jeling2 dah kat brg make up..mmg ohsem... Tp memandangkan pandangan incik somi...trus skip niat nak beli....huhu...kena guna brg2 make up yg dah btimbun2 kat umah tu dulu...ni kalo lah hakak saja2 nak make up yuyu ni...nak tak? Tp brg make up xlah ohsem n tkenal cm yuyu nya....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. boleh je akak. saya ni lagi suka. saya suka orang je make up saya, saya mekap sendiri. malehhh :p

      Delete
  13. manyaknyaa dpt freegift :D untong laa kak yuyu comel

    ReplyDelete
  14. bestnyaa kak yuyu!! bertuahnya dapat g event ni..nak ikut jugakk..hehee..

    ReplyDelete
  15. bestnyaaa...nak join event jugak bleh? hikhik

    ReplyDelete
  16. oh, FCC ni yang macam shea rasol pakai tu ke kak yuyu?
    cam best je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. FARMASI. try buka website www.hishop.my . banyak barang FCC kat sana. :)

      Delete
  17. wahhh..bestnya...untung nya dia...huhu

    ReplyDelete
  18. yuyu, yuyu baikkan, bagi lah kak akak satu... hahahaha

    ReplyDelete
  19. wahhhhhhhhhhhhh bestttnya dpt attent event2 besar mcm ni ;)

    ReplyDelete
  20. yuyu beli apa dari hishop tu...cer citer ;)

    ReplyDelete
  21. WOW..NK SIKIT FREE GIFT TU..HIKSSS

    ReplyDelete
  22. wah wah...kagum dgn yuyu yang kecik comel ni.... bertuah punya budak... semua ni dia dapat.... ehehhe
    moga rezeki bertambah2 murah ye yuyu.... =)

    ReplyDelete
  23. yuyu, free gift tu xley bagi banyak lagi ke? kalau dapat lagi sikit dah boleh bukak kedai. kih3

    ReplyDelete
  24. kak yuyu..follow blog saya ek,huhu
    http://farizamamat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. yuyu..wahh,Arty n yadah tu dr tmpt keja sy.FCC pla tmpt keje lma.best kan mekap tu :)

    ReplyDelete
  26. stage pn sama.hahaha.tlupa plak :P

    ReplyDelete
  27. wa. bestnya dapat gift banyak. kalau PG yg dapat, tak dapat tido 3 hari 3 malam :D

    ReplyDelete
  28. syoknya dpt byk gift... bak skit...nanak BB cream.. ngehngehngeh..
    hahah..xmalu btoi mintak kat yuyu :pp

    ReplyDelete
  29. best nyer..busy juga kak yuyu..:)

    ReplyDelete
  30. srnok jd akk dpt join event mcm2 kn

    ReplyDelete
  31. cane nak dapat invitation joint event2 cmni eh?
    bestlah..

    ReplyDelete
  32. eh eh ... sis ada tahi lalat kat dagu yaaa ?

    hehehehe ... najihah pom ada kat si2 :)

    ReplyDelete
  33. Bestnya ;) Untung kak Yuyu dapat pergi event2 best camni ;) hee

    ReplyDelete
  34. kak yuyu.bila dapat sama2 g event ngan sis ni? :(

    ReplyDelete
  35. singgah..

    jemput join giveaway saya and sekali gus tolong saya sebarkan giveaway pertama ni :)

    thanx sweety!

    http://qiztinaa.blogspot.com/2013/01/bellara-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. Best,kalau dapat beli online...jimat tenaga.

    ReplyDelete
  37. Is this yours? http://www.facebook.com/nuramiera.damia...please mention!!

    ReplyDelete
  38. yuyu ni sgt cumel!!!
    entri yuyu pun best...
    keep it up....

    ReplyDelete
  39. Nak pergi jgk event mcm ni..jealous!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)