HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, June 17, 2012

Time To Crash!

Assalamualaikum


3
tak tak. ni bukan gambar pasal perlawanan oo som macam kita selalu buat masa nak berebut dengan rakan taulan untuk tunggu giliran main tengteng. tak. Ni la suasana riuh lagi meriah U.O.X Time to Crash 2012. Band-band yang terhebat, akan membuat persembahan paling terhebakk. paling sangat ter.


kalau tahun lepas kan, U.O.X cuma ada battle antara band dan dorang akan menyanyi sepenuh jiwa raga zahir batin, tapi tahun ni ada lagi satu battle yang ohsem. kegemaran yuyu sejak turun temurun. Dance Battle. okay okay. U.O.X. suka kan main tambah tambah benda best. sukew ittew taww :')

bermula dengan lepak lepak setiap celah kampus di Malaysia, kendian ujibakat yang berbakat-bakat tak pernah takde bakat, dan diakhiri dengan ke-ohsem-an Grand Finale yang buat kita semua tunggu dengan nganga, siapa akan secara cool-nye membawa balik RM7000. 

foine foine. dah dapat duit gedebuk banyak, dapat layanan VIP di MTV World Stage, dapat pulak masuk 8TV Showdown, tak ke itu dinamakan kecintaan semua orang?

Cuma sekarang, takkan la kita nak tengok semua kecintaan tu dapat oleh Band dan Dance Crews yang bukan kegemaran kita kan. maka sekarang keje kita adalah LIKE secara pukal. Ajak habis seisi rakan taulan buat keje mengundi ni. Hari ni, yakni 17/06/12 adalah tarikh last nak mengundi. 

Maka, mulai sekarang, kita yang suka lengah-lengah masa, kena buang tebiat tu dan dengan kelajuan pantas menggunakan kuasa kita sebagai pengundi sebaik-baiknya. xpax.com.my/uox adalah link yang wajib tekan, dan segerakan sesi meng-LIKE band dan crew kegemaran.

6
generasi U.O.X secara coolnye menunjukkan bakat. 

bila dah selesai keje meng-LIKE  untuk band dan crew ohsem ohsem pilihan sanubari hati kudus kita, baru la boleh kita kita semua ni ajak satu kampung enjoy dengan Grand Finale. ni ni, kita tulis kat kalendar depan pintu peti sejuk cepat.
Date: 23 June 2012
Time: 5PM – 11PM
Venue: Ground Floor, Orange Entrance, Sunway Pyramid


untung lah kan. untung lahhh band band hebakk 2011 menang. untung lahhhhhhh. 

ingat tau tau, hari ni hari last kita mengundi kegemaran kita di SINIxpax.com.my/uox ). inilah masanya untuk kita MEREMPUH segala LIMIT yang ada besama U.O.X! tak semena mena yuyu yang paling bersemangat lebih. T_T

terima kasih sudi baca ^^

20 comments:

  1. Assalam, kita langgar... hahha

    ReplyDelete
  2. kak yuyu , still available lg ke nak pakai uox? hahaha. gurau je. btw kalau sy menang banje kak yuyu coolblog. wuwuw

    ReplyDelete
  3. yuk main osommmmmmmm,kalah belanja :P

    ReplyDelete
  4. comel2 yuyu minat benda cool , hehehe !

    ReplyDelete
  5. haha~x tau nk pilih yg mn 1 -.-'

    ReplyDelete
  6. salam kenal
    http://www.untuqsemua.com

    ReplyDelete
  7. runner up pon dah ribu2..
    fuhh...
    *kesat peluh.. T___T

    ReplyDelete
  8. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  9. ishh.. ishh.. promote aje yuyu ni..

    ReplyDelete
  10. bagus lahh yuyu nie.. promote je kann. bila nak promote blog ain nie.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)