HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, June 14, 2012

Friendly Fashion GiveAway dari Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum

dah lama dah yuyu teringin nak beri sikit penghargaan untuk pembaca belog yuyu. memang dah lama lama lama lama lama dah nak buat. at least buat GiveAway kan. tapi, macam macam jenis spesis aral yang membujur juga melintang ada juga yang kuak lentang. 

dan hari tu kan kan, yuyu ada bagitau sopan sopan di PAGE yuyu. sopan sopan di sini bukan bermaksud bagitau sambil duduk bersimpuh gelak kepit ketiak tutup mulut. tak tak. bagitau gitu gitu je. tidak la secara besar besaran. yakni, yuyu ada bagitau pasal giveaway photoshoot dengan yuyu oleh Nuffnang & ChurpChurp kan kan kan? hikhik. malu pulak nak teruskan menaip. 

namun ia perlu di teruskan, dengan bersambil yuyu menaip secara gedik sikit, bersambil sekali lagi kedip kedip mata patratustujuhploh kali gaya ohsem Anita Sarawak, yuyu nak sangat ajak korang join Friendly Fashion GiveAway ini. 



Alhamdulillah. kali ni, korang boleh lah join secara bebas segan silu  men-join-kan diri untuk Friendly Fashion GiveAway yuyu ni. jangan la buat buat malu, Aaron Aziz tak tengok pun. :')

dan pemenang yang sangat bertuah akan memenangi :

Makeover Photoshoot bersama Yuyu Zulaikha

Preloved Items dari yuyu sendiri 

Baju Tajaan oleh House of Eight

 Aksesori-Aksesori daripada friendlyfashion.my


apa yang korang perlu buat cumalah :
  1. jadi member friendlyfashion.my (cuma login facebook)
  2. pembaca belog yuyu. semestinya. sebab hanya untuk pembaca belog yuyu sahaja.
  3. beri 8 sebab kenapa korang layak untuk terpilih dan menang (boleh guna English atau Malay)
  4. pemenang akan dipilih oleh yuyu dan friendlyfashion.my sebelum 20/06/2012
  5. photoshoot akan diadakan pada 23/06/2012


simple kan. dah dah, malas nak merepek panjang panjang. sekarang, tugas korang untuk sediakan LAPAN sebab saja di SINI

semoga berjaya & terima kasih sudi support yuyu :')

62 comments:

  1. eheh lelaki leh join ke..ngee gurau jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha.. boleh. nanti yuyu mekap ^^

      Delete
    2. yeay...make up jadi cam aaron aziz k..ngee

      Delete
  2. blogger lelaki ble join ke? hik3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ^^ mana tahu, preloved items tu bgi kat alisya ke :p

      Delete
  3. waa.. sape lah yang sangat bertuah tu nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... sape la bertuah.. entah entah syahiera :p

      Delete
  4. nk join tapi tak yakin la.. nk jumpe sgt kak yuyu.. serius.. tp huaaaaaaaa... sedihnyew

    ReplyDelete
  5. x cantik, macam mana nak photoshoot, hehe *macam menang je :P

    ReplyDelete
  6. best2...tp tk derh confident la..

    ReplyDelete
  7. heee.. suka hadiah tpi malas nak buat.. kbai

    ReplyDelete
  8. uit. sye memang ade account frindlyfashion. boleh lah join.
    belum cube belum tau kan ? eheee

    ReplyDelete
  9. Walau ape pun nak jugak mencuba. Teringin sangat nak jumpa yuyu..pastu hadiah dia for sure la sangat interesting kan kan :P Mudah-mudahan menang. Amin...

    ReplyDelete
  10. dah lama tunggu tau !! yehaaaa

    ReplyDelete
  11. mesti join ni..nak jumpe yuyu!!! ^_^

    ReplyDelete
  12. best ni hope dpt jmpa kak yuyu =)

    ReplyDelete
  13. Assalam, lelaki boleh joinkah...

    ReplyDelete
  14. .awak comel."macam ada sugestion dr aurah ktnya "meninjauh kraktek seorang muslimah menpakan aurah keislaman...sebagai acuan dlm wanita muslimah....bersilaturahim....meninjau kereatifitasnya seorang perempuan bermandiri.......mengikutiti sunnah rasulullah....?

    ReplyDelete
  15. nak post kan mane ek kak yuyu??

    ReplyDelete
  16. nak post kat mane ek?? nak masuk..

    ReplyDelete
  17. waaaa..klu photoshoot ngn yuyu,mesti sy nmpak cam gergasi..yuyu kecik comel je..heee

    ReplyDelete
  18. Goodluck to those who joins :))

    ReplyDelete
  19. hye yuyu!sy dah join...n gud luck pd sume yg join juga ;D

    ReplyDelete
  20. good luck. saya tak boleh join saya lelaki. Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  21. menarik nya.. rasa nak join gak la. :)

    ReplyDelete
  22. yuyu nak join..huuhu..8 sebab tu kenapa kita patut menag kan?bukan kerana fesyen ke apa kan?

    ReplyDelete
  23. Terasa nak join tapi teasa dah tua pulak nak gi fotoshoot2 cam gitu...hehehee...

    ReplyDelete
  24. dah join. rase macam takde harapan . takpelah. im glad to join it. tenks kak yuyu tiut !

    ReplyDelete
  25. dah join. rase macam takde harapan . takpelah. im glad to join it. tenks kak yuyu tiut !

    ReplyDelete
  26. Yuyu.. agak agaknyee bolehh kee ieqah join??? HAHAHAH

    ReplyDelete
  27. SALAM:) yuyu,ika nak join lahhh:) hee:)

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum kak yuyu :D wahh bestnya GA kak yuyu~ nak join juga~ tapi rasa mcm takda keyakinan :( mmg teringin nak jumpa kak yuyu..

    ReplyDelete
  29. nak joiiiinnnnnn! kakak mesti lawa kan, tapi kita baru form 5 T.T

    ReplyDelete
  30. wahhh!! bestnye Yuyu buat contest ni! 23rd June tu bufday saya!!!
    tolong la pilih saya sebagai pemenang!!!!!

    ReplyDelete
  31. yuyu...cane nak tahu sape menang?

    ReplyDelete
  32. nak join.. tapi dah lepas. RUGI. :(

    ReplyDelete
  33. yuyu.... buat lahh lagi. buat kat kedah pulak ehhh. hehe. baru semangat nak join.. hahh. sapa pemenangnye yuyu...

    ReplyDelete
  34. untunglahhh. mesti ramai yang join kann yuyu.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)