HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, June 19, 2012

Rasa Ohsem dengan Astro On-The-Go

Assalamualaikum

tolong la. perasaan dah jadi bercampur gundah gulana, tak sabar tahap terkinja kinja, proses peng-fokus-an berkurangan, dan eksaited berlebih-lebihan. eceh.  ia umpama percampuran ais kacang Warung Haji Sepiah bersama extra susu. hmm. sangat huru-hara. 

tadi kan, kat kelas, pesyarah gigih ajar pasal Bank Management, tapi kepala otak yuyu lagi gigih tau. gigih terbayang pasal party Astro On-The-Go, Sabtu ni. tskk. mengada betul. sampai teruk macam ni jadi tak ketahuan halanya. tskk tssk sekali lagi. T_T


betapa yuyu dah siap-siap imagine yang di party nanti wajiblah rasa macam dalam Stadium layan Spain lawan England. bunyi bising tiup itu ini, ada yang main ketuk-ketuk, kendian, wajib lah ada yang pakai jersi England la, Germany ke, tapi dengan coolnye pegang iPhone layan AOTG siap popping collar. fine. fine.


Astro On-The-Go +  Party,The Pool Ampang + EURO 2012 = Epic Cool 

nanti juga ada contest.  haa. hok ni la yang buat yuyu jadi tak senang duduk ni. Best Dressed dengan selambernye boleh bawak balik iPad 3. tidak kah itu dinamakan kegemaran setiap manusia? kalau jual iPad 3 sekilo seringgit setengah pun dah boleh bawak gaduh, apa lagi dapat free bila kita kita ni di pool party nanti berpakaian paling hamagadnya.

habis yuyu geledah setiap ceruk lemari yuyu. kot-kot ada baju berpuaka mana yang boleh buat yuyu menang iPad 3 tu. tak nak la orang semua semangat UEFA, yuyu semangat pakai baju Pasukan Bola Sepak Kampung Talam.ahaks. baru la diva kan. lain dari yang lain. -.-'

tengok tengok. esaimen bertimbun timbun lagi, tapi jiwa raga dah sebati fikir pasal Party Astro On-The-Go di  Pool Party. esaimen daku selit celah fail buat buat tak nampak dulu. semangat ni 100% daku beri khasssss untuk pool party Sabtu ini. terima kasih. ini pilihan muktamad.

berbekal sedikit sifat mahmudah, tak nak la tamak sorang-sorang sebab banyak yang teringin juga nak join party AOTG nanti tu, jadi yuyu nak serulah kepada manusia-manusia di Malaysia, *warga Zinbabwe tak boleh* untuk membawa semangat EURO ke pool party AOTG dengan yuyu. kalau nak join juga, try check LINK INI. mana tau, komen paling kretip, terpilih join party, terpilih pulak bawa balik iPad 3.

jomm jomm jomm! baik kan yuyu. hakhak. gelak tak berapa nak ikhlas  :')

banyak mini game nanti tersedia. selain berpeleseran bersama rakan taulan di Pavi, Sabtu ni, kan lebih ohsem kalau kita join party AOTG ni. ada rezeki, boleh menang macam-macam.

selain daripada itu, AOTG akan buat kontest share kretif photo mulai 23June, tangkap lah gambar awal awal dengan lokasi yang paling kita teringin sangat layan Astro On-The-Go, di Pool party nanti kita akan tahu detail pasal kontes ni. sebab tu la korang kena juga la join party ni!

ya. yang pasti, layan AOTG di ruang tamu bersama LCD 40" bukanlah idea yang kretif sangat kan. sebab kita bercakap pasal layan Astro dengan tablet atau smartphone. kan kan. photo entry paling kretif menang hadiah hohhhsemmm.

sekretif ini  ^^ :
hikhik. cute ai? hohsemmmm ^^

dah dah. sekarang yuyu nak kembalikan seisi fokus yuyu pada pool party AOTG, Sabtu ni. tolong lah jangan ada kacau apa-apa lagi. esaimen tolak tepi, dating tolak tepi sebelah kanan, berjimba dengan rakan taulan tolak tepi sebelah kiri. yang paling utama, Party AOTG, The Pool, Ampang, Sabtu ni. -.-'

p/s : sedang praktik amik hadiah iPad 3 dengan takabburnya.


terima kasih sudi baca :)

44 comments:

  1. memang best la kalu dapat free . har har . kak yuyu kan kaye . akekekeh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kan sayang.. akak kaya dengan budi pekerti.. bhahaha :p

      Delete
  2. wah3x..meriah gitu Yuyu punye prasaan kegirangan.hahaha.all he best yuyu.mane tau berjimba dgn baju yg diselongkar dlm almari leh dpt ipad free..the best gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. Aminnnn.. dahku berharapp dan berdoaaa :p

      Delete
  3. kalau kak yuyu salah seorg yg dpt iPad3 ni mcm naa kak yuyu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajiblah akak balik denegan kembang hedong nyeee ^^

      Delete
    2. hehe , kak yuyu klau dah dpt jgn laa segan2 share ng nani ye , hehehe

      Delete
    3. hahahaha... kann kann.. awak main iPad3 dengan akak kay :p

      Delete
    4. okay-2 , nanti nani pegi umah kak yuyu , hahaha :D

      Delete
  4. eh eh.. paling best la kalau dapat secara free kan... siap buat hidung kembang kempis kan kalau dapat benda free macam tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh.. semestinyaaaaa.. siap tak pandang orang dah ;p

      Delete
  5. syoknye dapat invitation cm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. awak pun boleh pergi jugak la.. g la komen kretif2 kat nuffnang tuu ^^

      Delete
  6. Replies
    1. oh semestinya.. tapi semangat nak hadiah sebenar nye ^^

      Delete
  7. Assalam, semoga Yuyu berjaya bawak pulang iPad 3 tu... jangan terlebih mendabik dada bila dapat nnti jatuh tengah orang ramai kan malu...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam, Aminnnn Ya Rabb. cuma yuyu tak tahu nak pakai ape :'(

      Delete
  8. perghh!! dpat iPad sejibik..confirm balik dlm pelukan ku..ahak! T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dapat la kannn.. ramai kottt join.. jomm la join sama aris!

      Delete
  9. Best nyaa dapat ipad 3..huhu,teringin nak join kak yuyu..tapi,sy nie jauh cmna nk join party nie :(( Moga kak yuyu dpt menang lah ye ..hee good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa.. takpe.. doakan akak menang untuk awak. bhahahaha :P

      Delete
  10. dulu rajinlah jugak baca blog yuyu ni sebab cite best tapi bila dah banyak iklan ada kureng sikit nak terjah.. huhu.. jujur giler.. err.. dpt ipad t share2 lah.. ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kannn... tapi ni bukan iklan.. ni bagitau perasan teruja ^^ thanks Cik Suriz untuk komen macam ni.. dahku baru sedar T_T

      Delete
    2. tulh, nseb bek yuyu pndai tukar ikln jadi bnde yg teruje... :) tamo ngis ah. bughok. ngah3

      Delete
    3. hehehe.. nak buat macam mana, nak cari rezeki.. eceh :p

      Delete
  11. hehehehe.. kemain lagi nak pegi party ye? mcm best, huhu.. all the best sis ! hrap2 menang ler nanti. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn! doa la bagi sis menang.. wuuu T_T nak iPad3! nakkk!

      Delete
  12. wow3..super duper ohsem..ipad333333........

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... hohsemmm kannnnnn.. join la joinnnnnn!!

      Delete
  13. ha ha. kalau akak menang, konpem tak pandang kiri kanan atas bawah. asaimen pulak tolak blakang terus :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinyaaa.. malas nak pandang sape sape.. nak pandang iPad3 je la.. bhahaha :P

      Delete
  14. apo lagiii,kerat dua naa nek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nookkk! tak nookkkk! hahaha.. doa laa ^^

      Delete
  15. muja pun nak gi,, tapi,,, dah kita jauh ke timur,, uwaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. Nak jugak ipad.....

    check out my blog, ade voucher untuk followers bertuah.. :)
    nak beli brooch untuk hari raya?
    http://broochforqueens.blogspot.com/2012/06/gift-voucher-for-1st-50th-followers.html

    ReplyDelete
  17. Menjana pendapatan halal :)

    http://lebihhangatdaripadabiasa.blogspot.com/2012/06/infinity-downline.html

    ReplyDelete
  18. akak pun dapat invitation........nak google cari idea tuk dress up......fuh mintak menang ipad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpa di sanaaa! di sanaaa!! di sanaaaaaaaaaaaa ^^

      Delete
  19. if dapat i pad 3..
    mahu2 kat langkawi wat kenduri doa selamat ek.

    ReplyDelete
  20. boleh join lagi tak sekarang nie? hihihi

    ReplyDelete
  21. yuyu, maaf kan ain kalau komen ain menyemakkan kepala yuyu.. ampunnnnnnnn sayang...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)