HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, May 18, 2012

Super Meriah

Assalamualaikum

Hari tu kan, hari tu kan, yuyu ada event dengan Celcom S.O.X Drums, Dance, & Hoops di PWTC. penat tau. hmm. habis lenguh-lenguh rahang yuyu akibat senyum telinga ke telinga dari awal sampai habis kejadian. 

yuyu la yang Dance & Hoops tu. tipu. :')

tak la, hari tu cuma majlis pelancaran dia saja. walaupun sekejap saja pelancaran New S.O.X 2012 ni, tapi kan, rentetan daripada pelancaran nya tu lah yang best.

pelancaran ini bersempena battle untuk drum lines, cheer dance dan basketball. team yang terhebakk akan berentap untuk Pusingan Akhir  3 June nanti di Bukit Kiara Equestrian.

hadiah lebih RM100,000 tahu. hmm. rugi yuyu join.

walauapun terpaksa terpenyek ditengah tengah longgokan manusia di PWTC, tapi akhirnya, kami di raikan dengan pelancaran yang super-meriah. dengan cheer leader nye, dengan musik sana sini, dengan orang lompat lompat main basketball nya. hilang penat terus.

meriah tak meriah hari tu, cuba korang tengok video ni, antara pelancaran di Kuching dan Melaka, sebab pelancaran ni ada banyak tempat. 26hb ni pulak di Penang. nak join jugak la.

    


agak agak selepas 15 minit pelancaran, kami semua yakni blogger-blogger dari pihak Nuffnang terus di jemput untuk makan makan. terus perut comel yuyu senyum, tahu. dalam event event Nuffnang yuyu join, tak pernah lagi dapat event yang makanan tak sedap.
penuh mulut kalau boleh sumbat dessert. gendang gendung tali kecapi, kenyang perut, memang senang la hati yuyu ni. tak semena mena yuyu sendawa bau cheese cake tau. 

dah masing masing hampir terjojol perut, hati pun riang dengan kenyang, kami terus untuk seisi interview untuk liputan media. selain pelancaran S.O.X 2012 Dance, Drums & Hoops, pihak Celcom sikit sebanyak cerita pasal plan S.O.X terbaru. fine. nak nangis dengar. tsskk.

lepas ni adik adik kita umur 17tahun kebawah boleh pilih samaada nak SMS free, atau call free atau free voice call atau free MMS. fine Celcom. fine Celcom. macam mana kami yang U.O.X ni? macam mana dengan nasib kami? kami nak juga jadi muda la kalau macam tu!

 nasiblah memang plan Celcom semuanya terbaik. fuhh. tarik balik jeles. 

ini semua sebab musabab, Celcom nak sangat galakkan saingan positif di kalangan pelajar sekolah. selain cemerlang dalam akademik, cemerlang juga untuk aktiviti luar. takde la pelajar sekolah stress belajar saja,  plan Telco yang terbaik disediakan untuk dorang, ada pula aktiviti yang dapat menaikan semangat.

tengok tengok. blogger-blogger dengan S.O.X. ada Josheen yang kemain comel, ada Jane yang super cantik, dan sebagainya. hehehe. tak sempat nak tanya nama. 

walaupun pelancaran ni kejap je, tapi best la. teruja pulak dengar plan baru dari Celcom. rasa macam nak jadi muda pulak. hmm. rasa macam nak buat tak sedar diri yang dah nak masuk 23 tahun. -.-'

untuk info lanjut, boleh terus ke www.xpax.com.my tau tau tau.

terima kasih sudi baca. :')

92 comments:

  1. wah, kak yuyu ni naturally comel la. hikhik, geram tengok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Biasalah sayang. Dah kecik kan :-P

      Delete
    2. yuyu petite and sweet --mcm dato' sheila majid gitu :)

      Delete
  2. Comelnya diaa. UNTUNGLAH dapat pergi. hehee

    ReplyDelete
  3. alahai, Yuyu apsal la nampak comel jer antara yang lain tu.. biarpun umur dah nak masuk 23 tahun tapi still nampak macam 14 tahun.. hikhikhik... bila la agaknya dapat join event dari Nuffnang ni.. sobssss..

    ReplyDelete
  4. kecik sgtsgt yuyu comel ni .hikhik XD

    ReplyDelete
  5. Teringin nak join event nuffnang:')

    ReplyDelete
  6. wahhhhh, nak jadi muda jugaklah. hehe. boley msok sekola balek. :D

    ReplyDelete
  7. cmne akak yuyu pkai tudung tuu ? nk jeles lah :'>

    ReplyDelete
  8. comel jer kamu duduk depan2 tu...

    ReplyDelete
  9. Nuffy dah jadi Ayah angkat Yuyu dah :"p

    bestnyaaaa dapat join macam-macam kan hehe

    ReplyDelete
  10. wah. untunglah kak yuyu dpt pegi event2 nuffnang :)

    #u so comels sis!

    ReplyDelete
  11. Kak yuyu ni memang kecik betul la .

    ReplyDelete
  12. makan je keje,, gemuk nya idak,, huhuu

    ReplyDelete
  13. COMELNYE kak yuyu :D mcm kupukupu !

    ReplyDelete
  14. untungla soX ni kan...yuyu uoX,opsss! hehe

    ReplyDelete
  15. kecik itu comel...kan yuyu kan?? :)

    ReplyDelete
  16. mereka yang tinggi sangat ke atau kak yuyu yang terlalu pendek ? tapi kakak tetap lagi comey dari mereka . geram ! :D

    ReplyDelete
  17. ARGGGGHHH! Kak Yuyu comel giler!

    ReplyDelete
  18. kita dah guna dah SOX baru. hehe. nak call pun murah. 28sen/3minit. pastu dapat freebies kalau guna RM1 kredit sebelum 8pm setiap hari :3

    ReplyDelete
  19. kecik nye yuyu ni...tp maintain comel

    ReplyDelete
  20. Yuyu memang comel. kecik je :D hee

    ReplyDelete
  21. keciknye yuyu ni...maintain comel..

    ReplyDelete
  22. Kak yuyu paling kecik dan comel. Ehh, rata-2 cina ehh?

    ReplyDelete
  23. untung budak zaman sekarang :)

    ReplyDelete
  24. wah untung la kak yuyu dpt g sane :)
    btw kak yuyu ni kecik and comel la ,suka tengok :)

    ReplyDelete
  25. Yuyu awak sangat awesome..hikhik

    ReplyDelete
  26. kak yuyu boleh saya buat as bantal bushuk saya! shomell sangatt!!

    ReplyDelete
  27. Nuffnang tak adil.
    asik2 bloggers semenanjung.
    Sarawak dan Sabah pun apa kurangnya.
    huh!

    ReplyDelete
  28. adik2 bawah 17 tak payah la main2 sms..bagi kat akak2 ni lagi bagus..ekekekek

    ReplyDelete
  29. alahai comelnya yuyu ni..btol ke umur nak masuk 23 tahun?macam tak caye je akak tgk..sangat kecil and sweet ;p

    ReplyDelete
  30. Hah? yuyu dah 23 tahun, keciknyee yuyu, btw comel sangat

    ReplyDelete
  31. seronoknya dapat join event2 macam ni. untung yuyu :D

    ReplyDelete
  32. macam mana pakai tudung macam kak yuyu? ;)

    ReplyDelete
  33. alolo comel je yuyu bdiri sebelah perempuan2 lain tu ^^

    ReplyDelete
  34. Alolo, comeynyew kak, kecik2 cili padi gitu.... lepas ni nk guna celcome lah pula..heeeeeee....

    ReplyDelete
  35. comellll mcm sye ! hehehe * ehhh ??

    ReplyDelete
  36. alahai! comelnya kak Yuyu. kecik je, hihi :D
    *dulu Diana pakai SOX, tp skrg tak lg.

    ReplyDelete
  37. lame giler tak singgah baca blog yuyu. yuyu semakin cantik la..:)

    ReplyDelete
  38. Kak yuyu keciknya terserlah di tengah2 ramai2 tu :)

    ReplyDelete
  39. Yuyu..terima kasih terima kasih..itu je yg saya mampu ckp..harap2 msin mulut Yuyu Bole jadik cam yuyu..hikhik

    ReplyDelete
  40. yuyu...asal delete post hari ni ?

    http://miszzmiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. omeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la nek ni :))

    ReplyDelete
  42. alaaa jealous :( nak patah balik jadi under 17 la !

    ReplyDelete
  43. marvellos,,, kak yuyu comel.......

    ReplyDelete
  44. whoa! kakak yuyu so brave! u and me shawty. kalau tulus jadi akak i dont have any courage standing among the highest!! akak berjaya stand there with confideness!! :) good job kakak syg..:)

    ReplyDelete
  45. Oh, you're really small, Yuyu! Hehe

    ReplyDelete
  46. whoa ...comel kak yuyu posing ! tak tengok SP posing lagi ..haha..lagik comel...hahaktuii (perasan SP) ..follow kak yuyu :D

    ReplyDelete
  47. taun depan last S.O.X umur skang 24 ;(

    ReplyDelete
  48. tu dyew yuyu sentiase nampak chumel ! walaupon kecik molek =)

    ReplyDelete
  49. lebih prefer celcom dari maxis. haritu try pakai maxis memang mahal giler...

    ReplyDelete
  50. rasanya dah dua kali terserempak dengan yuyu. sekali dekat ikea dgn laki. sekali dekat klcc. nak tegur tapi segan lagipun kemain laju dia jalan. hehe

    ReplyDelete
  51. wah...sangat seronok eh Yuyu..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/05/bila-anak-sugar-glider-ku-beraksi.html

    [Bila anak Sugar Glider ku beraksi]

    ReplyDelete
  52. yuyu...keyakinanmu tinggi...

    ReplyDelete
  53. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  54. Wow.. kecik and comel.. seronok tgok cik yuyu kiteww

    ReplyDelete
  55. comel la kak yuyu nie.natural beauty :)

    http://littlemisseira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. bestnye.. hik hik hik kesik je yuyu

    ReplyDelete
  57. RAJIN BETUL PEGI EVENT SEMUA TU KAN.BAGUS2 :D

    ReplyDelete
  58. super cute..hehe

    ReplyDelete
  59. dah boleh jadi duta celcom dah yuyu nie.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)