HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, March 31, 2012

Pentingnya Menjadi Wanita Solehah ♥

Assalamualaikum


tersentuhnya hati yuyu..


SubhanaALLAH

Terima kasih sudi baca :')

84 comments:

  1. PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
    Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

    Syarat Kelayakan:
    - Asas komputer & internet
    - Microsoft Office (Words & Excel)
    - Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
    - Komputer/Laptop
    - Akses ke talian internet
    - 18 tahun keatas
    - Boleh bekerja tanpa pengawasan

    Maklumat lanjut layari:
    http://www.jobdirumah.com/sayidi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii.. sempat lagi iklan kat sini. ish ish..

      Delete
    2. hahah...sempat lagi buat iklan tuh..hhahha :O

      Delete
  2. kat dunia ada 1 org empunya badan bernama yuyu zulaikha...so saya tambah 0 dan 0 dan 0 kat yuyu...ok tak? ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi amboii.. sweet nye.. tapi tak guna, kalau Yuyu Zulaikha tu takde number "1" kan :)

      Delete
    2. sapa kata yuyu takde num 1...yuyu ada pegangan agama dan yang penting yuyu jgn lupa solat tau..sama2 kita memperingatkan saudara sesama Islam...:)

      Delete
  3. setuju sgt...sm0ga kita semua berjaya jd wanita solehah...amin.. :)

    ReplyDelete
  4. subhanallah..pentingnya agama melebihi segalanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat Sangat penting.. sebab tujuan utama kita hidup berpegang pada agama :)

      Delete
  5. ada agama insyaAllah tak akan sesat dan menyenangkan kehidupan...

    ReplyDelete
  6. itulah agama ad-din :)) seindah semulia sesuci x terkata !! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. pentingnya Agama melebihi segalanya :)

      Delete
  7. yuyu,nk copyyyyyyyy taw!!

    ReplyDelete
  8. well said


    ps: cik yuyu boleh bantu saya 'like' sesuatu? link nya ada di entry terbaru saya :-)

    tq

    ReplyDelete
  9. jauhi lah dari angka 00000000000000000000000000000000 smpai bebila..kan?

    ReplyDelete
  10. :) thanks for the reminder yuyu~~ may ALLAH bless you...
    (^_^)v... loving your blog so much... If you have time, don't forget to read my blog too.. :) do comment me.. I will love it!

    ReplyDelete
  11. semoga kita menjadi wanita yang solehah :) wink wink ^^v

    ReplyDelete
  12. sangat bermakna...betapa pentingnya yang 1 itu..

    ReplyDelete
  13. betul tu,sangat setuju.kalo xde 1 xde ape yg tggl kt kite

    ReplyDelete
  14. nice entry...ringkas tapi sangat bermakne...jemput datang blog..ayujue.blogspot.com..entry terbaru ju cite pasal USS~jom..

    ReplyDelete
  15. setuju sangat..itulah bekalan kita ke sana nanti..;-)

    ReplyDelete
  16. Oh my....mula sedey...sebab koosng yang pertama dah fail...bila tgk yg satu itu yg pling penting...jeng jeng jeng...i wanna be good...i wanna be good...

    ReplyDelete
  17. ya, we're nothing without Islam. touched~ :(

    http://trio-fabulous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. semoga kita jumpa yg 1 tu dulu..IAllah

    ReplyDelete
  19. setuju! tapi budak budak sekarang tgk dah ramai yg xpntgkn agama -.-
    yg mnutup aurat pn tak ikut cmna nk jd muslimah sejati. chaiyokk! :)

    ReplyDelete
  20. Ustaz penah ckp dm kelas! Subahannallah

    ReplyDelete
  21. agreeeee !
    Ya alaah nk nye la ieqah jadi gegurl yg baik baik ajee

    ps: awat header simple jee

    ReplyDelete
  22. wahhh belog yuyu dh berubah ^^,

    ReplyDelete
  23. betul...itulah ahli matematik al-khawarizmi yang soleh, bukan sahaja pandai matematik malah agamanya dia jaga, dan formula yang diberikan adalah betul, mohon share boleh :)

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah... Subahanallah...

    ReplyDelete
  25. fuhhhh...begitu mendalam maksudnya...ingtlah wahai wanita.

    ReplyDelete
  26. best.. nk pinjam entry ni boleh???

    ReplyDelete
  27. best ! ^_^ if u dont mind, follow me back k. tq !

    ReplyDelete
  28. kecantikan seorang wanita dilihat dari kecintaanya Pada Alloh SWT
    Subhanalooh....
    salam silaturahmi dari sahabat Bandung Indonesia

    ReplyDelete
  29. pergh yuyu...blog yuyu cantiknyer...alah..jeles nih tengok blog yuyu...cantik sgt..:)

    Amin..InsyaAllah nk jadi cm ni jugak..:)

    ReplyDelete
  30. sentiasa bersyukur..

    terima kasih dik atas pengkongsian

    ReplyDelete
  31. nice post :)
    yuyu, follow u dear . follow me back :)

    ReplyDelete
  32. my ex-course mate prnah share pasal nih kat fb.simple explanation by using simple numbers >.<

    *http://keepdlady.blogspot.com/
    follow my cyber community movement project to create awareness on sexual harassment issue. all comments and ideas will b a part of my research/report.

    ReplyDelete
  33. seindah hiasan adalah wanita solehah.
    chaiyok chaiyok kak oi ! :)

    ReplyDelete
  34. tersentuh hati ini... ^^

    *misss u yuyu! :)

    ReplyDelete
  35. akak nak menangis baca entry ni balik..:(

    ReplyDelete
  36. PENTINGNYA LAH KAN JADI WANITA SOLEHAH DAN BERAGAMA.KANKAN :D

    ReplyDelete
  37. KAK YUYU,KITE DOA SAMA2 BIAR JADI WANITA SOLEHAH EYH :D AMINN

    ReplyDelete
  38. TERSENTUH BETUL HATI BACA BENDA NI :D

    ReplyDelete
  39. moga2 kita menjadi wanita solehah ...ameen

    ReplyDelete
  40. wanita solehah x TABARRUJJ!!!!!!!!!!!!! understand!

    ReplyDelete
  41. ya.... while im crossing with this phrases few months back, i was fascinated. gila terror ilmuwan islam buat bandingan macam ni.

    ReplyDelete
  42. btw, yuyu dear.
    thnks for sharing!

    ReplyDelete
  43. wajib hukum nya menjadi wanita sholeha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)