HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, February 17, 2012

Sabtu Bersama RTM ♥

Assalamualaikum

hik.hak.huk.hek.hok. yuyu tengah bunyi gelak macam macam jenis demi efek gedik yang nyata. sebenarnya malu nak buat entry berbaur lobang hedong besar susah nak kempis ni. tapi tak buat, rasa bersalah dengan sanubari. memang meronta ronta suruh buat. 

nak tepek gambar banyak banyak. nak taip seciput kuih siput saja. sebab yuyu malu. tak mampu taip lagi dah. :') betul tak tipu. a'ah. tipu sikit je. hik.hak.huk.hek.hok. *silalah lempang bagi yuyu normal balik*

Jumaat lepas, yuyu dapat jemputan dari RTM. Radio Televisyen Malaysia. hok kita selalu tengok TV1 & TV2 tu. kalau tayang siaran langsung bola, mesti la dari RTM, kalau nak tengok tok wan umum hari raya, mesti la tengok RTM. kan kan kan 

yuyu dapat jemputan untuk jadi panel rancangan Generasi -Y Musim Baru. respon pertama yuyu adalaha menolak jemputan. berikutan yuyu sedar, yuyu adalah dari spesis manusia yang pemalu. cukuplah sekadar buat tak malu kat belog.

namun, akhirnya akur. yuyu terima jemputan itu untuk topik diskusi "Teguran Membina Bukan Menjatuhkan". maka, Selasa lepas, yuyu pun ke Angkasapuri, dimana tempat mereka melakukan sesi rakaman. yuyu malu. hik.hak.hok.huk.hek. :')

tahu tak, yuyu tak dapat tidur semalam demi reality Tv Generasi -Y ni saja? yuyu dah rasa lutut yuyu makin rasa macam nak bersepai.

buat buat kushuk. padahal tengah menatap muka Hos itu. abang Muaz. beliau hensem. beliau pandai buat lawak sampai yuyu gelak hampir bunyi gelak kuda. 

ada band. ada yuyu. ada penonton. 

sebelum aktiviti bermula, yuyu takut sangat sangat sangat sangat sangat sangat kuasa namratustujuhplohlapan. yuyu gundah gelisah. takut takut nanti tak dapat menjayakan ia dengan lancarnya. jenuh talipon producer enam kali seminit. 

Abang Raja (Motivator), Dya (Blogger), JeLo Zulaikha dan Abang Muaz (Hos). 1jam perbincangan tak cukup. yuyu nak 1hari. 

Kakak RTM tu baik. dia bawa yuyu ke bilik make up. bawa yuyu makan. jemput yuyu kat surau. baik tau. tu Abang Producer Sham. dia pun baik. yuyu ingat beliau adalah Rosyam Nor. baru ingat nak mintak number talipon.


omey nyee Dya! ♥

diskriminasi ketinggian. sobbsobb 

kami sedang membajet Korean-look. jenuh dah buat mata sepet. akhirnya berjaya. jyeah! -.-'

inilah pengalaman baru yuyu. walaupun hanya 1jam tapi macam macam yang yuyu dapat dari sini. yuyu kenal banyak orang orang ohsem. yuyu dapat. yuyu dapat ilmu! 

dan Alhamdulillah. bermula 3.30 petang, selesai 4.20 petang. semuanya berjalan dengan lancar. takda kecederaan jiwa tiada kemalangan hati. siyes. rasa seronok sangat. macam nak buat karangan Bahasa Melayu tentang keseronokan pengalaman tu lalu hantar pada cikgu Normah. cikgu Bahasa yuyu dahulu. pasti beliau teruja.

walaupun mulanya, yuyu takut sangat sangat, siap turun habis mood yuyu sampai saja di studio, bila jumpa krew dorang, dorang sangat sangat sporting. buat yuyu gelak. Abang Raja & Abang Muaz tak habis habis buat lawak. Dya pulak menenangkan yuyu. syukur. 

jadi, Besok, SABTU, TV1, Generasi-Y, 2 hingga 3 petang, yuyu naktengok tivi sambil tutup muka dengan kusyen kereta abah. lepas tu gelak hik.hak.huk.hek.hok sorang sorang. korang tengok juga tau tau tau. 

p/s : lepas dengan RTM, dapat lagi satu rancangan. InsyaALLAH kalau takde aral sesaje melintang, yuyu jadi panel lagi.

p/s lagi : gambar selebihnya akan yuyu upload di PAGE yuyu.

terima kasih sudi baca ^^

240 comments:

  1. waaa, abg raja! my motivator dlu! :D dia best!

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. masok tibi! Hehe. Congrats yunk!! ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhhhh best nye kak yuyu! tak sabar nak pergi tengok esokkkk ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
  4. Whoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sudah femes:)

    ReplyDelete
  5. wah !! kene tengok ni !! hekhek . btw kak yuyu comel2 !!

    ReplyDelete
  6. @Syat0za Zai best kannnn abang raja!! yuyu suka sangat sangat sangat!!~

    ReplyDelete
  7. wah best ! comel je yuyu ni . kecekkk ! :D

    ReplyDelete
  8. tahniah yuyu..kompom berdeboo nak terkeluar anak jantung,heheh

    ReplyDelete
  9. Esok ada hindustan. Alaaa.. Oklah kot kalau setakat 1 jam je. Hahaha

    ReplyDelete
  10. haaaaa abg raja best dulu mse skolah dia ada dtg skolah una tau..abg raja budak pandai .. best dia kelakar =)

    ReplyDelete
  11. ah , sis yuyu...mkin bertambah lah popular sys...wah,,,mesti tengok ni

    ReplyDelete
  12. yuyu masuk tv... mesti tonton ni... mesti byk informasi...

    ReplyDelete
  13. taniah yuyu..

    yuyu bulan 3 ni ek..:)

    luv u..

    ReplyDelete
  14. amboi..masuk tv..selebriti dh skang :p

    ReplyDelete
  15. makin glamour la yuyu skrg kan! meletop letop tebabooooo...congrats yuyu!

    ReplyDelete
  16. wah.. tak sabor nak tengok tb esok. kene wat reminder kat enpon nih..

    ReplyDelete
  17. wahhh. blog yuyu skali update org msuk beratusratus. hihi teruja nie.. :) comel yuyu. :)

    ReplyDelete
  18. sejam?? amboi... kate malu?? hehehe

    ReplyDelete
  19. best best ! nk tgok esok klu takde aral melintang.

    hihii, akak ingat tak kte pnah jmpe dulu kt tuttifrutti Nilai.?
    ngeee ;)

    ReplyDelete
  20. abg raja tu pernah datang sekolah saya,last april.ohsem <3

    alahai,comelnya kakak sorang ni.kecik molek

    ReplyDelete
  21. penah dgr nama abg raja tu..org ckp dia mmg best..x sbr nk tgk yuyu besok kt tb!

    ReplyDelete
  22. k.yuyu.. congratz... hoho.
    abang raja pnah dtg skola dulu...
    terbaikk~

    ReplyDelete
  23. waaaahh hebaat :D !

    http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. siaran ulanngan ade x yuyu ? kt uma chanel tb1 xdpat . :(

    ReplyDelete
  25. Tahniah Yuyu dapat masuk rancangan TV , mesti tambah terkenal selepas ini...

    ReplyDelete
  26. congrats yuyu..esok akak akan terpacak dpn tv1 pada pukul 2-3pm..insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  27. wah hebakk la yuyu, terbaek! :D

    ReplyDelete
  28. terbaiklah, dah lama tak masuk tv...erk...nak sign yuyu blh?

    ReplyDelete
  29. suka tgk yuyu comey bila senyum... :-)

    ReplyDelete
  30. Wahhh congrats yuyu.. Kiuttttttttttt sgt.. Blh le jd pelakon plk nnt....

    ReplyDelete
  31. wah..xsabarnye nk tengok k.yuyu esok

    ReplyDelete
  32. wah! tak sabar nak tengok Yuyu dengan Dya esok! Excited nih!! :D

    ReplyDelete
  33. wah sronotnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    nak signnnnn...:D

    ReplyDelete
  34. congrats yuyu! wish i can be like u one day :)

    ReplyDelete
  35. wahhh yuyu.comelss je.rzki tu dpt msuk tv :)

    ReplyDelete
  36. yuyuuuu!! jgn lupa gtaw mak kat langkawi nuu..haha..
    cek yuyu masuk tibi..hehe..

    ReplyDelete
  37. yuyu, comelnya yuyu !!! :D tengok yuyu kecik je kat kerusi tu !apa pun tahniah tau !!! :)

    ReplyDelete
  38. wahh, comel je yuyu. bestnya yuyu dapat masuk tb, hikhik

    ReplyDelete
  39. @yuyu Zulaikha zai pun suka sangat sangat sangat sangat! xD

    abg raja ni lawak :D haha

    ReplyDelete
  40. tahniah yuyu..mak aiih, memang kecil moleklah yuyu ni...yealah..handsome gak abg muaz rupanya..hehehe

    set alarm nak tgk yuyu kat tv esok

    ReplyDelete
  41. mmg bertuah lah...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/hantu-dalam-botol-kicap.html

    ReplyDelete
  42. yuyu..bestnyeeeee dpt msk tv...huwaaaaa...nk jugak hahahah :)
    pape pon nice outfit dear ^^

    ReplyDelete
  43. tomeynya kak yuyu.. pakai heel pn still petite.. alahaii..nomeyy

    ReplyDelete
  44. Comelnye awk...Ingtkn rancangan ni dh lepas, asa trkilan dh td.Tp skali tgk yg last tu awk kate esk, yes!!!Nk tgk..x sbr dh ni..hihiii...

    ReplyDelete
  45. best nye masuk tv,,hikhikhik kne tengok ni..:)

    ReplyDelete
  46. wow.. dapat jadi panel... bukan senang.. apa2pun,, tahniah yuyu.. :)

    ReplyDelete
  47. tahniah yuyu...hebakk..hebak..

    ReplyDelete
  48. wahhh..budak kecik comel ni dah masuk tv..sok tepat kul 2 kaksha tempek depan tv1 nak tgk yuyu..rela korbankan cite industan..hehe..

    semoga lebih sukses lagi di masa depan..^_^

    ReplyDelete
  49. wah..sonoknyer adik kakak sorang ni..:)

    sabtu ni yer syg?

    Generasi Y? ke Generasi Y-Blog..:D

    Yuyu memang tecik giler..:D

    ReplyDelete
  50. tahniah yuyu...kecik jer yuyu nie..comel jer...

    ReplyDelete
  51. auw...auw...nak tgk la esok...hehe..

    P/S: kak yuyu comel.. :D

    ReplyDelete
  52. wah , bes nye kak yuyu ! wah ade abg raja tu , pena bg motivate kat sekolah sy , the best die bg ! syiok sangat :)

    ReplyDelete
  53. kecik molek je cik yuyu ni ye...

    ReplyDelete
  54. kecik molek je cik yuyu ni ye..hihi

    ReplyDelete
  55. Bestnyer, t kak eqa pun nk tgk tv esok, nk dgr suara kamu yg comel,

    ReplyDelete
  56. Waaaaaa~ bestnye Yuyu dapat jadi panel dekat RTM. Mesti study macam-macam kn sblm pegi. Nnt nak jawab ape kn? hehehe..Good Job ! :)

    ReplyDelete
  57. wah yuyu!!!! nak autograph!!! hahahahahahahah

    ReplyDelete
  58. wuhhuuuu!
    bestnye kak yuyu masok tibi :D

    ReplyDelete
  59. Tahniah Yuyu !! Sampai ke tv dijemput,WAHH XD Okay.. Kita bukan blogger famous macam YUYU ZULAIKHA kan... :( Hmm,Insya-Allah kita tengok,kita jranag bukak tv..Lappy je teman hidup :D

    ReplyDelete
  60. YUYU sangat ohsem. ok2, nk tengok YUYU la dlm tv.

    ReplyDelete
  61. Wah, dah jadi retis..haha, Ok, memang nampak la beza ketinggian di situ. Tahniah.

    ReplyDelete
  62. wahhh. seronok nmpk akak dlm tuh.

    topik pon menarik. can't wait this program.


    :))

    ReplyDelete
  63. wah,tahniah yuyu anda memang pandai sesuaikan diri dengan keadaan ...hihi :)

    ReplyDelete
  64. Macam mana kak Yuyu boleh masuk TV?Kak Yuyu ada daftar kat mana-mana ke?

    ReplyDelete
  65. Wah.. x sabar rasenyer tengok yuyu dlam RTM1.. hehehe.. Kembang hidung yuyu.. #alaComel

    ReplyDelete
  66. Macam mana kak Yuyu boleh masuk TV?Kak Yuyu ada daftar kat mana-mana ke?

    ReplyDelete
  67. wow! yuyu dgn dya syiairu! dua2 comel! abang raja tu, raja shamri kan? dia mmg ohsem kan yuyu ^^ tahniah :)

    ReplyDelete
  68. 1 pengalaman berharga buat yuyu =)

    yuyu chantik sgt =)

    ReplyDelete
  69. wow,,abg raja! motivator ira time sekola dlu ,die mmg best ,,n yuyu pon comel ^^

    ReplyDelete
  70. wah!! dah lama tak jumpa abang raja! dia ohsem! muaz encem! yuyu comel ! tapi nampak jelas ketara bab ketinggian :D HEHEHEHE.

    ReplyDelete
  71. congrats kak yuyu..

    esok for sure tunggu depan tibi.. hehe

    ReplyDelete
  72. waa best nya,...tahniah,...=)

    ReplyDelete
  73. tinggi kakak berapa? kenapa comel sangat niiii? hik hak hik hek okayy berjangkit :B

    ReplyDelete
  74. wah.. excited nk on tb rtm esok. Nak tgok muka kak yuyu yg secumel amat nieh :)
    congrats sis ",

    ReplyDelete
  75. bangga den ado kwn blogger nga fb kuar tv...hahaha tahniah yuyu...tp tu pasal topik apa heheheh

    ReplyDelete
  76. whoa ! ni wajib tgk esok ni. :)

    ReplyDelete
  77. yuyu,nnt updated video program nie..xdpt nk tgk sbb ade koko la sok.. neway,yuyu mmg klakar...even dlm kls pown mmg klakar sgt!

    ReplyDelete
  78. abang raja! pernah jumpa dia masa saya form 5 dulu. dia memang best.

    ReplyDelete
  79. gilelah yuyu masuk TV..tak ajak Hackers pon..heheh

    ReplyDelete
  80. slm yuyu..wah tahniah eh yuyu.masuk tivi dah die~:)

    yuyu,,between akk dah lama dah nk tego,,tp xtego la pulak..hari nie rase nk tego la:)hai yuyu!!

    akk taw,yuyu dulu free hair,,n sekarng dah bertudung.cantik sgt.tambah2 lagi sekarang yuyu dah pakai tudung tutup dada:)alhamdullilah...n akk tgk satu lg yuyu dah mula berstokin;)

    akk nk ckp skit,,akk tataw la still ade ke x gambo yuyu zaman2 yuyu muda2 dulu.gambar yg xmenutup aurat...if ade lg dlm post entry yuyu,,akk harap yuyu delete..sbb tu kire berdosa lg taw,if sekarang pon kite dah menutup aurat,dosa tu still atas bahu kite....:)

    kalo yuyu dah delete bagus la,,sbb dah lama dah akk tgk,,cuma xter-ckp jer..:).maaf kan akk kalo terslh silap..wslm...semoga yuyu berada dlm lindunganNYA selalu:)

    -k.nurul-

    ReplyDelete
  81. alala , handsome abg muaz <3

    err , kak yuyu pun sweet gax , haha

    ReplyDelete
  82. nasib baik akak bukak blog yuyu pagi2nih...kalo tak sure melepas tgk yuyu kat tb..hehehe...yuyu cute la, kecik molek jer..btw u look gorgeous...^____^

    ReplyDelete
  83. yeyey, nak alarm jam. takut lupe. ehee

    #kechiknye yuyu. bile tgok rase nak timang timang mcm baby je. chomeyyy eheee

    ReplyDelete
  84. nak tengok yuyu...ops...yuyu ni mmg cute..kecik aje...(apasal org kecik selalunya kiut?)

    ReplyDelete
  85. ops!keciknye yuyu ni^^comel molek!^^

    ReplyDelete
  86. Jarang tgk Tv1 tp hr ni mesti tgk Yuyu. Comei! Moga terus sukses!

    ReplyDelete
  87. waa.. congrate yuyu.. xleh skip ni. pasti kena tengok. :)

    ReplyDelete
  88. tahniah~!!!
    ari ni nak ngadap TV1 laaaaa ..musti abe pelik...

    ReplyDelete
  89. wahhhh dengan dya syiairu, tu kawan qaqa mase sek dlu :)

    dua2 cantik, pewwit!!

    ReplyDelete
  90. Yuyu comey kecik molek... suka nampak gigi rabbit tu... hehee

    ReplyDelete
  91. waaaa...yuyu dh fofular skng...nanti bleh jd artist xlama lagi...hehehe...or jadi host

    ReplyDelete
  92. kak nad dah duduk depan TV ni sayang!

    ReplyDelete
  93. kak yuyu . . comell ♥ . . tak sabar nk tngo kt tb :D hee

    ReplyDelete
  94. kiut je kak yuyu...

    ReplyDelete
  95. tiba-tiba tengok tv1 nampak yuyu.

    owh.

    ReplyDelete
  96. baru je tengok yuyu kat tb,terus buka blog yuyu.memang comel lah u yuyu lam tb.

    ReplyDelete
  97. baru je tengok yuyu kat tb,terus buka blog yuyu.memang comel lah u yuyu lam tb.

    ReplyDelete
  98. dah siap entry tah mende kak nad ni..:D


    curi gambar sebenarnya dari entry ni..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/02/tengok-yuyu-zulaikha-di-tv1.html

    ReplyDelete
  99. dah habis daaaa, abang raja memang best.. Owsome gituuuu :)

    ReplyDelete
  100. salam..kak yuyu, ibu saya cakap kak yuyu nampak comel masuk tv1 tuu..ngee~

    ReplyDelete
  101. hari ni ke? alamak !! tak sempat tengok.. tv1 xde ulangan ke? :(

    ReplyDelete
  102. tak sempat nak tgk YUYU kat tv1 tadi...ruginya..

    ReplyDelete
  103. Baru lepas tengok k.yuyu kat tibi..comelll sgt akk,hihi. Ade satu persamaan antara kita berdua iaitu..............KETINGGIAN! Haha

    ReplyDelete
  104. hoho, dah tengok dah. kak yuyu gelak comel. hikhik. :D

    ReplyDelete
  105. pergh berkongsi stage dgn abg raja tu.........

    ReplyDelete
  106. kak yuyu mmg comei . sora kak yuyu pun comei . kecik2 molek jea . suka sgt tgok kak yuyu tadi ^^

    ReplyDelete
  107. Yuyu,muka Dya macam muka Farah Lee isteri Ally Iskandar ouhh :D

    ReplyDelete
  108. hye si somel yang sememangnya somel sangat . wahhh b4 ne myra jd silent reader yuyu jep . harini bila tengok RTM terus nk follow yuyu . sangat SUKA suara yuyu yang gilaaa somel tuh - heee - lebiu yuyu ;-)

    ReplyDelete
  109. Ala... akak terlepaslah!Sebabnya akak merajuk ngan Yuyu sbb Yuyu lama tak singgah blog akak.Serius ni!Lepas Yuyu add akak kat FB, hilang pulak rasa nak merajuk tu.Hehehe!Good luck my kupu-kupu kecik.:D

    ReplyDelete
  110. kecik molekkkk je yuyu ni kan ;)

    ReplyDelete
  111. ala terlepas..em pape pn yuyu comey sngat la..^_^

    ReplyDelete
  112. ala terlepas..pape pn comey sngat..^_^

    ReplyDelete
  113. xde la alim..pegi jugak konsert avril..ish3..

    gementar je tgok yuyu dlm tb..goyang2 kaki..

    ReplyDelete
  114. alamak, rugi tak dpt tgk..;( sob sob

    ReplyDelete
  115. Alaa. terlepas laa. x sempat nak tgk smlm. ada kat kolej dah masa tu. huuu~

    btw, congrats ya yuyu! moga terus sukses dan sentiasa comel. hee ^^

    ReplyDelete
  116. humm dah terlepas...sedihnya..T__T

    ReplyDelete
  117. tahniah kak yuyu sbb masuk tv n bangga sekejap student kuis masuk tv..:))

    ReplyDelete
  118. tahniah kak yuyu sbb masuk tv n bangga sekejap student kuis masuk tv..:))

    ReplyDelete
  119. tahniah kak yuyu sbb masuk tv n bangga sekejap student kuis masuk tv..:))

    ReplyDelete
  120. wah kak yuyu dazat... congrat !!

    http://shanasituaku.blogspot.com/2012/02/semester-dua.html

    ReplyDelete
  121. Nice Blog!jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  122. dah bukak tp x thu yuyu ada..so tukar channel.sob3..btw yuyu cantik..anggun :)

    ReplyDelete
  123. Yuyu haruslah work-out untuk mendapatkn ketinggian yang membolehkn BMI yuyu kembali stabil :p

    ReplyDelete
  124. yuyu nmpk mgigil..

    ReplyDelete
  125. hehehehe.. terima kasih semua yang sudi komen.. maaf kalau yuyu tak reply.. sebab, yuyu selalu akakn reply kat Page je..

    terima kasih semua pat ratus kali lagi ^^

    ReplyDelete
  126. terima kasih yang suid tengok jugakk naaaa ^^

    ReplyDelete
  127. yuyu sangat ohsem .. hikhik :D
    tapi sedih xsempat tengok T_T

    ReplyDelete
  128. baru leh online.. baru leh komen d blog yuyu... sejak bulan ke-2 preggy ni dni susah nak online.. moodtak datang2... huhu.. nak wish tahniah buat yuyu comel yang masuk tv sabtu ritu.. sungguh comel! :)

    ReplyDelete
  129. kak nad wish gud luck ..buat entry nuffnang cepat2..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/02/happy-birthday-nuffnang-5th.html

    ReplyDelete
  130. Kelakar, menarik & informatif.. sayang tak dapat tengok sampai habis.. ada hal di luar hari Sabtu lepas..

    ReplyDelete
  131. WAHHH YUYU HEBAKK..FEMESS AMOSS

    ReplyDelete
  132. best nye kak yuyu.. pas ni mesti ade org invite g tok rncgn tv kan.. best2.. ;)

    ReplyDelete
  133. best nye kak yuyu.. pas ni mesti ade org invite g tok rncgn tv kan.. best2.. ;)

    ReplyDelete
  134. wow! semakin popular lah!


    yuyu...sorryla tak berapa mesra bila terjumpa yuyu...seganla dengan yuyu!

    ReplyDelete
  135. jgn stress sgt yer.
    layan blog nie dulu....
    jumpa disanaaaaa......

    http://stresssik.blogspot.com/

    psst..jgn lupa follow blog kitaorang ye... *peace*

    ReplyDelete
  136. comeinye yuyu.. kalau dya mesti dah gelabah..hehe tp yuyu relax je..:D

    ReplyDelete
  137. wahhh . bestnya . tak dapat tengok . tahniah yuyu !

    ReplyDelete
  138. congrats yuyu,dan.....xyah kisses ler. :)

    ReplyDelete
  139. tahniah dah jd selebriti tv lak yuyu..keep it up girl

    ReplyDelete
  140. xsempat tengok..ada ulangan tak?

    ReplyDelete
  141. Hai yuyu, ai budak baru bebelog..polow lah ai.. *kecikkan mata Gigit pensel*

    ReplyDelete
  142. yuyu ni umur berape ? kecik org nye hehe

    ReplyDelete
  143. yuyu,kenapa coml sangat ni?Haha..soo sweet..betolla,abg muaz tu hensem..

    ReplyDelete
  144. alahaii sweetnya yuyu nihh....saya datang dari blog daddylicious(yg ada anak twin tu) ;)

    ReplyDelete
  145. untg la die... heheheh.. kak yuyu ni zun yg slalu tegur akk kt kuis 2....

    igt lg kan?? ni belog kite.. http://cahayain93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  146. anis tgk.,......hihi
    yuyu pun sme kcik cm anis jgak..hihi

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)