HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, March 7, 2012

Kawen Kawen bersama RinaSalleh, FatinLiyana, CikEpal, Datin, Ida & Iena Mansor dan sebagainya

Assalamualaikum

Sabtu lepas Yuyu Zulaikha kawen. eh. salah pulak. Sabtu lepas kak Rina Salleh kawin. banyak sungguh retis kawen tahun ni.  bila dah dapat jemputan dari kak Rina, tunggu lagi la yuyu tak pergi. fakta yuyu ke sana, satu sebab nak tengok kak Rina, satu lagi sebab nak makan free. yuyu tahu, mesti banyak makanan sedap.

walaupun rintangan dan halangan cuba mengada ngada melintang di hari tu, dengan ribut taufannya, dengan tak tahu cerok mana Taman Botani Negara Shah Alam, dengan perasaan malu tetiba waktu la nak menebal,  namun akhirnyaa....

sampai juga sejurus pengantin pun dah lunyai penat layan orang, jemputan lagi siap sendawa gulai ayam. kami sampai terus gagah ke bahagian makanan. "kami" yang yuyu maksudkan adalah Yuyu Zulaikha, Ida Mansor dan Iena Mansor. selamat ada dorang. :'(

ini Yuyu Zulaikha. dia ohsem. hikhik. yuyu sendiri tak faham, kenapa suasana bergelimpangan kasut menjadi pilihan yuyu nak tangkap gambaq. -.-' padahal banyak lagi suasana yang sedia menunggu. cis.

banyak sungguh manusia di wedding kak Rina hari tu. semua cantik cantik. kepala otak yuyu tak dapat men-detect mana satu pengantin mana satu jemputan. maka, akhirnya, yuyu akur, yang pakai Crown wajiblah pengantin.

ni Ida la punya keje ni. yuyu tak sempat senyum telinga ke telinga, dia dah snap. hmm. mencik Ida ni. 

belom sempat nak mencekik ayam masak kurma (kot), yuyu nampak pelbagai manusia yang selama ni yuyu tak pernah jumpa depan depan. manusia paling terpantas yuyu jumpa adalah Cik Epal. hoi, rasa macam nak jerit sampai tercabut halkum tau tak. hensem gila Cik Epal hari tu. 

peramah nak mampos, cantik, tapi tak sempat snap pic banyak kemain. beliau perlu beredar awal daripada masa *cis, ayat mana la aku guna ni*

barisan wanita wanita cantik. siyes, rasa nak culik sorang sorang. antaranya, Kak Nadia Bayu, Kak Ain, Amoi Hexza, dan sebagainya.

dalam kamera yuyu, muka muka ni saja la yang penuh. huhuhu. first time jumpa Fatin Liyana, Datin dan Azar Nazirah. rindu pulak nak kena sakat dengan dorang. -.-' dah macam bayi pulak dorang layan yuyu. 


Gambar Pasport
1: Fatin Liyana, kuat menyakat! tengok depan depan, Ya ALLAH, lawa nyaaaaa..
2: Cik Epal, ramah nak mampos, tapi tak sempat borak banyak, kalut sungguh dia nak balik. haish.
3: Kak Ika Radiusite, lawa kemain. macam nak photostat muka tampal kat muka yuyu.
4: Iena Mansor, baik sangat sangat. cantik sangat sangat sangat!
5: Ida Mansor, kembar ida. mesti la cantik sangat sangat sangat juga kan. hehe. ni banyak cakap ^^
6: Datin, bestfriend Fatin Liyana. baik sangat sangat. lepas ni nak jumpa lagi la

konon konon pergi wedding kak Rina Salleh sebab nak tengok Kak Rina sendiri bersambil makan makanan free, kot kot boleh tapau. tapi, lain pulak jadinya, macam majlis tangkap gambar dengan pompuan pompuan cantik. happening sangat sangat petang tu. macam tak nak balik pulak rasanya.

sejurus solat Asar, kami yakni Yuyu, Iena dan Ida, terus rempit ke Mid Valley. melahap sekali lagi, sebab tadi kenyang dengan tangkap gambar je. masing masing mencekik Sizzling. 

seketul manusia bermuka Bola, bersama twin. huhu. bulatnya muka yuyu.

omeykan! omeykan kitorang ^^ ngehngehngeh

tapi, gumbira hati yuyu tau hari tu, tidur pun mimpi mimpi dorang. lepas ni harap harap, boleh la jumpa lagi. Aminn.

jutaan terima kasih kepada kak Rina Salleh, sebab sudi jemput yuyu, kepada Iena dan Ida yang sudi menempuhi dugaan dan onar sepanjang hari, kepada emak, yang telah membesarkan yuyu, kepada Cikgu Hamidah, kerana tak jemu mengajar saya erti senangnya Matematik.

apa pun, Yuyu doakan Kak Rina Salleh dan suami bahagia hingga ke akhir hayat, dan perkahwinan, diberkati ALLAH. semoga cepat cepat dapat baby. hikhik

terima kasih sudi baca ^^

152 comments:

  1. Waaa... bestnya! comel la sume org!

    ReplyDelete
  2. ure so lucky..saya pun teringin nak jumpa mereka..comel2 je sume..yuyu pon lagi comel kemetot..macm kanak2 ribina..lari kedek2! ^^

    ReplyDelete
  3. yuyyu , berat brpe ? haha , soklan sensitip tak ?

    ReplyDelete
  4. alololo.comel2 ar semuanya.. macam nak join sekaki la pulak..

    ReplyDelete
  5. kenapa adik comel sgt2..:)

    hehe..mmg mcm baby..suara pon kicik..:D

    ReplyDelete
  6. bestnya bila dapat kumpul ramai² .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  7. cumil2 sume....bestnyer dpt jumpe blogers2 ni sume...<3

    ReplyDelete
  8. comelnya yuyu !!! :) hihi. semua comel2 belaka !!

    ReplyDelete
  9. u all look gojes..
    i like..
    hiihi
    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai wk... wt pa 2, cht gk ka

      Delete
  10. huhuhu3..smua blogger hijab de kt sini iyer...cntik2 smua lh...

    ReplyDelete
  11. untung laaaaa yuyu dapat jumpe bloggerblogger comeyyy. heeee. jeles tawwww.

    gambar yuyu siyes macam budakbudak. baby face laaaa katakannn ;)

    ReplyDelete
  12. yuyu , bila ain bule jumpe yuyu... :(

    ReplyDelete
  13. wah! bestnye dpt jumpa gadis2 cantik ! :D

    ReplyDelete
  14. comel² gegurl dalam gmbr ni...boleh buat menantu....

    ReplyDelete
  15. wow..banyak seronok....

    ReplyDelete
  16. omeynya Fatin Liyana..eh? omey gak yuyu..ehek!.

    ReplyDelete
  17. semuanya cantik2 dan ayu2 gitu... :)

    ReplyDelete
  18. wah,meriahh....nakpi tapi tak sempat..plus merajuk ngan rina salleh,jemput saya dari melz je...kih4...

    ReplyDelete
  19. ala jeles I tau hehe actually bila nk jumpa ngn yuyu lak hihi^^

    ReplyDelete
  20. beshnyaa dapat jumpa blogger gojes2

    ReplyDelete
  21. cantik bile pakai baju jubah itam tu...


    klu pakai2 ari mmg nmpk cantik...


    hehehe...

    ReplyDelete
  22. dtg kerane nk mkn free? ape la ko ni yuyu..doyai...

    ReplyDelete
  23. wow! gojes la sume !
    tahniah kat kak Rina :)

    ReplyDelete
  24. sng duk kl dpt jumpe blogger2 hot d pasaran...yg jauh ke hujung tanah ni???dpt jumpa kl kat buku sejarah zaman british je lha~

    ReplyDelete
  25. besyer lah koranggggg! jeles! muahaha

    ReplyDelete
  26. alol0..kak yuyu mkin comey la..ase na cubit je..^_^

    ReplyDelete
  27. nak sangat2 jumpa diorang...kem salam kat fl boleh please

    ReplyDelete
  28. dia' x mention ker? kekekeke..sian jd pemandu x bertauliah..lol

    ReplyDelete
  29. wau!!! pemandangan selipar tu sangat2 memberangsangkan.hahaha

    ReplyDelete
  30. Bestnyeee dpt jumpa blogger semua :D

    ReplyDelete
  31. untungnyeee dpt jmpe retissss blog hahahaha..

    ReplyDelete
  32. ruginya aritu tak nyorok dlm bonet kete yuyu. klo tak, bleh pegi skali..hehe

    ReplyDelete
  33. kak yuyu sgt kecik....chumil....:D

    ReplyDelete
  34. jeleznye,, nak dok kl gak la,, bleh jumpe blogger,, hehe

    ReplyDelete
  35. beshnyaaa dpt jumpa gadis gadis chanteq ! ! Subhanallah , kalian suma sangat sangat sangat gojes n chanteq :) . Untonglaaaaaa .

    ReplyDelete
  36. YUyu kata nak culik sorang ANA plak nak culik 2 orang hahaha.....

    ReplyDelete
  37. sangat comel yuyu,rindu nak sakat yuyu gak :))

    ReplyDelete
  38. comel. semuanya cun melecun! ^_^

    ReplyDelete
  39. wah ! bestnye jumpe blogger2 ohsem..

    ReplyDelete
  40. haritu yuyu lalu depan dd, xsedar dd pon ;(

    ReplyDelete
  41. yuyu, ain asek tgk gambar kat entry nie je... comelllll ;)

    ReplyDelete
  42. kecil molek je yuyu.. comel :-)

    ReplyDelete
  43. semuanya comel2 blaka :)

    cik yuyu kecik molek :)

    ReplyDelete
  44. peh peh. mane satu nak pilih niiii.. wkwkwkwkwkwk

    ReplyDelete
  45. comey...comey...macam baby doll..hehe..
    kak yuyu comel.. ^_^

    ReplyDelete
  46. alahai...lawa2 la...anak dara sapa la ni erk..^^

    ReplyDelete
  47. ramainya retis datang . ohsem comel2 belaka :D

    ReplyDelete
  48. wah kak yuyu ! semuanyan ohsem laa... hehe .. lawa2 .. ruginya tak dapat join sekali .. :D

    ReplyDelete
  49. Semua cantek2.. yuyu laa paling chomel macam muka baby.. kiut.. hehehh.. :)

    ReplyDelete
  50. heheheh.. rugi korang tak datang.. semua kat sini best best .. takpe la.. nnti yuyu kawen, korang datang :P

    ReplyDelete
  51. wahh...best nyer dapt jumpe sume blogger yg femes2. semua cntik2 =)

    ReplyDelete
  52. kociknyer yuyu nie... umur beraper nie?

    ReplyDelete
  53. semua comel2 :)
    suka tgok korang :)

    ReplyDelete
  54. ada entry pinjam nama yuyu tp publish hari jumaat ye ;-)

    ReplyDelete
  55. haaaaa itu dia....dah macam gathering wanita2 cantik ni hehehe....

    ReplyDelete
  56. Give a Holiday Gift of a Forex Trading Account to a friend. A perfect way to help them in business and start them trading forex currencies.
    Just $50 for our Metatrader Micro Account

    http://www.fxsystemsltd.com/email/holidaypromo2.html

    http://www.fxystyems.com
    True STP liquidity and easy forex trading

    ReplyDelete
  57. kenduri kawen ke perjumpaan wanita2 cntik ni..hehehe ;D

    ReplyDelete
  58. bestnya dpt jumpa dorang....terutama si fatin liyana, akk bg free makeup je huhuhuhu

    ReplyDelete
  59. sume comel .
    jeles , jeles . huhu

    ReplyDelete
  60. indahnye pemandangan kat entry nie ^^.

    ReplyDelete
  61. Waaaahh..mereka sume hot gitu :

    ReplyDelete
  62. tengok gambar pon da tau betapa happening nya petang itu..=D

    ReplyDelete
  63. aku pon ade kat sana time kenduri rina ni..segan nak tegur blogger2 cantik..kang bini aku jeles..hihi

    ReplyDelete
  64. kak fatin liyana . omeyomey . jelo zulaikha omeomeykuasa-dua

    ReplyDelete
  65. salam.amboi gumbira nya yuyu.. hihi suke lah tgk twin tu.2 2 sweet.

    ReplyDelete
  66. Untuk yang mencari heels yang cantik-2 tapi murah kamilah orangnya. Sila klik link ;)

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003402241124&sk=photos

    ReplyDelete
  67. Kami menjual heels yang cantik dan rare. Sila klik link :)

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003402241124&ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  68. sume blogger lam gambar tew akak minat taw, temasuk la yuyu. korang sume neh cantik3 blaka...tak puas tgk taw!

    ReplyDelete
  69. Wahhhh meriah majlis wif gadis-gadis santek

    ReplyDelete
  70. CANTIK SIS RINA SALLEH.DAH KAWIN PON DIA EYH :D

    ReplyDelete
  71. CANTIK SIS RINA SALLEH.DAH KAWIN PON DIA EYH :D

    ReplyDelete
  72. APE2 PON PALING CUTE MESTI LAH KAK YUYU ;D

    ReplyDelete
  73. Salam...nice blog.
    Singgah Sahur Jap..:)

    ReplyDelete
  74. Cantik semuanya. Semoga mempelai dirahmati:)

    ReplyDelete
  75. Siapalah yg bertuah jadi pilihan Yuyu suatu hari nanti ye?Pilih betul2,tau!

    ReplyDelete
  76. Siapalah yg bertuah jadi pilihan Yuyu suatu hari nanti ye?Pilih betul2,tau!

    ReplyDelete
  77. I met you at Celcom LG PRADA Launch event. Nice to meet you^^

    ReplyDelete
  78. comel betul..NAL baru join sini & mengenali Yuyu Zulaikha selepas menonton GenY

    ReplyDelete
  79. kiut la kak yuyu...do follow me back ye?.. ^.^

    ReplyDelete
  80. WAAAAA...akak2 lawa la....suka sgt..esp Kak Atin...

    ReplyDelete
  81. cecomel sume sgt cantik and very very nice, jgn lupe singgah Korean Fashion Online..tq

    ReplyDelete
  82. comelnya gadis2 blogger.. hehe.. tambah2 yuyu..

    ReplyDelete
  83. pandai yuyu lilit tudung bawal tu

    ReplyDelete
  84. waaaa....yuyu dapat free Prada Phone ker?

    ReplyDelete
  85. mmg comel..tak sia masuk dlm Senarai Blogger Wanita Tercantik..:)
    http://macammacamcite.blogspot.com/2012/03/senarai-blogger-wanita-tercantik-di.html?showComment=1331606710591#c7824709150581188832

    ReplyDelete
  86. hi sis follow me ya :)cute blog..

    ReplyDelete
  87. untunglaaaaaaaaaaaaaaaa dapat g wedding selebriti :D

    ReplyDelete
  88. yuyu..beli kat mana jubah tuuuu?? saiz kite samaaa kottt! ;D

    ReplyDelete
  89. Incredible points. Great arguments. Keep up the good work.
    My webpage > By Carlos Stockton

    ReplyDelete
  90. okey seriusly nak sangat jumpa smua tu. pretty :)

    ReplyDelete
  91. Hai yuyu!
    wah!dapat jumpa dgn semua blogger yang femes2...! =)

    ReplyDelete
  92. gojessss gileeeee semuaaaa....ada blog giveaway entry at my blog...please check it out.

    ReplyDelete
  93. gojessss gileeeee semuaaaa....ada blog giveaway entry at my blog...please check it out.

    ReplyDelete
  94. haha..heyp2..y all of u so gojes??

    ReplyDelete
  95. hai ... lau ada mse singgah la tat blog sy..sy bwu je join

    ReplyDelete
  96. awk semua comel..visit http://layyinulharircollections.blogspot.com/ for beautiful jubah and dress collections at an unbelievable low price!
    :)

    ReplyDelete
  97. Yuyu . muke awak mcm due ketul kembar tu laa . omey angat :)

    ReplyDelete
  98. sukanya tengok, yang kembar tuh comel2 belaka. hehehe

    ReplyDelete
  99. Yuyu.... mananya x bulat muka yuyu.... ni mesti mak kenan ari2 tgk org main bola.... almaklum lah rumah depan padang bola.... hehehe!!!!

    ReplyDelete
  100. Bestnyer korang...salam perknalan yuyu..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)