HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, February 26, 2012

Jumaat di PWTC bersama Tun Dr. Mahathir | Entry Bergambar

Assalamualaikum

konon konon, selepas Magrib, yuyu nak study untuk final exam esok. niat di hati kudus la kononnya. namun, apakan daya, selalu niat dengan perbuatan tak nak bersatupadu. lepas buat entry, baru study kot. hikhikhik. tergelak sopan sopan la pulak.

maka, entry kali ini, cuma nak tepek gambar besar gedabak hasil dari lepak di PWTC Jumaat lepas. a'ah jumaat lepas. hari ni dah Ahad, kira, dah basi dah la kan. tapi masih ohsem. okay lah tu -.-'

akibat nak menaip entry dengan rasa serba salah atas masih huru hara kepala otak tak baca habis lagi buku Fiqh Muamalah padahal esok exam pukul 2.30petang, jadi, tepek gambar lalu buat caption macam nak tak nak je taip, kira orait lah kan

di atas pentas serba megah yang paling kacak tu lah Che' Det. kalau tak sebab beliau, takdenye  yuyu kemain gigih drift ke PWTC walhal petang tu ada test Financial System. jangan buat gurau. kipas susah mati Che' Det ni!

bro, lu tengok wa pehal? oh. tengok Reshmonu ek? sorry sorry.

penat yuyu pakai kemain ohsem hari tu. Tun tak pandang pun. sampai hati. sampai hati. sampai hati Tun!
*sambil jengkek jengkek lalu lari nangis belakang langsir tingkap mak*

ni la Lyssa! akhirnya jumpa juga kitorang. comelkan beliau. rasa macam janggal pulak jumpa blogger hebakk. rasa macam nak delete belog ja. 

atas dasar tamak tak hengat, sofa tengah yang Tun duduk, yuyu saja kuasai. tolonglah. kalau boleh, nak saja angkut sofa tu bawa masuk KTM. dan mempersembahkan, Myra (hijau), Yasmin (biru), Lyssa (kelabu), dan JeLo Ohsem Zulaikha (hitam merah). bhahah. sila teruskan cocok cocok kerongkong.

gathering hari tu jumpa Bro Framestone macam kurus tak ketahuan hala, mati mati ingatkan telan Jus Dr.Rozmey sekotak sehari. kali ni jumpa pulak macam _____________ (sila isi ayat yang berpadanan ikut sukahati korang)

                    
ni benci amik gambar berdiri ni. terserlah lah kurang inci aku. cis.

Abang Ben Ashaari. seperti perumpamaan Melayu "kuman di seberang nampak, gajah di depan mata tak nampak" -.-'

alaa. biasala tu perempuan. 

p/s : dah dah, nak rempit lagi tiga bab. pundi kencing pun dah tak stabil dekat dekat nak exam. 
p/s lagi : doakan yuyu dapat dekan ye! doa banyak banyak. tolong la.paksa ni!
p/s lagi lagi : untuk tutorial tudung yuyu tu, nanti la yuyu buat ye..

terima kasih sudi baca :)

82 comments:

  1. alahai mmg comey lote yuyu neh. obvious sgt ngan abe ben tu. hehe.

    ReplyDelete
  2. hahahaha semalam ada jumpa taufiq, sure yuyu kenal.. dok kutuk2 yuyu kecik..hahaha

    jumaat lepas zuan bgn lambat.. memang trlepas peluang nk g event tu..

    ReplyDelete
  3. yuyu tggelam dlm gmbq dgn ben ashari hahaha

    ReplyDelete
  4. kak yuyuy study2 ! gogo chaiyokk !

    ReplyDelete
  5. Wow , bestnye dapat jumpe ^^ nak jugak !

    ReplyDelete
  6. yuyu , rajen pegi majlis ilmu , len kali lao ade lg wat annoucement kt entry . btw , kite tgok yuyu kt rtm haritu , huu , yuyu cm segan segan sket .

    ReplyDelete
  7. yg kurang seinci tu wat dea jdi kiut tu ><"

    ReplyDelete
  8. ABANG BENG ! NAK SIKIT BICEP TU !! yuyukk ~ gi study cepatt !

    ReplyDelete
  9. yuyu, mcm ne yuyu pakai tudung tuu ? cantikk :)

    ReplyDelete
  10. mcm kembar lak kak yuyu dgn lyssa ;)


    anyway jemput singgah sini if sudi..hik3 ;)

    http://butikfiqra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wahh..comel jgk si yuyu ni..tahniah.ahak..so pengerasnye follow la blog kite ni plak ye..hikhik *mcm ade udang je kn kt tepi batu tu ( tapi yuyu mmg comel pon ) :))))

    ReplyDelete
  12. yuyu dengan lyssa sama ja comelnyer . huhuhuhu .

    ReplyDelete
  13. Fuhhh . Yang pakai baju merah tuhh .. cun melecunsss ! Nak jumpa lagiii ! :p

    ReplyDelete
  14. best nyer dia . jalan2 dgn kak lysaa :D

    ReplyDelete
  15. hewhew. bestnye dapat datang event tun dr mahathir. (: comel lotey je yuyu dengan lyssa ^^.

    ReplyDelete
  16. [ergi tak ajak.. jeles giler ni..

    ReplyDelete
  17. aiyoo..comeynya depa..

    cepat2..study ye cik yuyu..
    insyaALLAH..dean list tuu..
    doakan husna jugak ye..^_^V

    ReplyDelete
  18. eh, dapat jumpa abg ben? bestnya. gmbr bawah sekali itu mcm pernah nmpk. tpi sape eh? ke adik yuyu?

    ReplyDelete
  19. Yeah,..akhirnya best bloggers dah bersua muka...baru bersatu hati

    ReplyDelete
  20. bestnye dpt jmpe Tun.. yuyu pling comey skali!

    ReplyDelete
  21. nk minx skit belas ihsan sis tuk beri komen pd header yg eqa buat sendiri...baru belajar

    http://cek-chiqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. alahaiiii comelnya budak hingusan baju kurung merah tu!!! berhingus lagi tak yuyu? :P

    ReplyDelete
  23. erk.len kali jgn ambk gmbr bdirilah.huhu

    ReplyDelete
  24. selamat maju jaya. insyaAllah..

    ReplyDelete
  25. Wah bestnya dapat lepak di PWTC bersama Tun Dr. Mahathir =).
    comel kak yuyu dalam wrna merah..jgn lupa wat tutorial tudung yew.

    ReplyDelete
  26. betol.. nk taw tutorial tudung tu hhe

    ReplyDelete
  27. bestnya k.yuyu.. :) jumpa k.lyssa lagiii hehe ;D

    ReplyDelete
  28. hahahaha..comelnya yuyu..hehehe.. dua blogger comel brsatu..yuyu n lyssa

    ReplyDelete
  29. olo...olo...olo...comeyyynyaaa!!.. ^__*

    ReplyDelete
  30. amboi,kemain...merah mak ngah :))

    ReplyDelete
  31. terbaekkk :)

    tgk tajuk forum pon dah ohsem !

    untunglahhh . hehe

    ReplyDelete
  32. gud luck yuyu.. smoge dipermudahkan utk yuyu jwb exam.. insyaallah dekan tu.. amin33

    p/s: x saba nk tggu tuto tdung yuyu

    ReplyDelete
  33. yuyu macam adik beradik la dengan lyssa...^_^ tinggi rupanya lyssa tu...Fida pon rase same tinggi ngan yuyu je...hehehe same la kite...xcukup inci...:)

    ReplyDelete
  34. g forum untuk motivasi diri nak exam eh? hehe.
    all d best yuyu :)

    ReplyDelete
  35. Comel jer Yuyu ni.. kecik molek.. hehehee... suka gigi Yuyu sebab macam avril gak.. :)

    ReplyDelete
  36. tomeyyy ar kak yuyu :) suke suke . jeles tngokkkkk !

    ReplyDelete
  37. yuyu cntik..aajarlaa pakai tudung ni

    ReplyDelete
  38. wahhh ensem nye abg ben! hakhakhak :D

    ReplyDelete
  39. kakak , nnt krim salam pada mereka ye . : malu :

    ReplyDelete
  40. nak jumpa yuyu jugak . hee e. tak malu :))

    ReplyDelete
  41. kak yuyu sangat comel lah ..... suka sangat

    ReplyDelete
  42. good luck kak yuyu!!... moga dean list slalu..AMIN.. =)

    ReplyDelete
  43. MCM LANGIT DGN BUMI JER YUYU DGN ABG BEN..HEHEHE

    TP BESTLAH TENGOK KORANG JUMPA DAN AMBIL GMBR SESAMA SENDIRI

    ReplyDelete
  44. kak yuyu comel . <3
    abang ben tunjuk lesung pipit .
    kak lyssa nmpk lain sgt . haha .

    ReplyDelete
  45. EH ABG BEN KAT SITU NAMPAK ENSEMLA

    ReplyDelete
  46. ohh patut la nampak yuyu lam ktm pg tu time akak gi keje.. comel lote.. akak tgk jer yuyu.. cam knal.. dlm ati "yuyu ker ni.. kecik jer orgnye..". heheh

    ReplyDelete
  47. yuyu ni mmg budak yg comel, riang n manja dgn pose2..

    ReplyDelete
  48. yuyu ni mmg comel, ciut, manja je nmpk dgn pose2..

    ReplyDelete
  49. MUKA KAK YUYU DENGAN LYSSA LEBIH KURANG EYH ;D

    ReplyDelete
  50. You r so tiny la Yuyu! Gila comel. Haha.

    ReplyDelete
  51. You r so tiny la Yuyu! Gila comel. Haha.

    ReplyDelete
  52. muke kak yuyu dengan kak lyssa mcam adik-beradik la...

    ReplyDelete
  53. I have deleted my previous blog.come visit and be my first follower! tq :)

    ReplyDelete
  54. Yuyu, looking forward for tutorial tudung bawal macam awak pakai. Nampak lagi kemas dari tutorial Dian Pelangi tu.

    ReplyDelete
  55. hahahaha... kecik aje..hahahah

    ReplyDelete
  56. hahahaha... kecik aje yuyu ye... hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)