HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, July 19, 2011

Tolonglah Dahku Ya Allah...

Assalamualaikum ^^

hai tawan tawan! malam ni titew nak buat kije cekulah. titew ade exam ecok. titew takut. titew ade dua exam. Malaysian Studies dan Microeconomics. titew takut cekali agi. titew tak mace pongg muku lagi. titew malas. titew nak main mekap mekap ja. hmm. tulun titew!

tolong la cubit yuyu yang mengada tak ketahuan hala ini -.-'

tak nak baca buku. berjimba jimbi jambu nak la. beg tu lawa tak?? nak? jommm tengok  kat SINI 

grr. dah tegak bulu roma tepat 180 darjah dengan suhu badan dah cecah -40 celcius. seram sejuk kemain akibat besok akan berlakunya dua peperiksaan pertengahan semester. dua subjek pulak tu. 2 okay. bukan 1 mahupun 1.80 subjek. Dua subjek.

pundi kencing dah tak berfungsi dengan bagus dah. terasa macam kena pakai drypers tebal tebal. nak terkincing je rasa. tolong lah. tolong la. tolong la. yuyu memang tak berkenan sikit pabila hadirnya peperiksaan.

masa ini jugalah jasmani dan rohani yuyu tak nak bersatu padu sebagai satu pasukan. masa ni juga lah kalian tak nak bekerjasama ye. sampai hati. nangis balik pintu sorang sorang!

masa ni la mata buat buat nak tidur. hidung tersumbat. sumbat selipar jamban kang. masa ni la jari jemari mulus mula mengeras tak nak main tulis tulis. masa ni juga la kepala otak tetiba mengalami kemalangan jiwa. masa ni juga lah rohani rasa bersara.

masa ni jugalah mata, kepala hotak, perut, limpa, trakea juga hati bersatu padu nak cekodok T_T sampai hati kalian semua. 

ini semua salah emak mengandung tom yam tak sedap hari ni. kalau sedap mesti yuyu dah baca buku. dengan sebab tak sedap, dah buat kan yuyu mengambil masa hampir 2 jam membebel kat pinggan lalu makan sebuah demi sebuah nasi yang ada di pinggan.

*masih blurr, apa salah tom yam sebenar nya, kasihan Sang Tom Yam*

dengan ini, yuyu menyeru kepada semua rakyat jelata semua, sila lah memberi bantuan doa dan secebis harapan kepada yuyu. tolong lah kalian semua. kalau dah 44 orang doa, dan boleh tak baca buku dah. muheheh. boleh main game mekap mekap sat. 

p/s : tolong lah sedekahkah doa kepada yuyu.

p/s lagi : lapar cucur cempedak la. hmm 

p/s lagi lagi : jommm tengok benda Super Best :)

terima kasih sudi baca ^^

70 comments:

  1. wat cuak jer yuyu ni! hehe..
    nway gud luck yuyu! semoga stadi ngan aman lagi sejahtera :D

    ReplyDelete
  2. huhuhu comel je yuyu cakap bhsa gtu :D gudluck yuyu omey omey :)

    ReplyDelete
  3. biase la kan exam2 ni...bile exam baru nak kalut..heee....kak yuyu sguh kecik!!!^____^

    ReplyDelete
  4. saya doakan! :D good luck yuyu :)

    ReplyDelete
  5. yuyu!!gud luck...
    kita p0n ambik mikro jugakkkkk

    ReplyDelete
  6. good luck yuyu sayang..
    insyallah boleh buat..jgn takut sgt taw..

    Yuyu,mmg beg tu cantik sgt :)

    ReplyDelete
  7. samela rase macam2 bile nak exam kan.. hee yuyu jangan wat ayat ngade macam kat atas tu, tak minat orang eja tak betul2..hee

    ReplyDelete
  8. One more thing yuyu..ieqah love leapord..sgt cantiklaaa..

    matching shawl n beg yuyu ^.^

    ReplyDelete
  9. ggod luck yuyu! boleh buat punyaaa . hee :)

    ReplyDelete
  10. nuru doakan yuyu dpt jwb esk :) ehhehe

    ReplyDelete
  11. insyaallah didoakan....chill jelah~ yuyu mesti bleh jwb punye....

    ReplyDelete
  12. yuyu rumah saya banyak cempedak, tiap2 hari buat cucur. hehehe
    gudluck exam :)
    btw, beg tuh cantik macam tuannya ^^

    ReplyDelete
  13. so...sile baca buku skarang..

    all the best yuyu.. :)

    ReplyDelete
  14. insyaallah...sya doakan yg terbaik wat yuyu,usaha gak tau pgng buku lama biar ilmu myelinap msk..

    p/s:pgng buku lma2 plus bace sma..jgn xbace plak gud luck

    ReplyDelete
  15. kahkahkah , dahhh g study nuh ! bagi lappy tu biar timun pegang . ;p

    ReplyDelete
  16. dah jgn main mekup =='
    setadi gudluck .dyan doakan ya ;)

    ReplyDelete
  17. Kak Scarlett tak ambik peksa tapi jaga peksa.Penatnya!!!
    p.s:Peksalah best Yuyu boleh tau kita ni hebak ke tidak.Sentiasa doa untuk kejayaan Yuyu.

    ReplyDelete
  18. gudluck kak yuyu.semuga buleh jawab dengan baik dan tenang :D
    eh,minggu depan ittew exam plak...hihi.doakan saya tau kak yuyu ^_^

    ReplyDelete
  19. wewiitt comel je pic entry yuyu ni..btw gudluck exm...namo tension2...chill!!:)

    ReplyDelete
  20. ya allah ya tuhanku. kau berikan lah kekuatan kepada yuyu zulaikha ketenangan untuk menghadapi peperiksaan pertengahan semester beliau pada esok hari. berikan beliau kekuatan untuk menghadapi semua teori2 dan formula2 yang perlu di hafal untuk persediaan menghadapi hari esok. dan berikanlah beliau kesihatan yang baik supaya dapat menjawab semua soklan2 peperiksaan hari esok agar dapat mencapai keputusan yang baik semester ini. amin~~

    p/s:yuyu,pinjm beg tu bley??:P

    ReplyDelete
  21. outfit yuyu makin improved! comey :)

    ReplyDelete
  22. semoga dapat menjawab dgn tenang n can give all out ! :)

    ReplyDelete
  23. goodluck ye yuyu. microeconomics ok lagi nak study. kalau macroeconomics stress sikit la. semoga dapat buat yg terbaik ye ecok. :)

    ReplyDelete
  24. gudluck kak yuyu
    do your best

    ReplyDelete
  25. gud luck yuyu ! jangan stress. cope ur nervous wisely sayang. bace doa, ayat kursi, bace doa terang aty k. selawat banyak banyak. n then amalkan ya majid setiap ary, ntox kuat ingatan. k yuyu cumil lotey :D

    ReplyDelete
  26. semoga dipermudahkan menjawab soalan esok keh :)

    ReplyDelete
  27. gud luck...semoga pundi kencing anda berfungsi dengan baik...jgn lupe sediakan drypers bnyk2

    ReplyDelete
  28. goodluck sis ! hope dpt buat exam esok :)

    ReplyDelete
  29. pabila arnab menghadapi peperiksaan..haha

    ReplyDelete
  30. All the best Yuyu Zulaikha !
    Sukses ! Sukses !
    :)

    ReplyDelete
  31. wah, main mekap2 lagi best kan, xpayah pikir2 dah, ahahaha,,seronok`s life...huhu


    with lOve:

    From My Fingertip

    ReplyDelete
  32. insyallah farah doakan....tomeinyee yuyu

    ReplyDelete
  33. eee, comelnyaaa lah yuyu nie! sekeh kang! haha. all the best tau! :) insyaallah boleh!

    ReplyDelete
  34. insyaallah pasti akan di permudahkan esok hari...yang penting ...kool sahaja...:)

    ReplyDelete
  35. sok kalo jumpe aku bg kad gudluck kt kau tau :)

    ReplyDelete
  36. All the best! hehe exams~ ujian~ biasa la tu~ no big deal insyaAllah..yg penting u tried your best..hehe jgn pk sgt result dia..

    ReplyDelete
  37. ayooo..hehehe...jgn takot2 na..heee..jawab exam sok molek2 ye =)

    wish u oll d best!

    ReplyDelete
  38. comel jee yuyu
    kelakar pun ada
    hee

    btw, gudluck syg :)

    ReplyDelete
  39. semoga yuyu boleh menjawab dengan jayanya.
    insyaallah.
    aminn. (x44) :)

    ReplyDelete
  40. comelnya dia.. gud luck ya..

    ReplyDelete
  41. googluck... management pun score jugak :D peace

    ReplyDelete
  42. best ke game mekap mekap tu yuyu?

    p/s: best of luck for ur exam :)

    ReplyDelete
  43. gudluck yuyu sygg!! :)

    dah2..gi bace buku ^^

    #domo kim slm sygg!

    <3 hug :)

    ReplyDelete
  44. smoga suksess..jgn jwp gna pen dakwat jernih lak t..bhahaha..

    ReplyDelete
  45. gud luck dik yuyu....
    ala... macam tak biasa kalut exam exam ni... semua orang pun...
    ehheeh chill....
    i know u can do it

    do it do it do it....

    ReplyDelete
  46. gud luck yuyu..suka bace blog neh...rupenya yuyu tecik mcm anies jgk..http://gadiscomei.blogspot.com free terjah la ek..

    ReplyDelete
  47. hikhik..kecik je yuyu nie rpenya..pape pn gud luck ea...chaiyok2..

    ReplyDelete
  48. hik hik hik...yuyu..titew baru mekan cucur cempedak...sedap....nyumnyum...yuyu nak exam ye???titew doakan semoga yuyu dapat jawap soalan exam tu ye..hehehehehe

    ReplyDelete
  49. gud luck eh..baru je buat cucuq cempedak tadi..lalala

    ReplyDelete
  50. cantik sgt beg yuyu tue. suke laaa dressing yuyu. sangat cantik... :)

    yuyu...... gudluck eyh. be ur best. :)

    ReplyDelete
  51. gud luck yuyu! ;)

    p/s :

    yuyu nak pinjam beg! hehe;P

    ReplyDelete
  52. hai yuyu..sy nmpk awk kt alamanda aritu..awk pki bju ni kan? hehe. tp xsmpat nak tego.

    http://comelinesszaty.blogspot.com/2011/07/rini-af-beli-something-dari-aku.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)