HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, July 2, 2011

Jangan Buat Pasal Dengan Yuyu!

Assalamualaikum ^^

kan dah kata, jangan main main dengan yuyu. yuyu ni bukan manusia biasa. yuyu kalau marah, terus la tak hengat dah yuyu ni Thumberlina terkinja kinja mengikut arahan mouse ke kiri dan ke kana. mula la nak jadi avatar.

dari lawooo iras Jelo *ishh, terpuji diri sendiri la pulak*, terus jadi muka macam ni:


nak? nak? kang nightmare korang tak lalu makan cekodok sampai terlentang kang.

hikhik. sebenar nya, yuyu baru dapat satu email. dari Zawawi Zakaria. ish. rajin kemain beliau edit gambar yuyu ni. mula nya seram juga tengok diri sendiri cenggitu. seram Mok Cik Melah nak buat yuyu menantu. mintak simpang empat Jalan Semarak la. 

kepada Zawawi, terima kasih sangat kerana meng-Avatarkan yuyu yang Thumberlina ni. sobbsobb. esok lusa buat la jadi JeLo pulak.

dah dah. bersiap siap nak ke Spin Master! tak sabar tak sabar! jumpa di sana!

terima kasih sudi baca ^^

133 comments:

  1. hahaha...naseb baek entry ni d siang ari...kalau mlm mau lari 40 kali keliling lappy :P

    ReplyDelete
  2. cuak boleh tak tengok pic ni. haha

    ReplyDelete
  3. uwaa yuyu takot noksss!haha seram gitu

    ReplyDelete
  4. alahai yuyu...dah jd avatar moody pulak...hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh , takut tgk muke akak yuyu . tp maintain comel . hehe :)

    ReplyDelete
  6. hahahha..adehhh suke beno wat lawak pepagi nih...ni kes kecewa tak dpt jd pelakon utama avatar ker...? tap muslimah style ehh...nice job la dik..

    ReplyDelete
  7. adessss...seram la yuyu..terkejut saya..uhuk2..

    ReplyDelete
  8. takut plak tgk cik yuyu~~
    tapi tetap comey hehe =D

    ReplyDelete
  9. seriusss.. 1st time tgk gamabr yuyu tadi, mmg takut sgt..
    seram..
    macam dalam filem sumpahan harimau je..

    ReplyDelete
  10. ayarkkkkkkkkkkk!!! takut nyeeeeeee
    agagagaga...eeeeeeeeeee seremmmm
    adoyaiiii ngeri aihhhhhh...hilang suda kejelitaan mu...ekekeke
    udah2 pi buang pi...ellehhh
    muka dah comel2 nak jadi meow plak..
    have a nice weekend my sweet lil princess!!

    ReplyDelete
  11. tp kan,, yuyu tetap kiut lah............ heee:)

    ReplyDelete
  12. alamak... tanjat boboy.. hehehehe!!~



    ^^

    ReplyDelete
  13. Mak aih, terkejut I! Pukul 3pg skang nih Cik Yuyu. Nak pergi toilet tadi, tak jadik dah! haha.

    ReplyDelete
  14. hehe ainie igt yuyu nak buat makeup tutorial inspired by avatar..hehe..rupenyer di edit..hehe (=

    btw yuyu still nampak cute (=

    ReplyDelete
  15. opocot !!! adess...nyaris terkena serangan jantung...hahaha

    ReplyDelete
  16. takut sikit ... tp cumilll banyak!

    ReplyDelete
  17. cute avatar..mula2 tengok ngeri, lama2 nampak cun la pulak.haha

    ReplyDelete
  18. WAH NAPE YUYU NAMPAK MCM AVATAR NI? MEKAP BARU BELI EH KEKEKKE

    ReplyDelete
  19. woww2,terkejut tgk...pandai plak die edit..:)

    ReplyDelete
  20. aiseyhh.baru nak marah sape yang dok cari pasal ngn yuyu nieh! (marah ni..marah ni..):P:P

    da ckp dari semalam kan kalau time yuyu kecik2 pun comel, apatah lagi zaman besar ni,tambahan pula gmbar yuyu avatar ni. tetap comel! hehehehe

    ReplyDelete
  21. Omagad terkejut laa. Mcm Avatar pun ada

    ReplyDelete
  22. ahahaa. avatar pakai tudung tu..! XD

    ReplyDelete
  23. pandai ye edit...
    pergh..
    tp yuyu still lawa
    pp still tembam

    ReplyDelete
  24. wah.. pandainya dia edit yer..

    ReplyDelete
  25. fuhh...avatar malaysia...hehehe

    ReplyDelete
  26. menakutkan tapi cantik cam nooo. keh keh

    ReplyDelete
  27. He3, nanti boleh la berlakon cerita fantasi pulak...

    ReplyDelete
  28. Yuyu...akak ni silent reader Yuyu.
    Hari ni x larat dah nak silent..hahahah Rasa nak simpan Yuyu dalam Aquarium...;)

    ReplyDelete
  29. ttp x garang , hahaha . nk try jugakla :P

    ReplyDelete
  30. peh,seram gila muka yuyu camni

    ReplyDelete
  31. warrgghh..pengsan jap 40kali tgk avatar ni..mmpi ngeri lh mlm ni..hihi

    ReplyDelete
  32. best jgak dpt make up betul2 camni. unique jer. pastu kuar dating. perrgghh~ hahaa

    ReplyDelete
  33. haha..terkejut mak tgk ni..:)

    ReplyDelete
  34. alaaa, nak jugak gambar macam nie. aaaaa, jelesnya ! haha

    ReplyDelete
  35. wuuu...mata hijau menyala2 tu..

    ReplyDelete
  36. naik seram dila tgk gmbr yuyu nih...hehehe

    ReplyDelete
  37. seramnye...
    Ape2 pun nielah avatar paling comel..(^____^)

    ReplyDelete
  38. hihi. avatar muke hijau tgn putih.

    ReplyDelete
  39. walawei...pak imam pun lari tgk ni...:P

    ReplyDelete
  40. EHH MEMANG TAK BOLEH TIDUR MALAM NI TERBAYANG MUKA SIS. SCARYYYYYYY

    ReplyDelete
  41. fuiyoohhhhh...hehehehe.....senak perut Jay tgok muka yuyu jadi avatar..hehehe...jgn marah yuyu...yuyu tetap comellah...hehehe

    ReplyDelete
  42. wow!!terus jadi avatar..karang lintang pukang org lari Yuyu..Haha..

    Terpanas Saat Ini!!!!

    ReplyDelete
  43. hahahha pengsa 2 saat ! haahhhaaa cute3~ heee

    ReplyDelete
  44. hahahah . yuyu dah jadi avatarr biruu dah . wehehehe . >.<

    ReplyDelete
  45. ni hantu seram tapi comel!ihihi

    ReplyDelete
  46. mak aihhhhhh...tejut boboy nengok haaa...haaa haaa haaa semputttttttttttt!~ ahahhaha..
    seyes takot nuru tgk..xmau tgk for the second time T_T

    ReplyDelete
  47. comel sangat. tak boleh nak takut langsung! ngehehehhe

    ReplyDelete
  48. Wahahaha,mcm muke ikan dugung!!

    ReplyDelete
  49. Awww Yuyu..Gansnyeee..
    Seram Leteeewwww

    ReplyDelete
  50. amboi~

    seramnye..
    trkesima kejap..

    ReplyDelete
  51. yuyu.jam eka tepat 2.58 a.m..duh takut gilakkkkk..hahahaha

    ReplyDelete
  52. first time gua masuk blog ni teros dpt heart attack...brrrr

    ReplyDelete
  53. kak yuyu jadi avatar? hehe u still cute la kak yuyu.. :P

    ReplyDelete
  54. yuyu pun da jd avatar eyh
    haha ;p

    #cyes mnakotkan =='
    hikhik

    ReplyDelete
  55. wow~~mantap! :) tp seram tgk..hikhik..papepon, supot DJ Musher!~~ *ceh, ada kena mgena ker??LOL~~

    ReplyDelete
  56. kak yuyu~ seram2.. tpi kiut.. hehe~

    ReplyDelete
  57. tu avayuyu,,,,hehehhe,,,,comei jek:)

    ReplyDelete
  58. mmg hani nightmare la mlm ni..dah mcm waris jari hantu dah..can rimau je..

    ReplyDelete
  59. real lah mcm avatar cuma yuyu tembam :D

    ReplyDelete
  60. Uik... terkujat saya dibuatnye... Uhuk uhuk

    ReplyDelete
  61. mane yuyu ni.tak update2 lagi. hee

    ReplyDelete
  62. ceech!!!akupun boleh buat...nanti aku buat yuyu jadi Zombie pulak..nanti kau!!!!

    ReplyDelete
  63. takotnyer nengok .. Avatar Yuyu terbaik lah .. :)

    ReplyDelete
  64. kah kah,,bce tajuk ingtkan pe la tdi..;d

    ReplyDelete
  65. klakar la yuyu jd avatar...he3..tp ttp comey..:)

    ReplyDelete
  66. nak pic camnilah..cantik & unik gitew

    ReplyDelete
  67. whoa! ni avatar comey namanye. ;p

    ReplyDelete
  68. mcm hantu korea pun ada..
    hehehhe

    ReplyDelete
  69. adehhhhhhhhhhh memang ngeriiiiiiiiiiiiiiiii -.-

    ReplyDelete
  70. gile comel je avatar ni.haha! ;p

    ReplyDelete
  71. SCARYNYA TENGOK GAMBAR DAH EDIT NI T_T

    ReplyDelete
  72. BUAT JADI WALLPAPER PHONE.MALAM2 TENGOK TERUS PENGSAN .KIHKIH XD

    ReplyDelete
  73. MUKA HANTU PON STILL CUTE.JELES T_T

    ReplyDelete
  74. yuyu + avatar = yuyu avatar :) hehe

    ReplyDelete
  75. kaka yuyu jd avatar pon ttp cute laa

    ReplyDelete
  76. TAK BOLEH TENGOK GMBAR NI.TAKUT T_T

    ReplyDelete
  77. Muka macam tu pun Kak Yuyu comel :D

    ReplyDelete
  78. cute..luckily u pick blue..if yellow..n

    ReplyDelete
  79. LEMAH JANTUNG MAK NI NOKKK TENGOK GMBAR NI

    ReplyDelete
  80. agak seram gambar itu sebenarnya.. :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)