HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, June 2, 2011

Pemilihan Blogger Pilihan Hari Ini untuk Bulan June

Assalamualaikummm ^^

selamat pagi semua makhluk di alam semesta ini. kalau korang pagi pagi makan nasi lemak sambal ikan bilik bersama dengan air teh susu, yuyu pulak pagi pagi dah makan cekelat enak seantero dunia yakni cekelat Kisses. bukan sebab selera Amerika, tapi sebab malas turun kafe. maka, makan je apa yang ada -.-'

banyak yang bertanya pada yuyu, pasal "Blogger Pilihan Hari Ini" yang tertepek di atas entry yuyu tu. semua mende  tu bermula dengan 1 June 2011. selama bulan ni InsyaAllah, setiap hari akan ada dua orang blogger yang akan yuyu promote setiap hari.


blogger mana yang yuyu pilih? yuyu tak kisah, asal kan yuyu perasan akan blogger tersebut, insyaAllah, esok nya yuyu akan promote. boleh jadi yang komen di entry yuyu, boleh jadi blogger yang komen bernas ke, boleh jadi blogger yang kerap datang belog yuyu, macam macam la. asalkan yang yuyu terperasan.

ini je la sikit sikit yuyu boleh tolong korang ye dak. yuyu akan tepek kat atas entry selama satu hari. maksud nya ada 60 blogger setiap hari yang akan yuyu promote la dalam sebulan.

banyak lagi dalam perancangan yuyu nak kongsi dengan rakan belog yuyu. harap harap semua nya tercapai. dan harap harap dapat juga share sikit sikit dengan korang semua.  buat apa yang termampu. ye la, belog cikai macam yuyu ni, tu je la mampu ye dak.

Blogger Pilihan Hari Ini juga, InsyaAllah yuyu akan promotekan di Fanpage dan juga Fesbuk yuyu. biar semua orang tahu yang belog korang best.

semestinya insyaAllah selain yang belog yang yuyu perasan, yuyu akan promote belog yang menarik, tak berat dan tak serabut. banyak dah nama belogger yang yuyu catat di diary belog yuyu. cuma nak promote ja. kalau boleh nak promote banyak banyak.

tapi takut orang tak kelik pulak kan. sebab tu yuyu promote 2 blogger sehari.

dah dah. nak mulakan aktiviti study secara pukal sebab musabab kejap lagi ada quiz yang sangat sangat tak di segani kehadiran beliau. -..-' baru ingat nak rilek makan DAIM cicah nestum. hmm

jom singgah Blog Pilihan Yuyu Hari ni :

terima kasih sudi bace ^^

136 comments:

  1. Wah, bestnye kalau dipilih oleh cik yuyu..nak kena rajin komen kat blog nie la lepas nie..hehe

    ReplyDelete
  2. Best2 program mcm ni! Heeeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  3. wahhh..solomolo awal dah tercalon tuh..hik3..

    ReplyDelete
  4. bestnya menjadi insan terpilih ni.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. baru nak pesan DAIM..sedap !!

    belajar pukal ??? jgn amalkan selalu cenggitu..kang lari lelaki masa depan yuyu hehe

    rajin nya nak promote blog dalam sibuk2 tu...bagus juga ..nanti laggiiii nuffnang sayang yuyu *wink
    pandai2 bahagikan masa tau :)

    ReplyDelete
  6. Syoknya jadi blogger terpilih.. :D

    ReplyDelete
  7. yuyu comel.
    kita nk jugak.boleh la boleh la
    hihi :):)

    http://belogjuryn.blogspot.com/
    kesian blog kita nie,newbie lagi
    ciput je org nk singgah.kesiann :[

    ReplyDelete
  8. wahh , best nyer blog diorang kene promote .. nak jugak kak yuyu , boleh tak ? hehe :)

    ReplyDelete
  9. alaaaa..yuyue pown nak jugak..leyh x??? :)

    http://www.pwencessyuyue.co.cc :)

    ReplyDelete
  10. kak yaya nak jadi blogger pilihan jugak...nak jugak kena promote ...hihi..

    ReplyDelete
  11. WAAA...SONOTNYE JADI BLOGGER PILIHAN CIK YUYU NIE...ehehehe...

    bila la blog sy nak kena pomot nie... ^_^

    CUJEN THE LEJEN

    ReplyDelete
  12. wahhh besttt byeeeee,,,,
    terbaikk lah kak yuyuuuuuu <3 <3 <3
    kiss laju laju laju hehehhehe
    klo akak free ~~~
    mai lahh dtg blog syeraaa :)

    ReplyDelete
  13. wah best best ni ..
    nak tunggu turn bile
    yuyu nak powmote kte
    hak hak ;)

    ReplyDelete
  14. alaa..takde can la sis macam nie..blog sis cam tak besh..huhu~

    ok-jom skodeng 2 blogger itu! =)

    ReplyDelete
  15. wahhhhh nak jugak yuyu promote blog =)

    ReplyDelete
  16. bestnya..yuyu nanti promote blog syi jugak enn <3

    ReplyDelete
  17. bestnyaaa... nti jgn lupa jenguk blog akak yer..

    psst..dik yuyu...akak tak paham yuyu kata makan daim bersama nestum mcm mn tu? daim tu coklat kan?

    ReplyDelete
  18. yuyu.. ramai yang nak yuyu promote blog diorang nih... adam tolong bagi tiket yer.. hehehehe

    Rahsia Wanita.. Andai Lelaki Tahu

    ReplyDelete
  19. Wah gilerr best kena promote dengan yuyu.. :D

    ReplyDelete
  20. daim cicah nestum 2 camne cik yuyu? hehe!

    kitorang pon beruntung gaq cik yuyu pomot blog owg len, tayah nak blogwalking bagai, tekan kat cni jew, hehe~

    ReplyDelete
  21. sila la perasan akan blog saya ye cik yuyu....kihkih...nak jugak kena promote dengan budak comel ni..

    ReplyDelete
  22. Rajin lah Yuyu nie, dah lah comel, baik hati plak tu.. bagus teruskan usaha Yuyu tuk memperkenal kawan-kawan baru... :)

    ReplyDelete
  23. owhh.. best ni...
    ade mase jenguh peahlabu ye yuyu =)

    ReplyDelete
  24. wahhh..bertuahnya blogger tuh :)

    ReplyDelete
  25. mcm ni barulah best yuyu.. bantu membantu blogger lain..huhuhu...

    jap.. daim cicah nestum tu??? sedap ke???hohoho~~~

    ReplyDelete
  26. wahh3! nk kak yuyu terperasan jugak boleh ? ;) teehee...
    amboii huhu, dayana tak bekpes ag kak yuyu...

    ReplyDelete
  27. rajin yuyu promote. baguslah camtu. ell selalu promote blogger yang jadi follower ell yg ke puluhan (10, 20, 110)

    ReplyDelete
  28. waahh bestnya di-promote! :D

    ReplyDelete
  29. bagus idea yuyu tlg promote blogger2 lain..

    ReplyDelete
  30. http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/06/apa-yang-yuyu-zulaikha-buat-dengan-1k.html


    nak jugaakkk..:D

    ReplyDelete
  31. Wah bestnya...
    Ni yang kiss YUYU ni..
    (cuba menarik perhatian)

    ReplyDelete
  32. biler lah giliran ustaz donut ea huhu...menunggu ni ^_^

    ReplyDelete
  33. yuyu nnti pomot my jugak ye..;D

    ReplyDelete
  34. yuyu , esok promote blog saya pulakkk. kikiki. =)

    ReplyDelete
  35. bagosnye yuyu.. yuyu pernah promote blog saya..perghh.. memang hari tu mendadak2 la naik UV blog.. hehee..tQ yuyu untuk hari tu..


    errr.. kalau untuk kali ni nak promote jugak saya tak kisah.. lalala!! :D

    ReplyDelete
  36. wooottttt.. woootttt.. lupe nak cakap.. serius rindu gile kat yuyu.. heee~~

    ^__^v

    ReplyDelete
  37. Yuyu , yuyu suke keje amal kan, rerasa minat tak???

    *check my blog tgk.. klu minat roger k.

    ReplyDelete
  38. jangan lupa blog pak cek biola taw,yuyu =)

    ReplyDelete
  39. wah..besh2..
    syep selalu silent reader jeak..kekadang jeak mengomen kat sini..:-)

    ReplyDelete
  40. bertuah nye bile dipromote :)

    ReplyDelete
  41. hi yuyu.. kerlasss nama. dh lama actually i folo u. u x perasan kot. tp smua entry sy dh baca. heee.. klu sudi, jengah la.. nk jugak tips mantap dr yuyu utk dpt 1k tuh.. ;p

    ReplyDelete
  42. Waaahhh... Best nyer..!! Nak jugak.. Hihihi :)

    ReplyDelete
  43. rajin yuyu buat blog pilihan.
    best gak erk kalau yuyu pilih blog dilazfamily dalam blog pilihan...tapi mungkin hanya mimmpi...semoga yuyu dapat belajar sampai berjaya

    ReplyDelete
  44. banyak untunglaa kalo jd blog pilihan cik yuyu....hehe:-)

    ReplyDelete
  45. wahhh i likeee 2 here that..


    meh singgah my blog... :P

    ReplyDelete
  46. nice!! boleh jadi tempat blogwalking nih....

    ReplyDelete
  47. CIK YUYU COMEL ..

    ACI JGK NAK JOIN .... BLEY KERRRRrR???

    ReplyDelete
  48. jelesnye dgn blogger yg t'plih tu.. T_T

    ReplyDelete
  49. bestnyerr ~ kak yuyu jum la singgah sini ~
    http://cheesegurls.blogspot.com
    ^_^

    ReplyDelete
  50. nak jugak...nak jugak...walaupon sy jarang komen, tp saya selalu jadi silent reader..haha

    ReplyDelete
  51. macam nie la sekonor. sis yuyu bantu blogger lain. hehe.

    ReplyDelete
  52. wah..bgslah yuyu ni..kasik up blogger2 lain..congrats dik..ko ni badan jer kecik,tapi hati besar..(bukan ayat bodeks yer..hehehe..

    ReplyDelete
  53. pantasnya yuyu komen blog KAMI. terpantas dari ladang. :)

    ReplyDelete
  54. hehe nak sebok jugak kat blog yuyu! btw suker giler tgk header yuyu...comelllllll muka yuyu..bdn kartun..cutee heehee

    ReplyDelete
  55. weee :) kak yuyu preview blog una lahhh :) huheeee ^^ *winkwink ! muke mengaderngader nieee ^^ heeee :)

    ReplyDelete
  56. bagus yuyu.....bestnyer...
    agaknyer bila lah turn akak...kalau ada la...hahahah


    all the best yuyu....

    ReplyDelete
  57. Patutlah lama dah Yuyu tak singgah umah kak Scarlett.Sibuk rupanya!!Takpe2.Teruskan kerja baik tu ye.=)

    ReplyDelete
  58. rajin kemaen lagi dak kecik ni..murah hati pomot belog kawan2..bagus la tu..mesti gembira hati pembaca belog yuyu..

    ReplyDelete
  59. beuntung sapa yg terpilih tu. yuyu jgn malu2 nk pilih saya untuk letak dlm list. hahah

    ReplyDelete
  60. woohooo..kalau kak yuyu promote blog sy boleh buat pulut kuning..haha

    ReplyDelete
  61. bagus...bantu promote blogger lain!

    ReplyDelete
  62. yuyu!!! bila nak promote blog abam???

    *wink *wink?

    blog abam tak pemes~~

    ReplyDelete
  63. bestnya kalau kak yuyu dapat promote blog mira...ececece

    ReplyDelete
  64. woo, byknyer komen...hahaha

    yup yuyu, birthday kita samer..hei kembar..wakakaka..

    tau pun waktu mahirah nazlim buat segmen birthday..hahahah

    ReplyDelete
  65. bagus dapat support blogger lain..hehehe..sokong Yuyu zulaikha..hehehe.

    ReplyDelete
  66. oo,patut la..semalam masuk blog ni pelik gaks tiba2 ada BLOGGER PILIHAN HARI INI kat bawah 'header-orang-terbang-ikut-mouse'..huhu..best2

    ReplyDelete
  67. SALAM CIK YUYU,WAHHH KAMUUU MEMANNNGG BLoGGER YANG BERHATI BAIK...KAMU MEMBANTU BLOGGER YANG LAIN...TENTUNYA CARA DAN TEKNIK KAMU NI MENDAPAT SAMBUTAN DARI BLOGGER2 YANG LAIN...JARANG BLOGGER TOLONG BLOGGER LAIN NI...NYATA KAMU BUKAN SETAKAT GADIS YANG MANIS MALAH KAMU BERANGGAPAN KEJAYAAN KAMU KINI DALAM DUNIA BLOG HARUS DIKONGSI...KEEP IT UP...SEMOGA CIK YUYU SENTIASA MANISSSSSS :)

    ReplyDelete
  68. whoaaaaaaaaaaaaaaa bestnyeeeeee !!! Nak gak yuyu ^^ boleh tak ?? hehe tapi belog kite biase2 aje yunk :(( tak hebakkk mcm yuyu pon. huhu

    ReplyDelete
  69. Adikku Yuyu, jangan lupa blog GreenAppleKu yer. Berbaloi untuk di letak sebagai blog pilihan Yuyu..hehe..

    ReplyDelete
  70. Mesti ramai reader YUyu lagi sayang kat Yuyu. Yelaa,rasa dihargai kot. Nice one Yuyu. ;)

    ReplyDelete
  71. AMALUDDIN ABU BAKAR: hahhaha... ape la.. oooo.. sebelum ni tak la??? TT

    ReplyDelete
  72. Izamir Ridzwan: hahahaha... kawan baruuuuuuuuuuuuuuu! banyak nye :P

    ReplyDelete
  73. CIK YUYU,
    BILA BENDA BAIK JADI KAT KITA, BIASANYA KITA OTOMATIK TERASA NAK BUAT BENDA BAIK TUK ORG LAIN PULAK.INDAH KAN PERASAAN TU...

    ReplyDelete
  74. Cik Parachumie : alaaaa... nak promote sikit je :p

    ReplyDelete
  75. pink: hahahaha.. macam program Rakan muda pulak :P

    ReplyDelete
  76. b a m b a m ' s: hahaha.. ade lagi awal la.. yang semalam punya :P

    ReplyDelete
  77. DAIM cicah nestum? kreatif!!!

    ^_^

    ReplyDelete
  78. mizzkechique : hehhehe...syukur la kalau dorang pun best :P

    ReplyDelete
  79. bersama kak Es : akak nak daim ye?? sila datang langkawi :p

    ReplyDelete
  80. miss Fyqa : hehehhe... best nya kalau orang best juga ^^

    MTT : heheh.. awak ada dalam senarai nya :P

    ReplyDelete
  81. Admiral Hafiz: heheheh... awak ada dalam senarai nya kot.. ^^

    ReplyDelete
  82. ajuryn : semua orang bolehhhh.. heheh.. nnt yuyu tengok tengok ya sayang <3

    ReplyDelete
  83. waaa satu langkahhh yang hebakk nie yuyuuu. huu~

    ReplyDelete
  84. baru je jap tadi jadi yuyu's follower....addicted bacer ur entry...

    ReplyDelete
  85. bagus² kak yuyu! salah satu cara merapatkan ikatan persaudaraan ^^

    ReplyDelete
  86. nak kiss yuyu kt cni.. hehehe

    nak jgk.. he3 (*_*)

    ReplyDelete
  87. Wah...ni namanya amal jariah.
    Cute nye yuyu neh:)

    ReplyDelete
  88. ala cik yuyu..nak jugak nk jugak..tapi belog sy lom cukup hebat agy..huhu..
    anyway syg yuyu lebihlaa.. bernas tol idea yuyu wt mcmni

    ReplyDelete
  89. yuyuyuyuyuyuyu....

    pilih keroro XD

    jom join segmen keroro :)

    ReplyDelete
  90. hai yuyu..bgs btol niat yuyu nk tlg rakan2 blogger y masih malu2 kucing dlm dunia blog nie..kaka pon xterkecuali..hehe..moga yuyu trus membntu rakan2 blogger y masih baru bertapak dlm arena ni..:)

    ReplyDelete
  91. thanks sangat2 yuyu... padanla bile tengok traffik naek semacam ye...
    happy sangat2 !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/06/terkejut-beruk-gara-gara-cik-yuyu.html

    ReplyDelete
  92. klau dpt sekali je di review..alhamdulillah..hehe..

    ReplyDelete
  93. waaaaa,onie bangga dengan perkongsian cik yuyu ni,walaupon da mantap cik yuyu tak lupakan mereka2 yang dah membantu,tahniah cik yuyu :)

    ReplyDelete
  94. kenapa blog awak mcm blog http://ainzulaikhas.blogspot.com/...?

    ReplyDelete
  95. yuyu! terima kasih banyak banyak sebab promote blog saya semalam.

    Taksangka sudi pilih. follower pun makin meningkat kat blog saya. tenkiu2

    ReplyDelete
  96. sy pun mahu juge dipromote cik yuyu?..dapat kenal rakan blogger yg lain,bertukar ilmu dan pendapat..

    ReplyDelete
  97. bestnya yuyu ni..:)
    bila free singgah2 la blog saya..:)

    ReplyDelete
  98. bestnya jadi blog pilihan cik yuyu..hehe (^_^)

    ReplyDelete
  99. Yuyu,
    Nak jugak Yuyu promote blog Atika.
    Plp pls pls :')

    ReplyDelete
  100. Salam.
    Cik yuyu boleh tolong promote blog saya jugak?
    Teringin sgt nak di-review oleh blogger yg famous2.

    ni url saya..
    http://nurulchumel.blogspot.com/

    thanks cik yuyu! :)

    ReplyDelete
  101. bagusnya adik akak neh..berkongsi sesama blogger ye...semoga usaha mu diberkati ye dik..sikit sama sikit banyak sama banyak..alhamdulillah

    ReplyDelete
  102. MAKA UNTUNGLAH MEREKA DAN KELAURGA MEREKA YANG TERPAMPANG BELOGNYA KAT BELOG KAK YUYU NI :D

    ReplyDelete
  103. FUUH FUUH.UNTUNG SAPE SAPE YANG KENA PROMOTE TU :D

    ReplyDelete
  104. ANYONYONYO.BEST BEST ADA PROMOTE BLOGGER NI :D

    ReplyDelete
  105. wah,sounds interesting :)
    kak yuyu,Meen harap sesangat kak yuyu dapat promote blog meen :')
    I'm newbie..baru blogging mei haritu.
    kalau sudi,kak yuyu bolehlah promote blog meen yang ini :)

    http://jellybeanslicious.blogspot.com/

    I'm glad if you promote my blog :)) A big applause to you ^^

    ReplyDelete
  106. yuyu zulaikha.. ingt cikmas yg comot nie lagi tak.. kita jumpe tyme gath cikgu blogger.. :)

    ReplyDelete
  107. patut lahh follower linda naik mendadak ! komen pon bersepah sepah, rupa rupanya kak yuyu comel promote blog linda. thnx kak yuyu sayang !! <3

    ReplyDelete
  108. wahhh,best nye kalau terpilih kan

    ReplyDelete
  109. homaigod . bestnya ! I wish I can be that one of person :)

    ReplyDelete
  110. agak2 bila la turn i kan. hehehhe

    ReplyDelete
  111. wahhh...rajin yuyu....bile le pilih blog akak...gheeee...

    p/s: daim cicah nestum? sedap ekh?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)