HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, June 25, 2011

Peluang Korang Untuk Di Sponsor Handbag Yang Aww-some Selama Setahun. JOM! Sebelum Terlambat!

Assalamulaikum ^^

perempuan kalau nampak handbag lawa kemain, bopren pun boleh tinggal dok jauh ke belakang. kan kan. rasa nya majoriti perempuan tak kira, cik bedak, Leha, Mak Minah, atau Badariah, memang suka sangat la dengan handbag. apa lagi kalau handbag yang ada depan bijik mata, semua yang stylo habis.

dan murahhh. *wajib*



sebelum memilih handbag yang bakal di usung merata rata hingga buat orang terpana hingga membawa lawan tarik rambut di tengah jalan, mesti lah kita semua akan pilih ciri ciri ini kan:
  • mesti lagi wajib lah yang mengikut tumbesaran trend terkini.
  • harus lah murah lagi mampu beli. kalau mahal, boleh la beli seketol. 
  • wajiblah material yang berkualiti. rasa sejuk perut makan cekodok takkala tengok handbag material bagus.
  • mesti lah senang nak mencari dan membuat bandingan. lagi lagi yang di jual di online store. pehhh. boleh pilih sambil jaga anak kat rumah! 

memang jatuh hati tengok semua beg yang tersedia.

seperti yang di janjikan di entry lepas nak tayang kat korang Online Boutique yang sediakan semua ciri ciri di atas, jadi sekarang yuyu nak bocor rahsia!

SOMETIME BOUTIQUE! sieys yuyu dah jatuh hati dengan SOMETIME. semua handbag yang tersedia, memang membuatkan hati yuyu gundah gulana kalau tak beli. tak reti dok diam dah. jadi, takkan la nak gunda gulana sorang sorang kan, mesti la nak kongsi.
cukup bulan nak beli ni! sangat sangat kemas!

ingat nak beli ni, nak ini laptop. nampak style kan. besar sikit ni.

untuk gadis ber DSLR, korang patut beli ini! nampak kecik, tapi muat untuk DSLR tau! pehh! hebakkk! murah sangat! kualiti terbaikkk!

ada macam macam jenis, tapi yuyu terpikat yang polkadot ni. nampak sangat sangat cute. kan kan

tapi, betul yuyu cakap, korang akan jatuh cinta walaupun baru sekali tengok handbag yang di jual. murah sangat sangat. semua handbag yang tersedia, adalah design dari designer Taiwan, Hong Kong, Korea juga Thailand.

tapi dorang ni masih pelajar, jadi, SOMETIME Boutique telah kongsi dengan kita handbag design dorang. memang yuyu sangat berpuas hati di online store ni. dan yuyu sendiri dah tengok kualiti nya sendiri. memang tak sangka harga nya sangat murah.

akhir nya, inilah yang menjadi pilihan yuyu! yuyu amik yang brown! tak sabar nak bawa dating dengan laki masa depan .

kalau korang nak tengok, apa kata terus ke sini :



InsyaAllah, korang akan jumpa handbag yang sangat style di sini.

dan untuk pengetahuan korang, kalau korang nak handbag korang di sponsor untuk satu tahun, jommmm terus join Kontes dari SOMETIME. sangat sangat senang kontes  POSE, LIKE & WIN ni.


dah la senang, hadiah best pulak tu. sapa tak nak, menang tajaan handbag untuk setahun tuuuu! tak nak juga? rugi rugi. kalau yang nak, sila kan terus ke SINI dan belek belek dulu syarat dan terma nya ya.  Good Luck. yuyu pun teringin gak nak join macam ni! tak sabar!

terima kasih sudi baca ^^

43 comments:

  1. hoho.. naseb la i x reti pkai handbag ni.. huhu
    bila yuyu nk review blog shop saye plak??

    hikhikk..
    jemput2..
    http://tiny-sprinkles.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. perrgh,setail lah kak yuyu pilih beg..!lawa lah :D

    ReplyDelete
  3. Wahh Mmg cantiklaa beg beliau..
    Yuyu Join laa contest tu..nanti ieqah tolong LIKE kn berjuta lemon..HAHA..

    ReplyDelete
  4. oh my, cantiknya. suka beg yang Yuyu pilih tu. macam nak beli jugak lah. eh tapi tak tiru tauuuu. memang berkenan ;)

    Pemilik Tulang Rusukmu

    ReplyDelete
  5. oh my, cantiknya. suka beg yang Yuyu pilih tu. macam nak beli jugak lah. eh tapi tak tiru tauuuu. memang berkenan ;)

    Pemilik Tulang Rusukmu

    ReplyDelete
  6. kak yuyu, hand bag sometime tuh lawa ~~~~~ huhu

    ReplyDelete
  7. i mean yang ada 'tag' sometime tuh , yang polka , haha

    ReplyDelete
  8. cantikkkkk gilaaaa beg yang yuyu pilih tu...jeles2...sobsobs...

    ReplyDelete
  9. alala...jangan pilih yang basar2 sangat ye..dah la yuyu tu kecik kenot je....

    ReplyDelete
  10. saya mmg giler handbag..tanx yuyu sudi share link..syg yuyu..muahhh ^.^

    ReplyDelete
  11. yuyu ni kalo bab pomot mmg no 1 lah hehe

    ReplyDelete
  12. suker bag yg last skali tu...cute...good choice sis...

    ReplyDelete
  13. memang cantik handbag yang yuyu pilih tu :D

    ReplyDelete
  14. alar, mcm nk join jew contest tu! sape xnk dpt beg free setahun kot!!

    ReplyDelete
  15. hello syg...
    da few days xsinggah sini..
    rindu..-.-'

    ReplyDelete
  16. besh baca entry review ni heheheh

    ReplyDelete
  17. mmg best la lau dpt ditaja handbeg.. tapi kerie tak reti nk promote nk suh org like2.. huhuhu..

    ReplyDelete
  18. Bestnyeee..uhuhu..tp syg, knpom klu sy ikut ..kalah je..;)

    ReplyDelete
  19. Ingat nak join tapi ken apost2 nie failla..huhu

    ReplyDelete
  20. wah , cantik nye beg2 nie. . thank kongsi yuyu =)

    ReplyDelete
  21. banyak gak pilihan hand bag ni..

    ReplyDelete
  22. yang last sekali tu..
    yg yuyu pilih cumil..haha

    ReplyDelete
  23. memang niat nak beli beg baru setelah sekian lama tak tukar beg. ade contest ni cam best je. :)

    ReplyDelete
  24. wahh,,besh tu akak..tenkiu kongsi :)

    ReplyDelete
  25. wahhhhh.bestnyer. perempuan dan handbag mmg tak dpt dipisahkan.macam aur dengan tebing,macam isis dengan kuku.macam segala macam lah.ni rasa macam nak join jer. tp kalo yuyu pun join same macam punah jer harapan nak menang. kui3..
    psst.lisa cume ade 1 bag utk pergi kelas,1 beg utk pergi jalan2,1 beg utk pergi balik kampung. haha.tak mampu nak beli handbag banyak2 buat koleksi. yuyu belikan bole?nak yg polka dot tu. hihihih. joking!:P

    ReplyDelete
  26. cantek la beg2 tu semua yuyu~ ;)

    ReplyDelete
  27. huhu,inna pun rambang mata jdnya..geramnya,mcm nak beli terus handbag tu..semuanya comel2 dan ikut cita rasa inna..^^

    ReplyDelete
  28. sofea pun gila handbag sampai takde tampat dah nak letak.wuu

    ReplyDelete
  29. cantik2 handbag dia...hurm, mcm tahu2 je tgh cari handbag ni..kena terjag ni =] thanks yuyu

    ReplyDelete
  30. trima ksh yuyu syg krn telah membuatkn sy mengentan ngentan hentak kaki nak kan handbag. mulai dr hari ni sy akn mengumpul wang sebanyaknya utk beli berpuloh2 handbag cantek utk blagak dgn yuyu. kehkehkeh

    ReplyDelete
  31. AMBOI CANTIK2 NYA HANDBAG COLLECTION DIA :D

    ReplyDelete
  32. waa...rambang mat...cantik....yuyu,kita nk 1..wink2

    ReplyDelete
  33. Nak menjerit.. sangat best ni..saya da la gile henbegg~

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)