HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, May 3, 2011

Cabaran yang Yuyu Akan Alami.

Assalamualaikum ^^

setelah manusia lain dah bertukar tukar macam macam jenis cabaran 30 hari ni, yuyu pulak baru terkedek kedek nak buat. puihh. terasa masih tertinggal di zaman sebelum masihi pula. sungguh tak best rasa ketinggalan macam ni. ya. ia ialah 30 Days Challenge!

bukan apa. Cabaran 30 hari ini sebenar nya, sangat sangat membantu makhluk seperti yuyu yang asyik menghabiskan masa dengan melahap cekedis hingga terlentang. maka, saki baki masa yang sikit, takkan la nak buat entry panjang panjang kan.

dengan ini, 30 Days Challenge adalah cara yang terbaik supaya belog kita tak usang di mamah usia. di samping itu, boleh la membuatkan pembaca kenal kita secara lebih dekat lagi ye dak? maka dengan ini, InsyaAllah, setiap hari, yuyu akan lunas kan setaip cabaran di bawah.
Amik kat Google la. mana lagi -..-'
hebakk bukan?  jangan kata yuyu sahaja, korang pun cuba la juga supaya belog korang tak terkepam dengan entry yang sama untuk berabad lama nya. jom jom try.sebelum ni tengok Cik Epal buat. teringin pulak yuyu nak cuba juga. maka, cari punya cari tak jumpa juga, jadi search je kat Google. hmm.. asik bergantung dengan Google je -..-'

ada banyak jenis Cabaran 30 hari ni, tapi yuyu prefer *puihhh, speaking omputih la pulak* yang ni sebab , yuyu lebih suka menaip berbanding menepek gambar, susah nak pikir. lagi pun yang ni nampak mencabar.

malam ini, InsyaAllah yuyu akan mulakan dengan "Day 1-Your Current RelationShip". ish. macam eksaited kemain je nak taip pasal tu -..-' tapi yuyu takkan la tepek gambar je kan, yuyu akan taip la dengan entry yang macam biasa. panjang -..-' again.

jom la cuba juga!

ohh. lupa! jom Vote yuyu untuk DiGi WWWOW Awards dulu! kelik SINI untuk Vote ya :)
                                                      
terima kasih sudi bace ^^

76 comments:

  1. nak tengok gambar! plisssss...hehehehe~~

    ReplyDelete
  2. eh lupa nak cakap..gud lark ea yuyu..heheh~

    ReplyDelete
  3. menarik!! nak wat gak..tapi tunggu yuyu buat dulu..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh menarik tertarik memang da bom nih.. mcm nak try jugak ni hehe

    ReplyDelete
  5. all the best yuyu! (:
    nk buat jugak, tp tgu la dulu... bace y yuyu dulu.. teeheee :D

    ReplyDelete
  6. wah. xsampai seru lg nk buat --'
    kita tunggu setiap entry tu kak yuyu sementara masih ada sisa2 masa lapang ni.

    ReplyDelete
  7. menarik.. nak try lah,.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  8. mcm best je...nak buat la.. :) tp soalan 1 tu killer la..hahaha

    ReplyDelete
  9. nak try gak la..mybe pas final exam

    ReplyDelete
  10. mcmane nak wat 30day challenge nie ek? cube bg info skit?

    ReplyDelete
  11. hoho..gud luck yuyu tomey :P

    ReplyDelete
  12. aipp:) i bru jmpe u pnyer blog.blog yg cntik.:) bw me,syeikafarhana.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. kak yuyu! gud luck ya utk 30 days challenges nie...bez jua taw join nie challenge....
    at least, dpt la idea nak tulis apa kn..=)

    ReplyDelete
  14. he3, bagus utk yg xda idea nak tulis. Bagus3...

    Entry terbaru -> Bai Dengchun Jadikan Kad Setajam Pisau... (",)

    ReplyDelete
  15. 30 entry..kalo darab 12 bulan mesti 360 entry..pehh

    ReplyDelete
  16. nak kena try gak ke yerk... rasa cam xnk jerk...hehehe

    ReplyDelete
  17. haha. Yuyu, macam tau je.. Kiera baru je nak buat malam ni. cari kat uncle google gak lah kan =)

    btw, Yuyu, Kiera mintak maaf ehhh pasal tu.. tak berniat nak buat Yuyu nanges ='(

    ReplyDelete
  18. agak mencabar neh..
    hehe..gud luck sis! ;)
    i will do..but when?
    hehe...nenanti dah ready.. =)

    ReplyDelete
  19. good luck YuYu.....nanti CikMisi pun nk try la... hehehe

    ReplyDelete
  20. oh challenge ni pycah dah mampu buat sampai habis :)) gudluck kak yuyu .

    ReplyDelete
  21. Dah tahu la Yuyu nak taip entri ape lepas ni.. Tak saspen..hehe

    ReplyDelete
  22. wo.
    Gud Luck ngan celen tue..
    sy leh jd juri untuk menilai.
    hehee

    ReplyDelete
  23. wahh so good la sis.... bleh wat la nanti, insyaAllah

    singgah la belog kecik kami kalu free

    http://soidahsofi.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nak join jugak ahhhh..heheh..

    ReplyDelete
  25. macam seronk jeeee~ nak cuba gak laaa!! yeyeye :)

    ReplyDelete
  26. sounds interesting. macam nk buat juga...but..erghhh, nak exam da..kena focus belajar. takut buat mende ni, jadi ralat, tak blaja pulak.hehe. insyaAllah dah free nanti,nk buat juge.

    ReplyDelete
  27. xhebak r cabaran 30 hari..qbal nak wat cabaran 365 hari..ada bran????...


    gooodluck wahai kupu2 tak besar =D

    ReplyDelete
  28. huhu...selamat maju jaya yuyu :)

    kita pun tertarik nak wat cm tu gak :)

    ReplyDelete
  29. wahhhhhhhh perkongsian yg hebakkk!
    ekekeke....akak boleh cuba tak? kena katuk kepala ke idak eh

    ReplyDelete
  30. good luck....kalau rajin nanti boleh la nak try,hehheh

    ReplyDelete
  31. nape aku rase cam laen macam je bile ko nak menyahut cabaran ni..

    ReplyDelete
  32. saya nak try CABARAN 120 hari sesuai dengan cuti saya selama 4 BULAN. muehehehehe

    ReplyDelete
  33. kat mane nak crik cabaran ni? xpaham..contest ke?

    ReplyDelete
  34. if yuyu tak join pon, belog yuyu tak bersawang, slalu je yuyu update blog =p

    ReplyDelete
  35. wah..30 tip..rabak mata hackers..heheh

    ReplyDelete
  36. yuyu ,
    mahu join gakk hehe .
    blog naif
    http://cikeira.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-mencabar-diri-aku-yang-kerdil.html

    ReplyDelete
  37. yuyu..dah lama yuyu xdtg belog saya..rindu nk tgk komen yuyu kt belog saya..hahhaa..

    *xmalu betol :p

    ReplyDelete
  38. letak jela gambar comel yuyu tu..muka cam ayu raudah ! seyes xtipu.

    ReplyDelete
  39. cepat2 buat! kite tak sabar nak bace entry DAY:01...!!! :D

    ReplyDelete
  40. cam besh jeak...weeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  41. kalo x join pun, belog yuyu tetap berseri sbb yuyu rajin update ;)

    ReplyDelete
  42. Yuyu..hackers ada buat segmen...
    join la ye...

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/05/segmen-hackers-gambar-siapa-di-screen.html

    ReplyDelete
  43. wahh. nak try jugee lahhh ! hihi^^

    ReplyDelete
  44. nice2..tp yg no 29 tu..kena cari cabaran 30 untuk yg seterusnya dan seterusnya..haha..susah2..xD

    ReplyDelete
  45. TAK SABARNYA NAK BACA PASAL RELATIONSHIP TU.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  46. MACAM BEST JE.DULU NAK BUAT TAPI TADA IDEA YANG MANA BESHHH:D

    ReplyDelete
  47. yuyu, kite pon x pnah buat cabaran 30 hari bende nie tau huhuu

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum

    wah bagus kakak ni

    ReplyDelete
  49. leh amek x gambo nih?nak try gak! :p

    ReplyDelete
  50. haha..best3..nak join tp malas..haha..(=_=)"

    ReplyDelete
  51. ehh sy daa try tau.. tp y sng sket punye but tak b'kesudahan laa.. huu :( gud luck k :D

    ReplyDelete
  52. kite pernah tau pasal 30 days 2, tapi belum cukup masa nak fikir. hehe ;)

    ReplyDelete
  53. yuyu,gud luck 4 digi wwwow awards.. :)

    ReplyDelete
  54. 30 days?mcm tade mase je buat..-.-'

    ReplyDelete
  55. nak try jugaklaa.. cm best je.. :))

    ReplyDelete
  56. YAN PON NAK START BUAT LAH MULAI ESOK :D

    ReplyDelete
  57. menarik menarik. ni yg mcm nk cube nih. -_-"... tp bule ke?? huhu

    ReplyDelete
  58. nak cuba buat jugak.!!!!!!!!!!!!!

    >.<

    ReplyDelete
  59. hye kak yuyu.!
    nak try jugak larh. thee..
    tp kak yuyu dh buad lama dh pasal benda ney, still boleh join lagi kan.

    maw try tengok.! :))

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)