HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 19, 2011

Petang Yang Sempoi Dengan Hadiah Dari Blogger. Terima Kasih :)

Assalamualaikumm ^^


ehh korang. serius yuyu tengah senyum nampak gusi je sekarang. dah memang macam kanak kanak spastik bermain guli di halaman rumah. memang seronok kemain. tengah hari macam ni, minum Ice Lemon Tea. pehhhh. lagi pehhh sebab semua tu benda free .

pagi pagi lagi posmen bertandang dengan hajat ke Istana yuyu. haish. dapat satu bungkusan. ingatkan dari Blogshop yang sponsor hadiah untuk pemenang Ferrero Random GiveAway tempoh hari. bukan la. rupa nya, hadiah dari seorang blogger penyayang.



tengok! kemain banyak lagi kak risa kasi! semua nya teh. yuyu syak, pasti beliau ke Cameron Highland ni. sebab tu la beliau kasi yuyu Teh BOH ni. heheh. ada BOH Teh Tarik, ada BOH Ice Lemon Tea, ada BOH Ice Blueberry Tea. banyak kan kak risa kasi.


terkinja kinja yuyu tunggu tengah hari. sebab musabab nak bancuh teh dari Kak Risa ni. haish. dah tepat tengah hari, tak tertinggal sesaat yuyu bergegas ke dapur dengan kadar segera yuyu buat Ice Lemon Tea. memang tu pebret yuyu.

minum dengan cara lebih dramatic. siap pejam mata menghala muka ke kipas, biar rambut gerbang gerbang macam dalam iklan. minum air hingga rambut gerbang. -.-'

terima kasih kepada Kak Risa untuk tengah hari yang lebih sempoi dari sebelum ni. kalau harap yuyu nak beli, memang tak la. korang nak? tunggu la kalau yuyu ada mood, yuyu kongsi la dengan korang. tapi rasa macam tak mood nak kongsi. hehehe.

korang jom la singgah belog kak risa ni. blogger yang sangat penyayang. belog beliau sangat ringan, cantik  tak semak, dan yang penting, selalu update entry yang best . jommm singgahhh!

best betol. kebelakangan ni, banyak pulak blogger mintak alamat nak kasi hadiah. terima kasih semua. yuyu ni tak kisah. benda percuma, yuyu tadah dengan tangan je. heheh.

p/s : sambil taip entry, sambil minum Ice Lemon Tea sampai pejam mata mengada ngada ^^

Terima kasih sudi bace ^^

90 comments:

  1. wah2 banyak barang baik tuh..meh le sikit haha..

    :: Average ::

    ReplyDelete
  2. jeless gn yuyu....:p
    nak jugakkkkk....

    ReplyDelete
  3. malam nih nak rompak rumah yuyu lantas mencuri semua teh! bahahahahahaha! (gelak jahat sambil angkat2 kening)

    ReplyDelete
  4. hah?????????? dah sampai eh
    alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    sedap eh...kalau nak lenkali akak kasi ye sayammmmmm:)

    ReplyDelete
  5. bertuah nyaaaaaaaaa yuyuyuyuyuyuyuyu :)

    hehehe

    ReplyDelete
  6. saya org pertama kiss yuyu..yeah..amboi...adik shuker teh yer?

    ReplyDelete
  7. bestnya. byk dpt.
    prommote blog kita pulak tp xda pa bule bg.
    bg senyuman je :)

    ReplyDelete
  8. bestnya. byk dpt.
    prommote blog kita pulak tp xda pa bule bg.
    bg senyuman je :)

    ReplyDelete
  9. wooowwww~untung nya...nak sikit

    ReplyDelete
  10. adehhhh....shhhhhh, saye pekerja aka coolie kat BOH lah dear:)
    sayang kamu!!!

    ReplyDelete
  11. uaaaa.. bestnya bestnya.. haha..

    ReplyDelete
  12. wah...beshnye
    ni yang wat jeles ni..:-(

    ReplyDelete
  13. jeles lah dgn yuyu nie.asyik dpt benda free je :( tu lah, comel sgt mcm kanak.sbb tu org suka je nk bg mcm2 x)

    ReplyDelete
  14. waaaaaaaah...yuyu..nak sket boleh..huhu...suke la flash header yuyu...brapa hengget ya tempah kat ayeem? flash yuyu siap boleh maen sorok2 lagi..chumeeyynyaaaa :)

    ReplyDelete
  15. bestnye
    untung kak yuyu

    rezeki melimpah

    ReplyDelete
  16. syoknya dapat barang dari cameron lagi tuu....

    Kak yuyu...
    Fadah dah add link kak yuyu kat bloglist Fadah..

    Jom kita xchange link nak x?
    http://belogfadah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. bestnya dpt hadiah..nak jugakk..hehe..

    teh boh blackcurrent tu menarik perhatian betul..

    ReplyDelete
  18. best nyew dpt adiah..nak jeles ngan yuyu nie...jom la kongsi sikit dgn hani teh tu..nak ckit =)

    ReplyDelete
  19. mintak ampun, mintak maaf...
    cik yuyu kena yag...



    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

    ReplyDelete
  20. k.risa mmg sgt baik hati...
    untungnye yuyu....=))

    ReplyDelete
  21. wah bestnyaa,... nak jugak!! ggrrrr...

    ReplyDelete
  22. http://hasrisa.blogspot.com/2011/04/aura-positive-dari-yuyu.html
    terus buat entri untuk my beloved sistah!! thanks dear:)

    ReplyDelete
  23. beshnye yuyu dapat adiah tue...
    jeles fyna..
    ;)

    ReplyDelete
  24. ice lemon tea 1 yuyu!!dahaga la plak ptg2 cm ni

    ReplyDelete
  25. ayaq teh!!
    lame xminum teh boh tu!
    kak yuyu blanje ann!
    hihi <3

    ReplyDelete
  26. wah..seronoknye dapat hadiah selalu..:D

    ReplyDelete
  27. demmmm dpt hadiah plak..

    ish jeleshhh...@__@

    ReplyDelete
  28. Dah lama tak dapat hadiah dari kawan2. Rasa rindu ja nak kembali ke zaman sekolah. Dulu ramai peminat. Huhu..

    Blog Sharifdez

    ReplyDelete
  29. harini birthday sha , tapi kak yuyu yang dapat hadiah , jeles :(

    ReplyDelete
  30. bestnyerr dpt hdiah... na jg.......

    ReplyDelete
  31. uwa..jees..nak teh jugak..hehe ^_^

    ReplyDelete
  32. iyela...yuyu kn rmi pmnt...tuh yg ramai bg adiah

    ReplyDelete
  33. wahh jelez ;p

    la la la~ dtg nk pomot contest nih ;)
    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/04/contest-gambar-desktop-lappy.html

    ReplyDelete
  34. wah...dah boleh bukak kedai teh ni...
    aci..teh ais 1...hahaha...

    ReplyDelete
  35. waaaa... untungnye bile da ade peminat tegar kak yuyu ni... hihi

    ReplyDelete
  36. seronoknye jadi yuyu zulaikha nie.. nak rase sket.. suke yg blackcurrant tu.. sedap!! hehee

    ReplyDelete
  37. wawawahh... btuah ye cik puan ni ^^'

    ReplyDelete
  38. teh O sedap di minum bersama biskut kering tau, hehe =)

    ReplyDelete
  39. best kn dpt hadiah.. hehe.. N'way ur header is awesome... yuyu wat sendiri ke?... follow u... hope u do the same =)

    ReplyDelete
  40. heeee,,comelnye kak yuyu nie

    wahh best tuh sedap2,, wow :D

    minum sambil rambut gerbg2 ?? ta leyh ta tahan ayt tuh kak yuyu ;p hehe

    ReplyDelete
  41. xde ke gambar mase tengah layan iced lemon tea yuyu?Lukis pon jadilah..hehe

    ReplyDelete
  42. Adi Zhaf : hahaha.. amik semua pun tak pe ^^

    ReplyDelete
  43. ✿❤Cik Izan❤✿ : tak lehhhh! tak lehhhhh! huhuhu :P

    ReplyDelete
  44. yatie's EPISODE : pehhh! jahat gila! nak nages arrr!

    ReplyDelete
  45. risa: okay.. teh tu dah habes.. sila antar lagi :P

    ReplyDelete
  46. bertuahhh badann,..bace Bismillah ye yuyu sayanggg,..jgn lpe,..

    ReplyDelete
  47. miss nadya : hahahah... tak tak ^^ akak salahhhh :P

    ReplyDelete
  48. azrijohan : awak kena amik sikitttttttt je :P

    ReplyDelete
  49. risa : heheheheh... akak ni.... saye nak lagi :P

    ReplyDelete
  50. im sori to say dis but,,budak kecik lagi kecik ta elok minum teh..WAKAKAKA..

    ReplyDelete
  51. wahhh bestnyer dpt hadiah,^^ nk address kter x? leh kasi present lak kt kter..hihihi ** btw i folo ur blog n be ur lovely followers yg ke 6365!! wOww!!

    ReplyDelete
  52. Wahh murahnya rezeki yuyu..
    Alhamdulillah.. :-)

    ReplyDelete
  53. ekekeke...mau lagik?? sila datang banting ye...akan ku mandikan kamu ngan teh...boleh2 anytime dear...

    ReplyDelete
  54. banyak nyeh tehh...kite dah lahh teholic..kahkahkah(bahase ape tuh?)

    ReplyDelete
  55. bestnye dpt adiah, akak nak satu bole yuyu??

    ReplyDelete
  56. aaaaaaaaaaa beshnyer...air teh boh..wuwu

    ReplyDelete
  57. yuyu~~saya dapat juga!! nanti nak wat entry mcm yuyu..:P

    ReplyDelete
  58. rezeki melimpah2...di ladang gandum...opss...silap plok...melimpah2 di rumah yuyu...nak sikit boleh...(dgn x malunyer mintak...hahahaha)

    ReplyDelete
  59. hai yuyu...salam kenal..bestkan dpt hadiah..dah mcm artis..jom singgah

    ReplyDelete
  60. FUYYOOHHH.BESTNYA JADI SIS YUYU.TEEHEE.MEYH SINI POS KAT YAN 3,4 UNCANG.KEHKEH XD

    ReplyDelete
  61. BANCUH TEH UNTUK SATU LANGKAWI LAH. XD

    ReplyDelete
  62. mak aii banyaknye..share2 sikit..hehe

    ReplyDelete
  63. bestnya dpt hadiah dr rakan blogger camtu je. hehe

    ReplyDelete
  64. i jealous :/
    baik you bagi i hadiah sekarang! sebb i join contest apa pun tak pernah dpt hadiah ok

    ReplyDelete
  65. yuyu!!!!kite ada something special utk yuyu... hope u'll like it :)

    tgk kt sini k:
    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/04/lukisan-chumel-untuk-seseorang.html

    ReplyDelete
  66. wah!banyak betul! untung lah yuyu..sebulan minum tea free. =)

    ReplyDelete
  67. wah..untung yuyu:P
    klu saya, bg balasan kasih sayang je la..hhaha
    love as a consideration..isnt it?haha

    ReplyDelete
  68. MESTI SEBULAN SIS YUYU KENE MINUM TEH XD

    ReplyDelete
  69. Assalamualaikum

    bestnya akak dapat banyak hadiah.ramai betul peminat akak ni

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)