HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, April 23, 2011

Soalan

Assalamualaikum ^^

ni la pari pari Yuyu Zulaikha.



Yuyu Zulaikha? kenapa Yuyu Zulaikha? nama betul ye?
nama di beri oleh mak bapak yuyu adalah Asmidayu Zulaikha. mulanya orang panggil Ayu akibat yuyu adalah perempuan yang sangat ayu lagi sopan santun menghormati orang tua. namun, setelah lama berabad dulu, kawan kawan tukar panggil Ayu ke Yuyu. ni juga tak bermaksud yuyu adalah kakak kepada YuYu Hakusho. siyes tak de sangkut paut.

berapa umur yuyu?
yuyu teah di lahirkan pada 22may2010. masih lagi bayi comel -..-' tak la. pada 22may1989. dan di sebabkan di lahirkan pada tahun 80an, jiwa retro dan klasik sudah sebati dengan yuyu. bukti nya, yuyu menggunakan "choomel" instead of "comel".


berapa tinggi yuyu? kenapa macam rendah je tengok gambar yuyu kat FB?
derr. wa touching derr bab bab tinggi ni. supaya korang tak tanya lagi, tinggi yuyu adalah 140cm. ya. ia genit. tapi siyes yuyu rasa ia choomel. *sedapkan hati*


Izamir Rizdhuan tu laki masa depan yuyu ye? sebab tengok kat sidebar yuyu.
hoishhhhh! simpang enam jalan semarak la! kang marah pulak laki masa depan yuyu. sebenarnya, beliau adalah rakan niaga  belog yuyu. jiran belog la macam abang bengg bengg boom dengan pak cik mat tak berapa gebu. idea pak cik mat tak berapa gebu. kami tukar tukar feed blog, supaya saling membantu traffic kan. korang pun boleh buat. cari rakan blogger buat macam kitorang.

macam mana yuyu boleh update kerap sangat belog? tak ada keje ke? tak study?
yuyu kerap  update belog adalah di sebab kan yuyu adalah pelajar yang mengalami cuti semester selama 2 bulan. di saat cuti semester ni lah yuyu berusaha sedaya upaya nak dekatkan diri dengan blogger. isi masa lapang. lebih bagus dari lepak kat Tesco 6 jam kan. nanti dah study, susah la nak update.


Yuyu Zulaikha ni adik Hanis Zalikha ye?dari segi nama okay.
hmm. soalan paling kerap. -..-' padahal yuyu la sepatutnya kakak. yuyu 22 tahun beliau 21 tahun. haish. kitorang tak ada kaitan langsung. yuyu kenal beliau. beliau pun kenal yuyu.... punya Meatball.

Terima kasih sudi bace ^^

79 comments:

  1. yuyu..sama tua la kita..hahahahhaa!!!~

    ReplyDelete
  2. haha..modal nak tanya yuyu,kami nak tengok gambar bf yuyu..kalau tak de gmbr,kenalkan biodata dia..kita terjah!!

    ReplyDelete
  3. yuyu....kite same la thn 1989....xjd nk pgil kakak...hehehe

    ReplyDelete
  4. yuyu..mai saya masak cekodok utk yuyu..hahaha!!~

    ReplyDelete
  5. setuju! nak tgk gambar bf yuyu...lalalalaallalla!!~

    ReplyDelete
  6. yuyu..jgn sedih ye. atien pun agak rendah jugak. som kita geng. :)

    ReplyDelete
  7. SaLaM YuYu...

    PaTuT La MuKa MaCaM aYu RauDHaH... HeHe!~ aYu2... (^_____^)V

    JoM Baca KisaH BeNaR... GoSiP2!~ (^_____^)V
    http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/04/oh-kisah-si-tuttt-dan-tuttt.html

    ReplyDelete
  8. kakak rupanya yuyu nih..
    wuuu kaka yuyu..
    tak sngka da tua upernyer..
    hikhik..
    paper pon ttp comel mcm 16 taon..
    siyes ta tpu!

    sha yg br nk msuk 19 nih muka da mcm 46..
    perghh bedarah bila ad yg pgei puan n tnya da bp ank..
    sob2 :(

    berbhgia la kak yuyu bersama kak yuyu punya ktggian n wajah yg awet muda toh ^__^

    ReplyDelete
  9. orang yg lahir bulan mei mmg chmel ker ?
    . HAHA ^^
    rajin kak yuyu jwb sume soklan2 uh ,
    gud ~~

    ReplyDelete
  10. YUYU NAK TANYA!

    1)BERAPA BANYAK BELOG YANG YUYU FOLLOW?
    2)BERAPA BERAT YUYU?
    3)YUYU BELAJAR KAT NE?
    4)YUYU NI ANAK BUAH KANDUNG ABANG BEN KE?

    ReplyDelete
  11. owh.. tua suda eh.. haha..
    ceh.. asyik meatball jewp.. tuka lain tuka lain.. softball ka, basketball ka.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. eh kakak ghupanya!

    comel macam adik :)

    awet muda LOL!

    eh kakak comel, datang la belog kite, dah berjanggut tunggu kakak comel tak datang2 ponggg T____T'

    http://bungalullaby.blogspot.com/

    *nanges*

    ReplyDelete
  13. laaa... baru 22 taun ka? hahaha.. ingat tua dah... sebab caqa tulih entri macam otak veteran... huhuhu... pa2 pun... hg comey! hahaha...

    ReplyDelete
  14. kak yuyuuuu !

    perbezaan tinggi kita 9cm.. yesss! ingatkan alia paling cenonet! kak yuyu lagi cenonet!



    bfday kita selang 2 hari je! alia punya bufday 20 may! wuuuu~ serasa bangga di situ..


    lagi2.. berat! kak yuyu 32kg kan? oke..alia lagi berat..



    soalan:
    jap! fikir dulu..
    ;p

    ReplyDelete
  15. akak same umo dengan along upenya
    baru tahu

    akak tetap comel

    ReplyDelete
  16. orang kedah mai jengok ni.hehe
    best nak mapuih kot asyik dapat hadiah ja.peminat pon ramai.kak yuyu tinggai kat belah mana ek?bella orang jitra ! ^_~

    ReplyDelete
  17. yuyu lg tua dari hanis zalikha rupanya. huhu. dah undi yuyu dah. good luck :)

    ReplyDelete
  18. hahah , kak yuyu kumpul soalan keh ,
    express jawabnya !?
    loe it ,yeah :)

    ReplyDelete
  19. patut lah rajen update belogg . tgh semester break rupenyee . btw, kak yuyu chooomel (:

    ReplyDelete
  20. ayuu..:)

    yuyu shawls dapat x lg??:)

    nak mintak semua tolong VOTE ayu ye..ONLINE SHOP OF THE YEAR..
    http://ayucintakamu.blogspot.com/2011/04/vote-ayu-yeronline-shop-of-year.html

    ReplyDelete
  21. kakak tapi muka cam budak budak! comel! HAHA

    ReplyDelete
  22. peacee !!! :)
    yuyu same tahun lahir dengan BP ^_^

    ReplyDelete
  23. kak yuyu nampak comel sebab tu org igt adik kak hanis zalikha. kak hanis zalikha comel jugak tp die mcm more matured je hehe :D

    ReplyDelete
  24. tu dia bertambah la soalan kt komen ni yuyu kena jawab. azie nak tanya gak. cmne abg ben bole jatuh cinta ngan yuyu.hahaha

    ReplyDelete
  25. jawapan anda tiada dalam skema pemarkahan.harap maklum

    ReplyDelete
  26. Muahahah.*tanak komen.Nak nyemak je kat sini...

    ReplyDelete
  27. hanis zalikha tinggi bebeno, tu yg dorang ingat hz tu lg tua dr yuyu, kan? hehe =)

    ReplyDelete
  28. kene pnggl kak yuyu la ni...hehehe

    ReplyDelete
  29. OMEYGEEEEEEYY

    kakak rupanya .patutlah ramai org pgl sis . hai sis yuyu imut .ngehngeh

    ReplyDelete
  30. ala...comel nye tinggi kak yuyu..auni pn rendah comel2 gak.HAHAHA. 159 cm ;p

    ReplyDelete
  31. ala...comel nye tinggi kak yuyu..auni pn rendah comel2 gak.HAHAHA. 159 cm ;p

    ReplyDelete
  32. skang akak dah tau mcmmana bleh jadi yuyu zulaikha..

    ReplyDelete
  33. KAK YUYU.KITA ADA DUA BENDA YANG SAMA.KAKA YAN LAHIR 1989 JUGAK.22 JUGAK.TAPI MUKA DIA TAK SECOMEL SEKIUT KAK YUYU.THEN,KITA LAHIR BULAN SAMA.MAY.CUMA YAN 12MAY.MUAHAHA :D

    ReplyDelete
  34. KAKA YUYU,YAN BARU TAU YANG HANIS ZALIKHA TU 21 TAHUN.INGATKAN DAH 23,24.KEHKEH XD

    ReplyDelete
  35. yay yuyu. kite sebaya... tapi kite muda cikit dari yuyu. heheh... ;)

    ReplyDelete
  36. kak yuyu lebih tua dari hanis zalikha??hehe..kak yuyu tampak lagi muda..hoho...kak yuyu amek course apa???

    merdelpunyerstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. same ke muke yuyu dengan hanis zalikha ?? ngeh2 =P

    :: Average ::

    ReplyDelete
  38. perghhhh kakak rupanya yuyu ni. hahahaha. hye kakak. saya budak kecik lg haha.


    from:

    adik epal


    :D

    ReplyDelete
  39. soalan ni kena jawab..x jawab lina tepuk montot : kenapa yuyu comel? k bai :P

    ReplyDelete
  40. soalan tambahan yg berkaitan dengan entri artis tu..

    kak yuyu ada bau2 bacang dgn artis tu x?
    dh lar satu negori.
    jawab2. kita tunggu next entry tuk tau jawapan :P

    ReplyDelete
  41. dh 22 tu.
    tua dh tu.
    xlama lar nk makan nasi minyak :P

    ReplyDelete
  42. yuyu amek kos pe?
    stdy katne?
    ble nak tnjk pic lelaki masa hdpn yuyu?

    heee ^_^v

    ReplyDelete
  43. kak yuyu sama tarikh lahir dengan aida tau tau.jom celebelate cecame.

    ReplyDelete
  44. hahaha..den jeq tw sape laki masa hdpn yuyu tuh..muahahahaa

    ReplyDelete
  45. bile kite nak jumpa??tak sabar nak amek cekelat ni..haha XD

    ReplyDelete
  46. yuyu..tahun KITA SAMBUT BEDAY SAMA LAH YER!... sebab eka punya bday 22hb mei 1988....muahahahahahahaha

    ReplyDelete
  47. Eyhh..

    'Asmida' tu kalo tak silap, heroin cite Ali Setan..

    memang besar pengaruh cite tu pada masa dulu.. hehe..

    ReplyDelete
  48. oh, muda lagi yuyu ni. KAMI ingatkan dah tua, heee. :)

    ReplyDelete
  49. miss.Addin: ishh.. jgn cenggtu ^^ yuyu malu la :')

    ReplyDelete
  50. Korie : kehkehkeh... okay.. itu jawab di entry nanti ^^

    ReplyDelete
  51. Bella Bell: grrrr! same muda la! ishhh ^^

    ReplyDelete
  52. Rozuan Ismail : hamboii komeeeee! tak mo! kawen nanti baru tunjuk! hahahah..

    ReplyDelete
  53. grr ! la yuyu 89 ke? aha engt kan sama umo 21. hee comey ! pkwe titi cakap kite lebih kurang je. ahak ! tinggi pon macam lebih kurang je 141. hehe

    ReplyDelete
  54. sumenyer akn jelas lau korang bc dr first blog yuyu..time cinte cintun tu..:)xbf die yg ensem tu..heee

    ReplyDelete
  55. ha3, yuyu hakusho, mcm pernah dgr nama tue...

    ReplyDelete
  56. erksss...ai dah lama tau dah
    hahahaha...
    eh. dah balik KL eh? wahhhh boleh lah kalo nak jumpo

    ReplyDelete
  57. sweet lagi guna nama yuyu tu..ayu tu x pemes. hee

    ReplyDelete
  58. besday kte dekat2. kte 26mei. leh ar sambut sama. hehehehe

    ReplyDelete
  59. i loikkkeee soalan yg dgn IR tue..huhu...menangis xbersyair la lelaki mase dpean yuyu.. :)

    ReplyDelete
  60. eh.. hanis muda drp yuyu ekk??? apasal nampak yuyu jauh muda dari dia??

    ReplyDelete
  61. hai kak yuyu! hee. saye muda 4 bulan dr kak yuyu. ngee

    oh, btw, nak tnya ni. yuyu study kat mna ye? kenapa dah cuti? huhu

    jeles sbab saye tak cuti lg. waaaa

    ReplyDelete
  62. Baru lepas tengok dua-dua vblog yuyu. @@ tahun rupanya. Adik kak eima lah. adeh, tetibe nak bahasakan diri akak. hehe.

    nih pon search google nak tau umur Yuyu sebab dalam blog nampak cam budak lepas SPM. Comel sangat.

    Sori kalau yuyu terasa, tapi seyes..dalam gambar lagi nampak yuyu matured sebab nampak muka yuyu je, bila tengok vblog, baru tau yuyu nih comel je orang nya.....

    ReplyDelete
  63. KAK YUYU SEBAYA DENGAN KAKAK YAN.TAPI KAN,MUKA KAK YUYU MUDA GILAA.SERIES.NANTI MESTI AWET MUDA KAN :D

    ReplyDelete
  64. KAK YUYU,UNIVERSITI MANA ? COURSE APA ? :D

    ReplyDelete
  65. Assalamualaikum

    sedapnya nama penuh akak

    ReplyDelete
  66. kak yuyu,kak yuyu....akak u mane eh?saya dah lama tertanya2 nih...hehehe

    ReplyDelete
  67. kak yuyu,kak yuyu....akak u mane eh?saya dah lama tertanya2 nih...hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)