HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, April 30, 2011

Kini Yuyu Telah Jatuh Cinta. Jiwangggg! Jiwanggggg!

Assalamualaikummm ^^

Thai Silk  dari Butik Pink Ku 
          
ohh hari ni yuyu nak kongsi lagi sesuatu yang hebakk! yeahh! ia sangat hebakk sebenar nya. ia memenuhi keinginan seluruh wanita dan remaja. sangat sangat sesuai di jadikan Blogshop pilihan untuk setiap hari! Butik Pink Ku. wahh. nama blogshop ni pun dah buat kita jatuh hati kan ?


apa yang best kat Butik Pink Ku ni? lagi korang tak singgah sendiri, lagi tu la korang tak tahu tau. selalu orang tanya kat yuyu, mana nak dapat Inner Neck. siyes yuyu dah cari bersepah seluruh celah bedah dan celah pok cik Karim, tapi tak jumpa jumpa pun.

tapi, di Butk Pink Ku, memang ada! macam macam warna pulak tu. dan Fabrik nya sangat sangat bermutu tau. maka lepas ni, boleh la nak ber Style lebih sikit kan. nak pakai macam Hana Tajima pun dah tak kisah dah sebab musabab ada Inner Neck yang tutup leher ni.


selain daripada itu, macam mana jenis Shawl ada di jual. yang best nya, kebanyakkan shawl yang di jual, besar dan labuh tau. boleh la pakai nanti, tutup dada kan. yang terbaru di tawarkan oleh Butik Pink Ku ni adalah Italian Silk. pehh! vintage habis la lepas ni kalau pakai!


ini pulak Thai Silk pulak menjadi kegemaran yuyu. siyes yuyu suka sangat. Fabrik nya tak licin dan tak kasar. pendek kata, Thai Silk sangat sangat mudah di gaya kan. tak perlu nak gosok tau tak! lilit lilit sikit guna Inner Neck, nahhhh.. siappp!


kalau korang nak cari Inner, tok sah kat tempat lain, sini pun ada tau. dah la harga murah, fabrik terbaik, kaler pun ada macam macam tau. siyes tak susah susah nak cari tempat lain  la. sini pun ada. tengok la gambar kat atas tu pun dah tahu kan.

untuk kawan kawan blogger perempuan yuyu, Butik Pink Ku memang sesuai di jadikan Blogshop pilihan. memang tak di nafikan. perkhidmatana Kak Fara ni *kakak tu oiii, nampak macam remaja gitu!* memang terbaik la yuyu cakap. semua nya akan berjalan dengan lancar.

shawl yang di jual ada banyak pilihan dan banyak warna. ada pelbagai shawl yang kita tak pernah tahu sebelum ni. dan sangat sangat style yuyu cakap! kalau korang rasa yuyu tipu, saje nak ampu ampu supaya korang beli dengan memkhinzir buta, tak pe la. singgah lah sendiri, senang cakap.

kalau untuk lelaki pulak, apa lagi, untuk hadiah Hari Ibu ni, belikan lah satu tudung untuk emak korang. ada tudung biasa, ada shawl labuh labuh, macam macam gaya la. kalau yang ada isteri tu, beli lah intuk isteri. pasti dorang terharu.

tapi lagi terharu kalau korang belikan untuk yuyu, sebab yuyu sangat fleksibel. boleh terima barang free -..-'

ehhh! korang tunggu ape lagi! kang Sold Out kang, nyesal pulak! dah dah! jommm Singgah Butik Pink Ku dengan kadar lebih segera! jommmm! 

untuk tengok lagi banyak pilihan shawl, boleh lah terus ke 
tapi siyes yuyu cakap, yuyu berpuas hati sangat dengan Butik Pink Ku, sebab yuyu juga pengguna shawl dari Butik Pink Ku ni. InsyaAllah, di jamin korang akan berpuas hati tau!


ohh. lupa. sebelum korang singgah ke sana, kan lebih bagus korang Vote yuyu dulu untuk DiGi WWWOW Awards ni. heheh. kelik SINI untuk vote ye kawankawan.
                                                      
p/s : dari tadi tidur akibat penangan durian. T_T sampai hati durian. 

terima kasih sudi bace ^^

47 comments:

  1. shawl upanyer...hehehe..cantik3...jugak yer

    jom join
    Segmen : Mari Promote Blog

    ReplyDelete
  2. puteri ayeem nak inner pink satu! haha

    ReplyDelete
  3. titew nak beli jugak...

    yuyu boleh ajar titew cara nak pakai shawl x?

    hehe


    Entri Terkini: Aksi dalam video ini sangat melampaui batas !

    ReplyDelete
  4. GILA. bagus kak yuyu buat entry nie. saya juga tercari cari ~ hee

    ReplyDelete
  5. WOOOWW cantik laaa..nak beli taapiiiiii.....duit tengah hancus ni huhhuu

    ReplyDelete
  6. haha,. Ingakan apa meh..
    kak cek suka la yg nih.. haha..

    ReplyDelete
  7. kan cantik kalo gadis melayu pakai tudung.. hehe

    Entri terbaru:
    Apa Itu SPAM?

    ReplyDelete
  8. he3, mcm2 pilihan ye kat sana. Nsib baik lelaki, kalo x sambar jgk sehelai dua...

    Entry terbaru Kondom - 12 Cenderahati Pelik Sempena Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton... (",)

    ReplyDelete
  9. haha, ingatkan jatuh hati kat boipren!! hehe hurm, nice2!! kalau tok ni puan, dah lama sambar!!

    ReplyDelete
  10. woahh!! thanks yuyu.. dah la ma shira cari blogshop yg dpat jual inner neck and pashmina yg besar lgi dpt tutup dada. thanks yuu!! i love u vry stronglah!! hahaha..

    --> fact about friend

    ReplyDelete
  11. woahh!! thanks yuyu.. dah la ma shira cari blogshop yg dpat jual inner neck and pashmina yg besar lgi dpt tutup dada. thanks yuu!! i love u vry stronglah!! hahaha..

    --> fact about friend

    ReplyDelete
  12. engadkan boyfriend baru laaa td (:

    ReplyDelete
  13. OKAY,WARNA YANG DIA ADA SEMUA MENARIKKKK GILA.MACAM NAK JUGAK T_T


    RANDOM GIVEAWAY.GRANDPRIZE RM100,COKLAT BROWNIES,REVIEW BLOG ;D

    ReplyDelete
  14. KAK YUYU,GAMBAR YANG TAK PAKAI SPEC TU KAN SERIES CUTE GILA!MATA BULAT.GIGI COMEL.RASA NAK CUBIT2 JE PIPI :D

    ReplyDelete
  15. ciett...igtkan nk tunjuk pakwe td hohoho:)

    ReplyDelete
  16. best nyer,..nak shawl,..pe kate kak yuyu lah belikan tok kite,..haha! okay,..men2 je,..XD

    ReplyDelete
  17. KAK YUYU! TAK NAK BUAT TOTURIAL KE?

    HEHEHEHHEH, SAJE NAK GEDIK SOH KAK YUYU BUAT

    TAK MO CARI, HHAHAHHAHAHAH


    p/S : COMEL!

    ReplyDelete
  18. wahh sy mmg tgh cari inner skrg ni. hehe

    ReplyDelete
  19. Yuyu, pomot la pulak barang yang orang lelaki boleh pakai jugak..hehehe

    ReplyDelete
  20. yuyu nti wt la tuto nak kai shawl pe bagai..syieda nk try jgk :)

    ReplyDelete
  21. yuyu dah boleh jd duta blogshop tu dah..hehe..comel jerrr...

    ReplyDelete
  22. tenkiukkkk!! dah lame carik shawl lelawa .. hoho@

    ReplyDelete
  23. tenkiukkkk!! dah lame carik shawl lelawa .. hoho@

    ReplyDelete
  24. thanks for the info yuyu!!! terus terjah!!;)

    ReplyDelete
  25. aaarrrgghhh,tidakkk,.mate CN semakin rbun,..pergghh,gile kentang,.cmne nk plih ni,yuyu,.help2,.hehe

    ReplyDelete
  26. singgah jenguk thumberlina yg comey..

    ReplyDelete
  27. owh~ comelnye itu gmba tudong ijau... i loike~ ^^

    Shawl custom made mmg mostle besaq sket dr shawl biase,,, sdp pkai.. ^^

    ReplyDelete
  28. kak yuyu sangat cumel! cam ayu raudhah :)

    ReplyDelete
  29. sgt comel yuyu!!!!dtg singgah n follw yuyu...:-)

    ReplyDelete
  30. shawl untuk lelaki ade tak? hahahaha

    ReplyDelete
  31. http://blogcintafaza.blogspot.com/

    kamoo chomel!!

    ReplyDelete
  32. org comei pakai apepon nmpak comei :)

    ReplyDelete
  33. nasi shawl..
    ingtkan ngan bf mane ntah.
    selamat2(lega)

    ReplyDelete
  34. Uiyoo.Rambang oh mata! i like it, like it.

    ReplyDelete
  35. sweet la yuyu punya header..
    boleh gerak-gerak gitew ;)

    ReplyDelete
  36. kenapa yuyu je tak jadi model tu? huhu. yuyu tulus tah yuyu masuk contest..tapi tak paksa...kalau free bolehlah...hehe. serious its ok to me
    :)

    ReplyDelete
  37. tang warna yang best tu.. sume warna ada..senang nak pilih..tapi ika tak pakai shawl..

    ReplyDelete
  38. lorh~igtkn sal jiwang@~hohoho
    lyan je la...zaaaaassssssssssssssss

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum

    nak kena melawat blogshop ni jugak la

    ReplyDelete
  40. TUAN SHAWL MACAM MUKA KAK YUYU SIKIT2 :D

    ReplyDelete
  41. RANDOM GIVEAWAYS DAN RM100 MASIH DIJALANKAN

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)