HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, April 9, 2011

Haters Situ Sana Sini.

Assalamualaikum ^^

lama tak buat entry pasal haters ni. HATERS? uish. banyak tu. ya. memang berduyun duyun yang membenci Yuyu Zulaikha ni. sampai mereka boleh buat segerombolan pembenci Yuyu Zulaikha lalu berparty besar besaran bersama sama mereka.

pasti kepala otak korang berkepul kepul dengan awan choomel lalu membayangkan pasal hal ni kan. heheh. macam ni, biar yuyu biar ia lebih jelas ya anak anak.

belog yuyu adalah 90% pasal diri yuyu, kehidupan yuyu, pasal yuyu terkinja kinja, pasal yuyu frust menonggeng tak boleh makan Meatball, pasal yuy marah akan kucing oren melintas jalan, pendek kata pasal yuyu. tak ada langsung pasal Yuyu benci Meah atau Yuyu benci Sepiah.

tapi tetap salah.

mai pulak satu entry yuyu pasal tips tips, pasal apa yang yuyu dah belajar di kelas untuk di kongsi bersama, pun salah. kata nya, tak cermin diri sendiri nak nasihat orang. pulak dah. ada saja yang tak kena.

yuyu tepek muka besar gedabak kat belog kerana bagi yuyu, belog yuyu pasal kehidupan yuyu, takkan la nak tepek muka Pisang kan. alahai. mula la buat entry kutuk kutuk, Yuyu zulaikha bajet cun. hmm. serba tak kena jadi diri yuyu ni.

yuyu beralih arah, dari tepek muka besar gedabak di belog, kepada melukis doodle, agar mulut mulu orang akan makin berkurang nganga canang pasal orang. tapi tak puas juga, cakap yang doodle yang yuyu lukis hudoh bajet tiru Zack Zukhari. haa pulak dah. salah juga.

yuyu update entry 3 kali sehari sebab yuyu tengah cuti semester, ada kelapangan dari dok mencari kesalahan orang, lebih baik yuyu buat sesuatu yang berfaedah. dari belog, ada juga duit untuk bayar broadband setiap bulan yuyu kan. tapi tetap salah.

cakap meluat dengan xuxu zabedah asik post 10 entry setiap minit  gila traffic ke hape. haa pulak. pernah 10hb Mac yuyu ke Penang  berehat berbelog selama 5 hari. sebab ada event dengan kawan kawan. pun salah, siap komen "ehh, tak tahan dengan cik anon kecik yuyu". pehh pulak dah.

yuyu buat kontes guna duit pertama Nuffnang yang yuyu dapat, niat nak share dengan pembaca yang selalu bagi sokongan dengan yuyu, tanpa paksaan suruh korang join, pun salah, konon nya yuyu gila traffic dan yuyu ni bajet orang ramai nak join.

yuyu bagi korang hadiah Ferrero dan ada sponsor dari 3 Blogshop, pun salah juga, siap buat entry "blogger femes miskin bagi hadiah sponsor, kejadah, duit sendiri takde ke?" haa. pulak dah. serba tak kena jadi Yuyu Zulaikha ni.. *jomm JOIN, sempat lagi tu, -.-'*

gambar yuyu tak pernah yuyu nak kacau atau kutuk gambar orang, nahhh ambik! habuan untuk orang yang tak kutuk orang, gambar yuyu di edit jadi gambar BABI. sedih nya bukan kepalang. tengok diri sendiri macam tu.  suruh remove tak nak. biar je la.

pun gambar gambar yuyu yang seksi meksi pepsi dulu kala waktu zaman purba yuyu, di gali habes habes, dah jumpa, tayang pulak kat umum. pakat ramai ramai maki yuyu. kutuk kutuk yuyu, haaa pulak. bukan nya nak sokong yuyu berubah pakai tudung ni.

yuyu buat entry pendek pendek salah, kata yuyu ni anak murid Xifu yuyu, update kerap isi hampeh. buat pulak entry panjang panjang, kena pulak maki, "ko syok sendiri ko xuxu? ko ingat ade orang bace ke weh?" haa pulak dah.

yuyu sibuk singgah belog orang siap komen pabila ada yang ajak yuyu singgah belog, ada yang yuyu tak sempat, bukan sorang saja yang yuyu kena singgah. banyak lagi. tapi semua salah, buat entry "tak femes mana pun, tapi belagak. singgah belog aku yang komen entry dia selalu pun tak pernah. tobat tak komen dah" pulakkk.

banyak lagi sebenar nya. tak masuk pasal diri yuyu dan cara pemaikaian yuyu lagi. laki masa depan yuyu pun kena. family yuyu pun kena tempias . haish. -.-'

tapi yuyu bersyukur sangat, yuyu masih kuat untuk kebal dengan segala semua tu. yuyu masih ada kawan kawan blogger yang selalu support yuyu di belakang yang buat yuyu terus menaip.

kalau dulu, yuyu macam nak sengal juga, bila kena semua tu, menangis berlagu dondang sayang 44 hari 44 malam. okay. hiperbola sikit. tapi sekarang, dah malas amik tahu dah. mulai sekarang, yuyu akan amik tau pasal belog yuyu dan orang yang sentiasa sokong yuyu.

kepada haters, yuyu berterima kasih sangat, haters dah banyak buat yuyu matang. walaupun sikit, tapi tetap matang dari dulu. terima kasih :)

tapi, ada tak korang terfikir nak jadi macam apa yang yuyu rasa sekarang? korang rasa korang boleh tahan tak?tapi yuyu ambik kata kata haters tegar yuyu, "tak trill la hidup ko kalau takde haters, chill dah. yang ko gelabah pesal"

terima kasih juga, sebab walaupun benci, dorang masih amik tahu semua pasal entry yuyu. heheh. siap bace ape yang yuyu tulis. siap tahu yuyu update berapa kali seharai, siap tahu ape trademark yuyu. selalu singgah ye.  ^^

pehhh.. panjang berjela jela la pulak entry kali ni. emo lebih taip pun lebih. ohh. tu formula nya.

p/s : InsyaAllah, ini adalah entry terakhir mengenai Haters/ Cik Anon. kalau nak pun, mungkin berkemungkinan kecil ja.

terima kasih sudi bace ^^

141 comments:

  1. biar ja la..
    dorang benci tanda kak yuyu ni memang pemes asli! puih! boleh tolong zyra buat essay la nanti ^^

    ReplyDelete
  2. haters ni mmg bergune oit..leh wat naek traffic gakk

    ReplyDelete
  3. Abu Hurairah, radiyallahu 'anhu, reported that the Messenger of Allah, sallallahu 'alayhi wasallam, said:


    "Do not be envious of one another; do not artificially inflate prices against one another; do not hate one another; do not shun one another; and do not undercut one another in business transactions; and be as fellow-brothers and servants of Allah.

    A Muslim is the brother of a Muslim. He neither oppresses him nor humiliates him nor looks down upon him. Piety is here - and he pointed to his chest three times. It is evil enough for a Muslim to hold his brother Muslim in contempt. All things of a Muslim are inviolable for another Muslim: his blood, his property and his honour."

    ReplyDelete
  4. chill lah..bukan selalu dapat haters

    life mana ada hepi manjang

    ReplyDelete
  5. jangan peduli kata kata haters kak yuyu :)) diorang jeles je tuu

    ReplyDelete
  6. sabar jehlah sis..
    tok sah peduli kate mereka
    kite tawoo sis koooattttt!!

    ReplyDelete
  7. sabar je la kak yuyu. Iqa pun banyak kali kena jugak. kita bakoo je.

    ReplyDelete
  8. biarkan dorang, yuyu,, suke la dorang tuh, yuyu wat entry psl dorang.. wat le entry pasal sayer lak.. hihi

    ReplyDelete
  9. ignore what u should kak yuyu...

    biarkan...biarkan.....

    ReplyDelete
  10. ya Allah sabar yuyu..
    sedih kak pinky baca..

    igt yuyu ramai yg membenci mengajar kite erti ketabahan..
    smakin ramai yg membenci..smakin ramai yg ada di belakang menyayangi kamu dear..

    b strong!
    me heart U kupukupukecik ;)

    ReplyDelete
  11. buat donow je ok budak kecik ^^

    biasa la tuh, orang aib2kan kita, buat entry buruk tentang kita, maki caci hamun kita, sebab satu point je..."diorang x de ape yg kite ada, and x pernah syukur dengan apa yang diorang ada"


    chill.

    ReplyDelete
  12. yuyu..sabar ek..dorang nk cepat naik sbb tu buat camtu kat yuyu...chill okeh..-)

    ReplyDelete
  13. dorg benci dirg tak dapat apa pon.yuyu ttp pemes.just ignore.

    ReplyDelete
  14. haters nie jealous kat kakak yuyu je .
    biar aje diorang tu , kak :)

    ReplyDelete
  15. not everything is sweet in this world. Be an adult and just let it slide

    ReplyDelete
  16. yihhh yuyu, sabaq naa. ai tak menci yu pon. takpe, stay cool and cute okay (:

    ReplyDelete
  17. jgn layan haters nih...ape yg dorg ckp tu nilai balik diri kite and perbaiki if ade kekurangan...just be yourself ok??

    thanx sudi berkawan dgn sy....

    ReplyDelete
  18. er......meh cni haters tuh..nak tendang2 sket..huhuhu...yuyu yang comel sabar ehh

    ReplyDelete
  19. lorh... syahdu je baca entry yuyu ney...
    perit nye jadi blogger yg dikenali ramai...
    ade je yg jeles...
    redha je la yuyu...
    InsyaAllah.. ada hikmah pada yuyu... serta balasan pada yang "haters" yuyu tu...
    walopun sometimes ade "makan dalam" sket...
    hmm... chillex k.. x mo nanges2...
    smile... peace... <3

    ReplyDelete
  20. I'll always be with you miss Yuyu. The haters? Nyah, they're just a small bunch of flies disturbing other people. They'll always come again and again even though you keep those flies from coming again. What they want is actually one, to see you angry with what they've done. If you're angry, it meeans you lose. So, just be patience as it is the only key to success. Let them do their job, and you do your job. It's simple :)

    p/s: chewahh, terguna english pulak kat sini :P

    ReplyDelete
  21. sabar2 ye cik yuyu.. dorng yg dngki tu sbnr ye ske kt cik yuyu coz tu sllu bce blog cik yuyu

    ReplyDelete
  22. xpe yuyu..biasalah tu..depa ni dok jeles tak bertempat je ni..yuyu sabar ea...

    pape pon saya tetap sayang kat yuyu..yuyu kan 'awek' saya..dah2..tak mau menangis ea...tak mau sedih2...

    saya baru lepas baca entry yuyu yang lepas2...comey je rasa...tak sangka sangat2 yuyu blh jadi femes macam ni..alhmadulillah..rezeki yuyu..

    kami semua ada utk support yuyu...chill k my 'awek'..hehee

    ^__^v

    ReplyDelete
  23. sabar yuyu. mungkin yuyu sedang diuji yang penting kena sabar. chiil yaa :)

    teruskan berblogging dengan hasil doodle yuy :)

    ReplyDelete
  24. hottest will always have haters !
    chill cik yuyu :)

    ReplyDelete
  25. yeayyy...no 2 kat jejari rajin komen..mmg saja je nak komen bnyk2..nk bagi no 1 plak pas ni..lalalalla...^__^v

    ReplyDelete
  26. chill je cik yuyu :)
    yang pasti kami tetap singgah blog cik yuyu untuk bagi sokongan :)

    ReplyDelete
  27. huhu...sabo ye yuyu yer...besa la tue org lain tak same cam kite...ade yg xsuke kite lebih dr dier...mcm2 skrg...huhu

    ReplyDelete
  28. ok yuyu..last komen kat entry ni..

    sayang yuyu..saya akan tetap support yuyu..ekekekeke

    ^__^v

    ReplyDelete
  29. alaa sis comel..
    dorang bape kerat je yang tak suke sis.. kitorang lagi byk yang support sis.. kan kan?

    senyum okehhh ^^

    ReplyDelete
  30. sabar yer yuyu.. kesian yuyu.. jadi fofular pun salah.. apa lah yg dengkinya diorang2 nie.. tapi at least, biler diorang jadi haters yuyu, secara tak lgsung, menambh lagi bilangan trafik yuyu sbb diorang akn dtg jengok blog yuyu..

    sabar banyak2 yer.. klu maz pun, msti tak tahan kene cm nie.

    ReplyDelete
  31. diorang tuh ngade2 , gedik , mentel n so on la kak . Just ignore them . Bajet macam diorang tuh bagus sangat jea .. -.-

    btw , kak yuyu cun !! ^^

    ReplyDelete
  32. itu semua budak-budak yang baru nak 'up' tuh. biasalah, pantang tengok orang lebih sikit. chill ok kak yuyu sayang

    ReplyDelete
  33. YUYU SAYANGGGG...SABAR YE...
    HATERS TU BONGOK BIN BONGEK...SAPE YG X KENAL YUYU DAN X PERNAH JUMPA YUYU X KENAL SIAPA YUYU..AKK DA JUMPA YUYU..DA TENGOK KECOMELAN YUYU DAN DA TNEGOK BETAPA YUYU NI BAIK..
    HATERS NI JELES JE YUYU..

    *YUYU SAYANGG JGN LPA BG ALAMAT NA..HAHAHA...*

    ReplyDelete
  34. yuyu,
    ape yg dorang tegur tu
    yang slah tapi ade yang betulnye...
    cuma mereka guna cara kekerasan..
    yuyu sabar je la..ni perit jerih yang yuyu perlu bayar menjadi public figure..
    ambil ape yang perlu dalam teguran mereka..

    dorang tak nak remaja skrang nie
    buang masa buat kerja tak berfaedah dan tak bermatlumat..
    cara mereka kasar..yuyu sabar k...

    kita belajar dari kesilapan.. :)

    ReplyDelete
  35. kami sentiasa sokong yuyu!!!

    ala yg benci 2 berapa org je pn
    sikit sgt klu dibandingkn dgn yg suka yuyu
    so relax2 jela eh


    Entry Terkini: Komen Daripada Anonymous - Kenapa Blogger Harus Takut?

    ReplyDelete
  36. go ! go ! cik yuyu... kami di sini, setia dengan cik yuyu !!

    ReplyDelete
  37. sabo jelaa sis.. manusi nie mcm2 karenahnya. kalah baby. huhu. x penah x rasa puas hati dgn kte.. mst nk cri point knekn. saya sokong kata2 kak Irine. "diorang x ada pe yg kte anda and ta k penah syukur dgn apa yg dorang ada"

    ReplyDelete
  38. uishh..takpe2 ika ada~ :) ika nk balik kl buln lima ngn enam ni kak..nk ikot??haha..

    ReplyDelete
  39. sesabar je la yep yuyu yep..;)))

    ReplyDelete
  40. sabar la cik yuyu,,org ni mcm2,,,doa kn yuyu sabar je yer,,,

    ReplyDelete
  41. owh.btol laa kan.lam blog kite,mesti la tulis psl kite an..hurmm.tu yg sy konpius meow2 ni psl belog..wuu.T_T kne cite psl org lain ke??haha neway,bgus ade haters ni.bub scre xlgsong.dia wat kite mkin 'kuat'..smile oweyz..:)

    ReplyDelete
  42. Ya Allah..napelah haters nie snggup buat mcm2 nak jtuhkan org..memang dasar penghasad dengki btol lah..'spesies' mcm nie lah yg selalu buat msyrkt porak peranda..

    ReplyDelete
  43. zyra toink toink: meh essay bahase melayu akak memang terer... ayat berbuih buih keluar ^^

    ReplyDelete
  44. YUYU biar laa..manusia macam tula...pape pon SAYA SUKA YUYU ZULAIKHA..hee..sabar yee yuyu

    ReplyDelete
  45. z a k w a n: yuyu suka hadis shohih tu! yuyu pernah guna bagi dekat hater. dia jawab "ko dan katam semua hadis ke?"

    ReplyDelete
  46. biarkan saja mulut jahat tu yuyu..yang penting, blog yuyu, haruslah tulis pasal yuyu. takkan nak tulis pasal ikan kaloi plak kan..apa2 pun jgn risau yuyu. ramai syg yuyu!

    LOVE U YUYU!! <3

    ReplyDelete
  47. tak trill la hidup kalau takde haters , chill dah .

    ahah , suka komen haters yang nieh . betul-betul jujur XP

    ReplyDelete
  48. Abang Zam : saye suka abang! sebab saye tahu, esok bawah hari atas tulat bawah tungijn pulak kat atas. kan :)

    ReplyDelete
  49. entri n komen sama2 panjang...keke

    xpa yuyu sabar,biasalah manusia,
    xboleh nk puaskan semua..

    ReplyDelete
  50. sabar yuyu..

    doodle haters tu patut rambut kasi kaler oren or merah..nampak jahat sikit..haha!

    ReplyDelete
  51. ada aje yg tak kena dgn haters nie..
    takpe mereka buat yuyu lebih matang kan.

    kite tahu yuyu kuat orangye...

    ReplyDelete
  52. sabar ye sis... biasalah 2..kita xwat salah apapun ada jugak yg nk membenci... jangan patah semangat teruskan berblogging.. :) anggap haters 2 hanya 'habuk2' yang singgah melekat kat skrin lappy yuyu... :) chill okeh?

    *bila ada org benci 2 tandanya dorang jeles xleh jadi cam kita.. ewahh pandai lak nk nasihatkn org :)

    ReplyDelete
  53. dlm dunia blog nie mmg mcm2 dugaan yg bkal kita tempuh..cuma ketabahan hati je yg bole melawan si haters ni.. hope sis yuyu bersabar ye :)

    ReplyDelete
  54. sebakkksss mak non dengan entry yuyu nieh.... haters yang jeles sebab dorg takleh buat cam yuy buat...

    ReplyDelete
  55. perghh... bengong je si ANON tu.. nak tahu kenapa dia ANON? sebab tak boleh korek cerita dia.. apa dia ingat dia tu perfecto..

    kalau Dalin la, cari ID dia sampai dapat, suruh orang cari dia.. huhu. lama tak buat macam tu.. tapi skg dah insaf.. haha..

    alah.. dah jelus.. biasa la tu.. buat macam mana pun, diorang juga yang betul...buat baik pun.. erkk.. takkk, diorang lagi mulia maha hebat.. diorang je yang tutup aurat.. diorang je yang hafal hadis, ayat Quran segala bagai..

    perghh.. tahu tak manusia yang ada hasad dengki ni adik beradik siapa? Lu pikir la sendiri..

    ReplyDelete
  56. ignore ja haters tu..buat xtahu jek..:)

    ReplyDelete
  57. sabar je yuyu.
    saya ni silent reader. tapi ter'loud' sbb psl haters ni.

    blog kita. suka hati kitalah kan?

    saya pernah sebut nama yuyu dalam entry mane dah, lupa. tapi sekadar gurauan. jangan anggap saya hater yuyu pulak. parah kalo macam tu.

    okeh,nak belik ke 'silent' mode semula.

    :)

    ReplyDelete
  58. sabar byk2 yuyu yea. biasalah org2 yg dikenali mmg ramai org2 dengki. sbb dia xboleh jd mcm yuyu. jgn pk sgt org2 cmtu yea. ramai lg yg syg yuyu. miera pn syg. nanti sila2 la dtg blog miera jgk yea. hiks :P

    ReplyDelete
  59. perasan x??dalam benci tu still bace entri org..ciap taw bape kali update tu...ni bukan menci lg da...die mgkn sj nk tompang populariti yuyu kot...Huhu...

    menci2 at the same time naekkan traffic yuyu....x paham, kalo menci tayah singgah bace la kan???

    *peace* ^^

    ReplyDelete
  60. huhu...relax yuyu..xsume org suka kita..and bukan mudah nk bg semua puas hati..n paling penting PEKAKKAN telinga..tu je..
    bia la mereka ng cara mereka...

    ReplyDelete
  61. yuyu, sabar dehh. ^^

    biaselah bile kite da kat atas ade jer orang yang xpuas hati dengan kejayaan kite tu..jadi buat donoo je k, chill girl =)

    ReplyDelete
  62. yuyu...itew tak haters yuyu taw...

    ari2 singgah..

    haippp...ape emo2 nih...nk emo pegi ke belog kami boleh beremosi smpai tak kering ayaq mata..

    biasala..itew org kedahan gak..mybe komen kasaq gegaq sikit tp itew ta benci yuyu eh...;))

    ReplyDelete
  63. yuyu ooi..
    mereka nak tarik perhatian yuyu tu, nak up traffic suruh orang baca..
    keyword search haters yuyu..
    adeh!
    nak suruh yuyu alert dengan kewujudan dorang..
    gini, suka baca, tak suka tekan pangkah.
    ye dakk..
    :D chilly chill yuyu..

    ReplyDelete
  64. ouhh...The Famous Abang ada gak...beliau peminat setia yuyu zulaikha taw....so hakuna matata(betul ke tak eja nie...yg bermaksud no worry be happy all day)

    ReplyDelete
  65. dh bole anta kt cikgu kelas BM nie...karangan superb!! :) penuh emosi...juz ignore them k!!

    ReplyDelete
  66. waaa... panjang lak entry.. tp abes gak baca.. hahahaa..
    alaa.. biasa la tu.. ada terbaek laa..
    dun worry.. ramai lagi yg support.. heee.. peace

    ReplyDelete
  67. xde modal nak tulis entry kat belog, yuyu pulak jadi mangsa. sebab dia tau org mesti nak baca punya. boleh tumpang glemer yuyu zulaikha. -.-

    ReplyDelete
  68. knapa ny sis yuyu , sbar2 , anys pn selalu jd cumtuh , hater byk , diorg jelez sbnarnya , sbar yep .

    ReplyDelete
  69. Biase la tu, name pon Haters. Kalau nak buruk2 kan orang memang keje die No 1 :)

    ReplyDelete
  70. biaq p lar depa, take it easy oke. janji yuyu comeyyy cam dak comel! ngahahaa XD

    ReplyDelete
  71. bia la yuyu..sume tuh dengkki..suka bc sume entry yuyu.. menghiburkan hati..tiap2 hati tunggu yuyu update entry

    ReplyDelete
  72. sabar ye yuyu...biasala, sesetengah org xleh tgk kiter lebih dari dier

    ReplyDelete
  73. mak aih byknye!!!

    sbr ye yuyu!
    diorg tu dengki tuh!!!
    jgn layan!

    ReplyDelete
  74. abaikan je dorang tue kak yuyu...:D

    ReplyDelete
  75. org kesian jer tu komen mcm tue yuyu.. nak perhatian dgn burukkan org len.. padahal... mereka lgi la buruk sbb burukkan org len..
    kakak ngaku jeles yuyu dpt sponsor,tapi jeles positif la.... tpi yg kata2 buruk2 pasal yuyu tu,, kompom jeles negatif.... yg xketentuan hala.. miahahahaha..
    kakak bngga ni ma yuyu.. berubah ke arah kebaikan.. kakak blum lagi la.stil mcm setan.. tpi bukn mcm haters yg duk maki sana maki sini.... jd sabar ya yuyu... kakak support dr blkang.... *mak aii panjangnya komen ku*

    ReplyDelete
  76. Dalam dunia tanpa sempadan nie, Ada orang suka, ada orang tak suka. Kadang2 hati kena kuat, Macam org kedah datang KL. Kalau iman x kuat, mesti x dapat harungi cabaran. dalam blog pun macam nie jugak.

    Akhlak dalam dunia maya..

    Kalau ada teguran atau sindiran, nak buat kena matang, kena ikhlas, tak ley aibkan org. baru la berkesan. baru la blogger2 tak gaduh2.. kan kan..

    apa apa pun, Wanblur dan keluarga suka blog yuyu

    ReplyDelete
  77. Sedap sangat Anon kutuk Yuyu . Macam Anon tu perfect je :D

    ReplyDelete
  78. Lumrah alam, kalau dah glamor mesti ada yang membenci..biasalah manusia ni rambut jer sama hitam, hati tak sama..jadikan semua ni perangsang utk yuyu terus berjaya..bukan dorang yang tanggung yuyu makan pun...

    ReplyDelete
  79. macam nuru ckp, si anon tu sje jee nk tgk yuyu sedeh..sbb tu die kutuk yuyu kaw2 punye..jgn down okeii yuyu :)

    ReplyDelete
  80. pedulikan lah haters!
    yang penting sy minat yuyu zulaikha!!

    ReplyDelete
  81. Yuyu, even kirah jeles sebab yuyu cantik, kirah rasa blog yuyu ok, santai... takyah serabut citer hal politik ker mende2 yang serrabutkan kepala.

    biarla yuyu. orang yang benci n tak suka pada kita ni selalunya jeles pada kita... n kalau die betul jeles, bersyukurlah, sebab dia menyedarkan kiter, betapa kita ada kelebihan berbanding dia.. n kesiankanlah dia sebab dia sangat tak boley kawal sedeyh dia hahaha.. ok tergelak plak...

    sebaik-baik Nabi pon, ada orang tak sukekan baginda, apetah lagi kita.. so be strong ok!!!

    P/S : sorry membebel~~

    ReplyDelete
  82. alahai tadi pun baca ttg dengki-mendengki ni kat bro BA.ni sisi yuyu pulak kena.sabar jelah.kite pun mmg pernah baca ada blogger yg tak sng duduk tgk betapa femesnya sis.ada yg kutuk kami2 yg selalu dok komen di entri.tak pelah biarlah diorg.jgn dilayan nti sis pun akan sama masuk dlm golongan macam diorg.biarlah ye.kite pun suka sggh sini dan tgglkan komen,tak pernah paksa sis utk sggh di blog kite.tgglkan komen sbb ikhlas......jgn sedih2 lagi ye..kitorg sentiasa di sisi.

    ReplyDelete
  83. edit jd gamba bab* ??
    keji nye beliau tu..
    saba eh yuyu.. bab kate haters tu.. x trill la klo xde hater..
    macam-macam an..
    *huhuu.. sila singgah belog saya..
    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/04/140-hari-minggu.html

    ReplyDelete
  84. pedulikan haters, kak yuyu :)

    haters make u famous :)

    ReplyDelete
  85. astaga..
    banyak2 bersabar yea yuyu,biar je org tu ngan dunia xpuas ati dia tu okei..jnji yuyu ttp dgn diri yuyu taw..

    ReplyDelete
  86. sabar je la yuyu.. huhu yg penting kite ske bce blog yuyu. :)

    ReplyDelete
  87. amboi. . jrg tgk k.yuyu post entry pnjg b'jelar jelar neyh. . bese ar tuh. . kalu ad suke msti ad gk yg bnci. .lumrah idup. . yg pnting x susahkn idup k.yuyu. . kn3

    ReplyDelete
  88. biarkan je lah yuyu...hukhuk...
    dorang jeles...

    biarkan jek...

    ReplyDelete
  89. salam yuyu..sabar je la..sume tu tambah pahala kita je..mmg xkan ada manusia yg xde org benci..sebaik mana pun,mesti ada org benci...Rasulullah SAW dulu pun ramai org benci..

    yuyu sabar je la ye..asalkan kami penyokong setia yuyu ni sentiasa ada di belakang yuyu...diorang tu jeles sebenaqnya,diorang x pemes macam yuyu..hehe..sabaq noh.

    ReplyDelete
  90. kita x dapat puaskan hati semua orang...if diorang nak benci,, let them be...if dah penat diorang tau bila nak benti...itulah adat manusia biasa...

    ReplyDelete
  91. kaksha yg selalu komen kat belog yuyu pun tak pernah dapat kunjungan balas dari yuyu tapi tak heran pun..takde la sampai nak kutuk2..itu hak yuyu la kan nak jengah ke tak belog org yg komen entri yuyu kan?apo la non tu..takde topik betol..

    sebenarnye orang yg benci kita ni adalah orang yang sayang kita dalam diam..so, yuyu chill je k..teruskan berblogging..^_^

    ReplyDelete
  92. besa la cik yuyu.. kita bknnye boleh nak kasi suma orang puas ati.. manusia ni-- nak2 melayu (sori melayu) kkakakka.. suka sangat dengkis kat orang.. orang dpt lebih sket..nak dengki..orang pakai bulu mata pelesu sikit, nak dengkis.. orang dapat duit lebey sket pon nak dngki..

    bila buat giveaway, kalau kalah pon nak sakit ati... biasalah tu.. rencah kehidupan..sabo je la dik non oit.. ni ticer dah jadi polower yg ke baper riban ni..sahih bengkak haters anda tu..akkakakakkakka

    ReplyDelete
  93. yuyu, xyah nak pikirkan hater tu ok? yang support yuyu lebih ramai dri si hater tu...:-)

    ReplyDelete
  94. abaikan je mereka2 itu cik yuyu comey.

    btw, comel la blog yuyu ni. secomel tuannya :)

    ReplyDelete
  95. Hmmm..sabar yeaaa...adat lah bila blog kita naik, maka ada lah anasir2 yang tak suka...apa2 pun pcm sokong yuyu berblog yeaa...

    ReplyDelete
  96. ermm harap kak YUYU sabar yer and kuat taw .
    never say goodbye to blog okeyy sebab zieha always support kak YUYU .
    actually dorang tu tak reti lukis macam kak YUYU sebab tu lah duk jeles jer , hehe ^^

    haters ibarat lalang yang menanti mase untuk ditebas dan bakooo !! HAHA=)

    ReplyDelete
  97. Sabar je Kak Yuyu . haters ni jeles je kat Kak Yuyu sebab akk Yuyu femes amos . Biar je diorang okay ? :)

    ReplyDelete
  98. dah yuyu, takyah bt entry pasal cik anon ka haters dah, buat pasal tatty plak :D

    ReplyDelete
  99. ada je oeg baca entry ko. tgk ak ni. rajin je aku baca entry ko berjeler2. best hape.

    ReplyDelete
  100. huh..kuatkan smgt dak kecik ye..yg teruk skali part edit gmbr tu sgt melampau..mengucap akak ni dek oii..pepun bnda ni mmg dpt mematangkan hidup yuyu nt..biarlah si anon2 tu ye yuyu..ramai yg suke dr yg x suke, so bnda2 camtu yuyu pjm mata je taw..

    ReplyDelete
  101. tak phm la, bakpe cik2 anon ni gila keji dan tak suka kat yuyu. yuyu tak gnggu idop depa, depa dok jeles bakpe kan? haiih~ ni la manusia...tak suka tgk kelebihan org lain, nak kutuk bukan kemain kaw2 lagi.

    biarla depa yuyu, ikut la apa yg abg ben buat...tak melenting bila cik2 anon ni dtg kutuk. biarla, pahala hasil kutukan dan kejian mereka berbalik kpd yuyu. wallahuaklam

    ReplyDelete
  102. takpe sis yuyu, chill..diorg jeles je tu... mmg sis yuyu cute + sweet pon!!take care ye sis!! :)

    ReplyDelete
  103. KITA JANGAN KAWAN DENGAN HATERS SEMUA TU.BIAQ PI DEPA LAH KAN.KANKAN ?? XD

    ReplyDelete
  104. rileks lah yuyu
    actually diorang yang kutuk-kutuk yuyu tu tak sedar, actually "hating is the sincerest form of flattery"

    haha..selama ni jadi silent reader yuyu je, but entry pasal haters ni mmg buat org berasap

    yuyu fighting!!^^

    ReplyDelete
  105. suke bace entry hatersni.permintaan: buat lgi entry haters byk2 yuyu.HAHA.comel je die.

    p/s : (yuyu zaman dlupon suke gak:)) comellllll

    ReplyDelete
  106. tak semua orang akan minat kita.. haters ada di mana-mana

    ReplyDelete
  107. olo,,cian nye kt akak yuyu..ad gak haters yg cmtu..aish..sabar tau kak yuyu..rmai lg yg akn support akak dr belakang ^-^

    ReplyDelete
  108. aloloo tecian kat yuyu cumel :(
    xpe2 kitorang sume syg yuyu...abaikan dak haters tu..
    yuyu tamo cedeyh2 k kitorang sume ade ni ^___^

    ReplyDelete
  109. mulut manusia nih mmg ssh nak tutup...saket ati dgn kejayaan dan kelebiahan org lain..then yuyu biarkan je..smpai bila nk mcm nih...

    dorg lg suka lau tgk yuyu m'blas..dorg tau yuyu terkesan dgn dorg..so,,tips nya di cni,,yuyu abaikan..anggap je sbg cabaran..hee..

    positive thinking..=))

    ReplyDelete
  110. cool bebeyh. keep on blogging. suka belog yuyu comel :)

    ReplyDelete
  111. yuyu..

    saya ni sampai private blog sebab tak tahan dengan haters :( serius.. dorang xboleh tengok kite senang. huk..

    ReplyDelete
  112. rasanya dorang bukan haters. mungkin bagi nasihat kot agar blog ini lebih cerdik pengisian dia tanpa dipenuhi kisah peribadi yang memualkan. mungkinlah. hehe. well, mana ada dunia ni sempurna bagi kita, kritik nasihat itu kan bagus untuk kita kecuali manusia super ego takleh terima nasihat, bajet betul sentiasa, neway awak mesti bukan macam tu kan? hehe.

    wah, 5hari saja ke paling lama, saya seminggu dah biasa sangat. hehe

    ReplyDelete
  113. xpe cik yuyu syg .... sye ade .. jgn rsau k ... nk share poblem btaw k ... hehehehe .. =)

    ReplyDelete
  114. itu lah masyarakat kite dik. sabo je la.hehe

    ReplyDelete
  115. WAAA.SEDIHNYA SEKARANG ASYIK TERLAMBAT JE BACA ENTRY SIS YUYU T_T

    ReplyDelete
  116. sabo lar kak yuyu.
    tabahkn hati ye. :)

    ReplyDelete
  117. SEDIHNYA JARANG DPT KOMEN DAH SEKARANG T_T

    ReplyDelete
  118. yuyu.. jgn peduli kn org yg busuk hati nie~ diorang mmg ade penyakit PHD kn?? harap diorang bleh sembuhh ler....:)

    ReplyDelete
  119. sabar ye kak yuyu ! haters ni jeles tengok kita hidup bahagia :D

    ReplyDelete
  120. kkyuyu ok ape bloger2 kecil pun kkyuyu layan n comments kat post diorang chill kkyuyu :)

    ReplyDelete
  121. Urgh!! benci betul dgn haters ni. xleh tgk org senang ke? Menyampah. Grr..nampak sgt dorg tu semua xtenang tgk kita selamba je? Btw, yuyu, keep ur head on! i selalu support u, k! :)

    ReplyDelete
  122. bila dah kat dalam alam maya orang boleh kata apa jew yang dorang nak..sebab satu dorang tak perlu nak bersemuka dgn orang yang sebenar..dan kedua...dorang tau kalu attack yuyu bukan dapat balasan pon dari yuyu..hehe..sabat jew r..skrg nih mmg mcm tuh..tak dapat nak puaskan sume hati pihak..tade nye positivity dalam pemikiran..mesti ada negativity..sabo jew...

    ReplyDelete
  123. tak yah pedulikan diorang .... yang penting ramai sokong yuyu ...
    i lap u yuyu

    ReplyDelete
  124. syabas cik yuyu! selama jadi silent reader dan ada jugak sedikit sebanyak rasa meluat dengan blog ni, tapi yelah, betol la kan, KALO MELUAT X PAYAH LA BACA, haha. dah kalo deorg x suka, x yah la singgah kan,hahahhah. haters kadang2 memang melebih2,deorang fanatik kalah peminat. tahu semua banda.
    so b tough, but b considerate pasal ape yg haters sais. kdg2 ada yg betol, ada yg salah.
    k bye!

    ReplyDelete
  125. ala kak yuyu sabar sudah. peminat kak yuyu 10 kali ganda ramai dari haters nie. kak yuyu sabar eh. muah muah muah sikit untuk kak yuyu <3

    ReplyDelete
  126. kak yuyu! saya muda lagi tau, x sampai 20 lg,waaa~
    sedih la mcm ni, kakyuyu lak pgl kite akak.
    emm btw nak saya reply kat sini ke?
    x private lah..

    ReplyDelete
  127. manusia mmg takkan puas hati dgn ape yg kita ade and dgn ape yg kita buat :)

    ReplyDelete
  128. manusia memang tak pernah puas..buat baik salah buat jahat lagi lah..emmm ini lah hadiah yg patut kite terima yuyu selagi bergelar manusia..mereka ni semua yg membenci tu akan makin sayang makin mahu tahu siapa yuyu ni..anggap ini cabaran hidup ye..macam yg selalu akak pesan..hanya DIA mengetahui ape yg tidak kite ketahui..salam sayang:)

    ReplyDelete
  129. org yg dok benci yuyu ni slalunya dia la yg slalu sgt masuk blog yuyu. percayalah. at least dpt trafik free. hehe

    ReplyDelete
  130. apa la diorang ni..
    tak ingat ke mulut tu satu cara paling mudah nak masuk neraka dari benda-benda lain..
    sebab mulut badan binasa..

    walopun tak cakap melalui mulut, tapi melalui blog juga menyampaikan hasrat hati untuk bercakap kan?

    ish..ish..
    aku pun takdelah baik mane, tapi jagelah sikit perangai tu..tak paham dengan diorang ni..huhu

    yuyu, sabar je lah eh.. lagi yuyu sabar, lagi besar pahala yang yuyu dapat.. ^__^
    jangan jadi macam mereka..

    ReplyDelete
  131. biar la ape orang nak cakap yuyu...bagi orang, yuyu buat je ape yang yuyu nak....jangan pedulikan orang len k..

    ReplyDelete
  132. YAN PONGG BARU JE JUMPA HATERS BELOG TU T_T

    ReplyDelete
  133. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  134. alah..we support kak yuyu lah!..dont worry ;)

    ReplyDelete
  135. benci benci diorang pun, diorang akan dtg blog kite, fesbuk kite, semata-mata nak taw cerita kite. :D sebenarnye haters ni la paling ambil berat pasal kite. BHAHAHA kan? kan? :)

    ReplyDelete
  136. HATERS SITU SANA SINI DAH MACAM TAJUK LAGI SITI SITU SANA SINI XD

    ReplyDelete
  137. ASSALAMUALAIKUM

    TAK SEMUA ORANG SUKA KITA AKAK.LAGI PUN BLOG KITA KAN.SUKA HATI KITA LA NAK TULIS ATAU BUAT APA PUN.ORANG MACAM NI KITA KENA SABAR.DEPA KUTUK,DEPA YANG DAPAT DOSA

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)