Sunday, February 13, 2011

Yuyu Zulaikha Berkungfu di Alamanda

Assalamualaikum ^^

sangat lah busy dengan bersuka ria di Putrajaya kan. sampai balik, terus tergedang kat katil empuk yuyu. tak mandi, terus je tidur. bangun bangun dah pukul 10.30. best nya hari ni. tapi macam sama saja dengan hari keluar yang lain O.o
cakkkk! heheh. mesti la tangkap gambar dulu kan sebelum keluar ^^
nak buat buat terkejut, sekali nampak la pulak gigi rebit jadian tu -.-'

setiap kali keluar pun, benda sama juga buat kan. manjakan perut dengan makanan kecintaan perut. huhu. lepas tu tengok wayang. tapi hari ni punya cerita, adalah kesukaan yuyu!

mana makanan kecintaan perut comel yuyu ni?? yuyu tunggu ni ^^
SHAOLIN! yuyu suka benda benda macam kung fu ni. tengah tengok wayang tu, asek Jet Li berlawan, yuyu pulak yang terhegeh hegeh nak buka kuda kuda kung fu. puihh~ terpengaruh dari kecik kecik. mak suka cerita lawan cina ni.
tadaaa~ yuyu makan pizz kali ni!! memberi kasih sayang sepenuhnya kepada perut!
mashroom soup kegemaran!
masuk dekat Body Shop, seorang perempuan tengah cari hadiah untuk bopren nya. hadiah Valentine Day besok. errr~ hari lain tak boleh bagi ke? hmm. yuyu tak langsung terpikir apa yang bestnya V'day ni. Mungkin yuyu ni tak berhati romentik kot. biarlah.

niat di hati nak bermadu asmara di Taman Botani. tapi malang. niat terpaksa di kuburkan akibat hujan lebat tak boleh belah. lebat gillerrr pulak tu. baru ingat nak berbasikal macam citer korea. aiseymennn~ potong ar. sampai lupa dah buku yang esok nak exam T_T

lepas publish entry ni, ketahuilah korang bahwasanya, yuyu akan menatap dua bijik mata yuyu ni sepenuhnya kepada buku Islamic Economy. kerana tanggal 9.30 pagi esok, berlangsunglah peperiksaan yang yuyu masih tak bersedia tu.

bagus. doakan supaya buku terima kehadiran yuyu ya. tak semoga mata tak mogok letih. nak tidur takkala nak mula membaca. melampau betul.

p/s : minta maaf ye. tengah mamai baru bangun tidur, terus taip entry ni. ayat pun entah apa apa T_T

terima kasih sudi baca :)
SHARE:

60 comments

  1. yuyu dah mandi belum nie??..hahaha...dah tidur siang, malam mesti berjaga..insyaAllah...yuyu boleh jawab paper exam esok dengan baikkk...kami semua doakan yuyu..

    psst..at least yuyu keluar gak..ana x keluar pon sayangg...duk umah je..hahaha

    gud luck!

    ReplyDelete
  2. pergh.. berpoya-poya tatkala esok exam.. mmg aku salute.. igt aku sorang je spesis camni.. n u r cute as usual..

    p/s: taman botani?basikal? boleh ke?

    Latest Entry: Siapa Annoying Orange?

    ReplyDelete
  3. heheh comel je riak muka yuyu.ai like :)

    ReplyDelete
  4. nice.. chumel..yuyu.. waa.. same la.. my en bf pun de exam 2morrow..pg lak tu. tp duk kuar2 dgn kte jgk hr nie. hehe.. kate same place dgn cik yuyu stdy jgk kn..hehe..

    good luck cik yuyu :)

    ReplyDelete
  5. memang syiok berpoye2 time exam kan .. hehe :D

    yuyu dengan sape tu ? hihi

    ReplyDelete
  6. alamanda? alaa.. dekat dah dengan yati. nape x sms yati? haha. (mcm ade no je kan.) huu ^^

    btw, gud luck ye exam nti! (:

    ReplyDelete
  7. yuyu pizza tu sedaaap .
    lawanyerr yuyu suka tengok:))

    ReplyDelete
  8. yuyu..ajar buatlah tutorial pakai selendang camtu

    ReplyDelete
  9. mmg stendet sunnguh student msia study last minit...

    haram kte smbt V'day tu...even beli hadiah tok bf/gf pon dah boleh terbatal akidah kate sorg penceramah bru2 nih....

    ReplyDelete
  10. yuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sapakah empunya tangan spesis jejaka tampan ituuuuuuuuuuu??? HAHA yuyyyyyuuuuuuuuuuuu curangggggggggggggggggggggggg !!!!

    ReplyDelete
  11. huk3~ baru pegi alamanda 2 ari lepas.. ari ni xleh nak jalan2 sbb ade test.. sob3~

    ReplyDelete
  12. sikit tak ajak kan.. alamanda tu dah dekat giler dgn uniten.. huhu :p

    ReplyDelete
  13. yuyu yg comel aka bidadari <3
    smlm pn kite mengidam pizza dgn mushroom soup yg super sedap..
    last2 bancuh instant mushroom soup vono.. sedappp.. thick and creamy <3

    ReplyDelete
  14. cantik mata yuyu..

    buatlah tutorial macam mane nak make up mata mcm tu..hehe

    bajet konfiden je dgn diri sendiri nak pakai mcm tuh..hehe

    ReplyDelete
  15. cantik mata yuyu..

    buatlah tutorial macam mane nak make up mata mcm tu..hehe

    bajet konfiden je dgn diri sendiri nak pakai mcm tuh..hehe

    ReplyDelete
  16. cedapnya mushroom soup tue.. dah la tgh lapa nie..hehehe.. good luck yea esok.. mestila boleh buat punyalah..

    ReplyDelete
  17. Jam menunjukkan 1:51 am. Dah tido ker blom?

    ReplyDelete
  18. Pakcik mat doakan yuyu berjayaa...erkk besday eks, bila tuu, ni hari ke?..

    ReplyDelete
  19. terjah dari blog mr ben:)
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  20. xnmpk pn ade org kungfu kt alamanda...:D

    ReplyDelete
  21. terbaekk aa yuyu..sehari seblom exam pi tgk wayg..haha..sis dlu pn cemtu jugak! kehkehkeh..nk tido mlm br insap baca buku =P

    gud luck on your exam yeh ^_^

    ReplyDelete
  22. adoi . dah la tgh lapa . msuk sini makin lapa lah cik yuyu oiiii

    ReplyDelete
  23. adoi . dah la tgh lapa . msuk sini makin lapa lah cik yuyu oiiii

    ReplyDelete
  24. adoi . dah la tgh lapa . msuk sini makin lapa lah cik yuyu oiiii

    ReplyDelete
  25. sis cntek sgt buat memek mke cam tu..cute n sweet:)
    oh ye sis,kte ade mention nme akak tuk ady budika contest bleh kan?

    ReplyDelete
  26. a n a . i z z t y : hohohoo.. mekasih sayanggG!

    ReplyDelete
  27. mofaizmz : hahahaha.. orang cam ni kena musnahkan awal awal ni ^^

    ReplyDelete
  28. Echin Nadiossa : bhahahaah,... muka cam terencat tu pun suka???

    ReplyDelete
  29. Nisa A [Saya Suka Menaip] : sobbsobb T_T esok yuyu tuka muka..

    ReplyDelete
  30. Rockstar Chan : hahah.. bgaitau dia, yuyu wish good luck kat dia tau :)

    ReplyDelete
  31. tomatokering :) : shhhhh~ dengan laki masa depan :p

    ReplyDelete
  32. rarapuing : ahahha.. gambar je sygg.. luar udoh ja :P

    ReplyDelete
  33. zOeY zAu YaH : hahahaha.. ala... cikai je tu.. malu nak wat tutoo :P

    ReplyDelete
  34. Hannan Al-Qudsey : bahahahah! itu adalah laki mase depan kuhh.. bhaahahah.. mane de curangg! tu bibik je ;P

    ReplyDelete
  35. Cik Embun : alaaaaaa... yuyu esok ada exam.. lagi hebat :p

    ReplyDelete
  36. MéuzAngelo™ XXIII : bhahaha.. laki masa depan yuyu study Uniten la ^^

    ReplyDelete
  37. ~sakina~ : hahahahha.. takmo.. nak demand sikit.. terus g pizza :P

    ReplyDelete
  38. zuk zuhaiza : hahaha.. semua orang boleh je la make up cam tu syaggg!

    ReplyDelete
  39. micha la nosha : nak nak pulak makan masa tengah exam.. pehhh! sedap nya T_T

    ReplyDelete
  40. logorithm : bahahahha.. yuyu buat buat tiru.. tak nak tengok buku :P

    ReplyDelete
  41. Mat Gebu : bahahah.. pak cik mat niii! yuyu gurau je laa :P kena kan buadak SB ^^

    ReplyDelete
  42. Kudin Nz : tak lehhh! yuyu nak maakn semua!!!

    ReplyDelete
  43. fikri razali : hanya orang hebat je leh nampak :P bhahahaha

    ReplyDelete
  44. YanaMIB : bahahahah.. paku sepih ats duling, kate orang dia yang lebihh!

    ReplyDelete
  45. Scya LollitA : hahahah! esok nak tunjuk makan macam macam lagi :p

    ReplyDelete
  46. qin zyie : ayaaa. mekasihhhhh! yuyu memang ingat nak join pun :P

    ReplyDelete
  47. haha kelakar la yuyu ni. tp comel gilek :)

    ReplyDelete
  48. opocot mak haku!! 1st pic kiyut je..scroll tgk pic kedua, terkejut perut kecintaan dla ni haaa..haha..yuyu ni gi pizza x ajk dla..grrrrr...nak mamam mushroom soup jugakla ptg ni..x kire..org nak jugak!

    ReplyDelete
  49. NYUM NYUM MAKAN PIZZA SEDAPNYA . ;)

    EH EH, YUYU, GIGI RABBIT TUH COMEL TAU ;)

    ReplyDelete
  50. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003210164374
    cbe tngk link nie msty fake pnya kn kak yuyu??

    ReplyDelete
  51. comotnya make up adik.

    ReplyDelete
  52. yuyu chumil!! jangan lupew follow blog saye pulak..
    http://vanilakumot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  53. yuyu chumil sangat!!tapi jangan lupew follow kite pulak kat:
    http://vanilakumot.blogspot.com/

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig