Wednesday, October 11, 2017

CLUB MICKEY MOUSE | GIVEAWAY

Assalamualaikum

Hari Jumaat adalah hari yang sangat menggembirakan! Apa yang sangat best untuk parent & anak-anak?

Ish. Mak-mak dah join ke dengan anak-anak "Club Mickey Mouse". Alahh. Sayangnya kalau belum, tak mengekek gelak lah. Hehe. Jom lah join yuyu, setiap Jumaat, 1.30petang, terus buka Disney channel Astro 615, kita tengok Club Mickey Mouse.

Buat kali pertamanya, Club Mickey Mouse bersiaran di Malaysia yang sarat dengan komedi, lagu, games & penampilan selebriti. Club Mickey Mouse ni bukan saja anak-anak suka, malah yuyu sekeluarga pun suka. Sesuai untuk seisi keluarga. 

Kalau yuyu, paling suka perangai Mouseketeer Gabriel. Ya Allah, ada-ada saja perangai budak ni. Huhu. Korang suka Mouseketeers mana?

Okay lah, entry ni bukan saja-saja tau, Yuyu & Club Mickey Mouse nak bagi untuk mak-mak/pak-pak yang bertuah. Sebab apa bertuah? Sebab tengok lah hadiah dia, padahal kontes ni sangat simple. Macam mana nak join?


1 x Club Mickey Mouse paperbag
1 x Club Mickey Mouse notebook
1 x Club Mickey Mouse bluetooth headset

Close up sikit headset ni :) 


Paper bag. Cantik kann! 

Notebook. Aww. Sayangnya aku nak tulis dalam tu. Haha 

Habib tak boleh pakai lagi, ibu je pakai ok :p 

Stick-Pad dalam notebook tu. Halahhhh.. comey betoi


Macam taknak bagi korang! lulz. Yuyu sendiri kalau boleh macam nak ambik semua ni! 😅 Okay, ikut step-step di bawah :
  1. Jawab 3 soalan ni:
  • Berapakah Channel untuk Disney?
  • Club Mickey Mouse ditayangkan pada hari & waktu apa?
  • Apa nama sebenar anak-anak yuyu?
Tapi... tapi.. bukan jawab di sini tau, jawab di post Instagram yuyu yakni @yuyuzulaikha dan TAG seorang mommy juga di ruangan komen post Instagram yuyu tersebut. Yuyu akan pilih LIMA (5) secara random.

Simple je kan. Baca arahan betul-betul je. Okay lah, good luck!

Terima kasih sudi baca.


Luv,
SHARE:

6 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig