Thursday, August 3, 2017

Menang Honda Jazz Dengan #JOMSIMPANRESITKK

Assalamualaikum

Selalunya, aktiviti yuyu setiap minggu, kami akan ke supermarket, cari barang rumah. Nak lengkapkan dari barang dapur, sampailah ke toiletries. Masa ni, resit akan jadi panjang. Wallet menipis. ber huhuhu lah seorang diri dalam hati :p

 kalau sampai KK Super Mart, Habib akan terus lari ke bahagian coklat ada kereta. tengok lepas tu buat muka kesian. 


Tapi minggu ni, ada benda yang yuyu nak kongsi sangat. Kalau sebelum ni, alah, malas betul lah nak beli barang, nanti tengok resit panjang, tengok wallet nipis lain machiam, sedih sendirian pulek, kali ni takkk...

Yuyu suggest, lepas ni nak beli barang, tolonglah beli di KK Super Mart! Ada dua sebab, kenapa:


Satu, hey, takkan tak tau lagi, KK Super Mart kan supermarket murah sangat barang dia. Cuba bandingkan harga dengan Tesco ka, Aeon ka, alahh, jimat berganda-ganda. Untung pulak yuyu duduk di Puchong ni, ada KK Super Mart. Beli susu anak pun situ. 24jam pula tu.

Dua, ni paling best. Selalu kalau tengok resit, rasa nak nangis, lepas ni, tengok resit terus doa dapat menang Scooter Primavera, Honda Jazz ke, Myvi ke, takpun kerusi urut Gintell tu. Tolonglah. Tolonglah. Hari tu pi KK Super Mart, rupanya contest #JOMSIMPANRESITKK dah berlangsung.


 Alahai. Senangnya nak join!


Terus lepas ni resit KK Super Mart bertimbun dalam laci. Simpan elok-elok. Boleh bawa gaduh tetiba suami terbuang ke. huh!


lagi banyak resit, lagi tinggi chances untuk menang. kan? 👍


Resit dah simpan elok-elok dah, letak je dalam laci, biar semua resit berharga ni elok je di sini. Tak ada lah kes number cabutan bertuah termasuk bakul sampah ke. Hoi. Tak bolehhhhh.. Demi skuter Primavera kuh itu. huhu. kalau korang, nak menang hadiah mana satu?


tak boleh bayang ronda-ronda bawa Skuter Primavera ni. Idaman ni! Harap lah dapat menang skuter ni. Amin. 


Ada minimum purchase ke? TAK ADA! Itu yang seronok sangat tu. Janji beli. Janji simpan resit. Tak kisah lah beli cungkil gigi harga RM0.0001 sebatang pun. Asalkan ber-resit. Mana tau, resit beli cungkil tu lah yang buat menang Honda Jazz. Haa. Mana tau kan. Rezeki. Pemenang akan dipilih secara rawak melalui number resit, sebab tu lah nama kontes ni #JOMSIMPANRESITKK.

Lepas tu, jangan lah lupa like Facebook Page KK Super Mart untuk sentiasa update, takut-takut nanti dorang dah announce, melepas number resit kita, awak! Like sekarang juga tau:



Macam hari-hari nak datang KK Super Mart. Tolong lah menang :p


Jangan lupa beli selalu dengan KK Super Mart, ok?


Terima kasih sudi baca :)
SHARE:

26 comments

  1. Eh!!! Dekat Puchong ye... Area mane...
    LeYa duduk Puchong xperasan pun...Adeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuyu dekat Bandar Bukit Puchong. dekat tak?? :D

      Delete
  2. Replies
    1. awak kena join ni. menang nanti bagi akak hadiah :p

      Delete
  3. bestnye...nak join jugakkkk..#jomsimpanresitkk 😁

    ReplyDelete
  4. Dan-dan rasa nak pi beli pencungkil gigi kat KK Super Mart haha :)

    Good luck yuyu!

    ReplyDelete
  5. Untuk memudahkan yuyu cek nombor cabutan, saya cadangkan yuyu taip nombor setiap resit tu dalam excel...nanti senang nak cek =) gud luck yuyu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhmm. betul juga! okay lah. kena try buat macam tu lah. terima kasih <3 <3

      Delete
  6. jarang beli barang di supermarket Kk

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu tak boleh jarang dah, kena selalu beli sana :p

      Delete
  7. Replies
    1. Sangat menarik kann. Simple tapi hadiah diaaaaaa

      Delete
  8. Replies
    1. Takpe. Suruh sedara mara yang dekat dengan KK join 😅

      Delete
  9. Menariknya.. nak juga lah..to kk mark kat Shah alam ktne ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyakkkk. Seksyen 11, 16, ehh banyak lagi lah 😍

      Delete
  10. Kat Bangi pun ada KK Mart ni. Tak tahu plak ada contest ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat lah joinnnn. Kang melepas iPhone 😂

      Delete
  11. Replies
    1. Kalau boleh kena shopping setiap masa kat KK mart, nak kumpul resit punya pasal 😅

      Delete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig