Thursday, July 20, 2017

Radiance Signature BRILLANT Review

Assalamualaikum

Yuyu tak pasti lah rutin korang macam mana, tapi kalau yuyu sendiri, yuyu akan pastikan suplimen adalah benda WAJIB. Ada yang jenis rutin dia dengan jamu, ada juga "jamu modern", ada yang multivitamin, eh, tak kisahlah, asalkan untuk kecantikan dan kesihatan.

Kepentingan suplimen, memang orang tak nampak sekarang, esok lusa bila dah kertu sikit, mula la gelabah sorang-sorang nak menyalahkan takdir. Nak buat macam mana, ini kan takdir Allah s.w.t kepada hamba-Nya yang bersabar. Alahai, berusahanya taknak.

Memang. Memang lah healthy food, healthy lifestyle pun dah ok, tapi ni macam extra untuk nak ok lah. Kalau rutin muka, kita pakai skincare, tapi untuk badan, hmm, tak ambik. Pelik. Kenapa?

Jadi, bermula dari hari ini, ya tuan-tuan puan-puan sekalian, bermula saat ini juga, cepatlah survey suplimen terbaik, ok? Sebelum survey, apa kata pertimbangkan cadangan suplimen terbaik ni. Tolong ya. Sebab ramai feedback puas hati sangat, lepas tu kemunculan dia dipersetujui ramai.

Sapa dia?





Haa.. kenal kan

Kalau dulu satu, sekarang ada empat jenis yang kita boleh pilih mengikut keperluan sendiri:
  • BRILLANT | Skin Brightening Enhancement
  • LA BELLE | Healthy Glow Skin
  • ENVOUTES | Lifting & Firming Skin
  • LE JEUNE | Rejuvenate & Revitalize Skin
Macam yuyu sendiri, yuyu amatlah memerlukan pertolongan BRILLANT! Tolong lah. Tolong lah. Sunburn tak hilang dah sebulan, muka terus nampak kusam. Parut jerawat terlebih minum air manis raya hari tu tak pudar pun. Alahai, macam mana ni. Baru ingat nak #nomakeupchallenge.


 Sedap serius! Manis ada, masam ada. eh


Setakat ni, dah 3sachet yuyu minum, walaupun takdapat nampak kesan sunburn hilang lagi (hello, baru 3kali consume kann, awak faham kan ni bukan product membahaya hari ni minum elok flawless), tapi effect lain pulak yuyu dapat. Badan rasa bertenaga dan susu pulak yang banyak. Alhamdulillah.

Bagus untuk jadikan Radiance sebagai suplimen pilihan, sebab, bahan-bahan dia sangat elok untuk kecantikan luar dan dalam. Semuanya ekstrak buah & tumbuhan, yang mana sinonim dengan kebaikan dikhaskan masing-masing; Brillant, Le Jeune, La Belle & Envoutes.

Brillant yang sekarang yuyu consume ni, ada ekstrak Acaiberry, Delima, Kurma, Madu dan paling special, ada Kolagen, Vitamin C dan GLUTATHIONE! Huwargh! Patutlah untuk mencerahkan. sebabnya Glutathione adalah satu bahan untuk mencerahkan kulit paling selamat. Kalau terlebih, dia takkan memberi effect negetif, dia akan keluar melalui urine kita.

Jadi, okay kan?

Bukan nak putih melepak macam kapur pun, nak kulit nampak glowing, cerah sekata, parut jerawat kurang & sunburn hilang. haa.

Next entry, yuyu bagitau mengenai feedback selepas consume Radiance Signature BRILLANT ni, k? InsyaAllah. Korang wajib cuba tau, umur-umur macam kita, bagus untuk try Envoutes, bagi tegang balik leher tu :p

Jangan lupa tau, boleh tengok sini, kalau nak try:





Terima kasih sudi baca :)

SHARE:

9 comments

  1. Member ada amalkan yg ni jgk. Mmg ok dia ckp ngn dia.

    ReplyDelete
  2. Pernah dgr tapi tak pernah try lagi..

    ReplyDelete
  3. wah...utk kulit kering sesuai x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jaga memang perlu suplemen tambahan, selain daripada penjagaan luaran dan healthy food..

      Delete
  4. Saya baru Cuba 5 hari, mang da nampak kesan dalam usia meniti 4 siris ni.... Da bnyk produk saya Cuba tp rasanya ini the best... Tq sabar nk tengok kesan selepas sekotak guna

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig