Friday, June 23, 2017

Entry Sebelum Cuti Raya

Assalamualaikum

Korang dah kat kampung ke? Yuyu baru nak kemas luggage ni ha. Baju pun kat penyidai lagi. hahahahahahaha. --' *larinangistepirakbuku*

Tahun ni, kami plan awal-awal dah, tahun beraya di Batu Gajah & Bidor. Sebelah suami lah pulak. Plannya juga nak balik kampung dua hari sebelum raya, tapi, hari ni dua hari sebelum raya ni, baju baru basuh, orang baru datang kemas rumah, luggage tak siap lagi. Tengok pulak waze, alahaiii .... (tidak lebih dari 18patah perkataan)

Ini nak balik ke tak sebenarnya? Padahal kan, masa awal puasa hari tu, dah excited dah nak buat samperit lah, mazola lah, siap bookmarked terus resepi blog kak Azlita, akhirnya, kuih tunjuk ja yang mampu buat. Baru nak uli tepung, dah kena uli anak sendiri. Habis terus tenaga ibu ni. 

Baiklah, untuk entry ni, yuyu cuma nak, ucapkan:

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
Dari yuyu sekeluarga. semoga Ramadhan & Syawal yang bakal tiba ni, akan menjadi moment indah yang diberkati Allah s.w.t. Amin. Minta maaf kalau ada salah silap & halalkan semuanya.


Terima kasih sudi baca :)
SHARE:

17 comments

  1. Selamat hari raya dik.. syiok raya dengan baby baru. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. baby Affan baru nak merasa raya :p

      Delete
  2. selamat hari raya yuyu dan keluarga... semoga syawal ini memberikan keceriaan dan mengeratkan lagi silaturahim sesama kita

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak Yuyu sekeluarga ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih awak. nak duit raya tau :p

      Delete
    2. Alamak, baru nak jek2 duit raya dari kak Yuyu XD

      Delete
  4. Selamat hari raya aidilfitri Yuyu

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Yuyu! Maaf zahir batin..😊

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Yuyu & Family :)

    ReplyDelete
  7. comelnya anakk.. blum terlambat kot.. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan-kawan bloggers..Saya baru nak aktif blog, di harap mendapat support daripada bloggers yang dah lama.. Sila-sila lah follow saya juga n nanti saya follow balik, :-)

    https://niknurasraf.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig