Thursday, June 1, 2017

Berbuka Puasa di 9Kedondong

Assalamualaikum

Salam Ramadhan Karim semua!

okaylah. straight to the point. korang ada plan berbuka dengan family kat mana-mana ka? tahun ni yuyu tolak tepi sikit bajet untuk berbuka dengan family lebih sikit. hehe. sebab tengok suami dari belum puasa lagi dah bertungkus-lumus kerja itu ini. kira reward lah sikit khen. ada lah survey beberapa yang best. tapi, yang satu ni, yuyu nak share sikit dengan korang.

sebab dia MURAH, BANYAK PILIHAN & MENARIK! di mana? haa..

selamat datang ke:

9, Jalan Kedondong, 
Off Jalan Ampang Hilir
55100, Kuala Lumpur
 017-2250705/016-8868311
Waze : 9Kedondong

terima kasih  team 9Kedondong sudi invite yuyu satu family untuk berbuka pre-Ramadhan itu hari :')



tempat dia seriusss lawa okay. tengah-tengah KL pulak tu, senang betul cari 9Kedodong. masa sampai tu hujan dah nak lebat, masa balik pun lebat, jadi, takdak rezeki lah yuyu nak tunjuk bangunan dia kat korang, tapi boleh je terus tengok di Instagram & Facebook 9Kedondong okay:


   
masa sampai ja, bukan terus duduk, tapi terus ajak anak ambik gambaq dulu. huhu. orang lain yang pi sana pun sama, asyik nak ambik gambaq ja. no wonder lah ramai yang buat wedding kat sini (9Kedondong buat juga tempat untuk event kawen tau)

jadi, lepas ni, jangan nak buat-buat pening kepala dah, tahun ni, please angkut satu family berbuka di 9Kedondong. muktamad! tenyeh kat kelender terus. ni ha:

RM55 untuk pelbagai menu berbuka, terawih berjemaah, lepas tu ada kambing bakar. alahai. murahnyaa! kalau untuk kanak-kanak 12tahun ke bawah, hanya RM28.

ni nah, tengok pulak juadah dorang:





masa pi hari tu, macam taktau pulak nak pilih mana satu. huhu. sedapppp. antara menu-pasti-suka yang ada di sana termasuklah asam pedas, siput masak lemak cili api, asam pedas ikan tenggiri, gulai pucuk paku dan banyak lagi. jadi, ni lah keistimewaan di 9Kedondong, di mana, berbuka tapi feel ala-ala kat rumah kampung kita kan. :')



jumpa Atita Haris & Kak Sue juga. alahai. depa pun suka 9Kedondong!



jangan lupa tau, pi lah berbuka satu family di 9Kedondong walaupun sekali sepanjang Ramadhan ni. insyaAllah, nanti ingat sampai bila-bila.

terima kasih sudi baca :)
SHARE:

6 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig