Saturday, May 27, 2017

Welcome to My Modern Parenthood

Assalamualaikum


Welcome to My Modern Parenthood


siap senyum telinga-ke-telinga okay. life sekarang dah ada 'bantuan' paling terbaik!




kalau tahun lepas campaign "Welcome to My Modern Parenthood" telah dapat sambutan yang amat menggalakkan, maka tahun ni, disambung lagi dengan campaign terbaru yakni "The Secret to My Modern Parenthood" parenting guidebook juga menambahbaikkan solusi penjagaan rumah yakni, Merries, Magiclean & Attack.

campaign ni berlangsung sepanjang 24 hingga 28May (alamak korang, sampai esok je, better cepat!) di Groud Floor, Old Wing 1Utama Shopping Mall. ada banyak sangat educational lagi fun activities, hadiah menarik, giveaway guidebook (yaiy!) dan ada offer best tersedia. benda-benda ni kita tak boleh terlepas. rugilahhh hai.

ini amat penting untuk kita-kita parents zaman sekarang demi memastikan rumah kita sentiasa bersih untuk keselesaan anak-anak dan keluarga kita, walaupun kita setiap hari menghadapi macam-macam cabaran lagi-lagi hectic jadual rumah & kerja.

jadi, dengan bantuan inovasi Kao, Japan's Home Care Expert yang beusaha untuk memastikan kita-kita ni dapat menjaga rumah dan keluarga kita dengan lebih seronok, cepat, mudah & lebih tersusun supaya kita dapat Collect Happy Moments Together. dengan cara ini lah, terhasilnya True Happiness dan ini lah sebenarnya kekuatan kempen ni. aww :')



suami guna Magiclean Wiper. chores jadi lebih mudah, walaupun terpaksa jadi multitasking :p


macam ni lah, nak cerita sikit betapa hecticnya kehidupan seharian yuyu dan kempen ni sangatlah membantu. sebab kami laki bini bekerja. walaupun dua kami bekerja dari rumah, anak-anak pulak kami sendiri yang jaga. sendiri jaga ni bermaksud TIADA MAID yang tolong jaga. haa. anak-anak pulak sorang 2tahun sorang lagi baru lahir.

kabutnya kami laki bini ni, bangun je pagi, dah agihkan anak sorang satu. lulz. pilih lah urus mana satu. selalunya suami akan jaga Habib, yuyu akan jaga Affan. sambil uruskan anak, sambil uruskan bisnes, sambil kemas rumah, basuh baju, masak dan bla bla bla..... banyak okay. aktiviti ni takkan habis sampai lah kami semua tidur. nampak tak kelam kabut dia macam mana?

sebab tu apa pun decision yang kami buat, mestilah yang terbaik. termasuklah pilih diaper paling memberi keselesaan untuk kedua-dua anak, memastikan rumah sentiasa bersih dan baju sentiasa wangi selesa. bila tiga-tiga ni sempurna, fuhhh, rasa bahagia lain machiam. :p

tapi kann, ada satu yang paling best! rasa macam nak buat setiap hari pun takpa. membasuh! sebab apa? sebab dengan inovasi ATTACK terbaru, Hygiene and Anti-Bacterial. alahai. sudahlah membuatkan baju sentiasa bau fresh, lepas tu bantu menghalang peluh dan bau busuk!


inovasi terbaru ni, memang mak-mak paling suka. berbunga hati kalau dapat tengok suami dan anak-anak sarung baju yang kita basuh tu bau wangiiiii je lepas tu, walaupun pakai sampai ke malam, tetap baju tak berbau busuk. aww. cara ni kita boleh Collect Moments Together. anak happy. suami happy. diri sendiri pun happy. :)


semalam yuyu join roadshow KAO untuk launch product terbaru Merries, ATTACK & Magiclean, alahai, memang rasa ringan sangat-sangat kelam kabut sebelum ni. yuyu rasa, ini lah bantuan yang parenthood zaman sekarang perlukan sangat.

Mr. Fujiwara, merasmikan Welcome to My Modern Parenthood.  terima kasih!

lepas ni bukan saja bini je buat kerja, suami pun rasa happy nak tolong sama-sama. :)

 tak sabar nak guna semua ni!


kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh try tengok sini tau :



jangan lupa tau, roadshow KAO tengah ada la ni, ada banyak info kita kena tahu dari roadshow ni demi kemaslahatan kehidupan kita sekarang. ewah. nahh ni:


Date : May 24 – 28, 2017 
Venue : CONCOURSE 1UTAMA, Ground Floor, Center Court Old Wing. 



terima kasih sudi baca :)

SHARE:

3 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig