HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 11, 2017

TIPS Majlis Kawen Mudah dengan MEFA Pengantin


Assalamualaikum

time ni, alahai, banyak sungguh dok update status jemput kawen-kawen ni. haha. siap ada yang tengah pening cari katering lah, baju pengantin dah muat lah, siap ada stress kad jemputan dah lama survey tapi tak jumpa yang dalam bajet. alaa. yuyu pernah rasa semua tu. stress yakmat. nasib lah dah setel dah bab kawen yuyu. :p

tapi, yuyu ada lah satu tips ni, yang kalau korang yang nak kawen-kawen ni ikut tips yuyu, insyaAllah, semuanya lancar dan senang. dari A sampai Z korang akan jumpa. tips apa? nahh ikut ni:





TIPS: pastikan, korang join Pameran Pengantin Malaysian Wedding Festival (MEFA)!


serius weh.  yuyu pernah pi festival depa di SACC tahun lepas, ya ALLAH, hang cakap lah nak cari apa, kad kawen, baju kawen, wedding photographer, wedding videographer, butik pengantin, wedding planner yang terrerrrr gila, hantaran, katering, dewan, eh, semua lah ada. tok kadi je takdak. huhu. tapi serius cakap, memang semua ada. siap ada pakej honeymoon lagi. ehhh. macam nak gila tengok. -_-

yang bestnya, dorang buat 12 hingga 14 May. tiga hari, di mana, sangat cukup lah nak survey semuanya kat sini.

lagi-lagi best siap ada lucky draw lah apa bagai. tak silap yuyu, last event MEFA hari tu, pengantin siap dapat pakej honeymoon kat Maldives. hey. dah kenapa buat best best ni? yuyu yang dok tengok IG depa update tu, eh, jeles pun ada. time aku, takdak pulak. tskk.




pakej kawen depa pun, ada macam-macam range. dari untuk yang budget rendah hinggalah ke VVIP. tak kisah. yang penting, pakej perkahwinan depa ada variasi yang kita boleh pilih. serius lah weh. yuyu dah kawen ni pun, pi MEFA Pengantin ni 3hari, bukan sebab nak kawen lagi, tapi sebab syok tengok apa yang ada kat sana.

okay lah. jangan lupa pi tauu. takpun, share lah dengan yang memerlukan info ni. kay!


terima kasih sudi baca :)


1 comment:

terima kasih sudi komen :)