Sunday, April 30, 2017

MOMMA Pregolact Milkbooster Untuk Ibu Menyusu & Mengandung.

Assalamualaikum 

ish. sebenarnya, eksaited ni nak bagitau dah habis pantang. hehe. best wey. walaupun yuyu ni takdak la hardcore pun bab-bab pantang, siap kena keluar beli ayam lagi kat Tesco masa 10hari, tapi bila dah nama pantang ni, tetap banyak benda juga kan kena jaga. habis ja pantang tu, hoi! MERDEKA habis!

ya laa. sepanjang tempoh pantang, kerja yuyu ni mengadap anak, main Instagram sampai muak bijik mata, layan Habib lepas tu menyusu Affan. menyusu Affan. menyusu. menyusu. menyusu... mimpi pun mimpi menyusu dia --'

haa. alang-alang bercerita pasal menyusu. Affan ni antara bayi yang, masyaAllah, kuat betoi menyusu. dia boleh menyusu walaupun dia dah kenyang, sampai muak pun dia nak menyusu lagi. jadi, ada dak baby korang yang spesis baby yuyu juga?

syukur lah depa nak menyusu kann. tapi, ada juga mommies yang stress fikir macam mana nak banyakkan stock susu, pantang baru habis, tapi stock susu secoet. eh. macam mana nak pi kerja dengan tenang ni. nanti dok kat office, tapi hati dok stress anak cukup ka susu kat rumah tu kan. aah. ramai mommies macam ni.

okay, yuyu bantu sikit. lepas ni mommies jangan risau sangat. boleh try milkbooster ni haa...


Formula Using Nutritious Goat's Milk for Conceiving, Expecting and Lactating Mother



biiznillah. bagus milkbooster ni. kalau tengok bahan-bahan dia, serius macam taknak beralih kat milkbooster lain dah. setiap botol tu, mengandungi:

  • madu
  • inulin
  • susu kambing
  • kurma
  • kismis
  • delima
  • omega-3
  • habbatus sauda
  • saffron
  • tin
  • koko
  • zaitun
haa kau. dia punya bahan yang terbaik bukan saja untuk mommies yang menyusu, malah untuk yang mengandung atau yang tengah berusaha nak dapatkan zuriat. alaa. yuyu tau lambat sikit, tahu pun bila bersalin Affan, kalau tak, lebih baik yuyu amalkan MOMMA milkbooster ni. hmm

empat scoop untuk dua kali sehari. 


kalau yuyu, yuyu minum MOMMA Milkbooster yang perisa coklat. sedap yakmat! tapi ada juga perisa Vanilla Bliss. mungkin lepas ni, yuyu nak try vanilla Bliss pulak lah. tapi coklat ni pun sedap sangat. alaa. tak tau nak pilih mana --'

banyak yuyu tengok testimoni dorang yang best-best. salah satunya, susu melimpah ruah. itu lah major problem kalau untuk mak-mak kan. lagi-lagi yang jenis bekerja ni. bahagia betul baca feedback bila mommies yang minum MOMMA milkbooster ni pam susu ja, stock belungguk boleh buat. Alhamdulillah.

lagi satu testimoni best bila mommies rasa lebih bertenaga. senang nak beribadat, dan rasa segar walaupun berpuasa. macam bagus pulak untuk yuyu. sebab dah dua tahun puasa yuyu tak boleh puasa penuh. selalu kalau puasa, tengah hari ja pun dah nak pengsan masa yuyu menyusu Habib dulu. hmm. 


 jemput minum, mommies


insyaAllah, MOMMA akan buka booth di TCE Baby Expo di SACC Mall 5 hingga 7May2017 ni. jadi, kita-kita sebagai ibu penyayang, boleh lah singgah ke boothe MOMMA nanti. mana tahu, boleh try ke kan. mesti lah ada promo kaw-kaw. time expo macam ni lah kita nak beli stock setahun. terus lauk kat rumah pun Kari Kuah MOMMA milkbooster. lulz.

okay lah. akhir sekali, yuyu menyeru kepada semua, mommies yang menyusu, yang mengandung, atau yang sedang berhajat untuk jadi mommies, silalah cuba MOMMA Pregolact ni. insyaAllah, bukan saja baik untuk kesihatan, malah buat kecantikan mommies sekali. ala. tengok bahan dia sudah lah khennn...

untuk lebih lanjut, boleh terus ke :




hmm. terlioq pulekk


terima kasih sudi baca :)
SHARE:

8 comments

  1. hopefully to find this product when i get married and pregnant nanti

    ReplyDelete
  2. maap bertanya...milkbooster ni senang "membuang" tak ? berapa harga dia?

    ReplyDelete
  3. suka tengok gambar2nya. lawa

    ReplyDelete
  4. minum momma ni tambah ESP lg best, try la

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig