HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, April 16, 2017

Great Creation | Wedding Planner Terbaik

Assalamualaikum

Great Creation ni, takpayah bagitau banyak-banyak pun, takpa kan? eh. femes kott depa ni. gila hang tak kenai. kalau cakap pasal wedding planner, mesti kepala otak terus keluaq pasal Great Creation. hehe. yuyu pun macam tu :p

penting ka wedding planner ni? mesti lah SANGAT PENTING! kita bukan jenis satu kampung datang merewang kat rumah dah. bukan zaman mak yang lah buat pelamin, makngah buat meja beradab, paklong susun khemah dengan geng masjid, adik bungsu pinjam DSLR kawan jadi photographer terjun, jiran sebelah pulak macam nak taknak je tolong lipat kad kahwin.

 mampu ke buat sendiri cenggini? -_-




matik lahhh kalau takdak wedding planner zaman la ni. kita sendiri nak buat pilih baju kawin pun sampai setahun baru dapat idea, ini kan pulak nak buat dari A sampai Z untuk majlis sekali seumur hidup kita tu kan. sebab tu juga lah sekali lagi suka untuk yuyu tekankan yang wedding planner sangat penting untuk majlis besar kita.

lebih baik pilih Great Creation. insyaAllah, lebih meriah & sempurna majlis kita nanti. kepala pun tak serabut dah. family pun tak gaduh-gaduh. tetamu pun puji sampai anak enam. pakej perkahwinan depa pun affordable.

apa yang Great Creation buat tawarkan? okay nah:

bahagianya semua wedding planner yang buat!

  • katering
  • dewan
  • tarian tradisional
  • kad kahwin
  • videographer
  • photographer
  • busana kahwin
  • pelamin
  • cendehati
haa. bagus kan? awak bawa tok kadi dengan bakal suami je. ihiks :p

tapi, selain daripada jadi wedding planner, Great Creation juga, ada membuat servis untuk majlis konvo, grand dinner ke, dan macam-macam lagi lah. tapi perlu diingatkan yang Great Creation ni servisnya sekitar Selangor & Kuala Lumpur saja tau. korang boleh tengok lebih lanjut di sini :



halahhh. lawanya!

okay lah. entry ni save sebagai favourite tau (ewah). mana tau nanti nak buat majlis akikah anak ke, adik second last nak kawen ke, boleh terus refer, takdak dah susah dah kepala otak kan.

terima kasih sudi baca :)

8 comments:

  1. woah, extravagant.
    Ingin miliki perodua dan menikmati tawaran terbaharu sila layari
    http://hakimniaga.blogspot.my/2017/04/whats-up-graduate.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah....dan kami pun tumpang bangga! Pelbagai rekaan yg mmg menarik lagi eksklusf! Keep it up!

    ReplyDelete
  3. wah, memang nampak cantik sangat. simple dan exclusive.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum yuyu...yer la memang cantik sangat...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)