Wednesday, April 5, 2017

Aktiviti Berpantang, Shopping Online 11Street.

Assalamualaikum

alahh. baru pantang 22 hari, dah rasa nak keluaq jalan-jalan dah. setiap hari dok mengadap benda yang sama. dinding bilik, tivi, henpon. naik jemu mak nak. lagi 22hari oi. jadi, apa saja aktivi yang boleh hilangkan boring ni, ada ke tidak?

ish. mesti lah ada!

shopping lah 24jam. lulz. nak pi IOICity Mall ka Mid Valley macam selalu tak boleh, kang bentan pulek, jadi, hadap lah online shopping. lagi-lagi la ni tengah ada sale teramat besaran di 11street, aku pulun lah mencari apa saja yang murah ni. stress pulak dok fikir mana satu nak beli. akhirnya, dapat apa? nih:

Naelofar Hijab wehhh! RM39 ja. adoi. kang beli juga semua kaler. -_-



siap save gambaq tu tak menahan. lolxD kononnya nak beli la semua kaler ni, simpanan untuk raya nanti. gituuu. gigih kan!


itu baru 'Shop The World' yang bab Naelofar Hijab, belum lagi sale barang rumah, travel sana sini, fesyen, barang anak, eh, banyak lah lagi. tanya je lah kat yuyu pasal Shop The World ni, dah khatam dah. haha. gigih sambil menyusu pun dok tengok sale Shop The World ni. takut ketinggalan yang menarik. 

lebih baik korang join yuyu sekali tengok website depa, klik sini : SHOP THE WORLD , mana tahu, kot-kot ada yang dapat membantu korang dapatkan penjimatan tahap nangis enam hari. halahh. murah lah serius yuyu cakap.

okay lah. nak sambung shopping lagi. Shop The World ni sampai 18April ja tau. eh, ada berapa hari saja lagi. cepat lah tengok website depa la ni.

terima kasih sudi baca :)
SHARE:

12 comments

  1. Yuyu, 18 March ke 18 April, sayang?

    ReplyDelete
  2. Gitu la hakikat dugaan berpantang.. nanti kita shopping 18 april ♥️

    ReplyDelete
  3. Selamat berpantang comel..
    Shopping online mmg tak dapat dipisahkan dengan ibu berpantang ni..haha

    ReplyDelete
  4. online shopping memang sgt best la kan! tau2 duit dlm akaun makin menyusut!hehehhe

    ReplyDelete
  5. comelnya yuyu hehe http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Amboi sakan eh...selamat berpantang yer kak

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Yuyu...
    Akak from RTM.. blh Yuyu email akak your contact no to ideabaru@gmail.com.. akak nak shoot Yuyu buat mee utk tv program..TQ

    ReplyDelete
  8. Hi, I am SUN from DM Essentials. We would like to invite you collaborate to promote our product. Please kindly check email for more details, you also can reach us at 03-78869523 or dmessentials4@gmail.com, hope to hear you soon.

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig