HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, January 12, 2017

NANO Hyaluron & Collagen Ni Bagus Lah!

Assalamualaikum

ingat lagi masa time panas-panas beberapa bulan lepas, ya Allah, nak keluar rumah ja pun fikir dua tiga kali. sudahlah panas. kepala pulak buat hal. menyampah betul kalau kulit kepala start gatal-gatal berminyak. hey. aku pantang nih!

kan kan kan? korang pun mesti ada yang rasa macam ni. stress. tak tau nak habaq apa dah

pernah dulu, konon-konon lewww, pi cari lah shampoo paling mahai kat Watson tu. paling mahai okay. tapi keputusan tetap lah sama. tetap tak sesuai. sudahlah kulit kepala berminyak juga, rambut pulak jadi kejung. hmm. mula lah experimen dengan shampoo lain pulak. dari satu ke satu shampoo yuyu try. tak best weh kalau kulit kepala bermasalah.

bila kulit kepala berminyak ni, memang bagi tekanan hidup lagi-lagi kau pakai tudung. keluaq ja, time tu lah gatai. kang garu, senget pulak shawl. memenatkan lah yang tadi sebelum keluar kau spend masa sejam depan cermin. lepas rambut pulak gugur. nangis tengok buka tudung ja, rambut lekat kat shawl macam aku suka pulak ko lekat kat shawl aku.

bila nak jumpa client paling tak best. kepala gatal. nak garu, eh, segan pulak, tak garu, merenyam satu kepala. agak-agak korang yuyu buat apa?

haa. benda apa yang buat dulu nak keluar rumah pun alahai malas, sekarang konfiden sangat nak keluar rumah. happy!




aah. pasrah. nangis dalam hati ja. tak concentrate langsung apa client cakap. balik rumah, whatsapp balik dengan client. eh, puan, tadi puan bagitau apa ha?

dah shampoo bertukar dari yang selalu guna ke yang mahal, pun tak guna, dari yang femes kat tivi sampai ke yang hipsturrr pun tak jadi apa, jadi, lebih baik cari alternative lain untuk mengatasi masalah ni. selain daripada buat cara tradisional tenyeh limau nipis kat kepala setiap hari, invest pun dengan cara amalkan suplimen.

susah juga nak cari suplimen yang efektif dengan masalah rambut ni. suplimen bagi putih lepuk belungguk la :p

hari-hari dok survey review-review pasal suplimen, tapi, baru-baru ni, ramai yang suggest satu suplimen kolagen yang selalu amalkan, sangat berkesan bab-bab menyahkan sakit hati kau dengan kulit kepala. suplimen apa?


NANO Hyaluron & Collagen



korang pun boleh try. sebenarnya, apa-apa yang berkaitan dengan kolagen ni, bukan setakat bagus untuk kulit, bagi anjal aset atau hilang kedut, pun juga kolagen sangat bagus untuk mengatasi masalah kulit kepala hatta membuatkan rambut kurang gugur dan sangat sihat. insyaAllah. tapi, seriously korang kena try.

tak susah mana pun, minum ja sehari sekali. kalau yuyu, lebih suka minum time sebelum tidur. bila konsisten, memang puas hati lah insyaAllah. lagi-lagi masalah kulit kepala tu kan.

selama tak sampai satu tin yuyu try Nano Hyaluron & Collagen tu, paling best bila rambut dah tak gugur macam dulu. kalau tak, naik stress juga, buka tudung ja, bersepah rambut kat shawl. basuh rambut ja, bertempiaran rambut gugur, dah macam bermusuh pulak dengan aku. cis.

Habib lah paling excited kalau yuyu nak bancuh Nano Hyaluron & Collagen ni :p

simple. bancuh & terus minum! 


apa paling best bila masalah rambut gugur & kulit kepala berminyak dah blah?
rasa macam syurgaaaa. aman gila hati haa! syoq bila keluar ja, tak perlu lagi shawl sampai terpeleot sebab dok tergaru-garu kepala gatai. rambut dah tak gugur. dan nampak sangat sihat, macam wavy-wavy Mariah Carey gitu :p

nak pi mana pun rasa happy :')

sampai posing diva lah kat luar. haha. thanks Nano Hyaluron & Collagen!  

<3 p="">walaupun satu masalah kepala ja, tapi, memang effect quality time dengan family tercinta tau. bila semua dah settle, syoq ja nak spend time sama-sama di mana-mana. 
<3 p="">
<3 p="">
in case kalau korang nak try, (tapi please lah try), boleh try ke website ni:
<3 p="">
<3 p="">

<3 p="">
<3 p="">
kalau bab HALAL, jangan risau, sebab depa memang ada dapat HALAL daripada Islamic Food Research Council. jadi, bolehlah consume dengan rasa tanpa was-was! dan harga pulak, sangat affordable, yakni RM139.90 setiap tin.
<3 p="">
<3 p="">bestnya Nano Hyaluron Collagen ni, sudah lah minum dia sangat rasa sedap macam rasa aiskrim vanilla, tapi kalau campur dengan Milo ka, apa-apa minuman kegemaran kita, minuman tu akan rasa lebih creamy! seriusly sedap yakmat weh. tapi make sure jangan panas lah kann, kang hilang pulak khasiat dia. biar suam kuku je. tapi korang try lah, memang sedap sangat rasa dia.
<3 p="">
try tau! selain daripada dapat result rambut cantik, insyaAllah nanti korang akan perasan yang kulit korang akan lebih supple dan sakit lutut pun, macam eh, dah hilang. haa. tumit kaki merekah pun capcusss hilang insyaAllah. itu yang best kalau kita konsisten dengan kolagen :)

nak nak Nano Japan Hyaluron & Collagen pulak tu khennn..okay lah. jangan lupa cuba tau!


terima kasih sudi baca :)

4 comments:

terima kasih sudi komen :)