Sunday, December 11, 2016

Unboxing BoxOfJoy daripada ShopBack!

Assalamualaikum

taraaa!

petang tadi, postman bawa parcel besar gedabak. yuyu ni dah happy sorang-sorang dah, tahu dah, ini mesti parcel BoxOfJoy daripada ShopBack Malaysia ni. aww. macam tak menyempat nak buat, lepas tu senyum sampai esok tau. 

ini lah #BoxOfJoy nya! alahaii. sangat kena dengan diri ni yang mak-mak. haha. taknak share dengan orang lain lah :p


sebenarnya, apa yang korang kena tahu pasal ShopBack ni adalah, ia merupakan satu-satunya website yang bila kita shopping, dia akan dapat cashback! haa. untung kann. online shopping je pun, tapi kita boleh earn sampai 35% cashback yang akan ditransfer ke account bank kita. haa. ehh, dah shopping, tapi dapat cashback! tak rugi lah kalau shopping sejuta pun :p



ada tak website lain buat macam ni? ehh. tolong lah. hujung bulan terus sedih tengok bank account akan ketamakan kau beli belah tu. --'

cakap ja nak shopping apa? ada Lazada, ada Expedia, ada Agoda, Zalora, ehh, banyak lagi lah, yang maksudnya, nak cari apa, please lah shopping dengan ShopBack di mana, setiap perbelanjaan kita, akan dapat balik beberapa peratus cashback tadi.

contohnya, baru ni, yuyu shopping lah sikit keperluan rumah yuyu:

saja beli cadar baru untuk bilik Habib, set baju newborn dan tempered glass untuk phone ZTE yuyu.


semua yang yuyu beli ni, adalah daripada website Lazada melalui ShopBack Malaysia. di mana, kalau dianggarkan, nanti yuyu akan dapat balik 7% cashback. hehe. boleh lah shopping lagi. itu yang bestnya kalau shopping melalui ShopBack ni.

lepas ni, kalau nak booking hotel ke, terus je melalui ShopBack, pilih Agoda. haa. banyak penjimatan kita akan dapat daripada ShopBack.

susah tak proses dia? alahaii. senang celah gigi ja weh. meh yuyu tunjuk step by step:




haa.. simple gila kannn. tapi, apa yang paling best, UNTUK HARI INI SAHAJA 12.12.2016, dimana kita akan dapat penjimatan hingga 50% CASHBACK! yuyu tunggu ja hari ni supaya boleh borong banyak lagi. haha. time macam ni lah kita nak shopping sakan kan.

lagi lagi lah best, kalau korang join ShopBack dengan special link, korang akan dapat pulak lagi RM10 Bonus. ya Allah. dah kenapa ni asyik jimat ja dengan ShopBack! yang penting, guna special link ni tau:






jangan lupa untuk shopping kaw-kaw hari ni dan guna link special tu untuk dapat berganda-ganda penjimatan tau. mana lagi nak shopping jimat macam ni, hanya dengan ShopBack sahaja. boleh lah kalau nak beli barang sekolah ka, nak survey kosmetik ka. apa-apa ja laa.

terima kasih sudi baca :)
SHARE:

6 comments

  1. follow sini. Jemput singgah blog beeha. http://beehaazman19.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Follow my blog blog rabiahtul adawiyah @ robiahtul.blogspot.com

      Delete
  2. Saya pernah dapat RM70++ cashback semasa gunakan Shopback. Happy sangat! :)

    ReplyDelete
  3. hi kak yuyu. nak tanye features untuk blog akak ni akak download ke camne?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig