HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, December 9, 2016

Cuba Lazz Susu Kambing Untuk Mengandung & Anak Kecil

Assalamualaikum

la ni, belambak sangat product susu kambing. macam-macam nama. hang habaq lah nama apa, ada yang baru naik, ada yang femes sangat dah. tapi, satu ja masalah dengan yuyu. serasi dak dengan Habib, dan boleh ngam dak dengan tekak mengandung yuyu. haa. itu yang yuyu asyik bertukaq susu kambing tu.

kali ni, yuyu try Lazz Susu Kambing.

banyak juga orang review pasal susu kambing Lazz ni. nak tak nak, memang kena try juga, sebab ramai yang suggest, tolong lah, kalau pregnant, minum susu kambing. kalau ada anak, bagi susu kambing. banyak khasiat kalau minum susu kambing ni. sapa-sapa pun. okay lah. yuyu cuba.


nak bagi yang terbaik untuk 3 orang tau. diri sendiri, Habib, dan dalam perut tu :p


punya lah aku ni spesis tak menyempat, nak juga try Lazz Susu Kambing sepantas kilat, terus ja call agent yang boleh hantar ke Puchong, rumah yuyu. kalau boleh nak siang tu juga. haha. tapi, malamnya baru agent tu boleh buat COD. datang COD kat rumah walaupun dah malam. haa. nampak dah betapa dedikasinya agent Lazz Susu Kambing ni.


ada dua perisa yang yuyu dah try dengan Lazz Susu Kambing ni, korang pun boleh try juga:
tapi dua dua sedap yakmat! Lazz Susu Kambing Asli & Lazz Susu Kambing + Kurma

Lazz Susu Kambing Asli. TIADA GULA TAMBAHAN! Selalunya, ini yuyu akan bancuh untuk Habib. memang bagus betul lah bila takdak gula ni kan. 

 Lazz Susu Kambing + Kurma pula sepatutnya untuk yuyu. sebab ada KURMA yang sangat bagus untuk ibu mengandung yang ada alahan, dan kurang darah macam yuyu. asyik nak pitam ja, tapi Habib suka juga minta yang ni. huhu


Sebenarnya, semua dah tahu akan kebaikan susu kambing. tak payah lah nak cerita baik untuk ibu mengandung & anak-anak ja, malah, susu kambing sangat bagus untuk semua orang. tua, muda, lelaki, perempuan, yang berkerja, yang tengah study, eh, semua orang sangat bagus lah amalkan susu kambing.

cuma, bila mak-mak yang pregnant macam yuyu ni, bagus sangat amalkan susu kambing. salah satu khasiat terbesar susu kambing untuk ibu mengandung adalah, dapat mengurangkan potensi jaundice/demam kuning pada bayi baru lahir nanti. insyaAllah. selain tu, bila dah Lazz Susu Kambing buat ada campuran Kurma pulak tu, memang bagus lah yang mak-mak mengandung kuat alahan macam yuyu ni.

selama ni, yuyu bancuh susu + pati kurma. kali ni, dah tak perlu nyusah diri dah. bancung saja Lazz Susu Kambing. settle hidup :)

dua cawan pun boleh ni :p


selain tu, susu kambing juga sangat bagus untuk anak kita. macam Habib ni, baruuuuu ja berapa minggu putus susu, jadi, memang sebagai mak, kena juga cari susu gantian yang hampir kepada susu ibu. apa susu tu? semestinya susu kambing. khasiat dia, hampir kepada susu ibu. syukur Habib suka Lazz Susu Kambing ni, sebab pernah try susu kambing satu ni, dia ada sedikit bau hamis, dia pegang cawan je, terus reject -_-'

jadi, yuyu amat sarankan lah kalau korang nak try Lazz Susu Kambing ni. kalau nak tahu lebih, boleh try tengok sini:

Facebook : LAZZ Susu Kambing
Instagram : LazzSusuKambingHQ



jangan lupa try Lazz Susu Kambing tau! kalau nak cepat kann, boleh terus tengok di website, senarai agent atau stokist yang berhampiran dengan kita untuk CashOnDelivery (COD):




terima kasih sudi baca :)

5 comments:

  1. Menarik... slalu minum hi-goat tu je..

    ReplyDelete
  2. Lazz susu kambing.. ermm .. terasa nak minum susu pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. susu kambing memang banyak khasiatnya :-)

    ReplyDelete
  4. Wahh tahniah yuyu dah pregnant lagi..saya pun try susu lazz kurma ni untuk TTC..memang sedap dan sangat sesuai untuk orang yg lactose intolerance macam saya ni..pernah try susu kambing jenama lain, tapi sakit perut juga..lazz kurma saja yg serasi..memang baguslah susu lazz ni..

    http://faizaleda.blogspot.my/2016/08/ttc-sedapnya-lazz-susu-kambing.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)