HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, November 9, 2016

Nak Menang Voucher IKEA RM2,000 & H&M RM100 tak?

Assalamualaikum

nak tanya ni. Jumaat ni, korang ada plan apa-apa dak? selalunya, kalau Jumaat, mana busy sangat khenn. habis sangat, lepas kerja, mesti lepak minum-minum, bernekad taknak ambik tau pasal kerja. siap lah Sa'odah kalau tetiba datang join lepak, dok tanya hal office. curah Milo Ais Tabur baru tau. orang nak rilek ni. nak enjoy. --'

jadi, kalau free lah Jumaat ni, lepas habis kelas, lepas settle kerja, please lah drift 120km/j pi Sunway Pyramid. sebabnya, ada satu event lauching:


The Pack That Grow Back
11/11/2017
10:00am hingga 10:00pm
Sunway Pyramid; Orange Concourse


apa launching The Pack That Grow Back ni?









sebenarnya, ini adalah satu event kesedaran pengguna untuk memilih barangan yang menggunakan pembungkusan yang tepat demi menjaga dan memulihara hutan kita yang sekarang makin tenat. Pembungkusan apa yang kita kena pilih? semestinya, mana-mana makanan, atau minuman yang dibungkus dengan kotak berlabel Tetra Pak yang boleh:
  • boleh diperbaharui
  • sumber yang betul
  • lebih inovatif
  • lebih segar
  • boleh dikitar semula
  • lebih tahan lama

tapi, lebih baik korang pi event tu Jumaat ni. dorang akan terangkan lebih menarik dan jelas. lepas tu kannn, siap ada KONTES dimana, kalau kita sebagai pengguna dapat lengkapkan 'passbook' yang akan diisi disetiap empat (4) stesyen, kita akan berpeluang untuk menang:

IKEA VOUCHER bernilai RM2,000

alahai. terus berangan nak beli sofa baru tau. haha. 

jangan lupa join event The Pack That Grow Back, Jumaat nanti di Sunway Pyramid tau ♥ 


selain tu, kalau kita aktif join kontes di facebook dorang, boleh la menang weekly H&M voucher worth RM100. alahai. senangnya nak dapat benda best ni. haish. kat mana korang boleh join? hanya di Facebook:




terima kasih sudi baca :)

7 comments:

  1. Jauh --' klau kebtulan ad bleh join

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa. takpe. next time mana tau, depa buat dekat dengan tempat awak :p

      Delete
  2. bestnyaa.. alooo.. tapi bz lah jumaat ni. tak pat join. sobs

    ReplyDelete
  3. syoknyee, sayang tempat jauhh huhuhu :( sobb sobb.. T.T

    ReplyDelete
  4. Best kalau dpt hias rumah dgn barangan ikea ni, simple & sgt cantik.

    Jemput singgah & follow jjanghousewife.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. awat tahun 2017 tu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)