HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, September 6, 2016

Kenapa Perlu Pilih Aureline?

Assalamualaikum

sekarang, banyak sangat serum yang kita boleh pilih. macam-macam jenis kebaikan yang dijanjikan. serius weh. jadi, kita ni sebagai pengguna, nak taknak, kena buat research elok-elok supaya kita akan buat pilihan terbaik. nak cari product apa terbaik untuk kulit kita? haa. kali ni, yuyu akan share satu serum terbaru ni..

insyaAllah, ini mungkin satu-satunya serum yang korang perlukan selama ni. 


AURELINE
Aureline Perfection Skin Serum
with GOLD 24K 



terima kasih team Aureline


okay, kita kenal dulu, apa kebaikan-kebaikan yang terdapat dalam serum Aureline ni. apa yang bestnya, Aureline Perfection Skin Serum ni membantu merawat kulit untuk mencantikkan dan menyempurnakan kulit wajah dengan kebaikan sebagai:
  • anti jerawat
  • anti kedutan 
  • anti penuaan
  • menghapuskan cela dan parut di wajah untuk tampak lebih segar
  • menganjalkan kulit
  • melindungi kulit dari sinar UV
ewah. nampak macam ada hint-hint kena pakai je. haha. adoi. yuyu ni dah 27tahun, jadi, macam-macam juga lah yang tak okay -_- pfft. kat bawah mata tu, kedut dia macam nenek weh. sia-sia ja kang orang ingat umur 72.   


Cara Penggunaan:
1 atau 2 drop setiap sebelum tidur dan selepas mandi pagi. dah cukup. lepas je cuci muka, terus je picit serum ni, dan apply seluruh muka, termasuk leher. ohoi. jimat kann. cuma perlu satu hingga dua titik saja setiap hari.  :)


 mewah betul warna gold24k dia. tekstur serum ni sangat sangat lembut, rasa sedap je nak apply di wajah kita.


selain daripada kebaikan-kebaikan dan cara nak guna, kita, wajib wajib wajib tahu pula, apa kelebihan AURELINE Perfect Skin Serum with Gold24k ni berbanding serum-serum lain. banyak okay. haa. baca sampai habis. confirm jatuh hati. :p

kelebihan serum ni adalah ia menggunakan kandungan-kandungan natural seperti:
  • arbutin
  • vitamin c
  • ekstrak lemon
  • witch hazel
  • emas 24karat

THINKS UGLY.. CHOOSE THE RIGHT THINGS


kandungan-kandungan yang terdapat dalam serum ni, sememangnya dikenali sangat bagus untuk kecantikan yakni membantu merawat kulit dan  emas 24karat tu sendiri, ekslusifnya memberi kesan perawatan dengan lebih cepat dan berkesan. insyaAllah. campuran bahan tadi membuatkan serum ni sebagai peneraju serum yang menggunakan emas  dan bahan campuran bahan semulajadi. 

okaylah, mesti ramai yang heran, apa sebenarnya yang best sangat pasal emas 24k ni, kalau gold bar, dapat juga lah duit ye dak, kalau serum, nak gadai tak boleh. ewah. memang tak boleh gadai, tapi kelebihan dia, adalah sangat-sangat bernilai berbanding duit.

sebabnya, emas sangat dikenali sebagai agen kecantikan sejak beribu-ribu tahun dahulu lagi. malah, emas adalah bahan yang digunakan sendiri untuk kecantikan Ratu Cleopatra, kerana kepercayaan yang berkesan akan kepantasan dalam merawat kulit. emas juga tinggi dengan aktioksida yang mampu mengurangkan masalah radang. 

selain tu, emas juga mampu melancarkan peredaran darah, mengandungi antibakteria, dan sifatnya sendiri memulihkan sel-sel kulit kita (insyaAllah).

boleh dapatkan serum ni, dengan kemewahan emas24karat.


sebenarnya, apa yang paling best dengan serum ni, satu botol Aureline ni, mampu menggantikan, krim malam, krim siang, toner, pelembab dan sunblock. haa. cuci muka je, boleh terus pakai serum ni. sangat sangat jimat dan tak lah menyemak banyak botol kat meja makeup tu khenn. pi travel, cuma bawa satu botol serum je. mudah lagi jimat!

kalau nak tahu berapa harga dia, lebih baik whatsapp terus dengan HQ Aureline ( +0109003065 ). wajib whatsapp tau, sebab ada PROMOSI dengan diskaun yang pasti kita puas hati. hehe. 


Testimoni:



haa. puas hati dah kan? sekarang, fikir masak-masak, lepas tu, terus beli je. boleh tengok lebih lanjut di :

WHATSAPP : +60109003065




jangan lupa tau, cuba. insyaAllah, lepas ni, nangis jiran sebelah rumah. tak aci cantik sorang-sorang.



terima kasih sudi baca :)

4 comments:

terima kasih sudi komen :)