HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, June 27, 2016

Layan Minum Petang.

Assalamualaikum 

sebulan ni, busy ya Allah. busy yang amat-amat. setiap hari ada kerja bertimbun-timbun kena buat. siap terdelay weh nak submit kerja. huwargh. tak menahan kalau sampai setiap hari tidoq lewat bangun awai. siangnya pula tak boleh rehat. Najib pun tak macam ni kot. haha


okay, untuk kali ni, yuyu nak review sikit mengenai minuman sachet yang selalu orang bercakap sekarang. yuyu dan suami sendiri try Per'l Xlim. haa. pernah dengar kan pasal Per'l Xlim. macam tipu je kalau tak pernah dengar -_- PowerRoot punya kott.

nahh. ambik hang!



apa tu Per'l Xlim?
Per'l X'lim pula adalah, minuman pracampuran dengan Kolagen dan Kacip Fatimah, juga mengandungi ekstrak white kidney bean & green coffee bean! haa. rare kan bahan-bahan dia. yang penting, Per'l X'lim ini sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang berhajat nak dapatkan bentuk tubuh yang lebih ideal tanpa bersusah payah. sebabnya:

dua jenis kacang yang rare tadi, amatlah membantu untuk meningkatkan metabolisme badan untuk membantu kita turun berat badan dengan lebih efektif. yuyu memang awal-awal lagi syak, kalau bab-bab slimming ni, menggelupur perempuan suka. haha. nak-nak pulak kena minum je khenn..lepas ni, jangan merungut "akak stress la yuyu, tahun ni busy, badan naik 10kg. nak turunkan susah dik oi, takde masa, tak larat"

eleh. tak cuba Per'l Xlim lagi lettew :p

selain tu juga, Per'l Xlim membantu sangat untuk buat kita awet muda, dan melembutkan kulit wajah kita. aww. part ni yuyu bagi seratus bintang, dah umur 27 ni, tak sanggup lah tengok sana-sin ada kedut, tak suka tengok kulit tak macam muda dulu. tskk. *nangis sambil hirup Per'l Xlim laju-laju*

yuyu cop yang coklat tu. yang lain korang amik eh. hehe


mana nak dapat Per'l Xlim
eh. banyakkk sangat kedai yang jual dua ni tau. cakap lah mana pasaraya besar kau pernah pernah. mesti ada. Mydin. Giant. Aeon. Aeon BIG. eh. banyakkk lah lagi. tapi, boleh juga terus beli secara online di sini :




harga untuk Per'l Xlim Choco dan Per'l Xlim Cafe, masing-masing cuma RM19.90/paket. tapi kalau beli berkembar, lagi berbaloi, cuma RM39.90 siap dapat percuma lagi sepaket.


siapa yang digalakkan minum Per'l Xlim
eh tak tak. bukan perempuan je wajib minum Per'l Xlim. lelaki pun boleh okay. kalau suka minum sambil menguruskan badan, please lah penuhkan gerobok dapur korang dengan Per'l Xlim. percaya tak lelaki pun boleh minum? yes. hatta suami Fauziah Gous pun minum.

hatta suami yuyu pun minum. hehe. 

lepas tu, dia suka macam suka sangat-sangat pulak tu. habislah korang. jangan makan hati kalau suami yuyu turun berat badan awal dari korang. dia minum Per'l Xlim. korang tak beli-beli lagi. haha. nanti yuyu update result dia di Instagram yuyu okay. insyaAllah. 

ini yuyu cop awal-awal. sambil rilek selepas buat kerja. tenangnyaaaa. suka sangat dengan kemewahan rasa coklatnya. 

atau boleh minum time nak buat kerja. rilek je nanti. serius. make sure panas. nanti rasa sampai ke telinga. meremang satu badan. 


okay tak? insyaAllah. yuyu harap entry ni sangat bermanfaat untuk siapa-siapa yang nak turun berat badan. sehari cuma minum 2sachet sahaja. pilih saja rasa mana yang korang nak. Kopi atau Coklat. kalau yuyu, selamanya coklat lah. suami pula selamanya Kopi. bagus beli je dua dua jenis rasa. senang hidup.

tunggu nanti update di instagram yuyu ya.

terima kasih sudi baca :)

11 comments:

  1. Best ni. Tapi setakat ni saya baru jumpa kopi Ali Cafe Kacip Fatimah yang biasa-biasa jer dekat tempat saya. Susah betul nak cari. Diari Mommy Muhaimin

    ReplyDelete
  2. mek minum yang biasa je skang ni. tak penah lg mnum yg ni.

    ReplyDelete
  3. Safe x utk breastfeeding? Terliur tgknya ^_^

    ReplyDelete
  4. peh..sampai pejam2 mate..nk amek feel la sesangat..huhuhuhuhuhu

    Jom tgk kat sini..sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete
  5. baru tahu pasal produk ne...nak cariklah

    ReplyDelete
  6. Pakej Percutian Ke Medan Indonesia
    - Makan Sedap .....
    - Tidur Nyenyak .....
    - Shopping Banyak .....
    - Harga Murah .....
    Nak Tengok Harga Budget dan Standard
    sila clik : http://agentpelancong.blogspot.co.id/
    Semua ada kat disini .....

    Dapatkan penawaran khusus untuk paket grup / corporate
    Call/WhatsApp : +62821 6201 7001
    Email : tourinmedan@gmail.com

    ReplyDelete
  7. nampak sedap pulak Yuyu minum allah !

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)